hits

Klær og trender

Luxottica SS16

I går kveld var jeg i Rococo-salen på Grand Hotel og så på brillenyhetene for vår/sommer 2016. Det var så mye fint, spesielt fra Dolce & Gabbana. Både solbriller og vanlige briller. Vi fikk også masse god mat, vin og desserter der.

 photo luxottica ss16 grand hotel-21_zpsthsgv3ok.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-23_zpsdgh49h6a.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-2_zpsmoq9mg3k.jpg  photo luxottica ss16 grand hotel-5_zps7asc9drg.jpg photo luxottica ss16 grand hotel-8_zpsovdrtido.jpg  photo luxottica ss16 grand hotel-6_zpsr2qcz8s0.jpg

Dolce & Gabbana

 

 photo luxottica ss16 grand hotel-14_zpslvus7lmu.jpg  photo luxottica ss16 grand hotel-13_zpssnicoej2.jpg  photo luxottica ss16 grand hotel-18_zps8jxnrbcj.jpg

Jeg elsket spesielt disse fra D&G. De er så gode på utbroderte solbriller. 

 

Nå er det jammen meg helg dere! Åh. Etter en hard uke med hangovers og influensa så vurderer jeg å ta det litt rolig, men det er jo Halloween. Jeg elsker Halloween! Så får se hva det blir til.

Skal du feire Halloween i helgen? Isåfall, hva skal du kle deg ut som?

 

Mine favoritter fra NLY One by Annette Haga

Her er mine favoritter fra festkolleksjonen til Annette for NLY One. Selv har jeg skaffet meg fløyelssettet med kimono og bukse, jumpsuiten med paljetter og skoene i fløyel med snøring. Love it! Hele kolleksjonen er kjempe fin til nyttårsaften - kanskje på tide å få tak i antrekket allerede nå? Har på følelsen av at denne kolleksjonen kommer til å gå fort :)

 

 

Trykk på plaggene for å komme til valgt produkt

 

Hva har du lyst på fra kolleksjonen? Se hele her.

Annonselenker

 

Sheinside Wishlist

1: White dress here

2: Black top here

3: White knot dress here

4: Bomber jacket here

5: Golden shorts here

6: Faux fur vest here

7: Beige dress here

8: Black trench coat here

9: Grey top here

10: Black lace shorts here

11: Grey coat here

12: Apricot top here (affiliate links)

 

Tydeligvis så har jeg dilla på sort, beige, grått og hvitt nå. Kan ikke vente til å få noen av disse i posten :)

// Apparently I'm hung up on black, beige, grey and white right now. Can't wait to get some of these items in the mail :)

Favorites from Nelly sale

Right now Nelly has a sale that gives you up to 70% off on a lot of cool items. I love these sales, you can get so much trendy clothes and accessories for such a low price! Check out my favorites below:

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

10. Here 11. Here 12. Here 13. Here 14. Here 15. Here

16. Here 17. Here 18. Here 19. Here 20. Here 21. Here 22. Here 23. Here 24. Here

 

Check out the entire sale HERE.

Ad links

Gjør deg klar til festsesongen

Nå er allerede festsesongen i gang med julebord og diverse, og da synes jeg det er digg å ha klart et par kjoler og accessories til når anledningen byr seg. Jeg pleier alltid å være så sent ute, men denne gangen skal jeg sikre meg kjole til både julefester og nyttår tidligere, så jeg får de jeg vil ha! Under har jeg plukket ut mine favoritter fra Nelly - både kjoler, sminke og accessories :)

Nelly reklamelenker

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

 


 

1. Smokey Eyeshadow Palette HERE

2. NYX Make Up Setting Spray HERE

3. NYX Two Timer eyeliner HERE

4. IsaDora Contouring Kit HERE

5. Make Up Store Duo Lipstick HERE

6. Make Up Store Red Lipstick HERE

7. Make Up Store False Lashes HERE

8. Deborah Lippmann Nailpolish HERE

9. O.P.I. Nailpolish HERE1. Quilted bag HERE 
2. Pom pom pumps HERE
3. Triangle earrings HERE
4. Diamond earpiece HERE
5. Necklace HERE
6. Marc by Marc Jacobs clutch HERE
7. Embellished heel HERE
8. NLY pumps HERE

Today's ringydings

Jeg gikk innkjøp av en del smykker og ringer i dag, jeg har ikke vært så flink på å bruke det de siste årene. Synes liksom alltid det blir for mye, ellers bare gidder jeg ikke å ta det på meg. Men med ringer så føler jeg meg alltid mer feminin, og det er jo så fint sammen med en kul neglelakk! Ringene er fra gina og neglelakken er Vinylux i fargen Studio White.

