hits

Makeup

Jeg har testet Nicopanda fra MAC

Reklame

I går prøvde jeg den nye sminken fra MAC, Nicopanda. Det er et merke som er skapt av moteidolet Nicola Formichetti, og bygger på edgy punk og søt kawaii-funk. Først av alt, designet - dritkult! Føler jeg holder en kjærlighet på pinne med de leppestiften og lipglossen, supersøtt! 

Noen av fargene er litt "out there", men det er jo kult å eksperimentere litt av og til. Som for eksempel med denne leppestiften:

Jeg har også på meg øyenskyggepalettet i illatoner, som passer perfekt til blå øyne, yay. Og i tillegg inneholder palettet en utrolig fin rosafarget blush. Jeg synes den er helt perfekt! For den er så dus, og gir nesten en highlighter effekt. Det lille ekstra liksom. Og så kult at en bare kan skyve til side øyenskyggene og så er den der liksom. Jeg er ganske kresen på blush, men denne kunne jeg omtrent brukt hver dag.

MAC Prep + Prime Fix+ sprayen bruker jeg over sminken når jeg er ferdig med all foundation og sånn. Da får det sminken til å sette seg og får vekk det "puddertrynet". Foundationen ser rett og slett mer ut som din egentlige hud. Denne kan brukes til så mangt, og så til å mikse med øyenskygger for å få dem enda mer pigmenterte og så videre.

Jeg har også fått et sett med børster fra Kicks som jeg brukte til å påføre sminken med, og de er faktisk utrolig bra! Jeg er særlig fan av buffer-børsten (den andre fra venstre), for av og til når kontureringen eller foundationen går skeis så er det så fint å ha noe å blende det fint med igjen.

Btw, funnet meg en ny favoritt lipgloss og det er den rosa fra NicoPanda som er avbildet under her, og som du kan se på toppen av innlegget. Den ser litt mye ut her fordi jeg har påført så mye, men den er sånn du kan bruke til både fest og hverdags, spørs hvor mye du påfører. Er så mye fint glitter og skimmer i den og den får leppene til å se store og juicy ut!

Alt i alt, veldig fornøyd med det jeg har prøvd fra kolleksjonen! Sjeldent noe fra MAC jeg ikke er fornøyd med, da. :)

 

Testing av ny sminke

Sponsede produkter

Ville bare vise dere noen bilder av noen fine paletter jeg fikk fra Kicks, og hvordan de ser ut på. Jeg blir helt i ekstase av paletter, er alltid like gøy å prøve. Jeg elsker blush-paletten, for den har så mange fine rosafarger for alle hudtoner. Og blush gjør virkelig det lille ekstra på sminken! Jeg har ikke vært så flink til å bruke det i det siste, men brukte det hele tiden før. Og kontureringen blir også mer definert ved å bruke blush. 

Kicks Glow Kit her

Brukte Kicks Confidence Eye Shadow Palette på øynene og på leppene har jeg brukt MAC leppestiften i fargen Myth.

Jeg testet også ut de nye Precision børstene fra e.l.f. Cosmetics, og de var så fluffy og gode. Veldig enkle å blende ut blushen og highlighterne med.

Pre-sale: Nå kan du kjøpe min liquid lipstick "Heidi Chic"!

Annonse for eget produkt

Nå er nedtellingen over og jeg kan endelig fortelle hva jeg har jobbet med de siste månedene! I samarbeid med Frøya Cosmetics har jeg lagd min egen liquid lipstick, altså en flytende leppestift med en flott, matte finish. Jeg ville lage en nude farge som gjenspeiler meg og min stil. Den passer så og si for alle, uansett alder, anledning og sesong. Jeg er så fornøyd, dette er et sikkert redskap å ha i sminkevesken!

Frøya exclusive by Heidi Chic kan kjøpes her

Konsistensen er fantastisk, virkelig en av de beste jeg har prøvd på flytende leppestifter. Den sitter som støpt, og tørker fort, men tørker ikke ut leppene. Fargen jeg har valgt passer også bra til å "overtegne" leppene, hvis du vil jukse deg til litt større lepper. Ser veldig realistisk ut!

Vil takke for all entusiasmen blant mine venner og lesere, setter virkelig stor pris på dere!


Kjøp den online nå her! <3

 

To nye favoritter fra Urban Decay

Sponsede produkter

Er det et sminkemerke som har mitt hjerte når det gjelder øyenskyggepaletter, så er det Urban Decay. De skuffer aldri på hverken farge, pigmentering eller konsistens, og i tillegg så kommer de alltid i så fine innpakninger. Kanskje spesielt denne. De lanserte nemlig nylig UD Jean-Michel Basquiat Limited Edition collection, inspirert av hans kunst, uformelle graffittiarbeid og måten han blandet medier og farger på. 

Jeg synes paletten er helt nydelig, både utenpå og inni. Fargene er veldig anvendelig og kan brukes til dag og kveldssminke. De er veldig pigmenterte og du får med en herlig børste. Jeg elsker kostene til Urban Decay, og synes det er så gøy når det følger med palettet!

Dette er en eksklusiv kolleksjon som kun er tilgjengelig på urbandecay.no. Palettet koster 450,- og du finner det her.

En annen ny favoritt er et nytt hudpleieprodukt fra Urban Decay, Meltdown Makeup Remover Lip Oil Stick. Denne er så genial, jeg bruker den hver dag! Den fjerner raskt og effektivt leppesminke, samtidig som den inneholder vitamin E og gir fuktighet til leppene. Den er super god til å ta bort matte liquid lipsticks med, eller andre vannfaste leppeprodukter. Bare smør den over leppene som en leppepomade, og tørk av med en bomullspad.

Jeg bruker denne hver kveld for å ta av lipgloss, leppestift osv, i tillegg bruker jeg den etter at jeg har sminket meg for å få bort foundation og pudder fra leppene. Og også selvfølgelig hvis jeg angrer på leppefargen jeg har valgt, eller bare føler for å bytte i løpet av dagen. Jeg vet ikke om den er utsolgt på Kicks, men du finner den iallefall her.

 

Min hverdagssminke - oppdatert

Inneholder sponsede produkter/ad links/reklame

Jeg har laget innlegg om sminken min før, men jeg får stadig spørsmål om den, og så endrer jo noe seg fra tid til annen. Så her er et oppdatert innlegg på hva jeg bruker til hverdags.

Concealer

Jeg begynner alltid med å dekke over de blå ringene under øynene mine med en laksefarget concealer, som regel denne fra Jane Iredale. Den er mineralbasert og gir mye fuktighet. Jeg bruker børsten under til å påføre en liten mengde kun der de mørke ringene er, og deretter tapper en fuktig Beauty Blender på for å blende den inn i huden. Det er viktig å ikke påføre mye sminke under øynene, for det blir så fort kakete. Less is more.

True Match concealeren fra L'oreal (ad link) bruker jeg for å lysne opp området under øynene og ellers der jeg vil highlighte ansiktet. Men dette steget gjør jeg etter at jeg har påført flytende foundation, da det gir mer effekt. Bruker også Beauty Blender til dette. Generelt alt som er flytende blir blendet inn i huden med en Beauty Blender (ad link).

 

Foundation

Folk spør stadig hvilken foundation jeg bruker, og det er Satin fra glominerals i Natural Fair som er en lys beige farge. Kan også blande den med Golden Fair, som er mer gyllen. Nå har jeg akkurat begynt å bruke Tinted Primer SPF 30 fra glominerals under foundationen, og jeg må si at det gir et så fint og langvarig resultat! Som regel liker jeg ikke primere, men denne gjør susen. Bruker den særlig hvis jeg skal noe spesielt og vil at huden skal se airbrushet ut og at sminken skal holde seg fresh lenge. I tillegg er det supert at den inneholder så høy solfaktor.

Etter dette er påført bruker jeg tredje produktet fra venstre, LUXE Translucent pudder fra glominerals, over hele ansiktet. Enten legger jeg ekstra mye på for å "bake", men til hverdags pleier jeg bare å legge et greit lag og la det trekke inn. Jeg bruker den store pudderbørsten som du ser på bildet, som er fra Eco Tools. Kjempe stor og myk kost som passer veldig bra til å fordele pudder med. En av mine favorittbørster!

Konturering

Det er sjeldent jeg kremkonturerer til hverdags, jeg synes det holder med pudder. Jeg elsker disse Contour Kit'ene fra glominerals, de er mineralbaserte og smelter så fint inn i huden. Denne gangen gikk jeg for medium to dark fargen, og jeg er like fornøyd med den som fair to light. Den kaldeste kontureringsfargen passer kjempebra til all lowlighting, og den varmeste brunfargen er perfekt som blush. Du kan også fint bruke dette kit'et til øyenskygger!

Børsten fra glominerals med to ender er kjempegod og praktisk å bruke til pudderkontureringen. Jeg bruker også LUXE børsten til den gule matte highlighteren hvis jeg skal pakke ekstra på, og bruker som regel MAC sin 217 børste til nesekonturering. Bronzeren jeg bruker er Sunkiss fra glominerals, den er kjempefin og lett å fordele, spesielt med den store pudderbørsten fra Eco Tools. Gir et veldig fint, naturlig solkysset resultat.

 

Blush og ekstra highlighting

Min favorittblush er Afterglow Blush i Score fra Urban Decay. Den er veldig langvarig, er en blanding av fersken og rosa med litt shimmer i. Ellers elsker jeg denne highlighteren Perfect Highlighter fra Frøya Cosmetics. Jeg liker at det skal vise litt igjen, og det gjør absolutt denne, uten at det blir for unaturlig.

 

Bryn

Jeg oppdaget et geniiaaaalt produkt for bryn som jeg er helt hekta på - Brow Shaping Pencil fra Inglot. Jeg som har bryn som ikke holder seg på plass elsker å bruke voks, men synes det er stress å grisete, og jeg synes det er så kjipt å måtte bruke masse produkter for å få et bra resultat. Men denne inneholder både voks og farge, så jeg bare drar den frem og tilbake på bryna, og det blir et veldig naturlig resultat på rekordfart. For å definere litt ekstra så bruker jeg brynsblyanten fra Bitchn' Brows i fargen Brown. Den er veldig kald og langvarig, og du kan velge hvor mørkt resultatet skal være, avhengig av hvor "hardt" du bruker den.

 

Øyne

Mascaraen fra Smith & Cult er min favoritt for tiden, som jeg har skrevet et eget innlegg om her. Den flytende glossy eyelineren fra Isadora i 40 Chrome Black er skinnende, lett å påføre og varer lenge. (ad link)

Dette er øyeskyggepalettene jeg bruker for tiden. Urban Decay Ultimate Basics og Urban Decay Nocturnal Shadow Box. De inneholder alle fargene jeg trenger til både dag og kveld. Jeg bruker dem sammen med en fluffy dusekost fra NYX i tillegg til de som kommer med palettene. Jeg bruker concealer og finishing pudder som primer på øyelokket før jeg påfører øyenskygger.

Finishing spray

Sist men ikke minst, finishing spray. Å bruke en ansiktsspray på slutten er essensielt for et fint og fresht resultat. Min absolutte favoritt er All Nighter fra Urban Decay. Den får sminken til å sette seg, slik at du ikke ser ut som du er full i pudder. Det gir et mer naturlig resultat, og den får også sminken til å vare hele dagen. 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! Om det er noe mer så bare spør i kommentarfeltet :)

Min favoritt mascara

 

Tusen takk for fine tips på sist innlegg om hva dere liker å lese om på bloggen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet om sminke og mine favorittprodukter, så jeg skal bli flinkere på det! Har en del gode produkter å dele med dere, og her er en av mine favoritter.
Denne mascaraen, Lash Dance fra Smith & Cult, er virkelig enormt effektiv, den gir så mye lengde og volum. Jeg bruker ikke vippeextensions, kun løsvipper av og til. Derfor er jeg avhengig av en god mascara, og denne gjør virkelig stor forskjell, som du kan se under:

Jeg som er så avhengig av flytende eyeliner kan til og med bruke den uten, haha. 

Den er ganske dyr, 309,-, men den er verdt det fordi den varer superlenge, jeg tror aldri jeg har hatt en mascara som er så drøy i bruk. 

Den finnes på Kicks her.

Hvilken mascara bruker du?


 

Hvordan rocke rosa øyenskygge

Noen av produktene er sponset

En av vårens trender på make up fronten er rosa øyenskygge. Før var jeg mye flinkere å bruke farger i sminken min, det har gått mer og mer over til jordfarger både på lepper og øyne. Men det kan jo være så kult! Det gjelder bare å våge å prøve noe nytt, og finne ut hva du er komfortabel med. Det første du kan gjøre er å drite i farge i forhold til øyenfarge. Who cares. Synes alle passer alt jeg. Leppefarge kan derimot være mer flatterende om du finner noe som passer til hudtonen din. For eksempel om du skal bruke rødt så kan du gå for en mer oransje versjon hvis du har gylden hud, og mer mot rosa om du har kald hudtoner. Mens andre er en miks og passer alt.

Uansett, jeg valgte å gå for en rosa look uten eyeliner. Yikes, jeg går aldri uten eyeliner. Det er fordi jeg føler øynene mine er for små i forhold til resten av ansiktet, men det er jo greit å prøve noe nytt også. Da påfører jeg heller øyenskyggen lenger ut mot den ytre øyenkanten, og prøver å konturere ved å legge litt mørkere skygge ytterst i globallinjen. 

Jeg begynner med å prime øyet med concealer og deretter et finishingpudder. Deretter bruker jeg en stor dusekost og påfører en nøytral baseskygge over hele øyelokket, gjerne en lys laksefarget. Det passer til det meste. Så brukte jeg Urban Decay sin Full Spectrum palett til resten, etterfulgt av mascara. 

1. Etter baseskyggen brukte jeg en fluffy dusekost til å påføre den oransje shimmerskyggen Jones over hele lokket og litt over brynsbenet. Jeg bruker forresten den type kost til all øyenskygge omtrent for da har en mer kontroll på mengde produkt og det er mye enklere å duse. Hemmeligheten til en fin look på øyet er å blende, blende, blende!

2. Deretter gikk jeg for den varme rosa shimmerfargen Seize på hele lokket, og duset den ut mot ytterkanten av øyet. 

3. For å få litt dybde og mer glitter brukte jeg gullfargen Goldshine og sølvfargen Ice litt spredt med en fuktig øyenskyggekost, men med mest fokus på midten av lokket, ikke så høyt opp. Dette får øyet til å se litt større ut.

4. Om jeg ville ha en mørkere look kunne jeg brukt Warning ytterst i globallinjen, men jeg droppet det denne gangen. Jeg avsluppet med hvitfargen Bump rett under brynet. 

5. Bruk så akkurat de samme fargene under øyet med en litt tynnere kost, og i tillegg en fluffy kost etterpå hvis du trenger å duse det ut. Så påfører du mascara.

Resten av produktene:​

 

ABH lipstick Milkshake // Urban Decay Full Spectrum palette // glominerals contour Light/Medium // Smiths & Cult mascara // Beauty Blender // glominerals Satin II foundation (natural fair) og LUXE Translucent pudder

Dette var altså en versjon av rosa øyenskygge som ikke er så ekstrem, i tilfelle du har lyst å eksperimentere litt til fest eller hverdags!

Steg for steg: Min hudsminke

Sponsede produkter

Det spørsmålet jeg får mest fra lesere er hvilken foundation og sminke jeg bruker på huden. Her er et helt oversiktlig innlegg om akkurat hva jeg bruker, og hvordan jeg bruker det.


Steg 1: Concealer

Jeg begynner med en laksefarget concealer under øynene, LUXE Sunburst, men kun der jeg har blå/mørke ringer. Og så bruker jeg en concealer med gulpigmenter på steder hvor jeg er rød, for eksempel rundt nesevingene. Men det er ikke alltid jeg gidder dette steget, fordi foundationen dekker så godt uansett. Brighten fargen kan du bruke generelt overalt som du vil dekke, og High Beam er fin til å lysne opp områder med, for eksempel under øynene. Men lysne områder gjør jeg etter at jeg har påført flytende foundation.

Når jeg har gjort dette så finner jeg frem Beauty Blenderen min. Den holder jeg under rennende vann og klemmer på 2-3 ganger slik at den blir fylt av vann. Så skviser jeg den alt jeg kan slik at det overflødige vannet forsvinner. Deretter klemmer jeg Beauty Blenderen lett i et håndkle for å få bort enda mer overflødig vann. 

Beauty Blender her (ad link)

Det finnes egen BB for concealer som er mindre, og den kan du også bruke. Litt bedre under øynene, men jeg bruker som regel bare en på alt for å spare tid. Du finner forskjellige Beauty Blendere herJeg "dabber" den lett på huden (ikke dra) til concealeren er jevnt og trukket inn i huden. Både under øynene og rundt nesevingene.

Steg 2: Foundation


Deretter går jeg videre til foundationen. Jeg bruker glominerals Protective Liquid Foundation Satin som er en oljefri, mineralbasert flytende foundation. Den er ekstremt dekkende, det er derfor jeg liker den så godt. I tillegg gir den en fin, matte finish uten å tørke ut huden. Siden den er mineralbasert så puster huden lettere. Den har også et bredt spektrum av UV-beskyttelse og inneholder antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. Det finnes også en som heter Matte, den er for de med litt fetere hud.

Må en kjøpe dyr foundation?

Jeg fikk spørsmål her om dagen om en må kjøpe en foundation fra Dior eller lignende for at den skal være god, og om den må være dyr. En foundation er noe en bruker på huden veldig ofte. Da er det viktigste for meg at den ikke tetter porene, at huden får puste og at den har fuktighetsgivende egenskaper. Jeg vil rett og slett at den skal gjøre minst mulig skade på huden, men i tillegg må den ha veldig god dekkevne.

For mange år siden brukte jeg forskjellige foundation fra merker som Max Factor, L'oreal osv. og noen av dem fungerte bra, og hadde god dekkevne. Men jeg merket ofte at huden ble tørr, og at de tettet porene. De som ikke er mineralbaserte har flere ingredienser som ikke er naturlige og som ikke er bra for huden, rett og slett. Og da betyr det ikke noe for meg om det er Dior eller L'oreal. Jeg har aldri brukt foundation fra fancy merker som Chanel osv. fordi en ofte bare betaler ekstra for merket. Men, når det er slike ekslusive merker så kan de være mer fuktighetsgivende enn de billigere, så det er en fordel. Men det er ikke sikkert, en må sjekke ut innholdet.

 

Uansett, denne bruker jeg:

Etter concealeren er påført, går jeg videre til den flytende foundationen. Jeg bruker Satin i Natural Fair eller Golden Fair. Har du veldig rødlig hud så er Golden Fair bedre, ettersom den inneholder mer gule pigmenter. For å påføre foundationen så bruker jeg bare fingrene, og av og til bruker jeg en Beauty Blender for å "dabbe" den inn i huden, men jeg føler ikke dette er nødvendig. Du kan også droppe concealer hvis ikke du har veldig blå ringer under øynene. 

Steg 3: Finishing pudder

Dette er etter jeg har påført alt som er flytende.

Alternativ 1:

LUXE Translucent er et finmalt mineralpudder som jeg som regel bruker når jeg har gjort en full kremkonturering. Når jeg er ferdig med alt det flytende, bruker jeg dette. For å "bake" så legger jeg ekstra mye på, slik at du ser et lag med pudder som trekker inn, og som en børster vekk etter en stund. Dette er for at foundationen skal vare ekstra lenge. Eller så bruker jeg det bare som et finishing pudder for å sette foundationen og ta bort overflødig olje. Jeg bruker pad'en som kommer med til å presse pudderet inn i huden.

 

Alternativ 2, ekstra dekkende:

Dette er mitt "spesielle triks", som gjør at jeg får en ekstremt dekkende foundation, uten at det ser kakete ut. Jeg føler ingen gjør dette, og det er egentlig "feil", men alle spør meg jo hva jeg bruker, så. Glominerals pressed base er en foundation i seg selv, men i pudderform. Så pudderet er naturligvis mer dekkende enn et vanlig finishing pudder. Jeg bruker en stor kabukibørste i sirkulære bevegelser oppi produktet, deretter bruker jeg det i sirkulære bevegelser på huden. Overalt, utenom under øynene. Der liker jeg å bruke LUXE Translucent siden det er gjennomsiktig. Kombinasjonen av Satin flytende foundation og glo pressed base utgjør total dekkevne, og i tillegg varer sminken så og si hele dagen. Jeg bruker glo pressed base i fargen Golden Light.

Det kan virke som mye på huden, men siden det er mineralbasert så får huden likevel puste. Hvis du har ekstra fet hud så kan du gjøre dette, men da må du nok bruke et "blotting powder" (et ekstra tørt pudder) til slutt for å ta bort overflødig olje slik at du ikke blir skinnende. 

 

Steg 4: Pudderkonturering og bronzer

Bronzere bruker jeg litt forskjellige av, akkurat nå bruker jeg Sunlight fra glominerals. Jeg liker generelt alt av mineraler, men jeg bruker ikke bareMinerals, fordi de bruker Bismuth som er et mineral som gjør at en får større porer og som kan gjøre huden grå og gussen. No, no. 

Til pudderkonturering bruker jeg glominerals contour kit i Fair to Light. Siden det er mineraler så smelter det godt inn i huden, og er lett å blende.

Dette blir mye glominerals, men selv om jeg får det sponset så er det virkelig dette jeg bruker og sverger til!

Så der har dere det! Hvis det er noe mer dere lurer på så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under :)

Instagram: @heidichic

 

Hvordan fremheve blå og grønne øyne

NYX og glo er blant mine sponsorer

​Jeg bryr meg egentlig ikke så mye om "regler" på hvilke farger en skal i forhold til øyenfargen, jeg synes alle passer alt egentlig. Men, det er et faktum at noen farger fremhever din egen øyenfarge. Jeg vet at lilla og fiolette farger fremhever blå og grønne øyne, men jeg har en tendens til å skygge unna det fordi det ofte virker for mye. Men bare øynene får et touch av de fargene, så blir de så mye klarere.

Om du ikke vil gå for helt lilla, så kan du gjøre som meg her, jeg har mikset gulltoner med brunt og lilla. Gull og brun er også fine farger for å fremheve blå og grønne øyne. I tillegg har jeg brukt en brun eyeliner på våtkanten, istedetfor en i sort. Jeg har også brukt en nude leppestift for å få mest mulig fokus på øynene.

Produktene jeg har brukt til denne looken:

 

Øyeskyggepaletten jeg har brukt er fra NYX i Daring Damsel, våt eyeliner fra samme merke i sort og glominerals Precise Micro Eyeliner i brunt til våtkanten.

