hits

desember 2014

New Year

I går kom Anders og jeg hjem fra Haugesund, og jeg kjenner allerede jeg savner det. Realiteten setter liksom inn når en kommer til Oslo, og det er på'n igjen med alt. Jeg ble faktisk syk i går, og i dag er jeg enda verre i formen, blæ. Men jeg er glad det ikke skjedde i julen eller før jul. Nå er det over for denne gang! Tenk at det er nyttårsaften allerede i morgen. Jeg har ikke rukket å sette opp noen nyttårsforsett enda, men jeg tenker hele tiden på hvordan jeg kan bli bedre, nytt år eller ikke.

Det har skjedd veldig mye dette året, og jeg føler bloggen har vokst seg større og at stilen min har modnes enda mer. Jeg har blitt enda mer ivrig på å bli en god blogger, og mer bestemt på hva jeg vil at denne siden skal handle om. Jeg føler at dette året så har hodet mitt våknet litt opp fra dvalen det har vært i lengre tid, og jeg klarer å se annerledes på mange ting. Noe av det viktigste i livet er å være nysgjerrig, for uten det så forsvinner viljen til å gjøre noe. Selv om hver dag kan virke lik, så må du alltid tenke at du ikke vet hva du har i vente. Nå er jeg spent på hva det nye året har i vente.

Kjærleik til dere.

Favorites from Nelly sale

Right now Nelly has a sale that gives you up to 70% off on a lot of cool items. I love these sales, you can get so much trendy clothes and accessories for such a low price! Check out my favorites below:

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

10. Here 11. Here 12. Here 13. Here 14. Here 15. Here

16. Here 17. Here 18. Here 19. Here 20. Here 21. Here 22. Here 23. Here 24. Here

 

Check out the entire sale HERE.

Ad links

80-tallet: Madonna

Annonse


Stem på denne månedens look HER.

Denne gangen, i forbindelse med Max Factors 100-årsjubileum, stod 80-tallsikonet Madonna for tur. To andre bloggere og jeg skulle hver gjenskape en spesiell Madonna look, og her er altså mitt bidrag. Jeg synes det er kult at Madonna var så rebell før i tiden, og gikk med akkurat det hun ville, og sminket seg akkurat slik hun ville. Hun var med på å skape mange trender på 80-tallet. 


Gwyneth Paltrow's versjon og Madonna


Til denne looken har jeg brukt denne sminken fra Max Factor:

1. Utsolgt 2. her 3. her 4. her. 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her

Du får -20% på all sminke fra Max Factor i desember ved å bruke rabattkoden "glamour".

Tenk at jeg vant sist gang også, da! Da var det 70-tallsikonet Farrah Fawcett vi sminket oss som. Tusen takk for stemmene, dere!

Det hadde vært SÅ hyggelig om dere ville stemme på meg på Madonna looken også, på Max Factors Facebookside HER

Orange pleated

Fikk dette flotte skjørtet fra Cos av kjæresten min til jul, var det ikke kult? :) I går var Anders, Kristoffer og jeg ute på byen en tur og det var så gøy! Møtte så mange kjentsfolk som jeg ikke har sett på lenge. Alle er jo hjemme i Haugesund nå i julen og det er så kos. Nå ligger Anders og jeg og sløver i sengen, vi skal snart spise frokost og så skal vi på kjøpesentrene en tur. Det er jo den store byttedagen/shoppedagen! Så skal mamma lage kalkun med stuffing senere, naaam, og så skal vi en tur på byen igjen. 

Håper dere har hatt en fin julefeiring og koser dere i romjulen!

Colorful tweezers

Pink Candy Wave here, Polka Dots here, Baby Pink Soft Touch here  Ad links

Look at these lovely new tweezers from Focus! Love the design they have put on each of them. Makes it a bit more fun to pluck eyebrows. They're also super good and gets every tiny hair. And they have something called soft touch on some of them which makes it easier to hold in you hand while doing detailed work. A good tweezer is a MUST for all girls. I've tried some really bad ones so I know what I'm talking about. :)

Christmas snaps

Some snapshots from Christmas Eve at our house. I've had a great day, and got everything I wanted! The greatest gift of all was the Macbook Pro 15" Retina, which was much needed. Tomorrow we are having family over, and the day after that my boyfriend is coming here. Then it's parteeey time.