November Wishes

 

1. Sweater HERE 2. Faux fur HERE 3. Coat HERE 4. Knit HERE 5. Knit HERE 6. Knit HERE 7. Crop knit HERE 8. Teddy coat HERE 9. Faux leather skirt HERE 10. Pixel sunglasses HERE 11. Shorts HERE 12. Tee HERE 13. Ripped jeans HERE (SheInside ad links)

Alltid når julen nærmer seg så blir det så utrolig mye fint i butikkene synes jeg. Det er så mye jeg har lyst på for tiden, og siden jeg skulle velge ut en ny bestilling fra SheInside så ville jeg dele med dere mine "wanties". Digger den crazy fuskepelsen, en av høstens og vinterens store trender! Ser for meg den er fin til en sort dressbukse og med en tykk genser innenfor. Gleder meg til den kommer i posten ♥

Sif Jakobs


Jeg bruker ikke ofte ringer lenger, men etter at jeg oppdaget Sif Jakobs, ble min kjærlighet for ringer gjenfødt! Denne er fra den nyeste kolleksjonen deres, og er i rosegull med Swarovski krystaller. Den er enda mer skinnende i virkeligheten, Swarovski skinner jo virkelig, men likevel kan jeg bruke den til omtrent alle anledninger. Perfekt til en tykk ullgenser i vinter, for å kle den opp litt, eller til et hvilket som helst festantrekk :) Sif Jakobs selges på forskjellige gullsmeder i Norge.

English: I don't often use rings, but after I discovered Sif Jakobs, my love for rings was reborn! This one is from their new collection, and it's in rose gold with Swarovski chrystals. It's even more shiny in real life, and I can use it for virtually any occasion. It's really nice for dressing up a knit sweater, for example. Just pop this baby on, and you'll shine, shine, shine! 

Here are some of my other favorites from Sif Jakobs:

25 awesome coats for fall/winter 2014

I've roamed the web in search of what in my mind are the coolest coats out there, and here you can slide through my ultimate picks. You can click on the pictures to go to the website of each different coat :) 

Back to the 90's

Jeg føler meg gammel når 90-tallet er vintage, for jeg husker disse chokerne så godt, og brukte dem flittig da jeg var 9-10 år. Noen husker kanskje de smykkene som så ut som "tatoveringer" som en brukte rundt armer og hals? Vel, de er the shit nå.

Trender er ikke noe en skal følge slavisk, men det skal være en kilde til inspirasjon og en måte å tenke utav boksen på - og det beste av alt er at det kommer servert på et sølvfat hver sjette måned. Det er iallefall sånn det er for meg. Noe ser jeg og tenker "hell no" og andre ting tenker jeg "jepp, det liker jeg". Skal du være tro mot din egen stil så kan du ikke følge alle trender. Men chokeren, den er både nostalgisk og kul i mine øyne!

Choker her (ad link)

Under kan du se noen av mine favoritter fra asos. 

Hva synes dere om chokere?

Acne | Fall favorite

Acne Gaja Chunky knit here (ad link)

Ah, jeg simpelthen elsker denne strikkegenseren. Acne har det med å lage plagg som er så overdrevne og oversized, samtidig som de er klassiske. Spesielt pleier jeg å falle for genserne og skinnjakkene. Denne genseren sitter definitivt høyt på ønskelisten denne høsten!

I simply love this oversized, chunky knit from Acne! The sweater is definitely high up on my wishing list for this fall.

My picks from Leighton Meester

Nelly feirer 10 år, og i den sammenheng har de inngått et samarbeid med Leighton Meester som er best kjent fra Gossip Girl. Hun har valgt ut sine vårfavoritter fra nettbutikken, og vært med i en stilig lookbook:
Hvit genser HER♥ // sort clutch HER♥ // platåsko HER

Leopardmønstret skjørt HER♥ // leopardmønstret topp HER♥ // sorte sko med stiletthæler HER♥

Blomsterkjole HER♥ // leopard bikini HER♥ // jumpsuit HER♥Hvit blondekjole HER♥

Innlegget inneholder affiliateslenker

Har du noen favoritter? :)

Hvordan bruke hundetannsmønster

Hundetannsmønster er en stor trend denne høsten, og en forfriskende vri etter all blomstret og geometrisk print som har vært i sommer. Nå er det mer klassiske mønster som gjelder, og hundetannsmønster går faktisk til det meste! Se på det som leopardprint, det kan brukes til veldig mye. Spesielt er det fint til sterke farger som rødt og blått, men det kan også bli et veldig klassisk preg på antrekket om du bruker det til nøytrale farger som svart, grått, beige og hvitt. Jeg valgte i dag å gå for sistnevnte.