Jeg ser ganske stor forskjell på når jeg bruker fiolette farger, i motsetning til for eksempel blåtoner. Jeg har blå øyner, og når jeg bruker blå øyenskygger blir øynene mine mer grå, for kontrasten blir ikke like stor. Men jeg bruker alle slags farger, som sagt ingen regler på det.

Takk for alle de fine kommentarene på mitt forrige innlegg forresten, jeg merker at dere setter pris på poster om skjønnhet, så det blir mer av det fremover :)

 

4 enkle steg til perfekte røde lepper

NYX og glo er blant mine sponsorer

Processed with VSCO with f2 preset

Av og til når jeg blir lei av å sminke meg så er det et enkelt triks å friske opp leppefargen, da det endrer hele looken på 1-2-3. Nå har jeg gått for nudefarger veldig lenge, så det var veldig herlig å gå for en knallfarge til en forandring.

En tenker kanskje at det er bare å legge på en leppestift, men hvis du virkelig vil ha et godt resultat så er det viktig å preppe leppene og gjøre de nødvendige stegene for å en plettfri look. Lepper i knallfarger viser enkelt feil, derfor er det viktig å få det til best mulig.

 

1. Start med en leppeskrubb for å få bort tørre flak og døde hudceller

Dette vil også øke sirkulasjonen i leppene som igjen kan føre til at de ser større og friskere ut. Du kan lage en hjemmelaget skrubb ved hjelp av sukker og leppepomade/vaselin. Smør det på leppene og bruk gjerne en ren tannbørste (helst babytannbørste) i sirkulære bevegelser. Etterpå tørker du bort restene med et tørkepapir. 

Ellers kan du bruke en skrubb fra butikk, jeg synes Sara Happ sin er veldig god, fordi den er akkurat passe grov. Enkel å påføre, gir et fint resultat, den kan brukes hver dag om det trengs. Den tilfører mye fuktighet til leppene, og den med peppermynte øker også sirkulasjonen i leppene ytterligere.

 

2. Påfør fuktighet til leppene

Leppene er nå mer mottakelige for fuktighet, og trenger også å bli tilført dette etter skrubben for å låse dette inn. Lip Revival fra glo-therapeutics er laget for å skape fyldigere og mykere lepper. Den inneholder aktive ingredienser som hjelper på å øke fuktigheten og kollagenproduksjonen. Den fungerer også som en god primer før leppestift. Du kan enten la den absorberes helt før du påfører leppefarge, ellers kan du tørke av det overflødige med et tørkepapir.  

3. Bruk lipliner før leppestift

Dette spørs litt på hvor god du er på å påføre leppefarge, men generelt sett så gir det deg et bedre utgangspunkt å lage et omriss av leppene først. Pass på å spisse liplineren slik at det blir så presist som mulig. Prøv å holde deg innenfor leppenes naturlige linjer, ellers kan det fort se uprofesjonelt ut. Pass ekstra godt på ved munnvikene, da dette ofte er hvor det "skjærer" seg. En typisk rød-rød farget lipliner er Redd fra MAC.

NYX Liquid Suede matte leppestift i fargen Kitten Heels

4. Påfør leppestiften jevnest mulig

Jeg pleier å påføre leppestiften direkte fra beholderen, men om du føler det er enklere å distribuere fargen ved hjelp av en egen leppebørste, så anbefaler jeg det. Om du påfører direkte slik som meg, er det viktig at du er påpasselig med mengden produkt, slik at det ikke "kaker" seg. Prøv å fordele det så jevnt som mulig, og istedetfor å klemme leppene sammen er det best å presse et tørkepapir lett mot leppene, og la det overflødige absorberes på den måten. Om du klemmer leppene sammen så forflytter du bare produktet, istedetfor å gjøre det jevnt.

Prøv å tenke på hva du skal gjøre, spise eller drikke når du skal gå for en slik farge på leppene. Noen produkter sitter godt fast, som regel matte, og de med mer shimmer eller gjennomsiktige farger forsvinner og flytter seg raskere. Tenk også på hvilken look du vil ha. Skinnende lepper er mer prangende, mens matte lepper gir en mer dempet look, og passer godt til både fest og hverdags.
 

Om du ikke blir fornøyd med resultatet første gang, så prøv igjen. Øvelse gjør mester!

 

Graffiti edition


Sist uke var jeg på Oslo City på Urban Decay sitt Special Edition graffiti event. Gatekunstner Maiken Styrmo Westgaard sprayet vårt eget valgte Naked-palette med et spesielt grafitti design. Hun signerte også navnet vårt på innsiden av paletten. Dette er limited edition, og det finnes kun 60 stykker av disse i Norge! Jeg valgte dette rosa glitterdesignet:

Søtt?? Hihi. Jeg har allerede Naked1 og Naked2, så da var valget selvfølgelig Naked3. Sistnevnte er mer rosa, nude farger. Jeg likte det veldig godt! Testet ut en look med den her om dagen, slik ble den:

Da brukte jeg Limit som baseskygge, Nooner og Blackheart i øyekroken og ytterkanten av øyet, og ti slutt shimmerfargene Dust, Trick og Buzz på midten av lokket for å skape dimensjon. Glitterskygger bruker jeg som regel med vann eller fix spray, for da får en mer av glitteret med, og de blir mer pigmenterte. Jeg bruker som regel alle de samme fargene under øyet i tillegg. Ved brynsbenet brukte jeg Strange.

Det er selvfølgelig viktig å blende øyenskyggene godt etterhvert som en tar dem på, og jeg bruker alltid 217 børsten fra MAC til dette. Men de børstene som kommer med Naked-palettene er supergode til å påføre øyenskygge med! Det er omtrent kun de jeg bruker, i tillegg til blendingbørsten.

Jeg bruker omtrent kun Naked-palettene fra Urban Decay hver dag, for de har liksom alt, og så synes jeg det er digg å ha så mange farger på et sted. I tillegg er øyenskyggene generelt av veldig god kvalitet.

Håper dere likte innlegget!
 

Jeg tester Sigma produkter

Jeg har faktisk aldri prøvd Sigma-produkter før, noe som er litt uvanlig for å være en skjønnhetsblogger. Men jeg ble tilsendt noen produkter her om dagen, og var spent på å se om de var verdt "hypen". Jeg har spesielt hørt mye om børstene deres, fra YouTubere og andre skjønnhetsbloggere. Jeg er ikke nødt til å skrive om disse produktene, eller noe av det jeg mottar forsåvidt, men bloggen går jo blant annet ut på å anmelde produkter av og til, og gi dere mine ærlige meninger. 

Det jeg trengte mest var kontureringsbørster, og det er så mange dårlige der ute at jeg hadde ikke høye forventninger. Jeg fikk en liten, rund Small Contour børste som en skal bruke i sirkulære bevegelser, og så fikk jeg en skråbørste for å lage en mer krass linje/skygge. Begge fungerer til det samme egentlig, men gir litt forskjellige resultat.

Om jeg skulle valgt én must-have kontureringsbørste så må det være Sigma Soft Angled Contour F23. Den gjør akkurat det den lover, lager en definert men ikke hard linje. Den er veldig enkel å blende med, og er akkurat passe stor til at skyggen blir naturlig. Jeg elsker den! Jeg sparer masse tid på å konturere takket være denne saken. Jeg drar den lett under kinnbena, og så bruker jeg den i små, sirkulære bevegelser etterpå for å blende den inn. 

Den runde er også bra, Small Contour, men tar litt lenger tid og gir et mer naturlig resultat. Ofte vil du ikke ha de veldig definerte linjene, og da er denne perfekt. Dajana brukte en lignende børste på det siste kurset jeg var på, og da bygget hun opp en fin og naturlig skygge ved å kun bruke børsten i sirkulære bevegelser, og ikke dra den over huden.

Et annet produkt jeg fikk som jeg bare må fortelle dere om, er Sigma-blushen Cor-de-rosa. Først tenkte jeg sånn, åh flott, enda en blush. Jeg har nok av det liksom. Men denne ER så fin. Hvis jeg skulle valgt kun én blush, så hadde det seriøst vært denne. Den gir en så fin korallfarget glød i kinnene med litt shimmer, ikke for rosa, ikke for brun. Den gir det lille ekstra til ansiktet. Jeg har blitt helt avhengig av den. Jeg skjønner godt at flere har skrevet så mye positivt om den på nettet.

Jeg fikk også denne foundation-børsten, 3DHD Kabuki brush, som fungerer til akkurat det. Det er en fordel at den er formet skrått, slik at en kommer til å kriker og kroker. Jeg bruker ikke alltid foundationbørste, men synes denne var ålreit. Jeg bruker uansett alltid Beauty Blender for å "klappe" inn foundationen etterpå. Da setter foundationen seg mye bedre.

I tillegg fikk jeg et genialt produkt som kommer til å bli brukt mye fremover! Jeg er altfor dårlig til å rengjøre børstene mine, noe som er viktig ikke bare for hygiene men for å holde børstene fine. Denne matten gjør det enkelt å forsiktig skrubbe alle børstene dine rene. Så slipper du å bare bruke hendene. Den ene siden er for børster til øynene, og den andre til ansiktsbørster.

Altså må jeg si meg veldig fornøyd med de produktene jeg fikk, spesielt kontureringsbørstene og blushen. Og så liker jeg designet deres.

Har du prøvd Sigma-produkter? Hva synes du? :)

Mitt hemmelige favoritt leppeprodukt

En av spørsmålene jeg får mest er: "Hva har du på leppene dine?". Sannheten er at jeg har ett absolutt favorittprodukt som jeg bruker kanskje 70% av tiden. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det før er at det dessverre ikke selges i Norge, men det skal gå an å bestille fra nettet, og det er kjempebillig! Jeg vet ikke helt hvilket land det er fra, men jeg kjøpte det iallefall i Spania. Produktet heter D'orleac Velvet og er absolutt en av de beste matte flytende leppestiftene jeg noen gang har prøvd. Den er på MAC nivå liksom. Og den varer kjempelenge, flasser ikke eller noenting. Jeg bruker altså nr 1. Jeg kjøpte akkurat nr. 8 som er en fin rosa farge, men den andre passer til absolutt alt. 

Under kan du se hvordan D'orleac Velvet nr. 1 er på:

Grunnen til at den ser litt annerledes ut på hver bilde er på grunn av lyset, og at jeg bruker forskjellige liplinere under. Kan også innrømme at den er litt dårlig påført på noen av bildene, uff, haha. Jeg bruker den enten helt alene, eller tegner opp leppene med en lipliner i lignende farge, og så tar den oppå etterpå. Den kan omtrent brukes oppå alt som du vil gjøre matte.

Favoritt liplinere å bruke sammen med denne:

- MAC Oh Honey!

- MAC Boldly Bare

Jeg googlet den og kom frem til denne siden, vet ikke om de sender til Norge men det må jo gå an å få tak i gjennom eBay eller et eller annet :p Måtte bare lage et innlegg siden folk spør så ofte, og det er som regel alltid denne jeg har på!
 

Get the look: Life's a beach

Jeg var så lei av å sminke meg her om dagen, seriøst, gi meg en glam squad NÅ. Uansett, jeg bestemte meg for å prøve en del nytt. Jeg hadde mye NYX produkter liggende som jeg ikke hadde prøvd, men jeg måtte også ty til noen av mine kjære klassiske glominerals produkter. Her er det jeg brukte for å få denne looken:

1. NYX Liquid Suede Life's a Beach here

2. NYX Highlight & Contour Pro Palette here

3. NYX Micro Brow Pencil Brunette here

4. NYX HD Eye Shadow Base here

5. NYX Vinyl Liquid Liner black here

6. NYX Adorable Shadow Palette here

7. glominerals Protective Liquid Foundation Satin II

8. glomineral LUXE Translucent Setting Powder

9. NYX Strobe Genius Illuminating Palette here

10. Original Beauty Blender here

 

Liquid Suede leppestiften er egentlig ganske lik de matte leppekremene deres. Jeg synes de er veldig gode og sitter lenge på. Jeg er også veldig imponert over contour/highlight-paletten til NYX, jeg synes den gir en så fin og varm glød til ansiktet. Og Strobing-palettet er helt amazing hvis du er fan av highlightere! Jeg bruker egentlig alle fargene all over the place, til og med den lilla. Ser bra ut uansett, bare du ikke går helt crazy, for de er superpigmenterte! Skal ikke mye til. 

Ett NYX produkt som jeg bruker hver dag er HD Eye Shadow Base (nr 4. på bildet). Jeg synes den får øyenskyggen til å bli ekstra pigmentert, og så sitter den lenge. Og så bruker jeg glominerals foundationen (nr. 8) sammen med LUXE pudderet (nr. 9) nesten hver dag. Og selvfølgelig klarer jeg meg ikke uten Beauty Blenderen! Den er seriøst et must for å få en jevn foundation, concealer og cream contouring.

Jeg vet jeg burde lagd en sminkevideo for lengst, men jeg kommer aldri i gang med det. Argh. Det er ikke så lett å filme i denne leiligheten, og så er jeg så perfeksjonist, noe som ikke hjelper på. Men jeg kjøpte jo det hersens kamera fordi jeg skulle lage filmer med det.. og det er et halvt år siden. Blæh. må skjerpe meg!

Håper dere likte dette innlegget da! Spør om dere lurer på noe.

Ad links

Honeylove

Her om dagen kjøpte jeg en ny matte leppestift fra MAC etter tips fra Dajana, nemlig Honeylove. Jeg likte fargen så godt, den var ikke for mørk for min lyse hud og er enkel å lage ombre effekt med hvis du vil ha den lysere. Bare legg litt hvitt pudder eller highlighter i midten av leppen og bland ut. Dette får også leppene til å se større ut. En ny leppestift gir mye glede for en sminke-addict, haha. 

*mwah* :*

NYX Lingerie

NYX Lingerie in Beauty Mark here, Ombre Lip Duo lipliner in Cookies & Cream here

 

Lingerie fra NYX er tha bomb! De er jo nesten alltid utsolgt i butikkene, men du finner en del av fargene på nettet her. Jeg har seriøst lyst på hele kolleksjonen. Det er kun nude-farger og de er flytende leppestifter som blir matte når de tørker. Jeg fikk denne på et NYX event for en stund siden da de akkurat ble lansert, loves it! Jeg har brukt den sammen med liplineren fra den nye Ombre Lip Duo-kolleksjonen deres i fargen Cookies & Cream, som du kan kjøpe her. Lingerie'en kan også brukes alene, men siden den er såpass mørk så er det enklere å få den jevn i kantene med en lipliner. (ad links)

Min hverdagssminke

Jeg får ofte spørsmål om hverdagssminken min og hva jeg bruker, derfor tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg bruker nesten hver dag. 

1. Glominerals LUXE Translucent Powder bruker jeg til å sette den flytende foundationen med. Baker/trykker pudderet inn i huden med den pudderpuffen som kommer med. Det er et veldig finmalt pudder og gir en veldig naturlig finish. 

2. Eyeshadow Palette fra NYX, Daring Damsel (ad link). Dette er typiske farger jeg bruker hver dag, elsker komboen i dette palettet. Brun og gulltoner er perfekt til hverdags, siden det passer til alt.

3. Denne 18 karats-gullbørsten fra Sigma fikk jeg på sminkekurset til Dajana, og den er perfekt for å legge baseskygger, for eksempel gull over hele lokket. Jeg pleier å bruke den med vann eller settingsspray for å få frem pigmentene og shimmeret bedre.

4. Glominerals Contour Kit i Fair to Light bruker jeg hver dag, elsker fargene, og de blender seg kjempefint. 

5. glominerals Satin II er min faste flytende foundation, har brukt den i nesten fire år nå! Den er god for huden siden den er mineralbasert, og gir ekstrem dekkevne. Kan blande den ut med fuktighetskrem hvis du synes det blir for mye. Jeg bruker den i Natural Fair.6. Lancome Grandiose Liner er en helt ny liner som er matt, og i tillegg kan en bøye selve skaftet i 35 grader slik at det blir enklere å komme til overalt. Jeg elsker den matte finishen, og den er veldig enkel å påføre. 

7. Før jeg setter på falske vipper bruker jeg alltid mascara, og Grandiose Mascara Extreme fra Lancome har blitt en ny favoritt. Den gir supermye volum og lengde, og har også samme funksjon som eyelineren nesten, ved at den er bøyd i forskjellige vinkler for å komme til overalt.

8. Jeg varierer leppestifter fra dag til dag, men denne Cream Lip Stainen i nr. 13 fra Sephora er en av mine favoritter. Blir veldig fin og matt, og har en superfin gammelrosa farge!

9. Dipbrow Pomade i Medium Brown fra Anastasia Beverly Hills pleier jeg å bruke på brynene sammen med børsten i nr. 15.

10. Jeg har blitt helt hekta på strobing etter at jeg fikk det nye Strobe of Genius-palettet (ad link) fra NYX. Det er så utrolig pigmentert og gir en kjempefin glød i huden. Bruker det hver dag!

Satser på å komme med videoer etterhvert på hvordan jeg gjør sminken min, hvis det er ønskelig. 
 

Zürich

Wearing Soft Matte Lip Cream from NYX in Zürich here (ad link)

 

Nei, jeg er ikke i Zürich, hadde det bare vært så vel. Men er ganske fint her hjemme i Oslo også, da. Sola skinner! Men jeg er inne og rydder i kasser av ting fra den forrige leiligheten som jeg har stuet inne hos eksen så lenge. Altså.. Går det an å eie så mye ting? Jeg misunner jenter som kun har klær og sminke, men jeg har så mange andre hobbyer som jeg må få plass til i denne lille leiligheten + at jeg er en småsamler og sliter med å kaste ting. Alt har en sentimental verdi, but not really, blaaaah. Verste er at jeg ikke har et lager, så nå vurderer jeg å bare fuckings kvitte meg med nesten ALT og bare leve the simple life, haha. Like that's gonna happen. Kan prøve iallefall. 

Jeg må iallefall gi bort litt stash til venner nå, har ikke tallerkener og mat i kjøkkenskapene og skuffene, har skjønnhetsprodukter. Samme med alle de andre skapene, har ikke håndklær i skapene, har skjønnhetsprodukter. Jeg prioriterte det til å begynne med vilje, typ «trenger ikke tallerkener, trenger 15 hårsprayer», men dette går ikke lenger. Stakkar gitaren min har fått støve ned også, fordi jeg måtte bokstavelig talt legge den på hylla. Spilte på den fem minutter i går før fingrene mine literally omtrent begynte å blø. Forbanna drittstrenger, må levere den inn og få det fikset.

Jaja, rimelig meningsløst innlegg, men på bildene har jeg iallefall på meg en av mine favorittleppefarger fra NYX, Zürich <3

 

Anastasia Cream Contour Kit, yay or nay?

Inneholder adlinks photo brow rehab oslo silje5_zpsygwdzbuh.jpg

Jeg lovte dere å komme med min mening om Cream Contour Kitet til Anastasia Beverly Hills etter at jeg hadde prøvd det. Nå har jeg brukt det en stund, så jeg tenkte å skrive litt om hva jeg synes.

For det første så har jeg blitt hektet på kremcontouring etter at jeg fikk kitet, så nå tar sminkerutinen enda lenger tid, hehe. Men jeg synes det gir så fin effekt, og kremcontouring pluss puddercontouring gir et enda mer definert resultat enn puddercontouring alene.

Jeg har det nyeste kitet til ABH i fargen Fair, det forrige i Medium hadde rosafarger og gultoner og hadde i tillegg en annen konsistens. Jeg har ikke prøvd det i Medium, men det var visstnok mer fuktig og kremaktig enn denne versjonen. Denne kan være litt tørr, men samtidig synes jeg det er bra, for da slipper en å bli for fet i ansiktet, og fargene sklir ikke ut. Likevel så har jeg funnet ut at jeg liker best å bruke kitet sammen med MACs Prep + Prime spray, for å tilføre litt fuktighet slik at det blir enklere å påføre og blende. 

Her er rekkefølgen jeg gjør når jeg kremkonturerer:

 1. Korrigerer blå ringer under øynene med en laksefarget concealer
 2. Legger Satin II foundation fra glominerals i resten av ansiktet (selges blant annet på Brow Rehab) photo brow rehab oslo silje-2_zpsauejhx1t.jpg
 3. Sprayer MAC Prep + Prime på børstene og påfører ABH Cream Contour Kitet photo gwen stefani urban decay palette danger pop-15_zpsvhsqk40n.jpg
 4. Blender overgangene med Beauty Blendere. Bruker den sorte (kjøpes her) på de mørke partiene og den rosa (kjøpes her) på de lyse partiene. De skal skylles i vann og håndkletørkes før bruk. Husk å bare "dab" på huden gjentatte ganger, ikke dra dem bortover for da drar du bort produktene. photo beauty blender pink black bling ring-5_zps6dvci9sw.jpg
 5. Legger over et translucent «bakepudder» i hele ansiktet, jeg bruker glominerals LUXE pudderet.
   
 6. Venter ca 10 minutter for å la pudderet smelte inn i huden (da gjør jeg ofte bryn og øyenskygge i mellomtiden)
 7. Påfører puddercontouring, jeg bruker glomineral Contour Kit eller ABH puddercontour kit. photo brow rehab browrehab oslo silje-11_zpsyinedjcc.jpg
 8. Til slutt pleier jeg å påføre bronzer for ekstra farge, i tillegg til blush.

 photo anastasia beverly hills contour kit cream fair4_zpsakiscnkf.jpg
Jess, det er litt av en rutine, men jeg synes det er verdt det. Iallefall til noen anledninger. Kjempefint hvis en skal på fest for eksempel.

Selve kitet er jeg veldig fornøyd med, de lyse fargene er veldig lyse som passer bra til å highlighte min bleke hud, og de mørke fargene er alle veldig kalde og ikke oransje i det hele tatt. Jeg synes det er bra at jeg kan regulerer hvor fuktige de er ved å bruke Prep + Prime sprayen. Kontureringen holder seg på plass så og si hele dagen, og jeg får ikke kviser eller noe av den. Føler ikke at den er dårlig for huden, og den holder huden fuktig.

Alt i alt så er jeg veldig fornøyd, og vil gjerne anbefale det videre. Du kan kjøpe Cream Contour Kitet på Brow Rehab eller online her.

Noen andre som har prøvd det? Hva synes dere?

Hot red for the weekend

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant1_zpstrqlnyz1.jpg

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant5_zps8djhsluv.jpg

 photo NYX Jumbo Lip Pencil 704 Hot Red Rouge Flamboyant6_zpsl9b4v5ba.jpg

Her om dagen prøvde jeg en av NYX sine Jumbo Lip Pencils i fargen Hot Red, og den var virkelig hot! Så fin rødfarge, perfekt til helgen! Det er digg å freshe opp sminken av og til med røde lepper, for da blir det liksom ikke kjedelig uansett, og så trenger en ikke så mye sminke ellers (selv om jeg selvfølgelig kjører på med alt likevel).