Did you have a nice Christmas Eve?

Co-ord and camel


Crop top SheInside HERE // Shoes Missguided HERE // Camel coat ZARA // Skirt H&M Ad links

God jul, dere! ♥ I går landet jeg i Haugesund i 22-tiden, og blåste nesten avgårde da jeg kom ut av flyet, i kjent vestlandsstil. Sykt at det faktisk er jul i morgen, for min del har aldri tiden gått fortere enn nå, dagene før jul har bare flydd. Det er vel derfor jeg har stresset så mye også. Men det er utrolig digg å være ferdig med det verste av julestria og alle forberedelsene. Nå kan jeg bare lene skuldrene tilbake her og bli vertet opp som en liten unge, høhø.

I dag har mamma og jeg vært på Amandasenteret en tur og tittet litt, og nå har vi nettopp hatt besøk av søskenbarnet mitt. Prøver å la være å glede meg til gavene i morgen, blir helt rastløs av det! Nå skal jeg spise sandkaker (eller potettopper det heter?) og se noe kos på TV. Håper dere har en fin jul så langt ♥

Krølle håret med rettetang

Jeg har aldri fått til å krølle håret med rettetang før, men jeg har heller aldri prøvd sånn skikkelig. Så jeg satt meg ned her om dagen og prøvde og prøvde, til ingen nytte. Jeg tenkte det måtte være noe gale med rettetangen, og etter et raskt googlesøk fant jeg ut at flere har hatt problemer med å krølle med ghd-tenger. Da bestemte jeg meg for at jeg må prøve en ny rettetang. Det ble Gorgeous sin Noir Styler, og den gjorde mye forskjell! Denne tangen er seriøst super enkel å krølle håret med. Den glir kjempe lett gjennom håret og stopper ikke opp slik at det blir enkelt å både rette og krølle håret. 

Jeg fikk det til! Hihi. Dette er første gangen da, så blir vel enda bedre etterhvert. Grunnen til at jeg ville begynne å krølle med rettetang er fordi det er enklere å få en laid back look på krøllene, det kommer helt an på hvor mye en vender rettetangen. Her har jeg ikke gått for den looken, for jeg måtte bare teste vanlige krøller. Men jeg gleder meg til å prøve på en litt mer wavy look :)Beste rettetangen jeg har hatt - Gorgeous Noir Styler.

Hvilken rettetang bruker dere?

Ad links

Få den perfekte nyttårskjolen!

Nå er det bare 10 dager igjen til nyttårsaften, så hvis du skal bestille kjole fra nettet så anbefaler jeg deg å gjøre det snarest mulig, slik at du får den i tide! Jeg har valgt ut noen av de fineste kjolene fra asos og nelly, og jeg har lyst på så mange av dem! Mange av dem er nedsatt også på grunn av førjulssalget på asos. Finn din perfekte kjole til den store kvelden! :)

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER

10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER // 15. HER // 16. HER // 17. HER // 18. HER

19. HER // 20. HER // 21. HER // 22. HER // 23. HER // 24. HER // 25. HER // 26. HER // 27. HER

Ad links

Renaissance


Tidligere denne høsten fikk jeg prøve ut Make Up Stores vintersminke, som selvfølgelig var veldig gøy. Her har jeg gjenskapt desember looken kalt Renaissance. Jeg elsker øyenskyggene jeg har brukt i denne looken, Venice og Renaissance, de er så fine til hverdagsbruk. Og kombinasjonen av duo lipstick og lipgloss er så vakker, elsker det! I tillegg er vippene sykt kule, perfekt til julefestiviteter eller nyttårsaften.

