hits

Sko

Sko til vinteren og julefesten

Jeg har såvidt investert i sko denne vinteren, så jeg fant ut at jeg måtte klikke med meg noen par hjem. Disse er greie å ha til juleferien, til nyttårsfesten og bare generelt til hverdags. Nelly har utrolig mye fint! Er ofte der jeg kjøper skoene mine på nettet. Her er mine favoritter:

  photo c800x685_zpsoz7p059t.jpg

 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER

 

Jeg klikket med meg hjem 1., disse er kjempekule både til hverdags og fest og 8. Jeg trengte noen sorte høye boots, og disse var perfekt. og 4. har jeg fra før av fra Annette Haga kolleksjonen, de blir perfekte til fest!

annonselenker

 

New in // TimberlandI går fikk jeg tak i disse nydelige Timberland skoene på Paleet. Tror ikke jeg har hatt et par siden jeg var sånn 6-7 år? Husker bare at jeg ble tvunget til å gå med tykke sokker oppi dem og at jeg flippet helt pga det, lol. Du finner dem på Zalando.no HER. Jeg vil si at de er normale i størrelsen, kanskje bittelitt store, men jeg kjøpte en ullsåle til å ha i å da satt de perfekt.

Yesterday I got a hold on these Timberland Prem Wheat shoes. I'm so in love with them, can't wait to go out and play! You can get them at Nelly.com HERE or Zalando.com HERE.

Ad links

New Jessica Buurman's

Platform Loafer Pumps here (adlink)

Etter at jeg fikk skorepertoiret for sommeren utvidet, skjønte jeg hvor viktig det var for garderoben. Derfor har jeg allerede begynt å utvide utvalget til høsten, slik at jeg har noe av fottøyet klart til de gråe dagene kommer. Siden jeg var så forelsket i de hvite loafer pumps'a i sommer, så tenkte jeg at jeg like godt kunne kjøpe like i sort til høsten. Men denne gangen kjøpte jeg en litt mer robust type i ekte skinn fra Jessica Buurman. Sist gang kjøpte jeg i syntetisk stoff fra Chicwish.com, og de funket bra de også, men ettersom de var i hvitt ble de fort skitne og ripete. Jeg kjøpte forresten Jessica Buurman skoene i 35, noe som pleier å passe meg akkurat, men det var litt plass til overs så jeg vil si de er bittelitt store i størrelsen, men henger likevel godt på foten. Du får forresten 10% rabatt på første kjøpet hos JessicaBuurman.com. Bare registrer deg og sjekk e-posten for kode etterpå.

After I got my shoe repertoire pretty extended for the summer, I understood just how important it is for the wardrobe. Therefore I have already started to extend the varieties for this fall, so I have the goods ready for the grey days coming ahead. I fell in love with the white loafer pumps this summer, so I figured I could just get similar ones in black for fall/winter. Only this time I got a pair that is more robust in real leather from Jessica Buurman. I bought them in a size 35, and they were a tiny bit too spacey, so I would say they are a tad big in the size. Either way they fit me and they hug well on the foot. Btw, you get 10% off your first purchase at JessicaBuurman.com. Just sign up and check your email for the code afterwards.

Shop the shoes:

Notion 1.3


I dag kom de nye stilettene jeg bestilte fra nelly for noen dager siden. Jeg trengte noen nye, for de jeg hadde fra før av var så skyhøye at jeg klarte ikke å gå mer enn noen meter i dem. Disse fra Notion 1.3 er riktignok 10,5 cm, men de er iallefall mye enklere å gå i.

Slike enkle, sorte stiletter passer til så mangt, alt fra boyfriendjeans til kjoler, og med de flotte detaljene på disse, er de også perfekte til fest. Best av alt er at de er i ekte skinn, og koster kun 499,-! Jeg har mine i størrelse 35, og jeg vil si de er normale i størrelsen.

Inneholder reklamelenker

White shoes wanties1. Solestruck her / 2. Nelly her / 3. Nastygal her / 
4. Nastygal her / 5. Chicwish her / 6. Nelly her

 

7. Solestruck her / 8. Nelly her / 9. Nastygal her / 10. Solestruck her / 11. Chicwish her

 

Hvite sko er noe av det kuleste jeg vet akkurat nå, og jeg har gjort litt research på nettet for å finne noen av de jeg liker best. Blant annet er nummer 5 på vei hjem til meg, men resten står også på ønskelisten og jeg må nok bestille noen av dem hjem også:)

Annonselenker

RLY NLY?