I dag måtte jeg rett og slett ha en liten sminkedetox for å få huden min back in shape. Kjørte på med rens, skrubb, peel off-maske, hyaluronsyremaske maske og så blandet jeg ut foundationen med litt dagkrem for at det ikke skulle føles så tungt. Kan jo ikke gå uten sminke, lol. Jeg har ikke gått ut i offentligheten uten sminke siden jeg var kanskje 13 år. Med unntak av et par dager på sydentur og foran kjærester såklart. Ska det værra så ska det værra! No shame in my make up game.

Brows by Silje

Sponset

I går var jeg hos Silje på Brow Rehab og fikk ordnet brynene mine. Kunne ikke tenkt meg å gå et annet sted, det er her de er best! Føler meg alltid så fresh når jeg går herfra. Litt sånn at jeg kan ikke tro at det er mine bryn, haha. Jeg kjører som regel den mørkeste fargen, 'cause I like 'em daaark.

 photo brow rehab oslo silje4_zpshwexpkda.jpgJeg fikk med meg det nyeste brynsproduktet fra Anastasia Beverly Hills, nemlig Brow Definer. Denne er helt vilt enkel å fylle ut og definere brynene med, siden den er skrå. Brynene er gjort på 1-2-3. Jeg fikk den i Medium Brown, perfekt for de nyfargede bryna mine. Anbefaler virkelig denne om du trenger et nytt brynsprodukt! (Pris 255,-)

 photo brow rehab oslo silje-7_zpsntc0dmbk.jpg

Silje var i tillegg såå snill og skjemte meg bort med Anastasia Beverly Hills Cream Contour Kitet som jeg har siklet på i en evighet! Jeg har aldri hatt et kremcontour kit før, det er faktisk litt sykt. Og nå fikk jeg det nyeste kitet i den perfekte fargen - Fair. Wii. Jeg testet det i dag, and I love it! Du får kjøpt det på Brow Rehab, det koster 645,-

 photo brow rehab oslo silje-4_zpsojapv1an.jpg

 photo brow rehab oslo silje-8_zpszalj6fms.jpg

De har forresten fått inn MIN foundation på Brow Rehab. Jaa, alle dere som spør hva jeg bruker, det er DENNE:

 photo brow rehab oslo silje-2_zpsauejhx1t.jpg

Satin II fra glominerals. Jeg bruker den enten i Natural Light eller Natural Fair, eller så blander jeg dem. Kommer an på hvor lys jeg er i huden. Er du i tvil så ville jeg gått for den lyseste, men husk å tilpasse til hudtonen din, da noen er gulere og rødere enn andre. Gå å test i butikken på kjevebenet, og se hvilken farge som smelter best inn i din egen hud. Prisen på denne er 455,- og den er veldig drøy i bruk. Kan også blandes ut i fuktighetskrem hvis du synes den blir for dekkende.

 

Bestill time på Brow Rehab online HER (går ikke an å bestille hos Silje online) eller på telefon 22 55 16 00

 

Nå skal jeg ta meg en øl før jeg skal gjøre meg klar og dra på konsert med Astrid. Kos, kos! Ha en fin helg, dere!! <33

 

NYX Intense butter gloss

 photo buttergloss nyx banana split1_zpsevlkq1ax.jpg

På onsdag lanseres NYX i første fysiske butikk her i Norge (jeei), og i den anledning skal jeg på workshop/kurs med makeup artist Maria Malone på Imageakademiet og lanseringsfest på Douglas etterpå. Jeg gleder meg SÅ myyye, høydepunktet for uka, haha! Make up geek. 

Jeg blir stadig overrasket over hvor gode produkter NYX har, siden det er såpass rimelige produkter. Her om dagen prøvde jeg en av Intense Butter Glossene deres for første gang, og den var kjempe god. Veldig pigmentert, superskinnende og dekkende ved bare et strøk. Bare se under:

 photo buttergloss banana split royale nyx_zpsakxcz6r0.jpg photo buttergloss banana split royale nyx-4_zpssek2ugcm.jpg photo buttergloss banana split royale nyx2_zpsy5g6x9bj.jpg photo buttergloss nyx banana split royale1_zpsa3gfkmso.jpg

Noen andre som gleder seg til NYX kommer i butikk i Norge? :)

House of Lashes

 photo House of Lashes Bambie1_zpsard57140.jpg photo House of Lashes Bambie-5_zpskgb0faak.jpg

Endelig fikk jeg tak i House of Lashes på H&M! De har vært utsolgt hver gang jeg har vært innom. Disse heter Bambie, og er laget av menneskehår. De er utrolig lette å sette på, noe som er bra for jeg er helt elendig til å sette på vipper. Liker at de er fluffy, akkurat det jeg lette etter.

 photo House of Lashes Bambie2_zpscy3sogir.jpg photo House of Lashes Bambie6_zpsj69xe4il.jpg

Vippene koster 149,-, jeg bruker dem sammen med det blå Duo-limet.

 

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Today's glam

 photo boldly bare mac4_zpsp05mrzio.jpg

Elsker denne Boldly Bare liplineren fra MAC. I dag fikk jeg forresten vårkolleksjonen fra Vinylux, og herregud så mange fine og freshe farger! Viser dere i neste innlegg <3

New In // Urban Decay X Gwen Stefani

I dag var jeg så heldig og fikk noen herligheter fra Urban Decay i posten. Naked1-paletten, All Nighter Make Up Setting Sprayen deres og lipliner og leppestift fra kolleksjonen med Gwen Stefani

Altså, hvor digg er ikke denne rødfargen? I freakin' love it. Først fylte jeg inn leppene med lip lineren Rock Steady, og så leppestiften med samme navn over etterpå. Sammen ble de bare helt smashing! Jeg trodde jeg hadde det meste av rødfarger på leppestifter, men nope. Gwen Stefani kan virkelig røde lepper.

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 9_zpskcw0oc3n.jpg

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-14_zpsfn622ix8.jpg

Elsker designet <3

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 6_zps6mzf0wbu.jpg photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-19_zpsnrdhdspq.jpg photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1-18_zpsxqhyrucb.jpg

Jeg prøvde også ut Naked1-paletten som jeg har siklet på i evigheter, og jeg elsker den! Den er så perfekt til hverdags, med alle de fine nøytrale fargene. Her har jeg brukt Naked over hele lokket, deretter Half Baked og så Buck i globallinjen. Brukte de samme fargene under øyet også. Setting sprayen har jeg ikke prøvd enda, jeg tenkte den var perfekt å teste i helgen da jeg faktisk skal ut. Den heter jo trossalt All Nighter. Jeg har hørt at den er sykt bra, blir spennende å se hvor smashing jeg ser ut dagen derpå, høhø.

 photo urban decay gwen stefani rock steady lipstick leppestift naked1 11_zps0xxnwuum.jpg

Likte dere looken?

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Buenos Aires

 photo NYX Buenos Aires9_zps2vmljats.jpg

 photo NYX Buenos Aires10_zpsrhkq7ocu.jpg

NYX Soft Matte Lip Cream # Buenos Aires here (ad link)

 

Jeg er helt hekta på matte lepper for tiden, klarer ikke shiney, med mindre det er lip plumperne til NYX. Her er en av de matte fargene jeg fikk med meg fra Vixen. Cute? Litt sommer-ish enda, men.

Jeg vet jeg har lovet dere mange videoer inkludert spørsmålsrunden og sminkevideoer men det er bare noe med dette vintermørket som gjør at jeg ikke orker. Det blir så fort mørkt at jeg rekker det rett og slett ikke. Ok, jeg er et B-menneske uten like, jeg skal innrømme at det også spiller en rolle. Men, nå er det ikke lenge til det blir litt lysere ute, og da skal det bli bedre stelt.

16 Nude beige

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil1_zpsswjphsyl.jpg

Hver gang jeg bruker denne leppefargen så får jeg spørsmål om hvilken det er. Det er altså Lip Liner To Go fra Sephora i fargen 16 Nude Beige. De selger den dessverre ikke i Norge, men de frakter til Norge. Du finner den her.

// Every time I use this lip color I get questions about what it is. The answer to that is Sephore Lip Pencil in 16 Nude Beige. You can find it here.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil4_zps5d4qiidu.jpgDe kalles dessverre ikke Lip Liner "To Go" for ingen grunn. De er veldig små, men jeg fikk heldigvis hamstret opp litt da jeg var i Polen.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil6_zpsz3cpkb2k.jpg

 

Den ser litt annerledes ut i dagslys, men jeg synes den er enda finere da. Men blitz er jo nødvendig i disse tider. Kan jeg bare fortelle hvor over jeg er dette vintermørket?? Umulig å blogge for et B-menneske med ustabil døgnrytme. Go away!

INSTAGRAM: @HEIDICHIC

 

Kardashian Beauty False Lashes

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes-5_zpsb6k39vtj.jpgKardashian Beauty Scintillate Faux Lashes

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes5_zps8vixjml1.jpg photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes4_zpsvvrjyds0.jpg

Her om dagen var jeg på Douglas i Bogstadveien, da jeg så at de hadde fått inn Kardashian Beauty. Jeg vet ikke hvor bra sminken er, men jeg var på jakt etter falske vipper, så jeg tenkte å prøve disse. De er litt crazy, så du må bruke en del øyensminke for å "pull it off». Men jeg likte dem ganske godt! Limen som kom med syntes jeg også var ganske god. En slipper å vente 30 sekunder slik som med Duo-limet før en påfører vippene. Jeg skal ikke si at det er bedre enn Duo, men det funker. Iallefall når du mister halve livet ditt på byen etter fylla, og ikke har noe annet alternativ. Why do I never learn...

// The other day I was at Douglas, when I saw that they had gotten the Kardashian Beauty collection. I don't know how good their makeup is, but I was looking for false lashes, so I just wanted to try these. They are a bit crazy, so you have to use a lot of eye makeup to pull it off. But I liked them pretty well! The glue that came with it was also quite good. You don?t have to wait 30 seconds for the glue to dry, as with the Duo-adhesive, before applying the lashes. I?m not saying it's better than Duo, but it works. at least when you?ve lost half your life out on the town after a weekend. Why do I never learn...

 photo Kardashian Beauty Scintillage Lashes6_zpspchbfxz6.jpg

Do you like?

 

MAC Matte Liquid Lipcolour!

 photo mac retro matte lady be good14_zpsqb6atlbe.jpg photo mac retro matte lady be good16_zpsacd5kuzw.jpg

Da jeg var på Douglas i Polen la jeg plutselig merke til at de hadde fått inn de nye, matte, flytende leppestiftene til MAC, Retro Matte Liquid Lipcolour, og gjett om jeg ble happy. Jeg stod der seriøst i en halvtime for å prøve å velge farge. Det stod mellom tre nudefarger, men jeg tror jeg valgte den fineste av dem alle! Lady-Be-Good. Jeg kunne seriøst tatt med meg alle hjem, de er så rå!

// When I was at Douglas in Poland I suddenly noticed that they had gotten the new, matte, liquid lipsticks, MAC Retro Matte Liquid Lipcolour, and boy was I happy. I literally stood there for half an hour trying to choose a color. It stood between three nude colors, but I think I chose the prettiest of them all! Lady-Be-Good. I could seriously have taken all of them with me, they are so awesome!

 photo mac retro matte lady be good15_zpsiwdtownq.jpg

Dette er uten tvil den beste matte lip creamen jeg har prøvd. Den slår NYX og alt annet, jeg har ikke prøvd Anastasia sine tho, så kan ikke sammenligne der. Du trenger ikke en gang lipliner, du kan seriøst overtegne leppene dine med selve leppestiften, og det ser fortsatt bra ut. Jeg synes leppene ser så mye større ut når jeg bruker denne. Den legger seg så bra på, tørker fort og tørker ikke ut leppene. I tillegg er den kjempe pigmentert, så det er enkelt å få dekket nok i et sveip. Børsten er også veldig god, og den gjør det lett å "tegne innenfor linjene». 

// This is arguably the best matte lip Cream I've tried. It beats NYX and everything else, I haven't tried Anastasia's though, so I can't compare them. You do not even need a lipliner, you can seriously over draw your lips with the lipstick, and it still looks good. I think my lips look so much bigger when I use this. It sets so well on the lips, dries quickly and doesn't dry out your lips. In addition, it?s really pigmented, so it is easy to cover in a sweep. The brush is also very good, and it makes it easy to "draw within the lines." 

   photo mac retro matte lady be good18_zpslzrc3g3g.jpg

 

Jeg kan ikke annet enn å anbefale denne. Hørte de var utsolgt for alle nudefargene overalt i Oslo, håper de får dem inn igjen snart. Jeg kommer nok til å anskaffe meg flere av disse etterhvert. Rødfargene er også SUPERB!

// I can not help but recommend this. I heard they were sold out for all the nude colors everywhere in Oslo, hopefully they will get restocked soon. I am definitely going to get more of these eventually. The reds are also SUPERB!

 

Black lips

 photo nightmoth mac lipliner lips dark lips makeup9_zps52cuk7r1.jpg

Jeg elsker mørke lepper, det er så sexy men samtidig elegant. Det er morsomt å tenke på at sist jeg brukte sort leppestift så var jeg tretten år og gother, og da var det ikke særlig populært, hehe. Men i senere tider har det blitt en trend, leppene blir mørkere og mørkere for hver høst/vinter, og nå er det helt innafor med sorte lepper. Denne looken minner meg spesielt om Khloe Kardashian, som ser ut til å ha lagt sin elsk på den.

Jeg har lett etter en lip liner som er kjempemørk, nesten sort, og i en lillatone. Nightmoth fra MAC ble tatt med i farta, og den viste seg faktisk å være helt perfekt! 

 photo nightmoth mac lipliner lips dark lips makeup-12_zpsdctcx2tg.jpg photo nightmoth mac lipliner lips dark lips makeup5_zpsrirprarz.jpg photo nightmoth mac lipliner lips dark lips makeup10_zpspyvija8q.jpg

Når en bruker såpass mørk leppestift så er det fint å ha litt lys øyensminke synes jeg, så jeg gikk for High og Radar fra Naked Smoky paletten, som er to fine shimmerfarger. Jeg brukte High over lokket og Radar i globallinjen, og så blandet jeg dem litt sammen. Jeg gikk også for en sort cat eye-liner. photo naked2_zpsqemqfztp.jpg photo nightmoth mac lipliner lips dark lips makeup6_zps68dzwgjx.jpg

Do you like?

Følg meg på Instagram og Snapchat @heidichic

 

MAC Boldly Bare

 photo boldly bare mac lip liner 1_zpsofddi7ju.jpg

Jeg fikk denne liplineren til jul, Boldly Bare fra MAC. Kjempefin farge å bruke til hverdags. Ny favoritt faktisk!

 

Hva er din favorittfarge fra MAC?

 

Ex-girlfriend

 photo gwen stefani urban decay look ex-girlfriend 1_zpsnuvyknva.jpg

Jeg driver fortsatt og utforsker Gwen Stefani-palettet fra Urban Decay, og i dag brukte jeg fargene Steady, Zone og 1987, litt lysere look enn sist gang. En får også med leppestiftprøver som kommer ut i vår/sommer, og jeg elsket denne! Ex-Girlfriend heter den. Veldig digg konsistens, fikk leppene til å se kjempefreshe ut. Skal vise dere hvordan resten av dem ser ut senere, de har blant annet en flott rød en, som trossalt er signaturfargen til Gwen!

 photo gwen_zpsa3sj0ywm.jpg photo gwen stefani urban decay look ex-girlfriend_zpspzxln2j7.jpg photo gwen stefani urban decay look ex-girlfriend 2 1_zpsu2nbh0uy.jpg

Instagram og Snapchat: @heidichic

 

Velvet Teddy

 photo velvet teddy lipstick lipliner whirl mac1_zpsbtanpykc.jpg

Da har jeg endelig anskaffet meg kanskje den mest kjente leppestiften til MAC, Velvet Teddy. Jeg er litt sent ute, men fargen er jo ganske tidløs. Jeg vet ikke om det var Kylie som gjorde denne kjent, men det kan godt tenkes.

 photo velvet teddy lipstick lipliner whirl mac5_zpswci00w5j.jpg photo velvet teddy lipstick lipliner whirl mac_zpsr4qtqa8d.jpg

Jeg brukte MAC lip liner Whirl sammen med Velvet Teddy.

 

Likte du fargen?

 

Urban Decay x Gwen Stefani palette

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop-9_zps1tg56qlk.jpg

Da har jeg endelig fått tak i Urban Decay x Gwen Stefani-palettet. Jeg elsker Gwen Stefani, hun er en undervurdert kvinne med utrolig kul stil, både når det gjelder klær og skjønnhet. Hun er så gjennomført, og hun er aldri kjedelig.

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop-11_zpsyi3xnctq.jpgJeg så med engang at denne var verdt å investere i. Den har party og hverdags pakket sammen i ett. Jeg kan lett klare meg med kun denne paletten! Den har de knalle, glitrende fargene, men også mange duse, matte nudefarger som en kan bruke til alt. Og i tillegg mørkebrun og sort. Da kommer en utrolig langt, fordi de kan mikses på så mange forskjellige måter. Jeg bruker også «festskyggene» til hverdags, som for eksempel den blå som jeg har demonstrert gikk jeg med på dagen. Er ikke hver dag en fest? Vi kan iallefall late som!

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop-15_zpsvhsqk40n.jpg photo gwen stefani urban decay palette danger pop-13_zpspwecwe1o.jpg

Til denne looken brukte jeg et triks jeg lærte av Dajana på sist sminkekurs, og det var å spraye kosten med litt Prep + Prime fra MAC før jeg påførte den på øyelokket. Da får øyenskyggen utnyttet sitt fulle potensiale, ved at den blir cirka like pigmentert som den er i paletten. Den får også et kremaktig preg, og det ser bare mye bedre ut. Det er ikke noe du må gjøre hver gang, for paletten er veldig godt pigmentert, men det er et triks for å få noen looker til å bli enda mer dramatiske. 

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop4_zpsg6cmqatx.jpg

Jeg benyttet en flat børste med Prep + Prime til å påføre den blå øyenskyggen opp til globallinjen cirka, og så brukte jeg en blendingbørste (MAC 217) til å duse ut overgangen. Da brukte jeg 217 tørr, påførte litt blå øyenskygge og duset ut kantene.

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop-14_zpstq8ufrd3.jpg

Deretter la jeg Pop, fortsatt med 217-kosten, over den dusede, blå overgangen for å fremheve blåfargen (oransj er komplimentærfargen til blå). Dette gir en fin dybde i looken.

 photo gwen stefani urban decay palette danger pop-12_zpsuzzy4nmp.jpg photo gwen stefani urban decay palette danger pop12_zps9sfbxmi8.jpg photo gwen stefani urban decay palette danger pop2_zpsso8np4oe.jpg photo gwen stefani urban decay palette danger pop10_zpsjyshsorm.jpg photo gwen stefani urban decay palette danger pop-16_zps7lgl1z4z.jpgMAC Prep + Prime, UD x Gwen Stefani og øyenskyggebørste fra Naked2-paletten.

 

Likte du looken?

Mine favoritter fra NYX + 15% ekslusiv rabattkode på Bangerhead.no!

Sponset

 photo nyx dewy simply nude honey5_zpsm07hv4eq.jpg

Akkurat nå har jeg en fantastisk rabattkode til dere som gir -15% av på ALT på Bangerhead.no! Du kan bruke den på alt utenom kampanjer og ikke sammen med andre rabattkoder. Bangerhead har så utrolig mye bra merker - alt fra NYX til Anastasia Beverly Hills. Bruk koden heidichic for å få 15% avslag, varer kun til i morgen!

Mine NYX favoritter

 

 photo nyx dewy simply nude honey-7_zpsljszwnx3.jpg

Hvem elsker vel ikke Soft Matte Lip Cream fra NYX? Den har jo blitt en sensasjon, og finnes i så utrolig mange fine farger. Her har jeg den i fargen Stockholm, den er en veldig fin beigetone som går på som en våt leppekrem og når den tørker får den en flott, matt finish. Koster 110 kroner her.

 photo nyx dewy simply nude honey-2_zps1zu4nixe.jpg

Disse to setting sprayene fra NYX er veldig populære blant youtubere. Du sprayer dem på ansiktet til slutt når du er ferdig med sminken, for at sminken skal holde seg lenger. Den ene gir en matt finish, og den andre gir en mer glødende finish. Jeg liker begge to veldig godt, men holder kanskje en knapp på Dewy, siden den gir litt mer fuktighet og glød. Den matte er veldig fin til en fet hud for eksempel siden den er shine-free, men den fungerer også utmerket på normal hud. Du finner Matte Finish her og Dewy Finish her.

 photo nyx dewy simply nude honey-6_zpsimqqup5k.jpg

Denne leppepennen, Simply Nude, er så enkel og påføre og så fin! Den er kremet og får en semimatt finish. Du kan bruke den alene eller med lipliner og primer for å få den til å holde enda bedre.

Jeg har den i Honey, slik ser den ut på:

Er den ikke fin? Perfekt nudefarge!

 photo nyx dewy simply nude honey1_zpsjiimqs7s.jpg

NYX Eyeshadow High Definition Base er en kjempegod øyenskyggeprimer som glatter ut linjene på øyelokket og gjør det enklere å påføre sminken. Det gjør også øyenskyggen mye mer holdbar! En must have. Den koster 109,- og du finner den her.

 photo nyx dewy simply nude honey-3_zps6sn6pmvi.jpg

Til slutt mine elskede NYX Pump it Up Lip Plumpers! Disse er virkelig gode lip plumpere, og billige også! Jeg har brukt dem i over tre år nå. Jeg er spesielt fan av fargen Kim og det er som oftest den jeg bruker hvis du ser meg på bilder med lipgloss. Den er helt perf og jeg har fått så mange komplimenter for den! Koster bare 90,- og du finner den her

 photo nyx pump it up lip plumper kim lisa_zpstgcqae2j.jpg

Dette er bare noe av det de har på Bangerhead, gå inn der nå og ta nytte av rabattkoden heidichic ! Varer kun til i morgen :)

Ny sminke fra MAC

Her om dagen fikk jeg noen nye produkter fra MAC, blant annet  Cremesheen Pearl Lipstick som ble lansert i august:

 photo mac sheer lipstick obi orange1_zpscmwpxmpz.jpg
 photo mac sheer lipstick obi orange8_zpsi8feot3a.jpgCremesheen Lipstick og Cremesheen Glass (lipgloss) er begge fylt med perlemorsglinsende pigmenter og en fuktighetsgivende serum blanding. De er tilgjengelige i 15 Asia-inspirert nyanser. Jeg synes leppestiften var veldig pigmentert, dekkende, enkel å påføre og fuktighetsgivende. Den gir en kremet glans.

 photo mac sheer lipstick obi orange-4_zpsnzq6wdzz.jpg

Jeg fikk også en mascara, MAC Upward Lash, som ble lansert i august i år. Mascaraen skal visstnok skape super mye volum, lengde og krøll på noen sekunder. Akkurat nå har jeg vippeextensions, så har ikke fått testet den ut, men utifra kosten å dømme så ser den bra ut!