// Earlier this fall I got to try out Make Up Store's winter make up, which of course was really fun. Here I have recreated the december look called Renaissance. I love the eyeshadows used in this look, Venice and Renaissance, they are really good for everyday make up. And the combo of the duo lipstick and lipgloss is so beautiful! Love it. Also the lashes are so cool, they're perfect for Christmas parties or New Years Eve. (Ad links)

Products I used (click on images):

Skirt & shirt


Cape shirt SheInside.com HERE // Skirt Chicwish.com HERE Ad links


Bloggingen er ikke helt der jeg vil ha den for tiden, jeg har så mye å gjøre at jeg blir sprø. Derfor har den blitt litt nedprioritert, fordi jeg må bli kvitt dette stresset før jeg kan fungere skikkelig, jeg takler stress veldig dårlig! Jeg var forresten innom Stine og fylte litt på leppene (thihi) denne uken, gjøre seg fin før jul vettu. Derfor jeg har et lite blåmerke på overleppen her. Jeg ble iallefall veldig fornøyd! 

Solitude

Never underestimate the solitude and peace of sitting alone in a café. I love having people around me without having to speak sometimes. I'm actually sitting here waiting for my acupuncture appointment to start. I always thought acupuncture was total bullshit, until I was desperate enough to try it myself. It's actually quite effective on physical pain, I tried almost everything to make my arms better but acupuncture is the only thing that truly has worked. Now I'm much more open to alternative treatments, as the doctors and traditional medicine didn't help squat. I've learned that the most logical solutions aren't always the best. Have a great Tuesday, ppl.

Cowl neck sweater


I love this cozy off shoulder knit from Lookbookstore.com. They also have it in camel color here, so pretty! Today I've been trying to catch up on my to do list. There's so many things I have to do before I leave for my hometown for Christmas, and it's approaching so fast! I can just feel the stress decrease as I check more and more things off my list. I guess that's what Monday's are for. 

Ad links

OUTFIT//Beige & Black


Blouse Lookbookstore.com HERE // Bag Michael Kors HERE // Leather pants ZARA // Shoes H&M Trend Ad links


Follow me on Instagram: @heidichic


Buy the look: 

GIVEAWAY // Max Factor Excess Shimmer Eyeshadows

Siden jeg vant forrige Max Factor challenge, hvor jeg og to andre bloggere skulle sminke oss som 50-tallsikonet Audrey Hepburn, så får jeg nå dele ut de nye Excess Shimmer øyenskyggene til dere!

 

Det blir 2 vinnere og begge får 3 øyenskygger hverExcess Shimmer øyenskyggene er utrolig flotte, spesielt nå i juletider, de er godt pigmenterte, finnes i nydelige farger og sitter hele dagen. I tillegg er de super enkle å påføre for å få et fint og jevnt resultat.

 

Bare legg igjen en kommentar med navn og epostadresse 

så trekker jeg to vinnere på mandag (15. desember) som vil få beskjed på epost!

 

Pssst... Hyggelig hvis dere vil stemme på meg på denne månedens look på Max Factors Facebookside HER ♥

Leather, leopard & Adidas

Sweater Lookbookstore // Bag Michael Kors Zalando.no // Shoes HERE // Coat and leather pants ZARA

Some pictures of today's outfit that my good friend Kris shot earlier today. I love my new white sweater, such a great basic to have in the closet. Today I've been shopping some of the last Christmas presents, and I just realized how few days it is until Christmas! Time really flies these days, I love the cozy atmosphere that December brings. 

Get the look:

Christmas Manicure

I'm kind of obsessed with painting my nails, it's just a small everyday variety that gives joy. It's extra fun when I have prepped my nails properly, because the result just looks so much better. I usually file them one way so they don't get brittle, then I push down the cuticles when I have soaked them in some water. A great product to keep your cuticles in place is the Cuticle Eraser from CND. It's a rich cream with AHA that micro exfoliates the cuticles, moisturizes them and prevents hangnails. You can apply it everyday to your cuticles to keep them nice and tidy.