Jeg ble rimelig i ekstase da jeg fant disse Stella McCartney-inspirerte skoene på Nelly til den nette sum av 499,-! Hvem har ikke ønsket seg slike sko i vinter liksom? Jeg liker fortsatt traktorsåler og det ser ut til å komme mye av dem på skoene denne sesongen også. Jeg måtte bestille et par før de ble utsolgt, og kunne deretter trygt tipse dere kjære blogglesere, hehe ;-) Du får dem HER ♥

Stella McCartneys originale sko

Ad links

New in // Sonia Rykiel


Disse skoene åpenbaret seg for meg da jeg tittet igjennom Nelly-salget. May I say shoeporn? Alyssa Moccasin er en av de få skoene jeg liker godt - jeg er litt rar sånn, som jeg har nevnt tidligere. Disse minner meg litt om Mary Kate sin stil, og jeg tenker de blant annet vil passe godt til en sort, kort dressbukse. Men også hullete boyfriend jeans. Det som er så herlig er at jeg kan bruke dem allerede nå, både med og uten strømpebukse, siden det ikke er så kaldt i Oslo denne vinteren *bankibordet*. De var på 70% på salget, så nå koster de kun 749,- istedetfor 2495,-! Wiiild.

 

NEW SHOES!

Jeg tittet innom salget til nelly her om dagen da det var 20% av salgsprisene, og da fant jeg så kule og billige ting at jeg klarte ikke annet enn å klikke det hjem.

Digger disse freshe sandalene <3 Koster nå 149,- her

Kjempefine sko, får bena til å se kjempelange ut. Er litt vonde å gå i, så blir nok kun til fest hvor jeg ikke skal gå så mye. Koster nå 249,- herDisse var MAD fine på! Mye finere i virkeligheten. Gleder meg til å bruke disse til høsten! NB: små i størrelsen. Koster nå 149,- her


Likte dere skoene?

Ego and greed


Disse herlighetene fra Ego and Greed kom på døra i går og lyste opp dagen min! Har hatt altfor lite sandaler i sommer, så det var på tide å bestille noen. Kom helt fra USA på bare tre dager. Solestruck i mitt ♥ Du finner link til dem her

6 shoe styles I'm NOT a fan of

 

Okei, det blir som å skyte seg selv i foten å si at en "aldri" skal gå med noe. Men disse skoene får meg til å bli uvel av tanken på å måtte gå med dem selv, så jeg trenger å få det ut av systemet.

 

1. Creepers: Jeg har aldri likt disse skoene, minner meg om Adam's Family/gother-sko.

2. Mokkasiner: Ikke min stil i det hele tatt, kunne kanskje vurdert det om jeg hadde blitt helt Boho chic og funnet en pen versjon av dem.

  

3. Cowboy boots: DEFINITIVT ikke min stil, jeg er ganske sikker på at jeg aldri kommer til å føle meg komfortabel i cowboy boots. Det blir for country for meg.


 

4. Kitten heels: Go big or go home, sier jeg bare. "Lekehæl" kaller jeg disse. Greit nok at hælene ikke trenger å være skyhøye men dette funker jo bare ikke. 5. "Trendy" støvler: Jeg har aldri sett på disse støvlene og tenkt: "Oi, så pene de var!" Til tross for at ekstremt mange jenter har dem og elsker dem. Om de er noe, så er de praktiske, og om jeg en eller annen gang i høst skulle ville gå med støvler så skulle det være en av disse. 6. Kneehigh boots: Å, gud hjelpe... Hvis jeg noen gang går med disse støvlettene så vil det være slutten på Heidichic. For det første ville jeg ha drukna i dem pga høyden min, for det andre så ser de så kjerring ut. De kan også se ganske slutty ut, hvis du matcher dem til en minikjole i glatt stoff for eksempel *grøss*.Nå er det selvfølgelig smak og behag, du digger kanskje disse skoene, mens jeg kan ikke fordra dem. Det hender at noen overrasker meg ved å matche ting kult sammen slik at det faktisk ser bra ut, men generelt kjenner jeg min egen skostil så godt at jeg kan si at jeg ikke er fan.

 

Q: Hvilke sko kan du ikke fordra? Har jeg glemt noen?

Sko // Luksus VS budsjett

Luksus vs budsjett
Luksus vs budjsett 2

Det er mange merker som kopierer kjente designere, så om du ikke har råd til de dyreste drømmeskoene, så kan du jo alltids finne en bra "kopi" :) Her har jeg plukket ut noen av mine favoritter for sommeren. Klikk på miniatyrbildene for å komme til nettbutikkene.

Max Star Platform Shoes

Max Star Platforms here


I dag møtte jeg en blogger i byen, skulle nemlig kjøpe disse Max Star platform-skoene av henne :) De var helt nye og jeg hadde faktisk tenkt å bestille et par i svart, så det passet jo perfekt. Har et par i hvitt fra før av og de er faktisk en centimeter høyere enn de sorte. Men de sorte har en mye mer solid platform i gummi, mens de hvite jeg har er mer papp-aktige. De har mange sko på Max Store siden, i masse forskjellige farger :)

 

Synes du disse er kule?

New shoes // TopShop

Wendy Mega Wedge Espadrilles here

Kjæresten min var i Liverpool på guttetur i helgen, og da han kom hjem hadde han med seg disse flotte, nude sandalene fra Top Shop! Kjempefine og gode å gå i, kommer til å bli flittig brukt i vår/sommer! Kan tenke meg de er veldig fine til jeans også. Du kan kjøpe dem online her.