 

Billigsminken jeg elsker

I går kom det ut en ny artikkel på Side2 om "billigsminken ekspertene elsker" hvor jeg og tre andre viser våre skjønnhetsfavoritter som ikke tømmer lommeboken. Jeg elsker faktisk hver og en av disse! HER kan du lese hvorfor.

 photo 2106575_zpsxeuv5xwh.jpg

NYX Pump it Up Lip Plumper i fargen Kim 90,- HER // Tikei mineralfoundation 179,- HER // L´oréal Brow Artist Plumper i Dark Brown 129,- HER // L´oréal Telescopic Mascara 159,- HER // Maybelline Master Precise Liquid Eyeliner 89,-

 

The perfect highlighting combo

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush-18_zpsbjuqsv7q.jpg

På lørdag prøvde jeg ut en ny kombo med highlightere, som resulterte i en flott glød, derfor vil jeg gjerne dele "oppskriften" med dere. Jeg tok først på foundation i ansiktet, men unnlot å påføre den der jeg skulle ha highlighteren, i hovedsak over kinnbenet. 

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush8_zpsbwepqgiz.jpg

Først påfører du en flytende highlighter over kinnbenet, jeg har brukt Sheer Tint Base Illuminator fra glominerals. Denne kan også blandes inn i foundationen for å gi mer glød til hele ansiktet. En annen variant er MAC sin Strobe Cream som også skal være veldig bra.

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush-9_zpsztwxequ8.jpg

Deretter klapper du den inn med en fuktig Beauty Blender for å blande den godt inn i huden.

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush5_zpshvvhrosz.jpg

Påfør deretter gloDust 24K Gold fra glominerals oppå highlighterkremen med en luftig børste, slik at det ikke blir for mye. Denne trenger du svært lite av, men resultatet blir så fint! Jeg elsker Duo Fiber børstene fra Real Techniques, de er så lette å påføre pudder jevnt med. Spesielt denne Contour Brushen passer bra til dette, siden den ikke er så stor. Den plukker ikke opp like mye produkt som en med tettsittende hår, derfor er den veldig god å bruke med gloDust 24K.

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush-6_zpsksfrxaop.jpg

Etterpå er det viktig at du lar de highlightede områdene være i fred, og ikke legger masse produkt oppå der, som for eksempel finishing pudder. Da blir mye av gløden borte. Jeg likte denne komboen fordi det gjorde at huden så mye mer glødende ut, og når du bruker både våte og tørre produkter så blir effekten mye tydeligere. Den varte også hele kvelden!

 photo perfekt highlighter glominerals illuminator duo fiber contour brush2_zps4kjyb1tj.jpg

Jeg kunne bare ta bilder med mobilen siden det var så mørkt, men jeg likte veldig godt resultatet! Eneste er at det ser ut som jeg har tatt den alt for langt oppe ved øyet på grunn av bildet, det skal den altså ikke. Den skal rett over blushen over kinnbenet. Rekkefølgen er altså: contouring (skygge), blush og så highlighter øverst.

Hvilken highlighter bruker du?

 

New in // MAC

Hva er vel bedre å få i posten en MAC? Ah. Det er slike dager at jeg elsker det jeg gjør, og kjenner at jeg virkelig brenner for dette, haha. Anders blir alltid like fascinert over hvor excited jeg blir over sminke. Jeg kan lett stå på Sephora i to timer å bare se på alt. Altså, ikke gi meg roser, bare gi meg en leppestift! 

 photo faux fur skinnbukse-5_zpsgtl772ak.jpg photo faux fur skinnbukse-4_zpsdtfbrnjj.jpg photo faux fur skinnbukse-3_zps94whlmat.jpg130 Short Duo Fiber Brush HERE, Pro Conceal and Correct Palette # Medium HERE, Sculpt and Shade Powder # Lightsweep / Shadester HERE

Anyways, ELSKET produktene. Endelig et krem contour kit! Eller, det er vel litt mer correcting kit, men den funker kjempebra til å konturere med også. Jeg valgte Medium på grunn av at Light ikke hadde mørke nok farger. Så de lyse fargene i dette kitet er ikke lyse nok til å highlighte mitt ansikt med, men jeg bruker dem til å korrigere rødheter og blå ringer under øynene. Funker super bra! Ringene under øynene blir så mye mindre synlige når en legger litt rosa concealer på først. Og rødhetene blir dempet med de gule tonene. 

130 børsten er helt perfekt til å blande ut overgangene etter kremkonturering. Jeg snappet opp dette tipset fra mange av de største beauty YouTuberne.

Sculpt and Shape Powder passer veldig bra til konturering også, veldig fort gjort hvis en ikke orker å bruke krem, eller bare bruke det oppå kremkontureringen. Den lyse tonen inneholder litt shimmer, men det er akkurat passe. Blir så fin på, og passer veldig godt til hverdags! Jeg skulle dog kanskje gått for en tone lysere på grunn av at den brune tonen er litt varm for konturering til min hudtone. Men et supert produkt, to i ett som er enkelt å ta med seg i vesken.

 

 

Kurs: Contouring og sminke med Dajana

Tidligere viste jeg dere en liten preview av sminkekurset som jeg var på på onsdag. Det var på min faste frisørsalong Omerta, hvor Dajana Tomanovic, som er en veldig dyktig make up artist, holdt kurset. Hun var nylig på Masterclass med Kim Kardashian og Mario Dedivanovic, hvor hun fikk lære alle triksene til Kim! Jeg har gledet meg så mye til dette, vil jo selvfølgelig vite noen av hemmelighetene! 

Vi begynte med litt mingling, herlige desserter og vin, før kurset satte i gang.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta_zpstbipmu8v.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-2_zpsnwhi3zwa.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-4_zpsqjkw69le.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-7_zpspi9zrrhz.jpg

Looken: Blå smokey eye med full konturering av ansiktet

 

Dajana demonstrerte en fin blåshimmer smokey eye look, med full contouring, både krem og pudder. Hun begynner nesten alltid med øyenbryn først, deretter øyesminke, slik at hun kan børste bort noe som eventuelt drysser under øynene. Da er det så mye bedre og enklere å eksperimentere når en vet at en kan enkelt ta bort søl med en våtserviett etterpå.

Etterpå går alt det våte på; foundation, concealer og kremkonturering, som blendes inn og "bakes" inn med et transperent pudder etterpå. Deretter går en løs på pudderkonturering for å få ekstra effekt. Dette er hvis du vil ha full-on contouring, ikke noe de fleste gjør hver dag liksom. Men det var kjempegøy å lære akkurat hvordan det gjøres. Kim er jo contour queen, så hvem andre er bedre å lære triks fra enn mannen bak hennes sminke, via Dajana.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-10_zps2xtbunex.jpg

Et godt tips når en skal lage en smokey eye look: Heller påfør øyenskyggen for kort opp enn for langt, så blir det enklere å jobbe med overgangen etterpå. Det er enklere å påføre mer produkt enn å ta det bort. Og husk å blende, blende, blende med en ordentlig sminkekost! Jeg anbefaler MAC 217.

 photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-5_zpsufmbkbr9.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-8_zps00qxq4ab.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta-9_zpslytk31nr.jpg

En av tingene som overrasket meg mest var at Mario aldri bruker primer på Kim, fordi det legger en hinne mellom huden og foundationen, og gjør at den ikke smelter inn like bra i huden. Han bygger alltid flere lag med foundation med Beauty Blenderen for å få det fineste resultatet, noe Dajana lærte oss. På øyelokket så legger hun også kun concealer og transperent pudder som base.

Før og etter:

 

 photo IMG_7012_zpsgrf84zvs.jpg photo sminkekurs dajana tomanovic omerta1_zpscdj6z5cg.jpg

Jeg synes resultatet ble kjempe bra! Jeg likte så godt øyenskyggen, den er fra Anastasia Beverly Hills paletten Self Made om jeg ikke tar helt feil. Dajana bruker en fuktig kost for å få et krem-preg på looken, og bruker MACs Prep + Prime på kosten før hun dypper den i øyeskyggen. Ellers bruker hun Anastasia Contour Kit, både krem og pudder, og samme merket på bryn, spesielt Brow Wiz her. 

Følg gjerne Dajana på Instagram @dajanamakeup og Facebook HER for mer inspirerende looks og tips :)

Sponset kurs

Preview/Sminkekurs

I går kveld var jeg på sminkekurs på Omerta med Dajana Tomanovic, som er en veldig dyktig make up artist. Hun var nylig på Masterclass med Kim Kardashian og Mario Dedivanovic, og fikk lære alle triksene til Kim! Jeg har bare ventet på å spør henne om alt jeg lurer på, og nå var jeg så heldig og fikk bli med på kurs. Jeg venter på før og etter bildene, så snart jeg har fått dem så kommer resten av bildene og også noen tips! :)

 photo sminkekurs dajana tomanovic_zpsswal3dkr.jpg

 

Peachy make up look

 photo peach make up kylie jenner2_zpsgw3e3zcd.jpg

I går gikk jeg for en fersken/rosa-look for å få litt kontrast til den mørke looken jeg hadde dagen før. Jeg synes den er veldig søt til hverdags, og passer bra til de fleste øyenfarger. Jeg har brukt rosa og oransj blush i kinnene, og den rosa blushen har jeg også brukt som øyenskygge. (Produkter lenger nede i innlegget)

 photo peach make up kylie jenner4_zpsayojfpax.jpgLeppene er veldig viktige her for å få den komplette looken, og nå får jeg endelig vist dere hvordan Restylane-leppestiften fungerer! Det er relativt lite farge i den, men den tilpasser fargen til din naturlige hudtone på leppene. Dermed blir det mer farge når du får den på. Den er shiny og veldig fuktighetsgivende.

 photo peach make up kylie jenner-8_zpssau2gdgl.jpg

Ellers har jeg brukt disse produktene:

 photo peach make up kylie jenner-11_zpsz89hxzua.jpg

 

Naked2 palett Urban Decay, fargene Chopper, YDK og Busted

Anastasia Beverly Hills Contour Kit

Maybelline Master Precise Eyeliner

Max Factor hvit kajal

Urban Decay Afterglow blusher i fargene Score og Indecent

Glominerals Sheer Tint Base som highlighter

Glominerals Protective Liquid Foundation Satin II i fargen Natural light

 

 📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Today's glam // Dark lips

 photo mac stone lipliner make up store1_zpsu365lzty.jpg

Mørke lepper er så hot! Og ingenting passer vel bedre nå som høsten er her. Det er lett å bli lei av å sminke seg selv hver dag hvis en hele tiden bruker de samme fargene og produktene, så eksperimenter heller litt, så blir det så mye mer gøy. Jeg synes det er fint med kontraster, derfor kledde jeg meg i lysegrått til de mørke leppene.

 photo mac stone lipliner make up store_zpsqjloose3.jpg

MAC Lip Pencil # Stone

 photo mac stone lipliner make up store4_zps1s1jafja.jpg

Jeg brukte disse øyenskyggene fra Make Up Store:

 photo mac stone lipliner make up store-3_zps3mbi7luy.jpg

# Kakaw HERE # Charcoal # Sober # Scales

Likte du dagens sminkelook?

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

 

Fresh Sorbet Blush

 photo cuban watermelon body shop sorbet blush-4_zpsqaeb0ehx.jpg

Her om dagen testet jeg ut en nyhet fra Body Shop, nemlig Fresh Sorbet Cream Blush i fargen Cuban Watermelon. Den var utrolig fin på! Kremblusher gir ofte så fin glød, og passer perfekt om du vil ha en mer fuktig, glødende look. Jeg synes det er kjempe fint med rosa blusher, fordi det får ansiktet til å se så fresht ut. Passer også bra sammen med bronzere.

 photo cuban watermelon body shop sorbet blush1_zpsidna6wwm.jpg photo cuban watermelon body shop sorbet blush-6_zpseffriesk.jpg photo cuban watermelon body shop sorbet blush-5_zps95yjcypy.jpg

TIPS: Det er viktig at du lar være å påføre kremblushen oppå pudder, ettersom konsistensen blir helt feil da, og det kan bli veldig kakete. Du kan eventuelt ta alle de flytende produktene på først, og så ta et finishing pudder på ansiktet til slutt. La gjerne være å ta over blushområdet.

 photo cuban watermelon body shop sorbet blush_zpsbrjfotxz.jpg

Må bare tipse dere om denne lille saken...

 photo loreal brow plumper-3_zpsozsauvwo.jpg

Selv om jeg forguder mine øyenbrynsprodukter fra Anastasia, så har jeg også blitt veldig fan av denne lille saken fra L´oreal! Brow Artist Plumper inneholder både farge og små fibre som gjør at det ser ut som du har litt ekstra hår, på en veldig naturlig måte. Den gjør at jeg får flotte øyenbryn på 1-2-3! I tillegg er den super å bruke sammen med øyenbrynsblyant. Den tørker veldig fort, og så er det bare å definere brynene under med blyant. Den er også vannfast!

 photo loreal brow plumper5_zpss1fcev9g.jpg photo loreal brow plumper_zps11ex23oa.jpg

Jeg bruker Dark Brown HER, men den finnes også i Transparent HER. PS! Nå er forresten NYX Soft Matte Lip Cream inne i fargen Abu Dhabi på Nelly igjen! Du finner den her.

 

Nye skjønnhetsredskaper

 photo beauty blender pink black bling ring-5_zps6dvci9sw.jpg

Etter at jeg prøvde BeautyBlenderen min for første gang, har jeg ikke klart meg uten den. For de som ikke kjenner til den, så er det en svamp som en skyller i vann og håndkletørker før bruk, som er utrolig bra til å påføre foundation og concealer med. De brukes av make up artister over hele verden. Du kan også påføre enkelte pudder med den. Nå har jeg også fått meg en "bling ring" som er superpraktisk for å oppbevare blenderen i når den er til tørk:

 photo beauty blender pink black bling ring-3_zpsycxrvgak.jpg photo beauty blender pink black bling ring-2_zpsivnqs88g.jpg

Jeg har aldri prøvd den sorte før, BeautyBlender Pro, så jeg tenkte å komme med et mer utfyllende innlegg på hva forskjellene er, og hva som er så bra med Beauty Blenderen, når jeg har prøvd begge to.

Beauty Blender har også kommet med en ny "oppfinnelse", nemlig Blotterazzi, som skal være et supert redskap for å absorbere overflødig fett og shine fra sminken i løpet av dagen. Den inneholder to svamper, som skal brukes tørre:

 photo beauty blender pink black bling ring-6_zpsg45lulug.jpg photo beauty blender pink black bling ring-7_zpsgynv3j8a.jpg

Kan tenke meg den kommer til å være praktisk å ha i vesken! Du finner mange BeautyBlender produkter, inkludert "bling ring", her.


Jeg kommer forresten med en anmeldelse av den nyeste ghd-rettetangen Platinum snart. Stay tuned :-)

Icon sminkelook

 photo icon look make up store blue hair-2_zps1tkaglll.jpg photo icon look make up store blue hair-6_zpslhvctstv.jpg photo icon look make up store blue hair-4_zpsi39smeqp.jpg

I dag gjenskapte jeg ICON som er septemberlooken til Make Up Store. Jeg har ikke hatt prøvd ut røde lepper siden jeg farget håret blått, men det passet faktisk veldig bra sammen! Var ikke denne rødfargen super fin, forresten?

 photo adidas tee bag bug_zpspmduxoyi.jpg

I tillegg til å bruke wet liner og den veldig røde blushen Quiver fra Urban Decay, brukte jeg også disse produktene fra Make Up Store:

 photo icon look make up store blue hair1_zpstqhvp05a.jpg

 

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Likte du looken?

 

Blåfredag + min favoritt leppefarge

 photo blue hair kylie-7_zpsfzfiymdt.jpg photo blue hair kylie-6_zpsdp0xyjvi.jpg

Dagen i dag har absolutt ikke vært den beste, ble syk i går kveld og har såvidt sovet i natt, så jeg er helt sliiten. Ikke la deg lure av bildene som inneholder noen lag sminke. Med min superconcealer er det så og si umulig å se noen ringer under øynene. Apropos superconcealer, jeg begynte å filme en video i dag der jeg viser noen av mine favoritt skjønnhetskjøp i løpet av sommeren. Dessverre kom kveldssola og ødela hele lyset, men jeg tenker å prøve igjen en annen dag! Jeg kan røpe et av mine favorittkjøp allerede, nemlig den leppefargen jeg har på disse bildene:

 photo blue hair kylie-8_zpsnvclc6oh.jpg

Det er NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Abu Dhabi. I tillegg har jeg brukt en lipliner først i lignende farge. Selvfølgelig er leppekremen utsolgt kun to dager etter at jeg bestilte den, så dessverre får jeg ikke linket til den fargen, men dere finner mange flotte farger her som ligner. Jeg elsker den matte finishen, i tillegg tørker den ikke ut leppene!

Eco make up look

 photo eco look make up store6_zps5gnjgqbr.jpg photo eco look make up store8_zpslqe6t9ef.jpg

Det er absolutt gøy å eksperimentere med ny sminke etter at jeg farget håret blått. Jeg merker at looken krever at jeg er litt brunere i ansiktet, så jeg bruker litt mer bronzer nå enn før. I tillegg blir jo alle slags farger helt annerledes sammen med blått/turkis enn med blondt hår.

I går gjenskapte jeg august looken til Make Up Store, Eco, og den ble egentlig ganske kul. Jeg la den grønn/gule øyenskyggen Grass over øyelokket i flere tynne lag til den ble pigmentert nok, deretter la jeg den rosa Flora-øyenskyggen i overgangen. Etterpå la jeg Neon Green glitter oppå den grønne øyenskyggen, og Neon Pink oppå den rosa øyenskyggen.Jeg brukte også den rosa øyenskyggen som blush, og den rosa lip glossen Mallow på leppene.

 photo eco look make up store9_zpsuuwdojol.jpg photo eco look make up store_zps6j1kqtsl.jpg

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Likte du looken?

 

Today's glam

 photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-9_zpsjcejd7g4.jpg photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-8_zpsafgy3tei.jpg photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-7_zpsl0ofyjdt.jpg photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-5_zps5kpijizi.jpg

I dag gikk jeg for en av mine favorittlooker, litt sotet øyensminke og nude lepper. Jeg har brukt Myth leppestift fra Mac på leppene, øyenskygger fra Smashbox Master Class Palette, Crunch blush fra Urban Decay og contouring kit fra Anastasia Beverly Hills. I tillegg krøllet jeg håret med rettetang, digg løsning når en har glemt krølltanga hjemme! Lenge siden jeg har hatt noe annet enn rett hår, så det var herlig å få litt volum i det igjen. 

Nå har jeg akkurat vært på en meget vellykket shoppingrunde, fikk så masse fint med meg hjem! Veldig bra salg her, spesielt på ZARA. Anders kjøpte ikke en eneste ting, selvfølgelig. Mest kresne personen jeg kjenner når det gjelder klær, lol.

 

 

Get big smokey eyes

Jeg er en stor fan av denne looken, ettersom den er

perfekt for øyne som trenger et lite løft ytterst i kantene. I tillegg har jeg ikke de største øynene. Måten øyenskyggene er plassert på, løfter øyeformen og får dem til å se større ut. Ved å bruke hvit eyeliner på våtkanten forlenger en det hvite i øyet, som igjen får øynene til å se større ut. Øyenskyggene under der igjen er med på å forsterke dette videre. I tillegg til flytende sort eyeliner og hvit eyeliner, har jeg brukt disse produktene:

I'm a big fan of this look, as it's perfect for my eyeshape. The ways the shadows are placed helps lift the eyes, and make them look bigger. By using white eyeliner on the wet edge in the lower lid, it extends the white in the eye, and makes your eyes look bigger. The shadows used under the lid accentuates the look further. In addition to liquid eyeliner and white eyeliner, I have also used these products:


Tips/Tip:

Hvis du har tettsittende øyne, legg den lyse skyggen innerst i øyekroken og den mørkeste ytterst. Gjør omvendt om du har større mellomrom mellom øynene. Hvit eyeliner på våtkanten får øynene til å se større ut, sort får dem til å se mindre ut.

If you have close set eyes, add the bright shade to the inner corner of your eye and the darkest shade on the outer corner. Do the opposite if you have wide set eyes. White eyeliner on the rim makes the eyes look larger, black makes them look smaller.

Kilde/image source: PinterestEyedust er noe jeg har skygget unna før, fordi jeg føler det blir så grisete, men med denne saken fra Make Up Store så merker jeg ikke noe til det. I tillegg er effekten smashing! Perfekt til fest, for å få en ekstra wow effekt. Jeg brukte denne med en lett børste på toppen av de mørke øyenskyggene.

Eyedust is something I have shied away before because I feel like it gets so messy, but with this one from Make Up Store, I have no problem. In addition, the effect is smashing! Perfect for parties, for an extra wow effect.

Produkter brukt på hud og lepper/Products used on skin and lips: Anastasia Beverly Hills Contour Kit, Tikei mineral powder, glominerals LUXE concealer, Mac Myth lipstick.

Likte du looken? / Did you like the look?

Perfect foundation + easy contouring tutorial

Siden jeg har fått så mange spørsmål om foundationen min fra venner, bekjente og lesere, så har jeg laget en video på hvordan jeg gjør det, pluss hvordan jeg konturerer ansiktet. Jeg lagde videoen på engelsk, slik at mine utenlandske lesere også kan forstå den. Håper du liker den, legg gjerne igjen en kommentar med hva du synes!

/Having the perfect foundation is a must, and I get a lot of questions about which products I use and how I use them, so I decided to make a video tutorial on it. This video is in English, so my foreign readers can understand what I?m saying as well. I hope you like it, and please comment on it below!

