hits

New in

Black and white essentials

Sponset/ad links

Processed with VSCO with f1 preset

Calvin Klein bra here // New Era caps here // Adidas Superstar Bold sneakers here

Et must i garderoben min er kule braletter, og jeg falt pladask da jeg så denne med netting fra Calvin Klein. Synes det er så kult å bruke på fest eller eventer, innenfor en dressjakke eller bomberjakke for eksempel.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg måtte telle antall par Adidas Superstar jeg hadde her om dagen, og jeg tror det var fem-seks stykker. Det er absolutt mine favoritt sneakers. Alle parene jeg har er forskjellige, og når jeg fant denne kule Bold-varianten så måtte jeg bare ha den. Spesielt siden den har litt tykkere hæl. Blir litt høyere da, hehe. De er bare så tidløse og behagelige å gå i. Denne varianten finnes også i lysrosa og sort.

Processed with VSCO with f1 preset

Og sist, men ikke minst, den perfekte capsen - New Era 9forty! Jeg mistet denne for litt siden og jeg har savnet den så mye. Fant den ikke i butikk noe sted men heldigvis har de den på Junkyard her. Det er den perfekte passformen, og så passer den til alt siden den er så nøytral. Helt avhengig av den her, spesielt når jeg har en bad hair day eller bare ikke orker å stelle meg.

Nails and matchy matchy

Fant disse kule neglene på H&M her om dagen. De er så fine på. Det er allerede klister på så du kan enkelt ta dem på rett fra pakken. Perfekt hvis du ikke har manikyren on fleek men skal ut og vil se fin ut. Jeg må innrømme at klisteret kunne vært en del sterkere, så det er viktig å bruke alkohol eller neglelakkfjerner uten olje før du påfører dem slik at de sitter bedre. Alltid når jeg bruker løsnegler som dette tar jeg med meg neglelim i vesken i tilfelle.

De finnes i lysrosa, sort og lysgrå.

Jeg kjøpte også matchende hettegenser og leggings fra H&M. De har så mye kult på trendavdelingen der, ass! Capsen er fra Urban.

 

New in // ZARA

Jeg har stort sett kun festet og sosialisert meg i Miami, men det ble littegrann shopping også! Jeg shoppet i en liten gate rett ved der jeg bodde, Collins Avenue tror jeg den het. Shoppingen er ganske spredt her, for Miami er så utrolig stort og det er så lange distanser mellom ting. Men dette er en av de mest koselige gatene synes jeg. Her er noen av innkjøpene mine fra ZARA. Herregud, ZARA'en her borte er den beste jeg har vært på noensinne, så bra styling og så sykt mye fint. Hadde lyst å ta med meg hele butikken. 

Jeg trengte en ny veske til hverdags, og denne er helt perfekt! I tillegg er den i ekte skinn, som gjør den mer slitesterk.

Moten i Miami er litt.. tja, tacky? Folk bruker generelt lite klær her. Så det er litt vanskelig å kle seg fashionabelt i klubbene uten å bli helt borte i mengden. Men denne paljettgenseren er såå fin på. Den har et veldig classy fall bak, som gjør den litt mer spesiell, og den er ikke kjedelig.

Jeg trengte også en veske som var mindre som jeg kunne bruke da jeg var ute og festet, for det var stort sett dansing det gikk i. Så jeg trengte å passe godt på mobilen og ikke ha så mye å drasse på. Elsker designet og fargekombinasjonen på paljettene.

Og seff måtte jeg ha denne vesken i fuskepels! Så skjønn. Perfekt detalj for å gjøre et antrekk litt mer søtt eller edgy. 

Kommer snart mer om oppholdet fra MIA-mi. <3

 

15% rabatt på Daniel Wellington klokker!

I samarbeid med Daniel Wellington

 photo Daniel Wellington Dapper-2_zpsefb1ti2z.jpg photo Daniel Wellington Dapper-4_zpsyoiabjrn.jpg photo Daniel Wellington Dapper-6_zpsjgrtpzvx.jpg

 

Dapper Sheffield her og Dapper Bristol her photo Daniel Wellington Dapper1_zpsfx5mazog.jpg

 

Wristband Classic Glasgow her

 

 photo Daniel Wellington Dapper_zpsmfyd6p7o.jpg

Hvor fine er ikke disse Daniel Wellington klokkene? Perfekt julegave til både kvinne og mann! Jeg måtte bare ha disse nye Dapper-modellene med blå viser, synes de er så kule. Kjenner flere kompiser som har siklet på dem en stund nå. Det er jo egentlig herreklokker, men de funker selvfølgelig til kvinner også. Forskjellen på herremodellene og kvinnemodellene er at sistnevnte har litt mindre ur.

Hvis du bruker koden HeidisDW så får du nå 15% avslag på alt på DanielWellington.no! Sjekk alle de fine klokkene HER.

New in // Elizabeth Arden

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder_zpswtu9n6nf.jpg photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-2_zpstytpe0pt.jpg

Beautiful Color Bronzing Duo

Ville bare vise dere noen av mine nyeste produkter fra Elizabeth Arden <3 Et nytt bronzing pudder trengte jeg virkelig, og denne Bronzing Duoen er superpigmentert og akkurat passe mørk. Den har to forskjellige nyanser som en blander sammen for å få en fin og naturlig brunfarge. Inneholder skimmer, men ikke for mye liksom. Jeg er veldig fornøyd med den, påfører den med en stor pudderbørste for et fint og jevnt resultat.