After I've prepped my nails I like to put on some hand lotion to gives some moisture to my hands and nails. It's very important to keep your nails nourished if you don't naturally have strong nails, or else they will break or get chipped easily. I like the Birch & Mint lotion from CND because it gives great moisture, smells refreshing and absorsbs quickly so you don't have to walk around with greasy hands. I can't stand that.

One of my favorite nail polishes for Christmas, Crimson Sash from CND Vinylux (7 day polish).

Plum Paisley is also great for winter time, and is from the newest collection, Modern Folklore. You can get Vinylux at nail and skin care salons or online here.

70-tallet // Farrah Fawcett

I samarbeid med Max Factor

Denne måneden er det 70-tallsikonet Farrah Fawcett jeg har sminket meg som. Hun spilte Jill i den populære tv-serien Charlie's Angels på 70-tallet, og ble raskt kjent for sitt rufsete hår, sitt flotte smil og slanke figur. Siden har hun blitt et ikon for mange. 

På 70-tallet var det naturlig sminke med glødende hud som gjaldt, derfor ble blant annet solpudderet veldig populært. 

Gwyneth Paltrows versjon nederst til venstre, resten Farrah Fawcett

Håret hennes var umulig å oppnå, iallefall for meg som kommer fra et annet tiår, hehe. Det er en challenge hver måned mellom meg og to andre bloggere om hvem som har den beste sminkelooken, og sist måned vant jeg Audrey Hepburn challengen takket være deres stemmer! Kjempegøy, tusen takk :)) En giveaway av Max Factors Excess Shimmer øyenskygger kommer derfor på bloggen veldig snart! Du kan stemme på denne månedens look HER.


Som leser av bloggen får du nå en ekslusiv rabatt på -20% på alle Max Factor produkter på Vita.no i hele desember. Bare skriv inn koden "glamour". Her er produktene jeg har brukt denne gangen:

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HERHvis jeg vinner denne challengen får jeg dele ut enda mer fine premier til dere, så jeg håper dere vil stemme på meg på Max Factors Facebookside HER ♥ 

Turn down for whatShoes Timberland HERE // Shorts Chicwish HERE // Bag ZARA // Tee Choies HERE // Coat Notion 1.3 SOLD OUT Ad links

Hei dere :) Har dere hatt en fin helg? I går tok vi en road trip til Sverige og shoppet litt siden Anders endelig hadde fri. Det var kos, bortsett fra hjemturen der det var dritlang kø pga ombygging, og i tillegg gikk vi tom for batteri på el-bilen! Vi holdt jo på å fryse ihjel inni bilen, kunne jo ikke ha på varme, før vi akkurat fikk den til en Statoil stasjon og ladet, haha. En liten lærepenge der gitt.

I dag har jeg gjort ferdig Madonna-looken for Max Factor som kommer ut rundt juletider, men først ut er Farrah Fawcett som kommer veldig snart. Utenom det så har vi gått i Bogstadveien og kjøpt noen julegaver og drukket pepperkakelatte, mmm. Skikkelig julestemning nå ♥

Dagens outfit

Hoodie SheInside // Shoes Timberland (ad link) Faux fur Stars by Jonas Hallberg // bag ZARA // skirt gina tricot 

Anders var så snill og tok noen bilder av meg i dag rett før jeg skulle i et tidlig møte. Vi hadde faktisk så dårlig tid at vi brukte under fem minutter på å ta bildene, det er vel rekord tror jeg. Tenk at det er helg allerede dere! Herliig. I morgen skal jeg til Sverige en tur tror jeg, og så skal vi i bursdag senere på dagen. Jeg har ikke vært ute på en måned så det blir gøy. I kveld skal vi se Idol og spise noe godt, mm.. Har jeg fortalt at Anders lager verdens beste lasagne a la Fotballfrue?? Kom hjem en dag fra trening og der lå den sykeste diggeste lasagnen, omg. Du finner oppskriften her. Hva skal dere i helgen? 