  

Produktene jeg har brukt er:

/The products that I used are:

 

glominerals face primer

glominerals liquid foundation Satin II in Natural fair

glominerals LUXE Brightening concealer

Real Techniques Eyeshadow Dome Brush HERE

Real Techniques 300 Contour brush

Anastasia Beverly Hills Contour Kit in Light to Medium

Make Up Store Blotting Powder HERE

TiKei mineral foundation (www.Tikei.no)

Easy peasy highlighting for everyone

Disse nyhetene er super enkle å highlighte ansiktet med! Dette kan virkelig alle få til. Honey Bronzer Highlighting Domes fra Body Shop er en serie som gir naturlig solkysset highlighting til alle hudtoner. De er veldig enkle å påføre og duse ut. Jeg bare dabber litt på kinnbena og på neseryggen, og så trenger jeg såvidt å blende det inn i huden med hendene. Og så lukter de honning ♥

English: These news are super easy to highlight your face with! Everybody can manage this, even if you don't have much experience with make up. Honey Bronzer Highlighting Domes from Body Shop is a series which provides natural sun-kissed highlighting to all skin tones. They are very easy to apply and blend out. I just dab a little on the cheekbones and on the bridge of the nose, and I barely have to dazzle it into the skin with my hands. And they smell like honey ♥
Jeg har brukt fargen 01 Golden her, som er best til highlighting på lys hud. Den rosa, 02 Pink er veldig fin å bruke sammen med 01, hvis du vil ha en fin glødende blush i tillegg. Jeg har lyst til å ha alle tre egentlig, 03 Bronze hadde vært kjempe fin å bruke litt all over for å få en fin solkysset look. Anbefaler virkelig disse - love them!

English: I have used the color 01 Golden here, which is best for highlighting light to medium toned skin. The pink, 02 Pink, is very nice to use with 01, if you want a nice glowing blush as well. I would like to have all three really, 03 Bronze would have been nice to use a little all over the face to get a nice sun-kissed look. Really recommend these - love them!

Pleier du å highlighte når du sminker deg?

Multipurpose make up

Selv om det snødde tidligere i dag her i Oslo, så er våren her, og vår/sommer betyr pasteller og lysere farger innen sminke. Tenkte å gi dere et lite tips, for dere som ikke bruker rosa øyenskygger så mye. Kanskje dere har en liggende hjemme som dere aldri har brukt? Da kan den fungere ypperlig som blush! Jeg synes rosa blush er kjempe fint, det gir en så fin og frisk glød til ansiktet. Før brukte jeg det nesten hele tiden.

Det ironiske er at denne øyenskyggen var finere på enn de fleste blushene jeg har hjemme. I tillegg til å ha en fin rosafarge inneholder den også shimmer som gir en fin glød i kinnene. Dette er en av Microshadow'ene til Make Up Store, i fargen Yaya. Men du kan også bruke andre typer, bare se hva du har liggende i sminkeskuffen :)

Liker du rosa blush?


Matte lipstick news

Jeg elsker matte leppestifter, for de ser ofte mindre "pyntet" ut og er mer anvendelige i hverdagen selv om de er i sterke farger. glo minerals har akkurat kommet med to nyheter, nemlig Suede Matte Crayon (over i fargen Sorbet) og Suede Matte Slimstick (over i fargene Memento, Punch og Pinup). Fargene er jo helt nydelige nå til våren og sommeren! Og selv om de er matte så tørker de absolutt ikke ut leppene. De er beriket med antioksidantene vitamin C og E, i tillegg til mangoolje og Sheasmør som gir nærende beskyttelse. Som dere ser på bildene er de veldig pigmenterte og gir langvarig og kraftig farge på leppene.

Jeg bruker ofte Memento som en nude farge i hverdagen, og resten av fargene om jeg vil være litt mer fargerik. De passer kjempe bra til fest!

Begge stiftene koster 265,- per stk og du får kjøpt disse i hudpleie- og frisørsalonger som selger glominerals sminke. Du kan sjekke forhandlere i ditt fylke her.Hvilken farge likte du best? Jeg bare elsker Punch! ♥

Brow fix

I dag har jeg vært hos brynsstylisten min SiljeBrowRehab, og fått en oppfriskning på bryna. Nå er det ca syv uker siden jeg var der sist, så det var på tide og rydde opp litt igjen. Jeg ble som alltid superfornøyd, Silje er bare kjempe dyktig! For å minne dere på hvordan brynene mine så ut før jeg begynte her:

og nå, etter å ha vært der to ganger:

Det er så gøy å ha fine øyenbryn! Og det er mye diggere å sminke seg når brynene er fine og ryddige. Apropos sminke, jeg fikk med meg et fantastisk produkt til brynene, nemlig Anastasia Dipbrow Pomade i fargen Taupe. Denne gjør det SÅ enkelt å få fine bryn, jeg lover deg. Det er det beste produktet jeg har hatt for bryna mine. Pudder får ofte brynene til å se altfor matte ut, og blyant får de til å se unaturlige ut. Men denne kremen, eller pomaden, får de til å se kjempenaturlige ut. Det går mye raskere å få et fint resultat, og i tillegg er det litt hold i pomaden slik at hårene holder seg på plass.

Pomaden koster 245,- og du kan kjøpe den på Brow RehabPilestredet 43b, like ved Høyskolen. Du kan bestille time hos Silje online HER eller på telefon 22551600

Hva synes du om resultatet?

Sponset

New contouring brushes from Real Techniques

Da jeg var på skjønnhetseventet MASQ her om dagen så fikk jeg noen nye børster fra Real Techniques i goodiebagen. RT er luksus-børstemerket fra søstrene Sam & Nic Chapman, stjernene bak den kjente YouTube-kanalen Pixiwoo. Den nye Bold Metals-kolleksjonen fra Real Techniques har en enda mykere buste enn de forrige børstene. Håndtakene er laget for å få optimal kontroll og komfort. Fargekodet system tilsvarer de viktigste trinnene av makeup-programmet:

Gull = Base

Platinum = Eye

Rose Gold = Finish

300 Tapered Blush Brush

Ideell for: Blush, konturering og finishing pudder

Dekning: Middels til full dekning

Primær bruk: Påføring av blush

Sekundær bruk: Setting og highlighting

 

301 Flat Contour Brush

Ideell for: Kremer, pulver og væsker

Dekning: Middels til full dekning

Primær bruk: Konturering og highlightning for å skape definisjon

Sekundær bruk: Polere og blende foundationHer er Bold Metals kolleksjonen sammen med de originale børstene fra Real Techniques, Multi Task Brush (rosa) og Domed Shadow Brush (lilla) som har blitt store favoritter enn meg. Jeg synes nesten disse børstene er bedre enn MAC sine. Spesielt øyenskyggebørsten er en stor favoritt, både til konturering av nesen og til blending av øyenskygger. HER får du de to sistnevnte sammen med en Real Techniques foundationbørste til kun 215,-! De er utrolig billige til å være så gode.

Har du prøvd noen av børstene til Real Techniques? Hva synes du?

Contouring tutorial

Her om dagen fikk jeg skaffet meg et ordentlig contouring kit - nemlig Anastasia Beverly Hills Contour Kit. Det er dette "alle" youtubers og make up artister har ravet om i lengre tider, og jeg har siklet like lenge på det. Jeg ble mer enn positivt overrasket over den høye pigmenteringen og hvor flotte skygger og highlights det skapte i ansiktet. Fantastisk å ha alt i ett sett. Og ja, en får faktisk bruk for omtrent alle fargene. Det jeg har gjort er å blande de to kaldeste skyggene nederst til venstre, ved å dyppe børsten i begge to før jeg påfører det på ansiktet. Den til høyre er litt rødlig, så den kan en fint bruke som blush. Ellers kan en bruke én av dem om gangen, det er opp til deg hvilken farger du liker/synes du passer best. Highlighters har jeg også blandet sammen, men jeg bruker ikke den gule så mye.

Under har jeg laget en liten bilde-tutorial på hvordan en skal bruke dette kitet. Det kan hjelpe deg å få en bedre peiling på hvor skyggene og highlightene skal, og hvilken effekt konturering gir ansiktet. Det er viktig å ikke ha en for tykk børste til skyggene, for å få de rette linjene. Deretter bør du blande skyggene sammen med resten av sminken, gjerne med en annen større børste, for at det ikke skal bli for harde linjer. Jeg har brukt en litt større børste til highlighting, utenom på neseryggen.

Resultatet:

Konturering skaper altså mer dybde i ansiktet, og hjelper til med å fremheve for eksempel kinnbena. Du kan også få nesen til å virke smalere, skjule dobbelthake osv. Det er egentlig bare å leke seg litt frem, og finne ut hva du vil fremheve eller mørklegge i ansiktet.Jeg anbefaler virkelig Anastasia Contour Kit, om du har lyst på perfekte skygger og highlightere til å konturere ansiktet med. Det er mye enklere enn å ha produkter som slenger rundt her og der, som halvveis fungerer. Jeg kjøpte mitt på Brow Rehab i Oslo, rett overfor Hendrix Hair på Pilestredet, hvor jeg fikser brynene mine. De har også noen fantastiske øyenbrynspomader fra samme merke som jeg snarest må skaffe meg! Kitet koster forresten 595,-

Håper du likte tutorialen, og bare spør hvis du lurer på noe!

"Passionate" make up look


Denne månedens look fra Make Up Store heter "Passionate", en mørk og romantisk look. Smokey øyne og sensuelle, glossy lepper. Jeg liker spesielt ombre effekten på leppene, det gir en dybde til looken. Kanskje du kan prøve noe lignende til Valentinsdagen? ♥

/This month's look from Make Up Store is called "Passionate," a dark and romantic look. Smokey eyes and sensual, glossy lips. I like the ombre effect on the lips, as it gives a bit of depth to the look. Maybe you can try something similar to Valentine's Day?


For å få denne looken på leppene har jeg lagt en mørk leppestift rundt leppene uten å fylle ut midten. Deretter tok jeg en veldig rød leppestift og påførte denne i midten og litt ut i den mørke fargen for å jevne ut overgangene. Til slutt påførte jeg en rød shimmer lipgloss i midten av leppene.Jeg brukte denne sminken fra Make Up Store:

/I've used this make up from Make Up Store:


Microshadow Muffin, Microshadow Kakaow, Microshadow Pollution, Lipgloss Amaranth, Slim lipstick 406 Matte, Lipstick Watermelon, Eyeliner Not So Dark


Synes dere det er gøy med sånne innlegg? Hva synes du om looken?

Sponsede produkter

My love for liquid eyelinerFlytende eyeliner er kanskje det jeg er mest avhengig av når det gjelder sminke, fordi det får øynene til å virke større og i tillegg kan det endre hvordan formen ser ut på øynene. Jeg har gale nok brukt H&M sin dipliner i alle år, ikke det at den er helt elendig, men den er veldig vanskelig å lage presise linjer med. Jeg har uansett lagd så tykke linjer og brukt mørk øyenskygge oppå at det ikke har hatt så mye å si. Men nå har jeg funnet ut at jeg ønsker mer presise og ikke så tykke linjer. Dermed var det absolutt på tide med et nytt redskap.

Jeg er allerede fan av Make Up Store, synes de har mye imponerende sminke, så jeg bestemte meg for å prøve deres Liquid Eyeliner. Den koster kun 145,- så det er en ganske rimelig pris. Eyelineren var så bra! Jeg digger at det er som å holde en penn i hånden, for det gir mye mer kontroll. I tillegg er selve applikatoren fabelaktig, den har perfekt tykkelse og motstand, som gjør at det er super enkelt å lage cat eye. Jeg mener, de fleste bør få dette til med denne her. Jeg har prøvd en del andre flytende eyelinere men denne er by far den beste. Det skal gå kjapt og enkelt.
Liquid Eyeliner er utsolgt på Kicks nettside nå, men de har den sikkert i Kicks butikkene og iallefall på Make Up Store.

Hvilken flytende eyeliner bruker du?


Follow me on Instagram @heidichic

New limited edition from Body Shop

The Body Shop har nok en gang funnet på en ny genial kolleksjon med en original duft, og denne gangen er den kun å finne ekslusivt i deres nettbutikk. Den blir beskrevet som den mest forførende serien noensinne fra Body Shop, og det kan jeg nok si meg enig i. Produktene fra Smoky Poppy-kolleksjonen er fylt med ekstrakt fra oljerike valmuer, og lukter veldig mystisk og tungt. 

Body Butteret lukter noe mildere enn resten av serien, noe som er bra siden det ikke er så digg med alt for sterke dufter på kroppskrem. 

Bath Boms har de også i kolleksjonen.

Lip & Cheek Velvet Sticks i fargene 40 Red og 50 Universal. Den sorte, Universal, tilpasser seg pH-en i huden din slik at du får din helt egen fargenyanse.

Jeg elsket denne rødfargen som jeg fikk av Lip & Cheek Velvet Stick i fargen 40 Red. Jeg trodde jeg hadde nok røde leppestifter, så jeg forventet ikke å bli så begeistret for denne, men jeg syntes fargen var helt nydelig! Og så blir den litt matt, noe som gjør den enda finere.

Om dere har lyst til å teste ut den nye kolleksjonen, så får dere 50 kr rabatt ved kjøp av et Smoky Poppy-produkt i webshopen her. Bare bruk rabattkoden POPPY50BLOGG.

Ha en fin helg! :)

Sponsede produkter

Contouring with eyeshadows

Når du konturerer ansiktet, så kan du egentlig bruke ting du har hjemme, selv om det ikke er spesiallaget for konturering. Eksempler på det er brune, kalde øyenskygger som lowlighter, flytende øyenskygger i skimrende gull eller sølv som highlighter, og om du har en fin øyenskygge i en ferskenfarge kan du bruke den som blush. 

Dette er faktisk det nye designet til Make Up Store, som har omtrent redesignet hele sortimentet deres, inkludert innholdet som er blitt forbedret. Skyggene er mye mykere og drysser mindre, neglelakkene holder lenger osv. Og designet er helt nytt! Før kom øyenskyggene på runde beholdere, men nå ser det mer ut som bronzere og blushere. Passer jo perfekt til min demonstrasjon.

Her har jeg overdrevet litt for at dere skal se effekten, ofte viser ikke sminken så godt igjen på bilder, og da må en klæsje på litt ekstra.

Uansett, den mørkebrune øyenskyggen Kakaow har jeg tatt øøørlite grann av på kosten og påført under kinnbenet. Hvis du suger inn kinnene, så påfører du den altså i det hulrommet som oppstår. Men hvis du vil skape en illusjon av et høyere kinnben, så må du plassere den lenger opp. Vær forsiktig så det ikke ser unaturlig ut. Den oransje øyenskyggen Splash er plassert rett over der igjen, og til slutt har jeg highlightet kinnbenet med en skimrende pulverskygge i sølv som heter Surface. Det er også veldig viktig å blande inn produktene underveis. Her har jeg brukt Mac sin contouring brush til alt egentlig, som er avbildet overfor. Men det er lurt å ha en separat børste til highlighteren, ettersom effekten av lowlight blir ødelagt hvis du får shimmer inn i den, fordi det er lysreflekterende og dermed forstørrer området. 

Kanskje du kan bruke noe av det du har hjemme og prøve deg frem! ♥

"Nordic" Make up look

Dette er den tredje og siste av Make Up Stores vinterlooker som jeg gjenskaper, og den heter Nordic. Det er veldig uvant for meg å gå med både blå øyenskygge og sort kajal på våtkanten, men det er gøy å teste ut litt forskjellig. Ble faktisk litt glad i den sorte kajalen igjen merket jeg. Øynene blir så utrolig markerte da, sammen med en smokey look. Jeg synes det er viktig å variere sminken litt iblant for å teste ut hva som passer en, så hvis du har noe sminke liggende hjemme, så eksperimenter litt! Kanskje du finner din nye signaturlook ;)

Dette brukte jeg fra Make Up Store (sponset sminke):

1. Her 2. Her 3. Her. 4. Her (Nelly affiliatelenker)

Mine favoritter her er den mørkeblå øyenskyggen og den fine, rosa lipglossen med LED lys inni.

 

Her er de tre sminkelookene: November - "Brave" , Desember - "Renessaince", New Years "Nordic"


80-tallet: Madonna

Annonse


Stem på denne månedens look HER.

Denne gangen, i forbindelse med Max Factors 100-årsjubileum, stod 80-tallsikonet Madonna for tur. To andre bloggere og jeg skulle hver gjenskape en spesiell Madonna look, og her er altså mitt bidrag. Jeg synes det er kult at Madonna var så rebell før i tiden, og gikk med akkurat det hun ville, og sminket seg akkurat slik hun ville. Hun var med på å skape mange trender på 80-tallet. 


Gwyneth Paltrow's versjon og Madonna


Til denne looken har jeg brukt denne sminken fra Max Factor:

1. Utsolgt 2. her 3. her 4. her. 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her

Du får -20% på all sminke fra Max Factor i desember ved å bruke rabattkoden "glamour".

Tenk at jeg vant sist gang også, da! Da var det 70-tallsikonet Farrah Fawcett vi sminket oss som. Tusen takk for stemmene, dere!

Det hadde vært SÅ hyggelig om dere ville stemme på meg på Madonna looken også, på Max Factors Facebookside HER

Renaissance


Tidligere denne høsten fikk jeg prøve ut Make Up Stores vintersminke, som selvfølgelig var veldig gøy. Her har jeg gjenskapt desember looken kalt Renaissance. Jeg elsker øyenskyggene jeg har brukt i denne looken, Venice og Renaissance, de er så fine til hverdagsbruk. Og kombinasjonen av duo lipstick og lipgloss er så vakker, elsker det! I tillegg er vippene sykt kule, perfekt til julefestiviteter eller nyttårsaften.

// Earlier this fall I got to try out Make Up Store's winter make up, which of course was really fun. Here I have recreated the december look called Renaissance. I love the eyeshadows used in this look, Venice and Renaissance, they are really good for everyday make up. And the combo of the duo lipstick and lipgloss is so beautiful! Love it. Also the lashes are so cool, they're perfect for Christmas parties or New Years Eve. (Ad links)

Products I used (click on images):

Nyeste skjønnhetsprodukter

Dette serumet fra Dr. Hauschka var akkurat det den paniske anti age-dama inni meg trengte for å komme seg gjennom dagene. Jeg innså for noen måneder siden at jeg rett og slett ikke har mestringsferdigheter til å takle at jeg kommer til å få rynker og se gammel ut, så siden den gang har jeg blitt ekstra strikt med skjønnhetsrutinene. Forebygge, forebygge, forebygge! Det er mantraet mitt. Jeg tar heller ikke noe sol lenger, that shit is wack for your skin

Uansett, dette serumet bruker jeg enten i hele ansiktet eller på de kritiske områdene rundt øynene hver dag. Det strammer opp og stimulerer huden til å fornye seg, i tillegg beroliger den sensitiv og rød hud. 

Kvalitet

 • 100 % naturlige og/eller økologiske NATRUE- og/eller BDIH-sertifiserte hudpleieprodukter
 • fri for syntetiske dufter, fargestoffer og konserveringsmidler
 • fri for mineraloljer, parabener, silikoner og PEG
 • dermatologisk testet
 • Råstoffer utvinnes, når dette er mulig, fra avlinger som er økologisk dyrket eller Demeter-godkjent, og som oppfyller kravene til rettferdig handel

Kan kjøpes her.Jeg bruker også TiKei mineralfoundation fast, som mange av dere sikkert har fått med dere. Denne gangen gikk jeg for den vanlige fargen (P3) og en litt lysere (P2) siden jeg er så bleik nå som vinteren er her. P'en står for Peach, som passer til en nøytral hudtone med rosa undertone, men det finnes til forskjellige hudtoner her. Som dere kan se bakpå så inneholder TiKei kun naturlige mineraler og intet annet. Like!

Nå skal jeg på posten en tur og hentet noen bestilte julegaver, deretter skal jeg sette meg ned med en kopp kakao og pakke fiiint inn ♥ Ha en fin onsdag, dere :)

New in // Chanel

Da kjæresten min kom hjem i går kveld hadde han med seg denne lille gaven til meg. Så søtt! Han kunne ikke truffet bedre, for denne dyprosa leppestiften har blitt en ny favoritt. Du kan se hvordan den ser ut på bildene under:

Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse

"Comme toujours car tu es si... fougueuse."

  

 

 

Likte du fargen? ♥


Dark makeup


Det er alltid gøy å prøve forskjellige sminkelooker, og på høsten og vinteren kan en gjerne gå litt mørkere enn vanlig. Jeg var litt skeptisk til å gå så mørkt på både lepper og øyne, men jeg synes egentlig resultatet ble ganske kult. Spesielt likte jeg øynene, og nå fikk jeg virkelig bevis på at lilla og fiolette farger fremhever blå øyne!

Hvis du vil ha en ekstra glamorøs festlook, så kan du også kjøre på med litt glitter på øyelokket:


Fargene jeg har brukt (klikk på miniatyrbildene for å komme til nelly):

 

For mer updates, følg meg gjerne på Bloglovin' HER og Facebook HER ♥

Hva synes du om looken?

 

Min versjon av Audrey Hepburn + rabattkode!

I denne månedens utfordring, i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum, har jeg og to andre bloggere sminket oss som 50-tallsikonet Audrey Hepburn. Det er alltid like morsomt å prøve ut forskjellige looker, og her er altså min versjon av den:

Det er en konkurranse over hvem som blir best hver måned, så jeg håper dere vil stemme på meg på Facebooksiden til Max Factor HER ♥ Hvis jeg vinner så får jeg dele ut flotte premier til dere! Jeg har litt mindre lesere enn de andre to, så desto viktigere at dere stemmer, hehe :) 

Her er frontpersonen, Gwyneth Paltrows versjon, av Audrey Hepburn:

Produktene som er brukt til looken:Face Finity 3-in-1 Foundation, Colour Elixir Lipstick i fargen Burnt Caramel, Flawless Perfection Blush i fargen Natural Glow, Eyebrow Pencil i fargen Hazel, Color X-pert Eyeliner i fargen Black, Colour Precision Eye Shadow i fargen Pearl Beige, Masterpiece Max Mascara i fargen Black, Wild Shadow Pots i fargene Auburn Envy og Pale Pebble.

Forresten, med en ekslusiv rabattkode får mine lesere nå -20% på alle Max Factor produkter på Vita.no. Bare skriv inn koden "glamour".

 

Husk å stemme på meg HER ♥

 


New in // Mac

Jeg måtte bare tipse dere om denne leppestiften som jeg kjøpte i helgen. Hver gang jeg er innom Oslo City så er det vanskelig å holde seg unna MAC butikken, og i tillegg hadde jeg gått tom for min vanlige nude MAC leppestift, så jeg hadde lyst på en ny en. Jeg fikk prøve denne her, og jeg liker den så godt :) Det er som en lys versjon av YSL Faubourg Peach, som er en av mine favoritter.
Fargen heter Myth og er i finishen Satin. Satin er en litt kremet og matt finish. Du kan velge hvor hard den skal være etter hvor mye du påfører.