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-3_zpsrixtfqv5.jpg

Beautiful Color Luminous Lip Gloss # 11 Precious Petal

Lipglossen fra Arden, Luminous Lipgloss, er veldig fuktighetsgivende og inneholder noe som heter MaxiLip som plumper utseendet på leppene. Den får dem virkelig til å se større ut! Og den varer kjempelenge. Den inneholder mango og sheasmør som smører leppene og holde på fuktigheten, og på siden av glossen er det også et praktisk speil. Jeg elsker denne nude fargen med shimmer i, det er liksom en go-to i sminkevesken.

 photo Elizabeth Arden lipgloss bronzing pudder-5_zpssewdsheq.jpgUntold Luxe Eau de Parfum

Sist men ikke minst, denne herlige parfymen! Perfekt nå som høsten og vinteren er her, for den er litt tung og mystisk. Passer spesielt godt til en tur på byen eller romantisk middag med kjæresten. Den kjennes veldig sensuell og luksuriøs. Jeg er ikke parfymeekspert, men jeg kan nevne noen av "notene" den har slik at dere får en feeling: rosa pepper, bergamot, kanel, appelsinblomst, jasmine, vanilje og hvit sjokolade. Altså, you get it? <3 Lukter helt nydelig!

 

 

Eleven Paris flatforms

 photo eleven paris flatform shoes-7_zps4lvwxyw3.jpg photo eleven paris flatform shoes-5_zpskmtgse48.jpg photo eleven paris flatform shoes-6_zpstoacxhrs.jpg photo eleven paris flatform shoes-3_zpsvnmeidwx.jpg photo eleven paris flatform shoes-4_zpscklhroqw.jpg

Flatforms from Eleven Paris HERE

 

Disse nye flatformsa fra Eleven Paris kommer til å lysne opp mine antrekk i høst, enten de er posh eller sporty. Elsker glidelåsen i rosegull. Og så skader det ikke at de gjør meg litt høyere.

These new flatforms from Eleven Paris is going to brighten up my fall outfits, whether they are posh or sporty. Actually the model is called Posh. LOVE the rose gold zipper.

Black accessories

 photo nelly key chain faux fur_zpsk5nuj5sx.jpg

Fake fur clutch HERE // Faux fur key ring HERE // iPhone 6 printed cover HERE

 

Elsker disse nye accessories'a fra Nelly. Dette er noe av det vi fikk i goodiebagen fra NLY One-festen, og det passet meg midt i blinken. Trengte absolutt en ny clutch, og så bare elsker jeg disse pjuskete nøkkelringene.

Love these new accessories from Nelly, just what I needed :)

New in // Crossbody bag

 photo ecco bag veske-4_zpsci2tmfd9.jpg photo ecco bag veske-3_zpscoflkbkk.jpg photo ecco bag veske-2_zpsbyi9ra5n.jpg

I love the newest addition to my bag collection!

Ecco har virkelig blitt bedre og bedre på design de siste årene, og jeg må si at jeg er imponert over mange av veskene og ryggsekkene de fører. Veldig enkelt men stilfullt design, akkurat slik jeg liker dem. Bare ta en titt på de forskjellige modellene her. I tillegg er skinnet av utrolig god kvalitet, noe Ecco er kjent for. Var den ikke fin? :)

Sponset produkt

Nike Roshe Run

 photo Nike Roshe Run-2_zpsrap0qqvb.jpg photo Nike Roshe Run-4_zps9t6yzj9i.jpg

Her om dagen fikk jeg disse flotte sneakersene, Nike Roshe Run, fra Junkyard, og jeg gleder meg sånn til å prøve dem på trening i dag! Jeg har allerede testet dem litt hjemme, og de er superlette og nette på føttene. Føttene ser skikkelig petite ut med dem på, og i tillegg så er det veldig godt grep inni, slik at foten ikke sklir. Jeg måtte ha noen sko som var litt mer nøytrale i fargen, siden jeg har så mye farget treningstøy. Gotta match!

Noen synes kanskje det er unødvendig å se bra ut mens en trener, men når en går på et treningssenter som er stappfullt, slik de fleste er i Oslo, er ikke jeg keen på å føle meg som et takras. Egentlig så er jeg ikke keen på det uansett hvor mange folk som er der - har jeg en bedre selvfølelse på trening så presterer jeg bedre. I tillegg hjelper det på motivasjonen med nytt treningstøy. Men jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å gå med det blå håret på trening, tenk hvis blåfargen begynner å renne nedover panna liksom, lol.

Tutti frutti iPhone

 photo iphone deksel cover candy tutti frutti-2_zpsu4h5rrxa.jpg

Ah, små barnlige gleder, som sukkertøy deksler <3

Kjøpte dette søte iPhone-dekselet på Pull & Bear i Spania, var det ikke søtt? Sånne små ting gir meg ofte større gleder enn å kjøpe noe stort. Dagen i dag har vært en klassisk mandag, lite søvn, stressende dag, komme for sent, ikke finne frem osv. Men det positive er at jeg (da jeg endelig fant frem) var på et ghd-event hvor det ble lansert en ny rettetang, som virket grådig god. Fikk en med meg hjem, og jeg skal oppdatere dere på hva jeg synes om den når jeg har testet den!

 

Cotton Candy Bikini

 photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-3_zps21d0lwzm.jpg photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-4_zpscfmmum2q.jpg photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-7_zpsnplieliv.jpg

Brigitte Cotton Candy Bikini HERE

 

Jeg var så heldig og fikk plukke ut min favorittbikini fra TRIANGL for en uke siden, og i går kom den endelig i posten. Perfekt timing, rett før jeg skal til syden! Jeg bare elsker heklingen sammen med neoprenstoffet i pastellrosa og grønn. Jeg prøvde den på i går, og de bikinitrusene er seriøst de beste jeg noen gang har prøvd. Stoffet er helt utrolig, og den passet som hånd i hanske! Kan ikke vente med å vise dere hvordan den er på <3

I got to pick out my favorite bikini from TRIANGL a week ago, and yesterday it finally arrived. Perfect timing, right before my trip to Spain! I just love the crochet fabric mixed with the neoprene in pastel pink and green. I tried it on yesterday, and the bottoms are literally the most perfect bikini bottoms I have ever put on. The fabric is amazing, and it fit like a glove! Can't wait to show you guys how it's on <3

Rabattkode på Daniel Wellington!