Mønsteret kan også brukes på jobb, du kan for eksempel gå for et mindre og tettere hundetannsmønster slik at det ikke blir så dominerende. Du kan kombinere en topp med hundetannsmønster med en sort blazer og midiskjørt eller dressbukse, så ser du både chic og profesjonell ut.

SHOES ALDO

DRESS PANTS MARY KATE & ASHLEY OLSEN FOR BIK BOK

HOUNDSTOOTH TOP AND COAT BIK BOK

BAG MICHAEL KORS

BLAZER VERO MODA

Neglelakkstrender høsten 2013

Nail trends fall 2013
Nail polish trend fall 2013
Collage by HeidiChic
Alltid når jeg tror jeg har alle neglelakksfarger som går an å ha, så dukker det opp en ny trend som beviser meg feil. Denne sesongen er mine favoritter emerald grønn, metallisk, kobolt blå og okseblod. Hva er dine favoritter? :)

Marilyn Manson for Saint Laurent

Sjokkrockeren og mitt tidligere idol, Marilyn Manson (Brian Hugh Warner) har blitt det nye ansiktet utad for Saint Laurents nye kampanje for herreklær. K-U-L-T! Til tross for at dette er sjokkerende på mange plan, så passer hans rocka stil den nye Saint Laurent-kolleksjonen. Han er iført en røff skinnjakke på shooten, som representerer mye av kolleksjonen. Dere la kanskje merke til at Courtney Love også er på bildet til høyre? Ser ut som Saint Laurent klarer seg just fine uten Yves :p

LANSERING: MARY-KATE & ASHLEY FOR BIKBOK

Så gøy å se Olsentvillingene i levende live! Tenkte ikke så mye over det før i dag, men det er lett å bli starstruck av å se så kjente personer i virkeligheten. Samtidig skjønner en jo at de er bare vanlige mennesker. Så ikke ut som jeg var den eneste som var starstruck, though:

Etter litt fascinasjon måtte jeg jo ta en titt på kolleksjonen også, det var jo litt av poenget! Her var det mange typiske MK og Ashley-godbiter.

Sneik meg til en liten sit down i stolene deres, høhøFikk utrolig nok med meg dette fantastiske stykket skinn, som var enda finere i virkeligheten. Det er kun produsert 200 stk (som er nummerert) for hele skandinavia, og det var kun 6 stk i flaggskipbutikken i Karl Johan, så er rimelig fornøyd med å eie en selv. Den type jakke som oser fab når du har den på, umulig å ikke føle seg vel i. 

Typisk Olsentvillingene, flanellskjorte i ruter! Har lenge hatt lyst på en sånn, og nå fikk jeg jo kjøpt en fra "kilden" selv.

Fikk kjøpt mine tre favorittpieces fra kolleksjonen, inkludert denne flotte glidelåskjolen. Perfekt både til fest og hverdag. Alt i alt fikk jeg det jeg ville ut av dagen, se tvillingene og kjøpe mine favorittplagg! Det er i alt tre kolleksjoner fra MKA,  så det er enda mer å glede seg til! Den neste blir mer pyntet siden den kommer ut rundt juletider og den neste etter der igjen blir inspirert av en maritim stil siden den kommer ut nærmere sommeren. Can't wait :)

My favorite nail polish collections for summer 2013

Dior Birds of Paradise

Farger:  Selges i par, Samba og Bahia


NARS Pierre Hardy

 

Deborah Lippmann Mermaids

Farger:  Do the Mermaid, Million Dollar Mermaid, Mermaid's Dream, Mermaid's Kiss, Mermaid's EyesIsadora Wonder Nail Aquatic

Farger: 