Likte du fargen?

Mine favoritt leppestifter

I'm a big fan of lipsticks, as they can change your whole make up look in a second. I get asked a lot of questions about the ones I wear, so I've collected all my favorite lipsticks into this post. Hopefully you'll get some tips!


Jeg er veldig stor fan av leppestifter, de endrer liksom hele sminken på 1-2-3. Det er en av de morsomste tingene å shoppe når det gjelder sminke, synes jeg. I dette innlegget har jeg lagt frem mine favoritter blant alle jeg har, og bilder som viser hvordan de er på. Håper dere får noen tips!

IsaDora, 168 Coral Cream

This one is kind of pink and coral, I bought it because I loved the mix of color in it. It's really creamy and matte, and I love the finish.


Denne er en blanding av rosa og korall. Den er kremete og matt, og jeg elsker finishen!

 

Chanel Rouge Allure, 96 Excentrique

Excentrique from Chanel is a tomato red color, I really love this shade! Creamy and matte texture.


Excentrique fra Chanel er en tomatrød farge. Jeg digger fargen! Den er kremet og matt.


Chanel Rouge Allure, 109 Rouge Noir

I bought this one last year when dark lips were really in. I still love it, it's a great dark, plum color.


Jeg kjøpte denne sist år, da det var veldig "in" med mørke lepper. Jeg eslker den fortsatt, en fin mørk og matt plommefarge.

Lancôme Rouge in Love, 361M Pink Bon Bon

Lancôme Rouge in Love is my favorite lipstick brand ever, they stay on so long and still shines and gives moisture to your lips. They come in all kinds of amazing colors, and I really love Pink Bon Bon! Creamy, no shimmer.


Lancôme Rouge in Love er mitt favorittmerke innen leppestifter ever! De holder så lenge på, samtidig som de skinner og gir fuktighet til leppene. I tillegg finnes de i utrolig mange freshe farger! Elsker Pink Bon Bon, den er kremet og uten shimmer.

Lancôme Rouge in Love, 159B Rouge in Love

This is my ultimate favorite lipstick, I'm so grateful that I bought this on the duty free shop on my way home from Mallorca a couple of years ago. I've never gotten more questions and compliments about a lipstick before. It's hard to describe the redness, but it's reaaally bright and a bit pink also. Just the perfect red, in my eyes. I really struggled to find out which number this one was, because it was all scraped off on the bottom, but I'm pretty sure it's 159B Rouge in Love. I got to buy myself a new one soon!


Dette er min ultimate favoritt blant leppestiftene mine, jeg er så takknemlig for at jeg fikk rasket den med meg på tax freen på vei hjem fra Mallorca for et par år siden. Jeg har aldri fått mer spørsmål og skryt for en leppestift før. Det er vanskelig å beskrive rødfargen, men den er veeeldig knæsj og bittelitt rosatonet. Det er bare den perfekte rødfargen, i mine øyne. Jeg strevde skikkelig for å finne ut hvilket nummer denne her var, for undersiden var helt skrapt bort, men jeg er rimelig sikker på at det er 159B Rouge In Love. Jeg må kjøpe en ny snart!YSL Rouge Volupte, 30 Fauborg Peach

This one is also a big favorite. It's a one of a kind nude coral color, I tried to find some cheaper versions but it was impossible. It's perfect for a sunkissed skin.


Dette er også en stor favoritt. Det er en nude ferskenfarge, som er helt unik. Jeg har prøvd å finne den samme fargen i utallige andre merker, men det gikk ikke. Den er perfekt sammen med en solbrun hud!

Gosh, 134 Darling

This nude color from GOSH is a great nude lipstick, a bit light but really nice and natural if you don't use to much. Creamy and matte.


Denne nudefargen fra GOSH er skikkelig bra, den er litt lys men blir skikkelig fin og naturlig hvis du ikke tar for mye på. Også fin med litt gloss oppå. Den er kremet og matt.

Inglot, 259

This one is a bit darker than the nude from GOSH, and has some shimmer in it.


Denne er litt mørkere enn nudefargen fra GOSH, i tillegg har den litt shimmer i seg.

Max Factor, Color Elixir Giant Pen Stick, 15 Vibrant Pink

This is a crazy pink color, and I love it! It's kind of sheer, but still really pigmented. Shiny and moisturising.


Dette er en skikkelig knæsj rosa farge, og jeg digger den! Den er litt gjennomsiktig, men veldig pigmentert samtidig. Skinnende og fuktighetsgivende.

Max Factor, Color Elixir Giant Pen Stick, 55 Mysterious Hazel

This one is perfect when you just want natural colored lips - not light, not dark - just natural.


Denne er perfekt hvis du bare vil ha en naturlig farge på leppene - ikke for lyse, ikke for mørke - bare naturlige.

Chanel Rouge Allure Velvet, 327 La Desirée

This is a dark red, matte lipstick from Chanel. Really chic and perfect for fall and winter.


Dette er en mørk rød, matt leppestift fra Chanel. Den er veldig chic og perfekt for høst og vinter.Hope you liked the post! Do you have any favorites?

Har du noen favoritter? Skriv gjerne i kommentarfeltet!

1940-tallet: Marilyn Monroe

Hver måned fremover skal jeg gjenskape en look fra et kjent ikon fra 40-, 50- 60, 70- og 80-tallet, i forbindelse med Max Factors 100 års jubileum. Jeg og to andre bloggere skal konkurrere mot hverandre, og dere har mulighet til å stemme frem deres favoritt her. Jeg vant sist look, som var Brigitte Bardot, noe som var kjempemoro! Takk til alle som stemte ♥

Alle bloggerne skal gjøre alle lookene selv bortsett fra én, hvor vi skal få hjelp av Max Factors make up artist Linda Wickmann. Linda valgte Marilyn Monroe til meg, noe jeg synes var veldig gøy. Jeg har aldri sminket meg for å ligne på henne, så det var morsomt å se resultatet, he he.

Foto: Linda Wickmann

Marilyn Monroe er jo et legendarisk ikon, og jeg liker veldig godt måten hun sminket seg på. Hun var flink til å fremheve det beste med seg selv ved hjelp av sminken hun brukte. Hun lo og smilte alltid veldig mye på bilder, og den sterke røde leppestiften fremhevet det flotte smilet og de hvite tennene hennes. Røde lepper, sorte vipper og blek hud har blitt hennes kjennetegn. Hun hadde også en utrolig utstråling, som gjorde henne enda vakrere!

Photos: Pinterest.com

Håper dere likte looken min denne gangen!

Dere kan stemme på Max Factors Facebookside her.

Konturering

Mitt siste sminkeinnkjøp er dette nye kontureringssettet fra IsaDora, Face Sculptor. Jeg har blitt helt avhengig av å konturere ansiktet mitt, selv om jeg ikke er noen ekspert på det. Derfor fristet det altfor mye å kjøpe dette settet, det er trossalt veldig mangel på sånne komplette sett blant kommersielle merker, men jeg har en mistanke om at det kommer til å forandre seg (les: Kim Kardashian).  Jeg gikk for fargen 01 Warm Peach, men den finnes også i 02 Cool Pink for de med kaldere hudtone. For meg er det samme hva jeg bruker egentlig, for jeg har noenlunde nøytrale undertoner i huden min, så jeg gikk kun for hvilke farger jeg likte best. 

Jeg er faktisk ganske fornøyd med settet, det gir et fint resultat og det er mindre ork å gjøre det hver dag når du har alt i en palett. Jeg liker bronzeren, og synes den er fin til å konturere nesen med, noe som er sjeldent. Det er likevel noen minuser. Så og si alt jeg tar på huden min er mineralbasert og fuktighetsgivende, så jeg får ikke like god samvittighet av å proppe meg full av talkum, som er hovedingrediensen i dette pudderet. Dette er ikke uvanlig for billigprodukter, og sikkert ikke for dyre produkter heller, men jeg passer veldig godt på huden min og vil helst ikke ha noe på den som ikke er bra. Det andre minuset er at highlighteren er rimelig intens, og hvis du tar på for mye kan du fort se ut som et juletre. Men det er fullt mulig å unngå altså.

Alt i alt så synes jeg dette er et greit produkt på budsjett (198,-) og kommer til å fortsette å bruke dette til jeg finner noe mer hudvennlig! :)

Kylie Jenner inspired makeup

Jeg har blitt så fascinert av sminken til Kylie Jenner i det siste. Hun ser helt nydelig ut, og jeg elsker leppene og øynene hennes! Det er mest fokus på de lange vippene og de fyldige leppene i sminken hennes, derfor har jeg duset øyenskyggene godt ut så de ikke blir så harde. I tillegg har jeg brukt lys kajal på våtkanten for å gi en illusjon av større øyne. Jeg har også en tynn linje med sort eyeliner på øvre vippekant sammen med punktvipper, og mascara på nedre vippekant.

Kylie tegner overdrevent mye rundt leppene sine for at de skal virke større, men jeg synes det funker. Så hvis du har litt mindre lepper, kan du godt prøve deg forsiktig med det, bare pass på at det ikke ser klovneaktig ut. Liplineren er omtrent den viktigste ingrediensen for å få til en Kylie-aktig look, og jeg har funnet ut at hun bruker Whirl av MAC til mange av lookene sine. Det er også den jeg har brukt på disse bildene.

155,- på MAC Cosmetics. 

Likte du looken?

Min tolkning av 60's Brigitte Bardot


Hei dere! I forbindelse med Max Factors 100-årsjubileum har jeg fått en utrolig morsom challenge! Hver måned fremover skal jeg gjenskape en ny look fra et ikon fra 40-, 50-, 60-, 70- og 80-tallet. Det er jo nesten som et morsomt skoleprosjekt, hoho :) Jeg elsker jo sminke, så det blir bare utrolig gøy. Først ut er 60-tallet og kanskje mitt favorittikon, nemlig Brigitte Bardot. Jeg elsker looken hennes, og føler den er ganske nær min egen med tykk eyeliner og nude lepper. Gwyneth Paltrow er frontpersonen for denne kampanjen, og vi skal prøve å etterligne hennes look. Over ser du hennes "Brigitte Bardot", og under kan du se min.

To andre bloggere skal også gjøre den samme looken hver måned, og det vil bli en avstemning på Max Factor Norge sin Facebookside over hvem som har den beste looken. Kjempehyggelig om dere vil stemme på meg! :)

Du kan nå stemme på meg for den beste 60-talls looken HER ♥

New in // Tikei

Som flere av dere sikkert har fått med dere så er jeg helt avhengig av TiKei mineralfoundation. Jeg bruker den oppå flytende sminke eller alene. For cirka en uke siden lanserte TiKei mineralleppestifter, og jeg har vært veldig spent på å prøve dem. 

Fakta om Tikei-leppestiftene:

 • Naturlige ingredienser
 • Beskyttende og tørker ikke ut
 • Ingen konserveringsmiddel
 • Ingen mineraloljer
 • Ingen smaksemner
 • Ingen syntetiske smaksemner

Under kan dere se de to fargene jeg bestilte:

Paris

Lima

Jeg ble faktisk veldig positivt overrasket over leppestiftene. De var veldig pigmenterte, ga masse fuktighet og holdt godt på leppene. Jeg likte spesielt den nudefargede leppestiften, ettersom den kan brukes til de fleste anledninger, og er det jeg som regel bruker til hverdags. Det skal visstnok komme flere farger etterhvert, og da håper jeg på noen matte og noen knallrosa/røde!

Du kan se resten av fargene her.

Hva syntes dere om fargene? Bruker noen av dere TiKei produkter?

Mac tools

I går var jeg innom et parfymeri i Alicante og bestemte meg for at det var på tide å få noen bedre redskap i hus. Det er utrolig at jeg ikke har orket å bruke penger på børster, når jeg bruker dem hver eneste dag og det har så mye å si for resultatet. Jeg kjøpte iallefall en kontureringsbørste fra Mac, som jeg burde ha kjøpt for lengst. Den er genial til å konturere med bronzing pudder, til kinnben, panne og kjevepartiet. Den funker også genialt til blush og highlighter, men det er viktig å være nøye på å få bort rester av den ene tingen før du begynner på den andre. 

Jeg har også en Mac børste som jeg bruker til å blende øyenskyggen med, den gjør det veldig enkelt å duse ut smokey eyes for eksempel. Jeg tar forresten alltid med meg Smashbox Master Class Palette på tur, fordi den har cirka alt, utenom bronzing pudder og mascara. Den inneholder lipglosser, highlighters, rouger, eyelinere, brynspudder og kjempemange øyenskygger. Jeg kjøpte den på ebay for ett år eller to siden, og du kan fortsatt kjøpe den eller lignende sett her.

Nå er mani/pedi-time, så jeg kan bli neglefin! Ha en fin dag, kjære lesere ♥

Chic coral

Etter å ha sett galne Frankie på Ex on the Beach (ja, jeg har sett det), så fant jeg ut at hun hadde en utrolig fin neonrød/korallfarget leppestift på seg. En rødfarge jeg ikke har = en utrolig god grunn til å kjøpe ny sminke. Det nærmeste jeg kom var Color Chock fra Isadora i fargen Chic Coral. Disse langvarige leppestiftene/glossene er faktisk ganske geniale. Fargen varer lenge og i tillegg til god farge gir den kjempefin glans. En herlig variasjon fra den typiske leppestiften.

Jeg har også en i knallrosa fra før, som jeg er like fornøyd med. Thumbs up, IsaDora!

Color Chock koster 139,- pr stk og selges stort sett overalt.

Har dere prøvd Color Chock?

My skin make up

Jeg får stadig spørsmål fra lesere og folk jeg møter om hvilken foundation osv jeg bruker. Før jeg gikk tom for mitt go-to pudder og min go-to foundation rett før påsken, så skjønte jeg ikke helt hvorfor alle spurte om det. De fleste kan vel finne en god foundation til ansiktet sitt? Men da jeg gikk tom, måtte jeg begynne å bruke diverse ansiktssminke og pudder som jeg hadde liggende hjemme fra før, og da skjønte jeg virkelig at foundation har utrolig mye å si. Og jeg kom på hvor frustrerende det er å bruke "feil" foundation og pudder. Jeg hadde blitt bortskjemt på mine gode produkter, og tok dem for gitt.

Nå har jeg endelig fått mine favorittprodukter i hus igjen, og tro meg, jeg lusket lenge rundt postkassen i desperat håp om at de skulle komme før påsken. Men den gang ei. Jeg måtte holde ut med den sminken jeg hadde i påsken. Krise, ikke sant? Ja det var faktisk litt krise.

Uansett, jeg vil gjerne dele mine tips en gang for alle - dette er sminken jeg bruker på huden min, i kronologisk rekkefølge:

Jeg bruker altså enten LUXE fra glominerals, hvor jeg blander fargene Naturelle og Brûlée, ellers bruker jeg Satin II fra glominerals, i fargen Golden Light. Forskjellen på dem er at LUXE er mer tyntflytende og fuktighetsgivende (anti aging) og har lett til middels dekkevne. Satin II er litt tykkere, og har full dekkevne. Jeg likte bedre Satin II først, men nå tror jeg LUXE er favoritten på grunn av at jeg får så fin glød. Men hvis du er på jakt etter en foundation som dekker veldig godt, så ville jeg gått for Satin II. Uansett, jeg bruker aldri disse uten mineralfoundation oppå, og dermed får begge alltid full dekkevne.

Jeg påfører de flytende foundationene med denne texture brushen fra glominerals.Mineralfoundationen fra TiKei er det som virkelig gjør det lille ekstra på huden, kombinert med de flytende foundationene. På grunn av at TiKei også er en foundation, bare i pudderform, gir den ekstra dekkevne samtidig som den gir en fløyelsmyk finish. Det blir altså ikke for matt, hvor det ser ut som du ikke har fuktighet i huden. Den stjeler heller ikke all fuktigheten fra de flytende foundationene. Hvis du har ekstra fet hud og trenger å få bort shine, kan du påføre glominerals Translucent finishing powder med en stor børste. Men det er TiKei som er "the key ingredient" her. 

Det er tre bronzere jeg har som favoritter og bruker til forskjellige anledninger. Fordelen med Bahama Mama fra The Balm er at den er veldig brun og ikke oransje, som bronzere dessverre har en tendens til å være. Det gjør at den er også fin til å konturere ansiktet med. Den har heller ingen skimmer i seg. Men den er ganske mørk, så du må passe på å ikke bruke for mye av den.

Solpudderet fra Carita er en ny favoritt. Det er et såkalt "anti aging" pudder, og det inneholder solfaktor 10 i tillegg til fuktighetsingredienser som skal hjelpe til å bevare en fin brunfarge etter at du har vært i solen. Det jeg liker best med dette pudderet er at det ikke tørker ut ansiktet, den beholder gløden, og fargene er veldig naturlige og lite oransje. De to øverste fargene er matte, mens den nederste er det litt skimmer i. Denne er også fin til å konturere ansiktet med. Dette pudderet får du kjøpt i hudpleiesalonger.

Dette bronzing pudderet fra The Body Shop inneholder veldig mye shimmer, og gir en veldig fin glød og finish på huden. Den er fin til fest, men også til hverdags om du ikke bruker så mye av det. Dette er litt mer oransje, og egner seg ikke til konturering på grunn av shimmeret og fargen.Jeg bruker denne børsten fra Nilens Jord til å påføre solpudderene med. 


Blushen fra Make Up Store gir en lys, shimrende rosafarge på kinnene. Den gir også en fin glød i kinnene, og er ikke en "hard" farge.Blushen fra Nilens Jord er litt mørkere og korallfarget med rundinger av lyst shimmer. Det er litt tilfeldig hvilken av blushene jeg går for, og det er ikke hver dag jeg bruker det. Highlighters bruker jeg heller ikke hver dag, men det gir en ekstra fin effekt på ansiktet, ved å reflektere lyset på de områdene du vil fremheve. Dette shimmerpudderet fra glominerals er fint til å få en ekstra glød i ansiktet ved å ta en liten menge over hele ansiktet, eller som en highlighter ved å bruke den spesielle steder. Jeg pleier kun å bruke denne på kinnbena, som en highlighter. Den inneholder vitamin A og E og grønn te bladekstrakt. Du kan også bruke den over en kremet øyenskygge for å få en shimmereffekt.Make Up Store sin highlighter er kremet og enkel å påføre. Jeg "dabber" bare litt på kinnbena, over leppen og under brynet for å få en fin effekt. 


Håper dette innlegget var til hjelp for de som lurte på hva jeg brukte, og til inspirasjon for dere andre :-)


Today's face


I dag gikk jeg for en brun smokey eye, ved hjelp av Naked 2-paletten fra Urban Decay og nude lepper ved hjelp av Elegance fra Make Up Store. Jeg har også highlighter fra Make Up Store på kinnene, og har konturert ansiktet med Bahama Mama solpudder. Øyenbrynene er fylt ut med Max Factor eye brow pencil i fargen 2 Hazel, og avsluttet med Brow Set Fix Tinted fra Make Up Store, for hold og ekstra farge. Gosh Darling er mascaraen jeg har brukt, veldig god forresten, og foundationen er glominerals LUXE i fargen Naturelle. Concealeren jeg har brukt er L'oreal True Match la touche magique. Avsluttet med glominerals pressed base i Golden Medium.

 

 Shop the products...

Reklamelenker

Color Crush Shine Lipsticks

  photo colorcrush1of1-3_zpsb971642b.jpg photo colorcrush1of1-5_zpsea72e3e8.jpg

I morgen kommer The Body Shop ut med en ny leppestift-serie, nemlig Colour Crush Shine. Dette er leppestifter som er godt pigmenterte, men samtidig fløyelsmyke og skinnende. De inneholder Community Fair Trade marula olje som gir masse fuktighet og pleie til leppene. Under har jeg demonstrert 6 av de 10 forskjellige fargene på meg selv:

 photo colorcrush9_zps57f17763.jpg

15 Fuchsia Flirt // 11 Nude Allure // 18 Sunset Romance // 14 Magenta Be Rouge // 03 Pink Charming // 06 Truly Madly Deeply

Colour Crush Shine kommer altså i 10 herlige farger, alt fra rosa til nude til mørkerød. Leppestiftene gir en "sheer finish", altså de er litt mindre dekkende enn vanlige leppestifter. Jeg prøvde mange av dem i dag, og jeg elsker finishen og fargene! Jeg har funnet min favorittfarge, 15 Fuchsia Flirt. Den er, som dere ser overfor, en herlig sommerfrisk rosa som virkelig fresher opp ansiktet. Det som skiller Colour Crush Shine fra vanlige leppestifter, er at de gir en skinnende gloss effekt, samtidig som de gir mye farge. Gir en fantastisk glans på leppene, fikk til og med ros av kjæresten, hihi ♥ Leppestiftene koster 159,- på The Body Shop.

Disse produktene ble vennlig sponset av The Body Shop

Magnetic Lash Mascara

Jeg valgte å ta av vippeextensionsene for litt over en uke siden, fordi jeg fikk en reaksjon på limet. Nå sitter jeg og venter på nytt lim, og da er jeg avhengig av en virkelig bra mascara så lenge. Magnetic Lash har virkelig imponert meg, så jeg ville skrive litt om den her. 

Hvordan Magnetic Lash fungerer:

 1. Påfør et lag mascara som vanlig, med Magnetic-mascaraen.
 2. Ta Lash Builderen og børst over vippene. Lash Builderen inneholder små fibre som setter seg fast i mascaraen og dermed forlenger vippene.
 3. Påfør et siste lag Magnetic Mascara for å forlenge fiberne og få det til å sette seg.

Du kan gjenta prosessen for å bygge opp lengden enda mer. Det står i bruksanvisningen at det ikke funker å bruke Lash Builderen med en annen mascara, dette er kanskje pga den "magnetiske" effekten som er spesiell for Magnetic Mascara.

Nå er det en stund siden jeg har brukt vanlig mascara, men jeg sammenlignet resultatet fra Magnetic Lash med en vanlig mascara her om dagen, og det kunne virkelig ikke måle seg. Volumet og lengden blir virkelig mye lenger med Magnetic Lash, og det hjelper virkelig på savnet av vippeextensions. Noen ulemper er det likevel med den: 

 • Den har lett for å klumpe seg hvis du gjør det for raskt
 • Fiberne fra mascaraen loer litt, så det er lurt å ha et lommespeil tilgjengelig (lett å børste vekk med en sminkebørste, og lager ikke flekker)

Bortsett fra dette så har jeg bare positivt å si om den. Noen vil kanskje si den er litt dyr, men jeg synes absolutt den er verdt pengene, da den varer opptil et halvt år. Den er også veldig enkel å fjerne! 