I samarbeid med Daniel Wellington

Jeg elsker det klassiske og enkle designet på Daniel Wellington-klokkene. Jeg har allerede den her, i rosègull. Denne gangen gikk jeg for herreversjonen, Classic St. Mawes, som har et litt større ur. Anders har akkurat den samme og jeg har lånt den av ham før. Jeg gikk også for et vintage brunt skinn på reimen. Fin, ikke sant? :)

I love the classic and simple design of Daniel Wellington watches. I already have this one, in rose gold. This time I went for the men's version, Classic St. Mawes, which has a slightly bigger watch. Anders has exactly the same one and I have borrowed it from him before. I also went for a vintage tan leather on the belt. Nice, huh? :)


Jeg har også en rabattkode til mine flotte lesere!

 

Dere får 15% rabatt på alt på DanielWellington.com om dere skriver inn rabattkoden heidichic15 ved utsjekk. Den varer frem til 31. juli.

Tips: Du kan også kjøpe reimer og skifte dem ut på klokkene her.


 

You get 15% off everything at DanielWellington.com if you enter discount code heidichic15 at checkout. It lasts until July 31.

Tip: You can also buy belts and replace them on the watches here.

Nike FireberryNike Air Max Thea HERE

Omg, how CUTE are these sneakers?! They're even prettier in real life. I love to have a wide arrange of sneakers to work out in, to mix and match with my work out gear. These are so pretty, I can also use them for my everyday outfits.

Today I'm going to a ten years anniversary, but I'm still a bit sick, so I hope the evening goes well. It'll be fun anyways, I guess. Now I have to go get ready and choose an outfit for the evening!

Have a nice Saturday ♥

New in // Cut out bootie
Cut out bootie NLY SHOES here (ad link)

Rosso


Love Moschino Rosso HERE


Fikk denne herligheten i posten i dag - et friskt tilskudd i veskekolleksjonen min. Jeg har veldig få statement vesker så tenkte det var på tide med en knallfarget. De har den også i sort her, som er helt nyydelig, men siden jeg har en sort lignende fra før av så gikk jeg for den røde.

Hva synes du om vesken?

 


 

/Got this loveliness in the mail today - a fresh addition to my handbag collection. I have very few statement bags so figured it was time for a bright colored one. They also have it in black here, which is absolutely beautiful, but since I have a black similar one I went for the red.

What do you think about the bag?

New In // Adidas

Tenkte å vise dere noe av det jeg fikk fra Junkyard i går. Kan jeg først bare si at jeg digger den nettbutikken? Jeg har aldri handlet der før nå, fikk for meg at det ikke var noe for meg. Der tok jeg grundig feil. Digger at de har så mange urbane merker samlet på ett sted til en grei pris!

Adidas er en av mine favorittmerker for tiden, og jeg digger treningssekken med leopardmønster som kan brukes til trening såvel som til et hverdagsantrekk. Jeg har også lett etter noen sporty sokker til å bruke til for eksempel en skinnshorts, og da er disse midt i blinken.

Den største favoritten er nok disse skoene, som jeg f@ckings elsker. Jeg var allerede forelsket i mine vanlige Superstar II sko, det eneste som manglet var høyden. Disse, Superstar Up W, har en veldig stor wedge, så jeg blir lett flere centimeter høyere, uten at det går på bekostning av komforten. Loves it! I tillegg gir den innebygde hælen et litt mer feminint preg på skoene. Jeg har mine i størrelse 5 (36).

Hva synes dere?

Sponsede produkter

New in // Daniel Wellington + rabattkode
Sjekk denne herlige nyheten fra Daniel Wellington - Classy Sheffield - med rosègull og Swarovski-krystaller. En skikkelig klassisk klokke med litt diskrèt bling. Jeg liker Daniel Wellington fordi de har så clean og enkelt design, og de har faktisk blitt Sveriges mest solgte klokkemerke! Kjæresten min fikk sin første DW-klokke for ca tre år siden, og har samlet seg opp noen favoritter i kolleksjonen siden den gang. Det går også an å kjøpe tilbehør til klokkene her, slik at du enkelt kan bytte ut reimene for å få en ny look.

Nå får mine lesere -15% på alt hos Daniel Wellington frem til 15. mars! Bare skriv inn rabattkoden "heidichic". Gå inn her for å finne klokker til enten mann eller kvinne. Kanskje du finner en fin gave til din bedre halvdel til Valentine's ♥

I samarbeid med Daniel Wellington

NEW IN // Love Moschino

I dag fikk jeg denne vesken fra Love Moschino i posten ♥ Jeg ønsket meg den før jul, men så ble den dessverre utsolgt. Heldigvis fikk jeg tak i den igjen for noen dager siden på Zalando. Den er også såpass stor at jeg får plass til kameraet mitt oppi, så det er digg!

/Today I got this bag from Love Moschino in the mail ♥ I wanted it before Christmas, but it unfortunately got sold out. Luckily I got a hold of it a few days ago at Zalando. It is also large enough that I can fit my camera in it, so that's nice!

Eos for a good cause

De fleste av dere kjenner sikkert til Eos sine herlige leppepomader. Jeg begynte å bruke dem hyppig da jeg jobbet på Sunkost for noen år siden, og det dukker stadig opp nye herlige smaker!