192 Power Pink

713 South Peach

735 Hot Hibiscus

739 Surfers Paradise

753 Rosette

756 Coral Reef - ny

757 Scuba Blue - ny

758 Aquatic - ny

759 Atlantis - ny

760 Poseidon - ny

Chanel Papillon

Farger: Azure, Bel-Argus, Lilis
Essie Naughty Nautical

Farger: The Girls Are Out, Rock the Boat, the More the Merrier, Full Steam Ahead, Sunday Funday, Naughty Nautical

Ny nelly-kolleksjon - Rebecca Stella
Fytti helsike, for en nydelig two piece! Har så lyst på! Jeg liker nesten alt Rebecca Stella har designet for nelly.com, og nå har hun kommet med enda en kolleksjon. Den er ikke så stor, men det er noen utsøkte plagg der. Denne two piecen finnes i svart også, jeg kunne gjerne tenkt meg den og! Sjekk ut hele kolleksjonen her.

 

Liker du?

Mary Kate & Ashley Olsen for Bik Bok


Mary Kate


Nå har Bik Bok gjort det store - de har nemlig fikset et samarbeid mellom MK og Ashley Olsen. Dette er jo veldig stort og spennende! Jeg elsker stilen deres, og de har en utrolig bra motesans, så dette må jo bare bli bra. Jeg er sikker på jeg kommer til å blakke meg selv på deres tre kolleksjoner som kommer ut til høsten. Kolleksjonen skal visst bygges på tvillingenes inspirasjon og syn på nåværende trender, med den skandinaviske "it-jenta" i tankene.

Liker dere MK og Ashley? Tror dere at dere kommer til å kjøpe noe?

Heavenly leather jacket

Fra Fanny Lyckman

Fra minusey.com

 

Å, som jeg har lyst på denne jakken!! Gulldetaljer, matt skinn, episk design. Jeg tenkte "Minusey.com det er jo billig, den kan jeg kjøpe." Men nei, denne var ekte skinn og kostet 589 dollar. Buuhuu. Hadde jeg vært LITT rikere nå hadde denne blitt min. Jeg får fortsette min jakt på den perfekte skinnjakken. Hvor irriterende er det ikke når du ikke kan få det du vil ha?!

 

Flower headpiece

 

 

head piece flower6

 

 

head piece flower3

 

 

head piece flower2


Fikk denne lekre saken i posten her om dagen fra asos.com. Jeg er ikke helt fan av hatter, men head pieces synes jeg er skikkelig kult! Nå er denne solgt ut, men du finner mange andre kule ting til håret på asos her.

 

I dag har jeg vært på spinning med Camilla og Isabella, det var slitsomt men herlig. I morgen skal vi på Fast, fit & faboulous-timen. Den er ikke fullt så faboulous som reklamen for Elixia på TV viser, men det er absolutt en av mine favorittimer. Den inneholder styrke, kondisjon og yoga på slutten - noe som er utrolig herlig og avslappende etter en god treningsøkt.  Noen som så Paradise Hotel i kveld btw? Jeg fikk så lyst å være der, hadde vært awesome å hilse på Paris Hilton, haha. Jeg hadde blitt helt starstruck! ;P

Golden cuff rings

 

cuff rings collage1

Bilder lolalagerfeld

cuff rings 2

 

Jeg ville bare tipse dere om disse cuff ringene i gull fra H&M. Jeg var på jakt etter noen i gull som var helt enkle, og de her var helt perfekte :) Kjøpte en pakke i S og en i M slik at jeg kan ha dem innerst og ytterst på fingrene, som på bildene overfor. Kr 49,- pr/pakke. 

Nytt moteblad

 

 

 

 

 

  

 

Var i buttan i går og kjøpte meg STYLE mag, og det var ganske bra! Det er redaktøren bak [mag] som har bestemt seg for å lage dette bladet pga sin lidenskap for high fashion. Det er mest fokus på mote og så er det sminke/skjønnhet og noen intervjuer inni. Det gir ganske mye inspirasjon, og ideer motemessig. I tillegg er det veldig oversiktlig og enkelt. Og det beste er at introprisen er kun 29,- ! Løp og kjøp:P 

 

 

 

 

ps. Outfitbilder kommer senere i dag.