Magnetic Lash får du kjøpt her.

Sminketips//Everlasting lipstick

Jeg må bare tipse dere om denne to stegs leppestiften som holder i en evighet på! Jeg brukte denne for mange år siden, og den satt veldig godt da også, men nå har de fått en ny formula som gjør at den holder lenger og skinner enda mer. Min favorittfarge er den røde som jeg har valgt å bruke her, 125 So Glamourous. Nå har leppene mine roet seg litt ned etter hevelsen også, så nå er det litt enklere å se det endelige resultatet:)


Først påfører du selve leppefargen, deretter venter du 60 sekunder før du påfører den gjennomsiktige top coaten.Jeg kan lett kysse kjæresten min etterpå uten at noe smitter av. Veldig grei sminkesak hvis en skal på noe viktig der det ikke er aktuelt å få leppestiften smørt ut overalt. Men beware, når du først har påført den på leppene så er det ikke så lett å få den av på noen timer! Jeg tror Lipfinity koster rundt 130,- og fåes kjøpt på Vita, H&M osv.

Mystical shimmer eye

Shimmerøyenskygge på øyelokket kan gi en glamorøs look, og er fin til å bruke til for eksempel fest. Du kan også bruke den til hverdags ved å bytte ut noen av shimmerskyggene med matte skygger. Her får du en enkel tutorial på hvordan du kan lage en mystisk shimmer look.

 1. Legg en rosegull shimmerøyenskygge over hele øyelokket. (Fargene jeg har brukt på de forskjellige punktene er merket av i bildet under).
 2. Bruk en mindre kost og legg en mørkebrun skygge i globallinjen. Dus ut.
 3. Bruk den samme mørke skyggen og legg den under våtkanten av øyet. Dus ut.
 4. Ta en lysegrå skimmerskygge og legg i kroken innerst ved øyet.
 5. Legg den samme lysegrå skyggen i kroken under øyet.
 6. Legg en svart kajal på våtkanten av øyet. 

Cream blush

På photoshooten med MaxFactor i går så brukte de en sånn herlig kremblush på meg, så jeg måtte bare ha den! I dag var jeg og kjøpte den på Vita, den koster kun 99,- og har en herlig konsistens. Nesten som en leppepomade. Denne fargen ser ganske knall ut, men den er kjempefin på og du trenger bare å ta bittelitt produkt og klappe det lett inn i eplene av kinnene. Det er lurt å smile mens du påfører den slik at du ser lettere hvor du skal legge den.

Det som er fordelen med kremblush i forhold til pudderblush, er at kinnene får en ekstra fin glød, og det ser litt mer naturlig ut enn et matt pudder synes jeg. Jeg har blitt så inspirert av vakre Jenna fra Beauty & the Geek Australia, hun har så vakre, rosa kinn og er nydelig sminket :)

En hudvennlig BB Cream
Hvis du er ute etter en hudvennlig BB Cream med god dekkevne, så er Jane Iredale Glow Time tingen. Det er en BB cream med naturlige mineraler, SPF 25 og UVA/UVB filter som beskytter huden mot solen, og kremen beskytter også mot frie radikaler. Den blokkerer ikke porene, slik som så mange andre BB creamer gjør. Kremen minimerer utseendet av porer og rynker, og mykgjør og lysner huden. Den har full dekkevne, og du trenger bare en liten mengde for å dekke ansiktet. Det er en ganske rik krem, så for min del så er det nødvendig å bruke et mineralpudder oppå. Dette pleier jeg uansett å gjøre med slike produkter for å fiksere foundationen og få den til å holde. 

Nå har jeg dessverre altfor lys farge i denne, derfor har jeg ikke brukt den så mye, men jeg ville likevel tipse dere om den. Det er så mange BB creamer som virkelig ikke er bra for huden og tetter porene, derfor er dette en av de sjeldnere som faktisk ikke gjør huden verre, men den gjør noe godt for den. Den er også anbefalt av Skin Cancer Foundation.

Jane Iredale Glow Time koster 690,- for 50 ml. Med tanke på hvor lite du trenger og hvor stor tube du får, så varer den lenge. Den kan kjøpes i salonger som selger Jane Iredale sminke, og på Jane Iredales hjemmeside her.

New in // Max Factor

I dag fikk jeg sminken som ble brukt på meg i MaxFactor-tutorialen i posten. Virkelig lykke på en grå dag da jeg er ribbet for vippe- og hårextensions - jeg trenger all den makeupen jeg kan få. Avhengig? JA. Jeg likte veldig godt looken de gjorde på meg i videoen, så det blir gøy å gjøre den selv.

Føler du deg kjedelig i trynet en dag så kan du alltids slenge på deg en rød leppestift, det er nesten et fool proof triks. 720 Scarlet Ghost er en kjempefin, dyprød farge som jeg ikke har brukt før, men som jeg faktisk likte veldig godt. Den får dere se senere i videoen :)

Øyenbrynsblyanten ble jeg spesielt glad for, for jeg syntes Ronja fikset øyenbrynene mine så fint i tutorialen. Nå er ikke jeg makeup artist, så det ble litt finere når hun gjorde det, men selve fargen er så fin. En blanding mellom brun og grå, og hun pleide å bruke den til de fleste blondiner. 02 Hazel heter den :)

MAC nude lip color

Jeg kjøpte MAC Glaze i fargen Hue for en stund siden, og bruker den ganske ofte. Jeg har ikke skrevet om den før, så jeg tenkte å tipse dere i tilfelle dere trenger en bra nude leppestift :) Den er ikke sånn kjempelys, det er en fin lyserosa farge som ser relativt naturlig ut på leppene. Siden det er en Glaze så varer den ikke lenger enn et par timer på leppene, og den er litt sånn sheer/gjennomsiktig. Likevel liker jeg den godt, for den skiller seg litt ut fra de andre jeg har. Det er heller ikke skimmer i den, noe som er positivt. 

Når det gjelder nudefarger, så kan de ofte se litt "kakete" ut hvis du påfører for mye. Derfor er det lurt å skrubbe leppene på forhånd for å få bort flak, og i tillegg ta bort overflødig leppestift etterpå. Mange pleier å gni leppene sammen etter at de har tatt på leppestift, men det er ikke det beste. Leppestiften mister glansen og kan bli kakete av det. Da er det bedre å bruke et papir og presse det lett inntil leppene.


Jeg liker veldig godt å bruke lysere leppestift til sotede øyne, for det gir en så fin kontrast. Jeg liker sterke farger også, men nude lepper er egentlig min all time favorite når det gjelder leppestift, pluss at det får dem til å se større ut. 

Liker du nudefarge på leppene? :)

Foundation anbefaling


Nå har jeg brukt denne Deluxe foundationen fra Babor i litt over en måned, og jeg er kjempefornøyd. Med en gang jeg prøvde den første gangen, så skjønte jeg at den kom til å bli en ny favoritt. Jeg har hørt mye bra om Babor sine flytende foundations, så jeg hadde høye forventinger. Den er ganske fast, altså ikke vannete, og den gir et semi-matt utseende med middels til sterk dekkevne. Samtidig kjenner jeg at den har pleiende ingredienser og gir fuktighet, nesten som en rik krem. Den holder seg veldig godt på huden, så den er førstevalget når jeg skal noe viktig. Du trenger ikke å bruke mye av denne, da den er drøy og det kan bli for mye dekkevne hvis du overdriver. Nedenfor kan du se noen bilder av hvordan den er på:

I fargen 01 IvoryHer er et bilde av hvordan den er på meg. Jeg har brukt den så og si hver dag den siste måneden, så på de fleste bildene i arkivet fra den siste måneden har jeg foundationen på. Jeg bruker et mineralpudder over, og det funker veldig bra. Det finnes også et Deluxe pudder som hører til, som en med fordel kan bruke. 

Pris: rundt 500,-

Selges: På hudpleiesalonger som fører Babor-produkter.

New lipstick // Make up store

Jeg var innom Make Up Store her om dagen, og ble helt forelsket i alle leppestiftene de hadde! De har virkelig alle fargene jeg har lett etter, altså veldig bra utvalg. Jeg gikk for "Chicco", en fersken/korallfarge med gullskimmer i. Jeg syntes den var kjempefin, og forandrer litt på den hverdagslige sminken. Den kostet ca 170,-

Likte dere fargen?


Nyhet // LUXE flytende foundation fra glominerals

Som dere kanskje har fått med dere, har jeg brukt glominerals' Satin II-foundation en stund. Nå har glominerals kommet med en ny flytende foundation. Den heter LUXE liquid foundation, og passer for en tørr, livløs og ujevn hud. Den har lysspredende diamantpulver, solfaktor 15 og fuktighetsgivende ingredienser. Den er lett til middels dekkende - altså litt mindre dekkende enn Satin II - men jeg syntes fortsatt den dekker nok, da jeg som regel bruker et mineralpudder oppå. Den kommer i 8 forskjellige farger, og om du har brukt glominerals mineralpudder før så kan du sammenligne hvilken farge du burde ha i LUXE:


Jeg har fargen Naturelle (Natural Light), og den passet perfekt. Jeg bruker texture-børsten til glominerals til å blande den inn i huden med.


Her er et uredigert bilde hvor jeg har foundationen på, og litt solpudder. Alt i alt, så har foundationen god dekkevne, gir plenty med fukt og tørker ikke ut huden, samt gir en fantastisk glød til en trøtt, vinterhud. Det er denne jeg kommer til å bruke fremover, og anbefaler den gjerne!

Veiledende pris for 30ml: 545,-

Fåes kjøpt: I hudpleie/frisørsalonger som selger glominerals.

Max Factor Coral lipstick

Jeg kjøpte 827 Bewitching Coral fra Max Factor her om dagen og testet den akkurat. Jeg trodde den skulle være litt mer korallfarget på, altså mer oransjrød, men den var mer rødrosa. Jeg likte likevel rødfargen veldig godt, og den minner meg om min favoritt fra Lancome Rouge in Love som jeg har brukt flittig. Den popper veldig og er absolutt ikke en kjedelig farge. Det er forresten -30% på all Max Factor på Vita nå, hvis du skulle ønske deg en ny leppestift :) Den kostet ca 80 kroner med rabatt.

TiKei mineral makeup

Sponsede produkter

Her om dagen fikk jeg en ny pakke med makeup fra TiKei mineral cosmetics. Jeg har brukt dette merket veldig lenge nå, spesielt foundationen, og er veldig fornøyd med den. Det jeg liker med TiKei er at produktene ikke inneholder Bismuth, de er dyrevennlige og 100% naturlige. I tillegg er de veldig billige, bare 159,- for en stor boks. Du finner TiKei mineralfoundation (jeg bruker P3) her.

Jeg har aldri prøvd mineralpudderconcealer før og var litt skeptisk til å legge pudder under øyet. Men den var veldig dekkende, og tørket ikke ut eller la seg i rynkene. Jeg klappet den lett inn med Ultimate concealer børsten. Fargen Neutral passet helt perfekt, noe jeg var veldig glad for. Du finner alle concealerne her (fra 69,-)

Denne lipglossen har naturlige ingredienser, tørker ikke ut, og har ingen kjemiske konserveringsmidler eller mineraloljer. Den er kjempefin på, og lukter banan ♥ Du finner alle lipglossene her (99,-)

Jeg hadde ikke prøvd bronzere av TiKei før jeg fikk pakken, men jeg likte denne veldig godt. Denne fargen er den nyeste blant de tre bronzerene, og den er mer gyllen og ikke så kjempemørk, noe jeg liker. Den er veldig enkel å påføre med den store TiKei-pudderbørsten, og det blir veldig jevnt og gir ikke skjoller. Jeg har opplevd skjoller med andre mineralbronzere, så jeg ble positivt overrasket over det. Den er enkel å bygge opp uten at det blir for mørkt. Du finner bronzerne her (, og børsten her (189,-) men du får et helt sett med børster for bare 249,- nå her. Det er sinnsykt billig! Da har du omtrent alle børstene du skulle trenge.

Sunrise blush (109,-) er en blush jeg har brukt en stund. Den har en veldig fin korallfarge, og smelter lett inn i huden. Den er enkelt å få nøyaktig der du vil ha den med den vinklede rougebørsten.

Her er børstesettet som er på tilbud frem til 30. november. Her får du med alle børstene jeg bruker, pluss mange flere for bare 249,- istedetfor 325,-. Børstene er kjempemyke, og er ikke laget av dyrehår, men er syntetiske.Her har jeg brukt produktene overfor. Du kan bestille prøver på det meste fra TiKei for 10,- stk, hvis du vil teste ut fargen før du kjøper stor :)

glominerals Alloy Eyes CollectionAlloy Eyes Collection-paletten fra glominerals har mange flotte farger, og passer veldig godt til høst- og vintersminken. Den inneholder 4 øyenskygger med shimmer, og 4 matte. Nedenfor viser jeg en enkel look som du kan bruke på for eksempel julefest:

1. Legg Buff som en baseskygge over hele lokket og opp til øyenbrynet. 2. Påfør Storm på øyelokket. 3. Bruk en tynnere børste og legg Tuxedo i globallinjen og ved vippekanten. Dus ut.

 

4. Ta en stor øyenskyggebørste og legg litt ekstra Tuxedo i ytterkanten av øyet. Dus ut. 5. Påfør en linje med sort eyeliner langs vippekanten. 6. Påfør mascara.

Chanel La Désirée

Kjøpte denne nye leppestiften fra julekolleksjonen til Chanel her om dagen. Ville ha en litt trendy, mørk rød leppestift, og denne var midt i blinken. La Désirée heter den, og den er virkelig en klassiker som kan brukes hver vinter. Nå skal jeg på Starbucks en tur og kjøpe meg den pepperkake latteen som jeg er så spent på hvordan smaker! Hoho, små julegleder ♥ Ha en fin lørdag;))Likte dere fargen? 

bareMinerals The Truth fra dag til kveld

bareMinerals The Truth er en øyeskyggepalett som er kjempefin til høsten og vinteren. Den kan brukes til dag eller kveld, for den kan gjøres enten nøytral eller dramatisk. Det som er så herlig er at den er kompakt, så da slipper en potensielt søl med løse pudderskygger. Mineralene blander seg veldig godt, så en trenger ikke spesielle redskaper for å få til en bra look, du kan få det til med bare det du får i paletten. 


Her viser jeg hvordan du kan ta looken fra dag til natt:

1. Påfør Magnetism på hele øyelokket. 2. Legg Fate i globallinjen. 3. Påfør Apropos i nær vippekanten og dus ut. Daglooken:

4. Legg en linje med flytende eyeliner nær vippekanten. 5. Påfør Apropos på øyelokket og dus ut. 6. Påfør Fate under øyet langs vippekanten.

Veiledende pris for bareMinerals The Truth: 439,-

Hvordan style øyenbrynene

Alle har forskjellige øyenbryn og forskjellig utseende, derfor er det ikke alltid like lett å ha et fasitsvar på hvordan en skal fikse brynene. Det "riktige" er at øyenbrynet skal starte ved ytterste kant av nesevingen, men det er ikke alltid det peneste for alle. Jeg har en bred nese, dermed kan jeg gi nesen en illusjon av å være litt smalere ved å ha tettere bryn. Dette er et triks jeg oppdaget for litt siden gjennom en makeup artist. Om du har en veldig smal nese kan du få den til å virke bredere ved å ha mer mellomrom mellom brynene. Kjendiser i Hollywood bruker også dette trikset, blant annet Kim Kardashian. Mellomrom mellom øyenbrynene påvirker også øynene - om en har veldig tettsittende øyne er det lurest å ha større mellomrom mellom brynene, og omvendt.

Øyenbryn gjør så mye - det rammer inn ansiktet og skaper et uttrykk. Selv er jeg veldig opptatt av øyenbryn siden jeg ikke er naturlig begavet med perfekte øyenbryn. Derfor har jeg lenge forsøkt å gjøre dem så fine som mulig med diverse hjelpemidler.

Her er det jeg bruker når brynene trenger en skikkelig oppshining:


Noen tommelfingerregler:

 • Mange anbefaler blondiner å ha brynene noen nyanser mørkere enn hårfargen, og brunetter å ha noen nyanser lysere enn hårfargen.
 • Du kan farge brynene med hårfarge. Der finnes det større også utvalg av farger.
 • Hvis øyenbrynene ligger lavt og du trenger et løft, bør du kun nappe under for å skape et åpnere blikk. 
 • En bør generelt ikke nappe brynene over, men her må en se brynet an.
 • Mindre mellomrom mellom brynene gir illusjon av smalere nese og mer tettsittende øyne. Større mellomrom for bredere nese og større rom mellom øynene.

Nedenfor har jeg illustrert hvordan du kan få et godt resultat:

1. Start med å se på brynene dine og ansiktet ditt. Hva vil du oppnå? 2. Når du har funnet ut dette, børster du brynene dine oppover for å se hvilken naturlig form du har. Da er det også lettere å se hva som bør nappes og klippes bort. // 3. Napp bort det du ikke vil ha, men pass på å ta litt om gangen. Det er bedre å beholde noen ekstra hår enn å overplukke!


4. Alt kan ikke nappes bort. Mine bryn vokser nedover, noe som er litt uvanlig og som krever at jeg klipper istedetfor å nappe. Hadde jeg nappet ville veldig mye av brynet forsvinne, ettersom jeg kun bør fjerne lengden og ikke hele håret. Vokser hårene dine oppover kan det hende du må børste nedover for å få best oversikt. 5. Fyll inn brynene med brynspudder. Dette gir en mer naturlig look enn å bare bruke blyant. 6. Se hva du trenger å fylle inn med blyant.

7. Definer brynene med blyanten, som regel trenger du bare bruke denne langs under brynene. 8. Hvis brynene trenger litt hold, kan du påføre en brynsgel med eller uten farge. 9. Brynene er ferdig :)

Høstens trendy must-haves i sminkepungen

Høstens must haves: Make up

 

Høstens must have: makeup

Christian Dior blush
Rosa blush i kinnene med nude lepper og lite øyensminke er trendy denne høsten. Au naturel!

Bobbi Brown Cosmetics eyeshadow
Det er også trendy med sotete øyne. 

Denne øyenskyggeblyanten gjør det lekende lett å lage smokey eyes!

Laura Mercier makeup
Som vanlig skal øyenbrynene være store, så da er det bare å spare ut og fylle på med brynspudder for å få et naturlig resultat. 

Smashbox liquid eyeliner
En tynn linje med metallisk eyeliner sammen med rosa leppestift er hot denne høsten.

Charlotte Tilbury lips makeup
Mange nyanser av rødt er å se på catwalken, men spesielt denne dype rødfargen.

Sunday Riley lips makeup
"Wine stained lips" er nok en av høstens hotteste trender, og er å se overalt på catwalken. En mørk lilla/rødfarge.

 

Illamasqua thick false eyelash
Lange, tykke falske vipper er også en trend sammen med nude lepper.

For å få den naturlige looken er det lurt å gå til innkjøp av en BB cream som dekker akkurat nok til at det ser naturlig ut.

MAC Cosmetics shimmer eyeshadow
Statement øyenskygger som skimmergrønt og blått er også å se denne høsten, og her trenger ikke nødvendigvis leppestiften å være nude. En real festlook ;)

 

Bobbi Brown Cosmetics shimmer eye makeup
Andre skimmerøyenskygger i nude kan også være statement skygger, og ser best ut med nude lepper.

Ilia lipstick
Nude leppestift, en definitiv must have denne sesongen.

Bobbi Brown Cosmetics black eye liner
Den vingede eyelineren er in denne sesongen også. Den skal være rimelig feilfri og om du ikke er så stø på hendene kan det være lurt å kjøpe en som dette.

Maybelline Peach Juice lipstick
Jeg er veldig fan av leppestifter, de kan forandre enhver sminkelook på et blunk! Her om dagen kjøpte jeg en ny, 130 Peach Juice fra Maybellines Colorsensational-serie, og jeg liker den kjempegodt. Det er en veldig girly farge, en blanding mellom fersken og rosa. Den passer også veldig godt til hverdagsbruk, fordi den er ganske nøytral. Den gir masse glans, og minner litt om en lipgloss. Her kan dere se hvordan den ble på:

Likte dere fargen?

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: Foundation

Må bare ytre min kjærlighet til denne foundationen - glominerals Protective Liquid Foundation, Satin finish II. Jeg har tullet så lenge med forskjellige BB creams og flytende foundations som jeg ikke har vært fornøyd med - og så hadde jeg jo den beste rett foran nesen min hele tiden! Grunnen til at jeg sluttet å bruke denne var at jeg bestilte litt feil farge, men nå er jeg litt brunere så nå funker den.

Den har fantastisk dekkevne, dekker det meste uten å se for "dukkeaktig" ut. Det går an å bruke den uten pudder oppå, men jeg pleier å ta et mineralpudder oppå for å få bort litt glans. Det som er positivt med flytende mineralfoundation vs. mineralfoundation i pudderform, er at den gir mer fuktighet og ikke tørker ut huden, hvis du har litt tørr hud fra før. Bedre for en eldre hudtype, eller bare hvis du har tendenser til å bli tørr og stram i huden av pudder. Ingredienslista er litt lenger på den flytende i forhold til glo's pressed base (pudder), så den inneholder litt mer konserveringsmidler. Men den inneholder også mer næringsstoffer, som Aloe Vera- og kamomilleekstrakt.

Pris 349,- hos coverbrands.no

glōPressed base 

INGREDIENTS: Mica, Octyldodecyl Stearoyl Stearate, Titanium Dioxide (CI 77891), Zinc Stearate, Boron Nitride, Zinc 

Oxide (CI 77947), Nylon ? 12, Phenoxyethanol, Tocopherol, Camellia Sinensis Leaf Extract, Retinyl Palmitate, 

Ascorbyl Palmitate, Caprylyl Glycol, Isopentyldiol, Water (Aqua), MAY CONTAIN (+/-): Bismuth Oxychloride (CI 

77163), Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499), Ultramarines (CI 77007), Chromium Oxide Greens (CI 77288), 

Carmine (CI 75470)

 

glōProtective liquid foundation - satin II ? 