Nå har dette nye settet kommet i forbindelse med en god sak, nemlig forskning på brystkreft. 100% av nettoprofitten vil bli donert til brystkreftforskning, noe som er et superbra initiativ av Eos. Dermed får du fantastisk pleie til hender og lepper, samtidig som du støtter en bra sak. Win, win!

I pakken får du:

 • Lipbalm i smaken Granateple Bringebær
 • Limited Edition Jordbær Sorbet Smooth Stick leppepomade
 • En hendig håndkrem i lukten Berry Blossom

Har du brukt Eos før?

New Zara bootsKjæresten min kom hjem fra forretningstur til Spania sist uke, og da fikk jeg blant annet disse stilige ankelbootsa fra Zara. Høstsko er virkelig en utfordring for meg fordi det er så få sko som "fenger", men disse var midt i blinken. 

New in - Zara faux fur


This season the faux furs should be rugged and long haired. I loved this one I found at Zara yesterday, the length is perfect and I can imagine it together with ripped, skinny jeans and a beige turtleneck. 

Are you gonna wear faux fur this season?

New in // White bandeauJeg var innom sentrum tidligere i dag og fant denne søte toppenBik Bok. Jeg er jo veldig glad i magetopper, og jeg likte at denne var uten stropper.

Ellers er været supergrått i dag, men da kan jeg iallefall sitte inne å blogge med god samvittighet. Idol ringte meg tidligere i dag for å høre om jeg kommer på audition neste uke, jeg har jo meldt meg på, men sceneskrekken river meg i andre retningen. Det er så jævlig det der. Esj. Jeg har opptredd noen ganger før på UKM og sånn, men da var jeg yngre og dummere. Duger jeg i det hele tatt til dette?! Det er gøy når det er over, og jeg hater å være en pingle. Men vi får se...

Takk for svar på det forrige innlegget forresten, gøy å høre meningene deres. Jeg tror jeg dropper bob'en så lenge, men kanskje den dukker opp til høsten/vinteren en gang :)

Very Victoria Silvstedt


Her om dagen fikk jeg denne nydelige bikinien i posten fra Victoria Silvstedts swimwear-kolleksjon for Lindex. Hun har tidligere hatt undertøy, og har nå også laget en badetøy-kolleksjon. Jeg likte veldig godt denne søte saken, jeg synes sorte bikinier er utrolig fint. Eneste er at den dekker litt mindre bak enn jeg er vant til, men samtidig så kan det faktisk være en fordel. Ofte hvis badetrusen dekker for mye, så ser det ut som en har hengeræv. Det vil vi ikke.

Nå har de ikke denne i sort lenger, men i rødt, noe som også var utrolig fint! Du finner både undertøyet og badetøyet her ♥

Har dere noe fra Very Victoria Silvstedt-kolleksjonen?

Sponset

I ♥ Brandy Melville

Jeg ble regelrett i ekstase da jeg gikk i Bogstadveien her om dagen - Brandy ♥ Melville hadde åpnet butikk der! Jeg ble først introdusert til den italienske kjeden da jeg var i Soho i New York i fjor. Jeg ble absolutt forelsket i de enkle plaggene, mye vintage, med de herligste stoffene. Mesteparten av stoffene er supersofte, crop topen nedenfor er bare en drøm å ha på seg. Og det beste er at de ikke har endret prisene til "norsk" standard! Vintage Levi's shortsene koster kun 390 kroner. Jeg måtte bare raske med meg en, det var litt utplukket da jeg kom der, men jeg syntes jeg fant et kult par som passer bra til sommeren og ikke minst til festival. 

Har dere handlet på Brandy ♥ Melville før? 

Metallic green sunnies // Zara

Det er vel ingen hemmelighet at jeg bedriver shopping på Zara om dagen. Jeg har fått en new found love for butikkjeden, og jeg tror ikke den kommer til å forsvinne med det første. Jeg leste på wikipedia her om dagen at Zara bruker cirka kun to uker fra design til ferdig produkt i hyllene, mens vanlig tid i bransjen er cirka NI MÅNEDER! Da sier det seg selv at en finner mer trendy ting på Zara, selv om en må betale bittelitt ekstra. Det er nesten litt farlig å gå inn der for tiden... Det endte opp med at jeg kjøpte julegave til meg selv fra Anders (ja det måtte visst bli sånn). I tillegg fant jeg disse kule solbrillene, noe som ikke var feil ettersom jeg i går kom med utsagnet: "Jeg har lyst på metallisk grønne pilotbriller". Aaaaa - mine motebønner ble hørt. Billige var de også, kun 199,- 


Translation: I've had a new found love for Zara ever since it reopened here, and I don't think it's going away anytime soon! I read at Wikipedia the other day that Zara uses only two weeks from design to finished product in stores, while the industry normally uses about NINE MONTHS! It goes without saying that Zara has a lot more trendy clothes than many other chain stores. I said to my self that I wanted metallic green sunnies yesterday, and today I found the perfect pair at Zara! My fashion prayers have been heard ♥NEW INI lang tid har jeg ikke funnet noen vintersko, og plutselig finner jeg masse sko jeg liker! H&M har ofte noen blinkskudd innimellom, iallefall for min del, for jeg liker hverdagssko som er enkle, ikke noe dilldall. Disse er kjempekule med traktorsålen og snøringen, og i tillegg er de kjempedigge å gå i. WUHU! Skoene kostet bare 349,-. Det var forresten ei dame som sendte meg epost helt fra Polen for hun hadde så lyst på disse skoene, og fant ut at de ikke var utsolgt i Norge, så hun ville jeg skulle kjøpe dem og sende dem til henne:pDere husker kanskje at jeg kjøpte denne beanien i sort? Vel, her om dagen prøvde jeg den i gammelrosa og den måtte rett og slett bli med hjem. 79,- er jo ingenting for en så tykkstrikket, kul lue ♥ Nå skal jeg ut å leke i snøen! Adjøø ;)

chunky rib knit beanie

Fant denne herlige luen i dag på H&M. Digger at den er så tykt ribbestrikket, akkurat den looken jeg liker. Den er 100% akryl, men det kjennes ut som bedre og mykere materiale enn det. De hadde den i sort og gammelrosa, og kostet bare 79,- :)