Get the look... (click on the pictures)

New hair sneak peek

SponsetI dag var jeg hos Jersey Hair på Frogner og fikset håret mitt hos Hilde Christina. Utrolig fornøyd. Sjekk gjerne ut @jerseyhair på Instagram så kan dere se hvor utrolig dyktige frisører de er. Mer bilder med bedre kvalitet kommer senere, ville bare gi dere en liten sneak peek :)

Nyeste skjønnhetsprodukter

Dette serumet fra Dr. Hauschka var akkurat det den paniske anti age-dama inni meg trengte for å komme seg gjennom dagene. Jeg innså for noen måneder siden at jeg rett og slett ikke har mestringsferdigheter til å takle at jeg kommer til å få rynker og se gammel ut, så siden den gang har jeg blitt ekstra strikt med skjønnhetsrutinene. Forebygge, forebygge, forebygge! Det er mantraet mitt. Jeg tar heller ikke noe sol lenger, that shit is wack for your skin

Uansett, dette serumet bruker jeg enten i hele ansiktet eller på de kritiske områdene rundt øynene hver dag. Det strammer opp og stimulerer huden til å fornye seg, i tillegg beroliger den sensitiv og rød hud. 

Kvalitet

  • 100 % naturlige og/eller økologiske NATRUE- og/eller BDIH-sertifiserte hudpleieprodukter
  • fri for syntetiske dufter, fargestoffer og konserveringsmidler
  • fri for mineraloljer, parabener, silikoner og PEG
  • dermatologisk testet
  • Råstoffer utvinnes, når dette er mulig, fra avlinger som er økologisk dyrket eller Demeter-godkjent, og som oppfyller kravene til rettferdig handel

Kan kjøpes her.Jeg bruker også TiKei mineralfoundation fast, som mange av dere sikkert har fått med dere. Denne gangen gikk jeg for den vanlige fargen (P3) og en litt lysere (P2) siden jeg er så bleik nå som vinteren er her. P'en står for Peach, som passer til en nøytral hudtone med rosa undertone, men det finnes til forskjellige hudtoner her. Som dere kan se bakpå så inneholder TiKei kun naturlige mineraler og intet annet. Like!

Nå skal jeg på posten en tur og hentet noen bestilte julegaver, deretter skal jeg sette meg ned med en kopp kakao og pakke fiiint inn ♥ Ha en fin onsdag, dere :)

New in // TimberlandI går fikk jeg tak i disse nydelige Timberland skoene på Paleet. Tror ikke jeg har hatt et par siden jeg var sånn 6-7 år? Husker bare at jeg ble tvunget til å gå med tykke sokker oppi dem og at jeg flippet helt pga det, lol. Du finner dem på Zalando.no HER. Jeg vil si at de er normale i størrelsen, kanskje bittelitt store, men jeg kjøpte en ullsåle til å ha i å da satt de perfekt.

Yesterday I got a hold on these Timberland Prem Wheat shoes. I'm so in love with them, can't wait to go out and play! You can get them at Nelly.com HERE or Zalando.com HERE.

Ad links

Knot dress

 Get the look...

In my bag

Lommebok fra Marc Jacobs, veske fra Michael Kors (zalando.no)

Jeg har alltid med meg noe sminke når jeg drar ut, i tilfelle den trenger litt touching up i løpet av dagen. Perfekt til det er Tikei pudderet, og spesielt kabuki børsten, fordi den jevner ut eventuelle skjolder i huden slik at den får en jevn og fin finish igjen. IsaDora Face Sculptor Kitet er også genialt og plassbesparende siden det inneholder både blush, bronzer og highlighter. Ellers har jeg med meg en anvendelig nude Mac leppestift i fargen Myth, og en glansfull lipgloss fra Make Up Store. Jeg har også med glominerals Graphic Liner i sort for å kunne fikse på eyelineren hvis det skulle trenges. 

Notatbok fra Søstrene GreneGlitterparaply, Tangle Teezer for å freshe opp håret, headset, iPhone 6 og nøkler. (reklamelenker)