INGREDIENTS: Water (Aqua), Phenyl Trimethicone, Isododecane, Titanium Dioxide (CI 77891), Cyclopentasiloxane, 

PEG/PPG-18/18 Dimethicone, Nylon-12, Glycerin, Cyclomethicone, Hydrogenated Polyisobutene, Dimethicone 

Crosspolymer-3, Thermus Thermophilus Ferment, Disteardimonium Hectorite, Propylene Carbonate, Lauryl 

PEG/PPG-18/18 Methicone, Sodium Chloride, Polyglyceryl-4 Isostearate, Cetyl PEG/PPG-10/1 Dimethicone, Hexyl 

Laurate, Methicone, Carthamus Tinctorius (Safflower) Seed Oil, Tocopheryl Acetate, Retinyl Palmitate, Ascorbyl 

Palmitate, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Malachite Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower 

Extract, Lavandula Angustifolia (Lavender) Extract, Camellia Oleifera (Green Tea) Leaf Extract, Phenoxyethanol, 

Ethylhexylglycerin, MAY CONTAIN (+/-):Iron Oxides (CI 77491, CI 77492, CI 77499)

Inspired by Gwen

Da jeg skulle ut på lørdag tenkte jeg å prøve en ny sminkelook, så da fant jeg bilde av vakre Gwen Stefani og prøvde å etterligne looken. Hun er så fet, og ser aldri kjedelig ut!

Jeg brukte en mørk kremskygge, Picasso fra Smashbox, på lokket og la oppå en mørkeblå pudderskygge fra Elizabeth Arden. Deretter brukte jeg en sort vannfast kajal på våtkanten og i ytterste kant av globallinjen for å få en mørkere look. Smudget eyelineren ut med ringfingeren i globallinjen. Deretter duset jeg langs ytterste kant av øyenskyggen med en gullskimmer-øyenskygge, Half Baked fra Urban Decay.

På leppene har jeg liplineren Redd fra Mac, og en rød Rouge in Love-leppestift fra Lancome. Warm Apricot blush fra Smashbox i kinnene.

Vi hadde noen venner på vors hos oss på lørdag, før vi dro i bursdag på Frogner. Her er noen bilder av "kveldens outfit" :)Likte dere sminkelooken? :)

Ukens skjønnhetsprodukt!

Ukens skjønnhetsprodukt er High Definition Concealer fra Make up Forever. Jeg kjøpte denne brilliante saken på Sephora i Polen, ettersom jeg var i sterk trang etter en concealer som jeg kunne bruke under øynene. Jeg prøvde først Sephora sin egen, men den dekket nesten ingenting. Det endte altså opp med at jeg kjøpte Make up Forever sin, og det har jeg ikke angret på!

Concealeren er en av de viktigste produktene i min skjønnhetsrutine. Å få bort mørke ringer under øynene får deg automatisk til å se mer fresh og våken ut, derfor er det viktig å bruke en concealer som gjør jobben. Jeg har lenge brukt YSL Touche Eclat, men den kan ikke nærme seg den jeg har kjøpt nå. HD Concealeren fra MUF gir fuktighet, fin farge og masse dekking uten at den legger seg i rynkene. Lyser opp øyepartiet på en kjempefin måte. Passer også fint til å dekke andre ujevnheter og rødheter i huden, feks rundt nesen og eventuelle urenheter. 

Jeg har concealeren i fargen 330, som er en medium beige farge. Det er veldig viktig å velge riktig farge, og ikke velge en som er for mørk eller lys!Make Up For Ever er ikke akkurat det enkleste merket å få tak i i Norge. De selges kun på Solli Plass i Oslo, men det står på hjemmesiden at de sender produkter til hele Norge, så det er sikkert bare å ta kontakt og si hva du vil ha! Hvis ikke har du alltids ebay.com, som selger mange forskjellige farger av concealeren her. Jeg kjøpte min for ca 200 kroner i Polen, men ebay er selvfølgelig mye billigere:)

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT

Denne ukens skjønnhetsprodukt er All-in-one BB Cream fra The Body Shop. Denne har kommet best ut i mange tester, og i dag fikk jeg muligheten til å dømme den selv. Tuben er ganske liten, 25 ml, så jeg prøvde å ikke bruke for mye. Da jeg begynte å smøre den ut merket jeg fort at det lille jeg hadde tatt ut var for mye, og jeg hadde halvparten til overs. Da skjønte jeg at prisen ikke var så verst likevel for så få milliliter - den er altså drøy i bruk. Jeg hadde litt fuktighetskrem under som jeg lot huden absorbere før jeg påførte BB creamen, likevel merket jeg at denne ga mye mer fuktighet enn alle BB creamene jeg har prøvd.

Den kommer ut nesten helt hvit med noen mikrokorn i, og når du smører den ut tilpasses den til hudtonen din.

Fargene går ikke så mye på hvor brun du er, siden de tilpasser seg fargen på huden ganske mye. Det er likevel viktig at du velger rett tone til huden din, så det kan være lurt å dra innom The Body Shop og få dem til å hjelpe deg der. Det finnes tre forskjellige, og jeg bruker 01.

Her har jeg på meg BB Creamen, en shimmerbronzer fra The Body Shop og glodust highlighter. BB Creamen gir lett til medium dekning, så den fungerer fint for å gi deg en fin sommerglød, eller om du vil se litt mer naturlig ut. Du kan også ha et pudder oppå om du vil ha en mer matt og dekkende look, for eksempel et mineralpudder.

Pris: 215,- for 25 ml

Fås kjøpt på: The Body Shopy

 

Har du prøvd denne? Er du fornøyd?

Ukens skjønnhetsprodukt: Glominerals glodust 24k

Denne ukens skjønnhetsprodukt er glominerals' glodust 24k. Dette er et pudder som gir masse shimmer og glød til ansiktet, perfekt om sommeren! Det ser på en måte ut som om du har en fuktigere og friskere hud. Pudderet inneholder ekte 24 karat gullblad, derav navnet. Dette gir en kjempeglød til huden. Du kan enten påføre det lett over hele ansiktet, eller på spesifikke områder for å få lyset til å reflektere de stedene i ansiktet. 

Pudderet finnes i sølv, gull og bronze. En bør velge farge utifra hudtonen sin, om en har kald, varm osv. Jeg valgte gull siden jeg har en veldig gyllen hud.

Her har jeg påført pudderet på kinnbenet.

Jeg vil anbefale å påføre pudderet med glominerals texture børste, som ikke har så tette hårstrå. Dermed blir det enklere å spre det uten å få for mye på en plass. Men det funker selvfølgelig med vanlige børster også. Du får texture børsten på 25% avslag nå på blush.no her.


Du kan kjøpe glodust 24k i sølv på blush.no her (-25%)

og gull og bronze på bangerhead.no her

MAXFACTOR FLIPSTICK

Her om dagen kjøpte jeg MaxFactors Flipstick leppestift i fargen Gipsy Red. Å endre leppefarge kan lett freshe opp hverdagssminken, derfor synes jeg det er gøy å finne nye farger. Flipsticken har to farger, en kremet og en med shimmer. Den kremede kan for eksempel brukes for dag, og den med shimmer kan blandes i for å skape en mer glamorøs look til kvelden.

Her har jeg påført den kremede røde fargen som base. 

Deretter la jeg shimmerleppestiften over hele leppen. Du kan også lage en ombre-look, som jeg tidligere har lagd en liten tutorial på:

 
 

Akkurat nå koster MaxFactor Flipstick 99,- istedetfor 129,- på Vita. Den finnes i disse fargene:

 

NEW IN: Make upIsaDora Twist-Up Gloss Stick: Denne likte jeg kjempegodt! Digger applikatoren, tar kjempekort tid å påføre og resultatet blir veldig jevnt og fint. Gir mye fukt og varer en god stund. Finnes i forskjellige farger, noen mer heldekkende og noen mer gjennomsiktige. Jeg har min i 03 Sugar Crush. Koster 99,- på Vita.

The Body Shop Baked-to-last bronzer (01): Ååå, som jeg har savnet denne saken... Føler meg penere allerede! Egentlig burde jeg alltid ha denne i sminkeveska for den gir så utrolig flott brunfarge og sommerglød til ansiktet, absolutt en must have. Pluss for å være bakt såpass kompakt at det aldri har knust! Koster 259,-.

Gosh white kohl eyeliner: Jeg eide ikke en brukelig hvit eyeliner, så det var min unnskyldning for å kjøpe en. Jeg har liksom aldri brukt hvit eyeliner, men det gjør faktisk en forskjell og får øynene til å se mye større og våknere ut, så jeg kommer til å legge dette inn i sminkerutinen nå. Koster 79,- på Vita.

New lipgloss + iPhone case

 

Fikk min favoritt lipgloss, glo minerals Liquid Lips i posten her om dagen, så ville bare vise hvordan den så ut på. Jeg digger disse glossene, de varer i en evighet og gir god pleie til leppene. Og så ville jeg bare vise det nye dekselet jeg kjøpte på H&M (69,-), endelig har de fått inn til iPhone 5! :)

How to // Kissable ombre lips

Ombre lips

By Heidi

Ombre lepper er så fint! Her har jeg laget en enkel tutorial på hvordan en kan gjøre det. Visste ikke om det var nødvendig å forklare så mye mer, siden det meste sier seg selv. Vil bare nevne Lipcote (steg 5) som er en leppestift-forsegler som er anbefalt av make up artister og kjendiser verden rundt. Den gjør at leppestiften ikke smitter av, enten du drikker, spiser eller kysser. Det er kjempelurt å anskaffe seg en "Lip Sealer", så slipper en at leppestiften falmer i løpet av noen timer. Du kommer til å merke forskjell!

Min hverdagssminke

Under kan du se sminken jeg bruker nesten hver dag nå for tiden. Smashbox Photo Op Eyeshadow Trio (3.) i fargen Screenshot er en sikker vinner, så denne bruker jeg med mindre jeg er i det kreative hjørnet. Passer til både dag og kveld! H&M diplineren (6.) legger jeg alltid i en tykk linje under øyenskyggen. Det er ikke hver dag jeg bruker falske vipper, men de jeg bruker nå for tiden er H&M Long false eyelashes (8.) som funker bra, og ser ganske naturlige ut. Viktig å klippe dem på sidene hvis de er for store bare. DUO adhesive (9.) er supert for å lime på de falske vippene og brukes av eksperter over hele verden. Kan kjøpes på Cubus.

 En av de nyeste produktene i min sminkerutine er glominerals protective liquid foundation (4.).Har jo omtrent ikke brukt flytende foundation på flere år, pga det "tettet porene" så mye. Det stemmer jo forsåvidt, med mindre de består av kun mineraler, slik som denne. Huden har blitt mye fuktigere etter at jeg begynte med flytende, så dette kommer jeg til å fortsette med. Bruker som regel TiKei mineralpudder (7.) over, som er et supert produkt, men den kan også brukes alene. L'oreal eyebrow pencil (11.) i fargen Deep Brown bruker jeg på øyenbrynene. Lancome Hypnose (12.) er mascaraen jeg bruker, og YSL Touche Eclat (10.) er concealeren jeg har brukt i flere år. Kan kjøpes på parfymerier. Bobbi Brown Shimmer Brick Compact (1.) gir fin skimmer og glød i ansiktet, mens BareMinerals READY bronzeren (2.) gir en fin brunfarge, jeg bruker The Skinny Dip. Da har vi til slutt en ting jeg ikke kan leve uten, og det er Smashbox Artificial Light (5.) i fargen Flash. Dette er en utrolig god highlighter som lyser opp partier i ansiktet og gir en fantastisk glød. Kan brukes til hverdag og fest, og kan også blandes ut i foundationen for å få ekstra glød.

New lip colorTestet leppestiftene jeg fikk av Viva la Diva her om dagen, og ble veldig begeistra for 114 Pink Flamingo, som er en typ fuksiarosa. Har vært litt ute etter denne fargen, så ble litt overrasket når jeg fant den. Fargen ser alltid så sykt annerledes ut på leppestiften enn på leppene, hadde aldri gjettet meg til det ved å bare se på den. Fargen passer til en mer edgy hverdagslook nå i sommer, eller til fest. Kan kjøpes på Cubus eller på nelly.com.Viva la Diva summer collection

Fikk en smakebit på Viva la Divas sommerkolleksjon i posten i dag, sier aldri nei til gratis sminke:p Viva la Diva er et merke som kun selges på Cubus i Norge, med rimelige priser og stort utvalg. Ser litt billig ut og sånn, men noe sminke funker faktisk om det er dyrt eller billig - som neglelakker og leppestifter! Det er de jeg liker best når det gjelder dette merket fordi det finnes så mange forskjellige freshe farger derfor kan en tåle å gjør en bom på fargen fordi det er så rimelig. Spesielt synes jeg det er bra når det gjelder leppestiftene, for det er ikke alltid du ser fargen skikkelig før du har den på leppene hjemme. Den jeg liker best er 92 Chill Out som minner veldig om min favoritt YSL Farbourg Peach, den er iallefall det nærmeste jeg har kommet i "vanlige" butikker.

 

Har dere brukt Viva la Diva før?

/sponset

Nyttig reisesett med sminkebørster

Ville bare tipse dere om et genialt børstesett som er perfekt når en er ute og reiser. Nå er det sikkert en del som skal på ferie og da er det ofte greit å ha alt på et sted og at det ikke tar så stor plass. TiKei mineralsminke har laget et minibørstesett som inneholder alle børstene du skulle trenge i en liten svart mappe. Børstene er kjempemyke og føles helt herlige mot huden. Jeg bruker selv både børster og mineralsminke fra TiKei og er kjempefornøyd med det. Dette reisekittet er også fint å ha til hverdags, for det er såpass lite at du kan ha det med deg oppi vesken eller oppi sminkepungen. Nedenfor har jeg laget en oversikt over hva børstene er til: 

Du kan kjøpe børstesettet her.

/sponset

Nytt vippeserum // rabattkodeXlash er naturlig vekstnæring som skal gjøre dine egne øyevipper lange og fyldige. Den inneholder naturlige planteestrakter, og når de kommer ned i hårsekkene stimuleres veksten. Xlash er heller ikke testet på dyr, noe som er veldig positivt! En skal se tydelige resultater etter 30 dager. Har ikke testet det enda, men skal begynne i dag og er spent på hva effekten kommer til å bli. Skal gi dere en oppdatering når jeg har brukt det en stund! :)


Jeg har forresten fått muligheten til å gi leserne mine 100 kroners rabatt på Xlash serumet, slik at du får det for 399,- istedetfor 499,-. Tilbudet varer til 31.05.13.

Du trenger bare å klikke på denne linken, så er rabatten allerede lagt inn.

 

/sponset

DARK EYE MAKE UPAlle bilder fra pinterest.com

Personlig når det gjelder øyesminke så liker jeg det mørkt. Jeg synes øynene er det viktigste å fremheve i ansiktet og synes det er fint å skape et intenst blikk. Det er mange forskjellige måter å lage mørk øyesminke på og av og til er det gøy å variere litt. Det finnes så mye inspirasjon på nettet, så det er bare å se litt rundt, for eksempel på pinterest.com hvor jeg har funnet disse bildene. Om du er lei av å sminke deg er det ofte gøy å finne på noe nytt, så får du lysten på det igjen! Helgen er jo en perfekt anledning til å eksperimentere litt, da du kanskje skal ut og møte noen venninner eller på fest :)

Top 10 make up wishes for spring/summer

Make up wishes
Make up wishes 2

 


(Klikke på miniatyrbildene for å komme til salgsstedet)
1. glominerals foundation: Jeg vil ha en ny flytende foundation men vil ikke tette porene i huden min, så jeg kommer til å kjøpe glominerals sin neste gang. Jeg har testet denne på glominerals-kurs før, og den er kjempedekkende og drøy. Kan også blandes ut med en dagkrem. 
2. gloLips fra glominerals: er syyykt fin på, og den varer kjempelenge. Det må nok være min favorittgloss. Min favorittfarge er Romance.
3. Laura Mercier Creme Liner: Jeg har lyst på en eyeliner som er kjempesort og varer lenge på våtkanten og har hørt at denne er god til det. 
4. NARS-blushen er jo verdenskjent og har vunnet mange priser, men jeg har enda ikke prøvd den, så har lyst å investere i en sånn.
5. Body Shop Baked-To-Last bronzere: Spesielt den mørkeste har vært min favoritt lenge, og jeg merker at jeg savner den når jeg ikke har den. Gir kjempefin glød og farge i huden.
6. Mac #Hue: Denne nude-leppestiften er veldig kjent fra Mac og ser veldig fin ut på.
7. Make Up Forever Mist & Fix: Denne sprayen gjør at sminken varer utrolig lenge, jeg kjøpte den for lenge siden men har ikke hatt den på en stund nå. Så hvis du vil være sikker på at sminken holder hele dagen så er denne tingen!
8. Make Up Store High Tech Lighter: Dette er en highlighter som smøres på i ansiktet der en vil lyse opp partier, som overleppen, kinnbena osv. Virker veldig enkel å bruke. Jeg har ikke testet denne, men sett resultatet av den og det var veldig fint.
9. Miyo LipMe Lipstick: Jeg har lyst på en signalrød leppestift til våren/sommeren, og denne fargen er kjempefin!
10. Lancome Hypnose Doll Lashes: Jeg liker veldig godt Hypnose-mascaraen fra Lancome, og så at de hadde fått en versjon som skal gi "Doll Lashes", høres ikke feil ut!
 

Ukens skjønnhetsprodukt: Tikei mineral foundationDenne ukens skjønnhetsprodukt er TiKei-mineralpudder. Nå gikk jeg tom for dette pudderet for noen uker siden, og huden har virkelig ikke vært så glødende og fin som den var siden. TiKei er det fineste mineralpudderet jeg har prøvd, og jeg er virkelig fornøyd med det. Jeg kan få en naturlig look ved å bare ta på et lag, eller et mer dekkende ved å bygge på det. Den er også veldig fin å bruke oppå feks en BB-cream eller en flytende foundation fordi det gir en utrolig fin glød og finish uten at huden blir tørr. En ting som også er viktig å presisere, er at TiKei er fri for Bismuth, et mineral som gir skimmer i f.eks. BareMinerals og glominerals-sminke. Dette mineralet gjør huden fin og skimrende mens du har det på, men vil over tid gjøre porene større og huden grålig. Dette har jeg opplevd selv, og er en god grunn til at jeg ikke bruker BareMinerals lenger.

Min favorittbørste til dette pudderet er Ultimate Kabuki.  Den store, gode og utrolig myke børsten gjør at det er en drøm å påføre pudderet, og det tar også veldig kort tid. Jeg er så heldig å bli sponset av TiKei og fikk pakke fra dem i dag, så nå kan jeg endelig få den nydelige huden jeg hadde før jeg gikk tom:p 

 
Her har jeg brukt TiKeis mineral foundation- og bronzer

Du får kjøpt dette produktet på: Tikei.no

Pris: 159,- for 9 gram (vanlig størrelse)

Ukens skjønnhetsprodukt: Smashbox Brow Tech to Go


Jeg tenkte jeg skulle begynne med noe nytt som heter ukens skjønnhetsprodukt. Jeg får se om det blir hver uke, det kommer an på om det er noen produkter jeg virkelig vil anbefale :) Denne ukens produkt er iallefall Brow Tech To Go fra Smashbox. Jeg var på leit etter en ny øyebrynspenn ettersom jeg mistet min, og gikk på Kicks her om dagen for å finne en. Jeg er jo fan av Smashbox så jeg ble sjeleglad da jeg fant ut at de hadde en penn og ikke bare brynspudder. Jeg bruker brynspudder også, men ofte er det digg å få det gjort fort og da er det greiest å bruke en penn synes jeg.

 

 

Det som er så bra med Brow Tech To Go:

 • Har skrå ende på blyanten, så den er formet til brynet. Mye enklere å få rett form på brynet.
 • Kald brunfarge (bra for de som ikke vi ha den oransje/rødbrune looken)
 • Gel med lett hold + børste i andre enden, som gir en bedre form på brynet, og brynet ser også mer realistisk ut. 

 

Du får kjøpt dette produktet på: KICKS

Pris: ca 200 kroner


Hva syntes dere om "Ukens skjønnhetsprodukt"? Vil dere at jeg skal fortsette med dette?

Min sminkerutine

 

 

 Smashbox Photo Finish Primer her

 

 

Missha BB Cream her

 

 

Dette pudderet er hydrerende, slik at det ikke tørker ut huden som mange andre pudder gjør. Smashbox Halo #Light med kabuki her

 

 

Dette gir ikke så mye farge, men gir en fin glød ved å avgi skimmer. Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze her 

Dette pudderet gir en litt rosa/brun glød, veldig fin å bruke i kinnene! Fant den dessverre ikke online :\

 

 

Dette er min favoritt concealer fordi den ikke tørker ut huden under øynene. YSL Touche Eclat blivakker.no 

Jeg ELSKER denne, den er superfin til å highlighte ansiktet med. Smashbox Artificial Light #Flash kan kjøpes hos Kicks

 

 

Et slikt produkt har jeg ikke prøvd før, men jeg likte dette pudderet veldig godt. Du påfører det med børste på kinnene, så får du på en måte en rosa, blush/highlighter glød. NYX Illuminator #Chaotic her

 

 

Denne paletten er en favoritt hos mange! For de som ikke liker de meste knalle fargene på øyelokkene, er det greit å variere litt med forskjellige nude-nyanser. Urban Decay Naked2 her


 

Jeg tegner veldig tykke kajallinjer på øyelokket, så denne funker fint.


 

Denne kjøpte jeg i USA nettopp, vet ikke om de har fått den i Norge enda. Når den tørker blir den matt svart, så den er fin til smokey eyes for eksempel.

 

Denne liker jeg veldig godt, spesielt gelen med farge i. Gelen kan også brukes i løpet av dagen til å freshe opp brynene.

 

Kjempefin shimmerfarge, som ikke blir mørk på leppene. Får leppene til å se større ut. NYX pump it up lip plumper nelly.com
Det var da min sminkerutine:) Liker dere slike innlegg?

The Perfect Nude

 

gosh darling

 

darling

 

gosh darling3

 

Jeg ville bare tipse dere om en leppestift som jeg kjøpte for en liten stund siden, som gir perfekt nude-fargede lepper, noe som er veldig fint til f.eks. sotede øyne. Den blir ikke sånn lyserosa fjortis-farge, men lys beige. Må selvfølgelig brukes med måte, om du tar på et tykt lag med nude leppestift så ser det ikke særlig bra ut. Det som er så bra med denne bortsett fra fargen, er at den gir mye fuktighet, så hvis du har litt tørre lepper vil det ikke se flaky ut. Den er fra Gosh og er i fargen 134 Darling. Koster 89,- på Vita.

Facebook-sminke fra YSL

Som en hyllest til sine lojale Facebook-fans, har YSL sammen med Facebook laget limited edition makeup inspirert av farger fra det sosiale mediet. Jeg synes fargepaletten var litt stilig, hadde vært kult å hatt et sett. Men ettersom kun 1650 sett blir solgt, så gjelder det å være raskt ute. For å få den klikker du her.

 

"Liker" du?