New shoes: Pony hair effect

Jeg glemte å legge ut bilde av skoene jeg fikk av mamma når hun var på besøk. Det var altså disse slipperskoene med sånn pony hair-effekt fra Aldo. Likte dem veldig godt faktisk! Jeg er jo så kresen på sko, prøvde sikkert alle bootsa i butikken men fant ingen jeg likte, dermed ble det disse slippersene. Pleier ikke å like denne typen sko heller, haha;p Jeg er ikke så veldig skogal som dere kanskje skjønner, ettersom jeg cirka aldri finner noen jeg liker. Jeg kjenner meg altså ikke igjen i de fleste jenters lidenskap når det gjelder dette :)

 

Mer nytt fra Bik Bok

Fant dette herlige duftlyset på Bik Bok, som minner veldig om de populære Voluspa-lysene. Det lukter kjempegodt ♥

Kjøpte også denne loose fit blazeren i grått, den finner du HER ♥

Jeg er jo svak for alt maxi, derfor ble denne maxikjolen med splitt med meg hjem. Link HER ♥


Jeg har lett etter en sånn topp med cutouts og polohals lenge, og endelig fant jeg den ;) De har den også i grått HER 

Jeg kjøpte jo dette i går, men glemte helt å ta det med i det forrige innlegget. Jeg er syk med influensa og feber og tullerusk i hodet:p Derfor har det ikke blitt så mye blogging i det siste, for jeg føler meg så tett i pappen at det er vanskelig å sitte på pcen. Heldigvis er jeg på bedringens vei, og jeg kommer til å legge ut outfitpost senere i dag hvis alt går etter planen :)

New in: Bik Bok

Grå topp HER ♥// Denne er så fin og god å gå i, og kan også brukes med draperingen fremme og bak. // Peplum topp HER ♥ Jeg liker veldig godt hundetannsmønster, og denne toppen satt kjempefint på.

Skjerf HER ♥ Det er ikke alltid like enkelt å finne et skikkelig stort, godt skjerf om vinteren, men dette var akkurat hva jeg lette etter.

Hundetannsmønstret jakke HER ♥ Jeg skjønte ikke hvor fin denne jakken var før jeg så den i virkeligheten. Den er virkelig perfekt i forhold til den rutete trenden denne høsten.


Pssst, det er -30% på alle ordinære varer på Bik Bok i dag og i morgen ♥

New in: Bik Bok & Sheinside

I dag fikk jeg to pakker i posten, en fra Bik Bok og en fra Sheinside.com. Er kjempefornøyd med tightsen fra Bik Bok, den var kjempefin og behagelig å gå i. Cardiganen fra sheinside.com er skikkelig digg :) De har så mange kule cardigans til høsten nå, jeg har lyst å bestille så mye! Du kan sjekke utvalget her.Ordered: Matte leather tights

For de som lurte på hvilken tights jeg var på jakt etter fra Bik Bok, var det altså denne matte skinntightsen. Jeg har vært innom flere Bik Bok-butikker og ringt rundt i Oslo og de er utsolgt over alt, iallefall i XS. Dermed måtte jeg bestille på nettet, noe som forsåvidt er et greit alternativ når det en ikke får tak i den ellers. Jeg har prøvd noen andre de har i butikken også, blant annet en som var mer glossy (Brooklyn), men den matte var min favoritt, særlig til hverdagsbruk. "Ellen"-tightsen kommer til å bli mye brukt i høst, den passer til alle de gode høstgenserne!

 

Michael Kors Large SelmaI går fikk jeg en tidlig bursdagspresang i posten, og jeg klarte bare ikke å la være å ta den i bruk - 1. oktober ble rett og slett for lenge til. Jeg hadde lyst på ei svart veske, siden det er det jeg bruker mest, samtidig ville jeg ha en som ikke var for flashy. Denne er egentlig helt perfekt, den har god plass, er av robust skinn og ser bra ut. Nå gjenstår det bare å finne noen fete, svarte høstsko!

NEW IN // Carpe diemRodebjer knit hereBlue driver jacket here

 

Klikket hjem disse kule designerplaggene fra carpeediem.no her om dagen. Carpe diem er en nylig oppstartet nettbutikk i Norge som selger både mer og mindre kjente designermerker, alt fra Anine Bing og Surface to Air, til Alexander Wang. Jeg kjøper sjelden veldig dyre klær, men de få plaggene jeg har kjøpt som er dyre og har kult design har virkelig vært i garderoben min i en evighet, og det for en god grunn. Som oftest er det bedre kvalitet enn på billige ting, og siden en investerer en del kroner i det så setter en automatisk mer pris på det. Jeg eeelsker genseren fra Rodebjer, ny favoritt i skapet:D Den er på tilbud nå, istedetfor 1490,- koster den 998,-, og den er i bomullsstrikk så den er überdigg å ha på!