 

KramZ:)

Follow on Bloglovin

Peter Pan collar

 

 

 

 

 

 

 

 

Nude dress here

Black dress here

Lavender lace dress here

Pointed lapel black blouse here

Dots printed dress here

Contrast collar nude dress here

 

 

 

Peter Pan-kragen er blitt svært populær de to siste årene, og den er også veldig hot i høst. I tillegg er kontrastkrager in, og da er det fint med et plagg som har begge deler. Kragene er fine til både gensere, kjoler og topper. Peter Pan-kragen kjennetegnes som en flat krage med runde hjørner, og ble kalt opp etter kragen til Peter Pan-kostymet som ble brukt i 1905.

 

 Bilde Wikipedia

 

 

 

 

Hva synes dere om kragen? 

Follow on Bloglovin

Ny blogger-kolleksjon hos nelly.com

 

 

  I dag ble "5 inch and up for nelly"-kolleksjonen lansert. Det er den finske motebloggeren Sandra Hagelstam som står bak kolleksjonen. Kolleksjonen har en veldig androgyn feeling, which I LOVE. Siden jeg snart har bursdag (;P) bestilte jeg skoene, skinnhårpynten, den svarte dressbuksen, skinnclutchen og shortsen.

 

Du finner resten av 5 inch and up-kolleksjonen her. Sjekk ut Sandra Hagelstams blogg her

 

 

Noe dere liker fra kolleksjonen? 

 

 

 

Bildene er fra http://5inchandup.blogspot.no/

 

 

Wearable fashion trends

 

 Marni collared shirt, 3.195 NOK / Vero Moda collared shirt, 230 NOK / Acne leather jacket, 6.970 NOK / H&M , 140 NOK / Leather Stud Trimmed Collar, 220 NOK

 

Skinnjakke fra romwe.com

 


Caps fra H&M 400,-

 

 

Skinn er ekstra hot i høst. Gå gjerne til anskaffelse av skinn i en burgunder farge.

 

 

 


Ruter er tilbake i høst. Denne gangen spesielt svart- og rødrutede mønstre. 

 

 

 

 

 

  Jumper sweater, 370 NOK / Acne oversized shirt, 1.635 NOK / Isabel Marant chunky knit sweater, 2.615 NOK

 

Har SÅ lyst på acne-genseren.

 

 

 

 

 Rare London form fitting dress, 415 NOK / Sleeveless collared shirt, 395 NOK / Balmain slim fit pants, 6.220 NOK / KG Kurt Geiger platform pumps, 1.480 NOK / Fontanelli oversized handbag, 3.515 NOK / Corinne knit, 330 NOK / Corinne knit, 330 NOK 

 

 

Fra blomstermønster til abstrakte mønstre, svart og hvitt er fargene som skal være på mønstre denne høsten.

 

 

 

 

 

 

 
Cut out dress, 640 NOK / Knit top, 1.045 NOK / River Island high heels, 785 NOK / Ted Baker red clutch purse, 645 NOK / Leather jewelry, 690 NOK

 

 

Rødt er nok en gang "in" i høst. Bruk bare rødt, eller ta noen elementer av rødt, feks en rød clutch.

 

 

 
Michael Kors handbag, 6.940 NOK / Mango shopping bag, 405 NOK / Asprey zip wallet, 3.930 NOK / Emilio Pucci , 28.865 NOK / Tusk leather wallet, 570 NOK / Wallis black handbag, 300 NOK

 

 

Krokodilleskinn på vesker, clutcher osv er høstens hotteste accessoir. Trenger selvfølgelig ikke å være ekte skinn.

 

 

 

Noen trender dere liker/ikke liker? 

 

 


Tips til veldig lave folk

 

 

Fant de drøyeste Buffalo-skoene ever på nettet, mens jeg var på skojakt. Var ikke akkurat dette jeg var på jakt etter, men hadde blitt veldig høy da. Er ikke billig for den høye hælen heller, å nei du. De koster faktisk $630. Ca 3780 kroner. Hvis du ikke holder balansen og tråkker over i disse, tror jeg du er rimelig ferdig.

 

Kjøp dem her ;P

Trend: Burgundy

 

 

 

 

 

 

Clutch here, cardigan here, maxi skirt here, dress here, lace bra here, essie nailpolish here, Converse All Star high

  

Burgunder er den nye it-fargen for høsten. Jeg synes burgunder på klær er kjempefint, og gleder meg til å kjøpe noe nytt i den fargen.

Først og fremst har jeg lyst på et miniskjørt som på disse bildene:

 

 

 

 

en chill genser

 

 

og lave Converse All Star

 

 
 

 

 

Hva synes dere om fargen?

 

 

Kilder her og polywore