 

/sponset innlegg

SUPER BLOGGABLE SHADESDa jeg så The Cobra Shop hadde fått inn Almost Famous solbrillene igjen, måtte jeg bare klikke dem hjem. Dessverre var de helt svarte som jeg har utsolgt, skulle gjerne hatt et par til siden jeg ikke har fart så fint med dem. Men men, kanskje de kommer inn igjen! The Cobra Snake Almost Famous here (er dessverre utsolgt igjen)Kjøpte også disse "cat-like" solbrillene, Metalocalypce here, cool?:)

Package delivery // The peaks of blogging

Det er jo ikke til å legge skjul på at noe av det beste med å blogge er å få pakker i posten. Jeg fikk tre stykker i dag og jeg hadde ikke engang aning hva som var inni der før jeg åpnet dem. Det blir mye online shopping i tillegg til sponsorer, så en glemmer fort hva som er på vei. At jeg snart skal leve av å blogge... det er informasjon hjernen min ikke har prosessert enda. Her er noe av det jeg fikk i dag. Tenkte det ikke var vits å ta bilde av alt, jeg kan heller vise klærne på senere. I tillegg skal jeg demonstrere glominerals produktene for dere. Jeg tenkte også at jeg skulle lage en oversikt over billige internasjonale shoppingsider på nett, siden jeg har handlet så mye overalt. Der kan jeg fortelle litt om mine erfaringer i forhold til nettsidene, om servicen, frakt og lignende. Dere ANER ikke hvor mange billige nettsider for klær det finnes der ute, det gjelder bare å finne de riktige!

NEW IN: Issue 1.3

Denne vakre blusen var enda vakrere i virkeligheten! Veldig god kvalitet også, er kjempeglad for at jeg kjøpte den. Er på salg på Nelly nå for 499,- 249,- Du kan finne den her.

Den svarte kjolen var jeg litt usikker på, men når jeg fikk den ble jeg veldig fornøyd. Den var litt lenger enn på bildene på Nelly - eller kanskje det var modellen som var jævlig høy. God kvalitet var det på den også, og så er det alltid digg å ha en one-piece å slenge på seg når en ikke orker å tenke på hva en skal ha på seg. Kan brukes til hverdags, og kan røffes opp til fest med clutch, smykker osv. Den koster 499,- 250,- og du finner den her.

 

Forhåpentligvis blir dette siste runden med innkjøp fra Nelly-salget!

Har dere kjøpt noe derfra?

Favoritter fra Nelly sommersalget

1. Kjole i kjempefin blåfarge fra Issue 1.3 HER // 2. Elegant hvit partykjole fra Issue 1.3 HER // 3. Romantisk, rød nelly kjole HER

4. Trendy Stripped top fra Fanny Lyckman for Estradeur HER // 5. Trendy gjennomsiktig veske fra Fanny Lyckman for Estradeur HER

6. Veldig anvendelig og fin svart skinnshorts fra Issue 1.3 HER // 7. Stilig hvit paljettshorts fra Estradeur HER 

8. Utrolig fin hvit bluse fra Issue 1.3! HER // 9. Statement-smykke fra Nelly HER10. Sko fra Nelly HER // 11. Sko med metallic kilehæl fra Nelly HER // 12. Sko fra Nelly HER

 

Er aldri feil med Nelly-salg, og denne gangen er intet unntak! Fikk bestilt hjem en del ting her om dagen, blant annet alle de tre nederste skoene. Jeg trengte sårt noen nye sko, og spesielt svarte stiletthæler med ankelreim, så det passet perfekt at disse var på salg. Digger også de med metallic hæl, gleder meg så mye til å prøve dem!

 

Har dere kjøpt noe fra salget?

/adlinks

iPhone bildeapp / Instaflash

Du kan selv redigere hvor lyst du vil ha bildet

Ville bare tipse dere om en app som sikkert er interessant for alle dere bloggere og instagrammere der ute! Instaflash har en patentert bildeprosessering som innebærer at den er den eneste appen med denne teknologien. Det den enkelt og greit gjør, er at den veldig effektivt lyser opp bilder du tar eller bilder du har fra før av. På en mye bedre måte en bare "brightness" som finnes i mange bilderedigeringsprogrammer. Det vil si at mesteparten av de mørke bildene du tar kan bli brukbare :)  

Gel polish frenzy

Er veldig fornøyd med det nye gel-lakk settet jeg kjøpte for litt siden, Sensationail. Kjøpte noen nye sommerfarger i dag ettersom det var 3 for 2 på Vita. Er kjempefint på tærne om sommeren i åpne sandaler! Gir mye mer glans enn vanlig neglelakk, så det vekker litt mer oppmerksomhet :) Du kan lese hele innlegget mitt om Sensationail gel polish kit her.

My new colors; Island Oasis, Taupe Tulips og Guilty Pleasure

My summer perfume // L'impératrice

Elsker virkelig denne parfymen fra D&G. Har vært besatt av den en stund, og nå er den endelig i hus <3 Fikk den av snille kjæresten min som kom hjem fra Spania i går. Det er en veldig spesiell lukt, den inneholder nemlig kiwi, rabarbra og rips, og har i tillegg et hint av krydder. Mmmm. Til tross for at det er en eau de toilette så sitter den lenger enn mange av parfymene mine, noe som er et stort pluss. L'impératrice = The Empress. I'm ready for summer!

NEW IN from Bik Bok

Shorts 199,- Denne var så fargerik og fin, måtte bare ha den.

Topp 249,- Bohem chic topp, denne blir fin til en slitt dongrishorts.

Kjole 99,- Kul hippielook og digg å slenge på seg om sommeren.

Super flex jeans 599,-

 

Det er ikke ofte jeg finner et par jeans som jeg liker, men disse var virkelig revolusjonerende for meg. De nye superflex-buksene fra Bik Bok er kjempestramme men likevel komfortable å gå med. Og de er stramme hele veien, inkludert på leggene, noe jeg ofte sliter med å få tak i. Jeg kjøpte et par som er bittelitt høye på livet og med en slitt look. Ellers fant jeg meg noen sommerfavoritter, de har så mye fint på Bik Bok nå!

 

Likte dere innkjøpene?

 

NEW IN // NELLY.COM

Dette var en stor pakke for ei lita jente å bære. Masse fine varer, endelig kom den! Glemte nesten ut hva jeg hadde bestilt, så det var gøy å åpne den å se. Her er hva jeg bestilte:

Faux fur Rebecca Stella for Nelly (599,-) Mmm, denne er nydelig og veldig anvendelig! Kommer til å bruke den mye.

Faux fur Stars by Jonas Hallberg (639,-) Trengte en svart kort jakke, så da kjøpte jeg denne sorte fuskepelsen, veldig fin på.Jeffrey Campbell Freda (699,-) Visste ikke at jeg kom til å like disse skoene så godt, det er faktisk mine nye favorittsko! Kjempefine på, kjempehøye og gode å gå i.

Bernard coat faux fur Savannah (329,-) Denne var så billig at jeg måtte bare ha den, så likte jeg fargen og mønsteret veldig godt. Fuskepels <3

Hayden feather skirt Stars by Jonas Hallberg (449,-) Dette var kjempefint på! Har hatt lyst på det lenge, blir fint til både sommeren og til fest:)

 

Salget er avsluttet så jeg kunne dessverre ikke legge ut linker, men det står at salget vil åpne igjen om en stund. 

Likte dere tingene?

Mine favoritter fra nelly salget

I

Craaazy mye fint på nelly.com nå, og billig!! Jeg blir helt sprø, skulle gjerne vært litt rikere nå. Heldigvis finnes det betalingsutsettelse, eller uheldigvis? Over kan dere se mine favoritter og mye av hva jeg har bestilt hjem:)

NEW IN from Bik Bok

I dag var det -50% på alt på Bik Bok og det var litt av et kaos. Det var så mange folk i butikken at jeg orket ikke å se så nøye igjennom alt, men fant iallefall noen ting jeg likte. Spesielt maxi-kjolene kommer jeg nok til å leve i i sommer,  boho-chic - here I come! Jeg synes det er så fint med maxi-ting, spesielt på lave folk, det ser så chill og effortless ut. I tillegg til å være superdigg å gå i! Senere i dag skal Anders og jeg ut å spise, fikk ikke gitt ham bursdagsgaven i helgen fordi den kom ikke i posten før nå, så da får vi feire i dag <3  Håper han blir glad for den :) Blir sikkert glad for innpakningen ..?

 

Nye deksleriPhone 5 gulldeksel her


iPhone 5 Bamsedeksel her


Hvor SØTT er ikke det siste dekselet? Ny favoritt! Jeg fikk disse dekslene av handelsportal.no og er superfornøyd. Det er så kos å bytte deksel på mobilen av og til, det er nesten som om man får en ny mobil hver gang. Jeg personlig liker å ha en mobil som ikke bare fungerer bra, men som også ser pen ut. Uansett hvilken stil du har så går det an å finne noe som passer deg, og handelsportal.no har et godt utvalg til iPhone 4 her og iPhone 5 her.

 

/sponset

Victoria's Secret

 

 

 

 

 

 

Her om dagen var jeg på Victoria's Secret i Soho. Som regel er jeg mer interessert i sminken og hudpleien de har der, enn selve undertøyet (kjedelig å bruke penger på:p). Men jeg fikk faktisk hjelp til å få finne min eksakte BH-størrelse, noe jeg har ønsket lenge! Jammen har jeg gått med feil str i alle år. Hvem skulle tro jeg hadde D-cup liksom?! Haha, slapp av, det var 70D, men likevel hadde jeg aldri gjettet meg frem til det. Jaja, så nå vet dere BH størrelsen min også. Uansett, det var kjempehyggelig å få litt hjelp. Etter de hadde funnet ut størrelsen, fikk jeg sikkert ti forskjellige BH-typer å prøve, for å finne ut hvilken stil jeg likte best. Deretter skrev de opp størrelsen og typen på et personlig kort, og så var det bare å shoppe i vei. Hvis dere drar på Victoria's Secret en gang, vil jeg anbefale dere å gjøre det samme, utrolig nyttig å få litt hjelp!

 

I tillegg til litt undertøy kjøpte jeg en del stæsj til huden, for det meste bronzere, hehe. Den ene store børsten med bronzer innebygd i er litt genial, for den er gigantisk og flott til å bronze hele kroppen med. Eller du kan bruke den på bare halsen og decolette, for å jevne ut eventuelle skiller. Fort gjort! Er dere fan av Victoria's Secret?

NEW IN: Marc by Marc Jacobs

 

Kjøpte nytt mobildeksel i går fra MBMJ, i gull og rosa. Søtt?;D Tok også manikyr som du ser, for 40 kroner (!) Slengte likegodt på en pedikyr og massasje i samme slengen.


 

Kjøpte også denne vesken fra Marc by Marc Jacobs. Jeg så meg lenge rundt i butikken før jeg endelig fant en jeg likte, hadde egentlig ikke store planer om å kjøpe en veske for jeg hadde ikke lyst på de med standard dog-tag. Men så fikk jeg øye på denne helt nye modellen som het Show Off. Er superfornøyd med denne ♥ Minner meg om Alma'en til Louis Vuitton. Denne kostet 580 dollar, ca 3200 kroner. 

 

Hva synes dere? :)

Gina tricot favorites

 

gina tricot favorites1

1. Carmen leggings here 2. Juliet knitted cardigan here 3. Carolyn shirt here 4. Bree patch jeans here 5. Deborah trousers here 6. Juno skirt here 7. Katarina skirt here 8. Ella trousers here  

 

Gina tricot har mye fint for tiden, var innom her om dagen og fant mye jeg likte. Liker spesielt godt det asymmetriske skjørtet (nr 7)! Jeg fant det ikke i butikk men de har det iallefall på nett. :)

Goodies from Sweden

 

 

 

 


 

 

Jeg ville friske opp sminken min med noe nytt, og siden brown smokey eyes er hot i høst (og jeg elsker den trenden) så kjøpte jeg meg en øyepalett fra Smashbox. Jeg fant fort ut at jeg elsker Smashbox! My god, så bra sminke. Gir skikkelig mye farge med en gang, veldig lett å blande å få fin på øyelokkene, og veldig fine farger! Jeg skal definitivt kjøpe mer av dette merket. De fargene jeg har i trioen er Nectar, Cinnamon toast og Roast.

 

 

 

Du får også en liten bruksanvisning bakpå, på hvor og hvordan du skal påføre de forskjellige skyggene. Det var ganske dårlig utvalg i Smashbox sminke fra norske sider, men på ebay selges det veldig billig. Bare finn en toppselger, eller en selger med 99% gode tilbakemeldinger. Her kan du sjekke noe av utvalget.

 

 

 

Endelig fikk jeg kjøpt meg en skikkelig Moroccan Oil til håret. Jeg kjøpte den som heter 'Light' (visste ikke at det fantes) for lyst og tynt hår. Regner med den er litt mindre fet og tyngende for håret, enn den originale. Har bare prøvd den originale, men var veldig fornøyd med den. Kostet ca 330,- SEK.

 

 

Hårskygge! Måtte også kjøpe en naturbørste til løshåret mitt for å ikke slite det helt ut, og så fant jeg en kul hårskygge fra Colorsmash. Det er som en øyenskygge, bare for håret. En skal visst bare ta den inntil håret og dra nedover der en vil ha farge. Jeg har vurdert å farge litt av håret mitt rosa, men regnte med å bli lei det så fort. Så dette er jo en god løsning :) Går bort etter en vask, også fra blondt hår (mente de i kassa iallefall). Pris 169,- SEK  Her kan du kjøpe dem online i masse forskjellige farger.

 

 

Og så gikk resten av pengene til en god og varm pels til vinteren :)

 

 

Mmmm;) 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Til salgs

 

 

 

 

 

 

  
Levis Vintage jakke - SOLGT


Selger også disse skoene fra kolleksjonen til Sandra Hagelstam for Nelly, 5 inch and up. De er dessverre litt for små, derfor har jeg kjøpt et nytt par. De er super comfy å gå i, kan til og med løpe i dem. Sikkert derfor de heter Sprint Boots:P Mine favorittsko <3 Størrelse 36. 

 

Her er et bilde av meg med skoene

 

Kun brukt noen få ganger. Selger dem for 400,-

 

 

Send meg en epost på heidiveivaag@gmail.com om du er interessert, eller melding på blogg.no :)

Bor du i Oslo-området kan jeg evt møte deg og levere tingene.


Follow on Bloglovin

Package delivery

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

Da jeg kom hjem fra Skien i dag lå to pakker klare til meg hos posten, wii! En jakke fra Nasty gal og en vintage denimjakke med nagler fra asos Marketplace. Og med vintage klær kommer tydeligvis vintagebilder med søte hilsener! Det var veldig koselig fordi jeg elsker Spice Girls! Tenk når vi samlet på de bildene<3 Føler jeg begynner å bli gammel;p Anyways, elsker Nasty gal-jakken, og gleder meg til å bruke den i høst/vinter <3 Du kan kjøpe den her. Denim jakken fantes det kun en av tror jeg, men det er mulig du finner noe lignende på asos Marketplace, hvor privatpersoner selger nytt, vintage o.l.

 

Do you like?

Wanties

 

 

 

 

 

 

 

Anya cap 249,- her
 

 Detachable hood coat $ 99.00 her 

Givenchic dress $ 68.00 her

 

 

 

 

Donna leopard moto coat $ 188.00 her

 

 

 

Strømpebukse 99,- her

 

Chanel Gold Fingers

 

 

 

 

 

Bahama Mama solpudder, 151,- her (tilbud nå)

 

 Antiqued gold quilted bag $ 64.00 her

 

 

New shoes

 
Kjøpte disse skoene i går. De er i semsket skinn med imitert slangeskinnsdetaljer. Jeg setter komfort HØYT når det gjelder sko, så disse sneakersene med kilehæl er perfekt. 899,- på Aldo.

Siste innkjøp fra asos.com

 

Vintage camo jakke med nagler

 Vintage Levi's jakke


        
Clutch med nagler


 Tingene er kjøpt på asos' Marketplace, der folk selger brukt, nytt og vintage.

 

 

Me likes the studs...

 

 

Er dere fan av nagletrenden? Eller camo-trenden?


New in

 

 

 

 

 

 


Fikk så lyst på veska som Fanny Lyckman har på dette bildet. Så jeg fant en god (og billigere) variant fra Bik Bok her om dagen. 


 

 

Avtagbar leopard veske inni.

 

 

Kjøpte også denne fra gina tricot, som har hentet elementer fra Givenchys Antigona-veske.

 

 

 

 

Gina tricot til venstre, Givenchy til høyre

 

 

 


 

 

 

 

T-skjorte og bukse fra gina tricot

 

 

Hals-cuff fra Bik Bok

 

Og så fikk jeg kjøpt meg en burgunder lipgloss fra gina og Dynamic Lash Growth serum fra Isadora. Den skal visstnok få vippene til å vokse 20% lengre på fire uker. Jeje, let's see about that.