Throwback: LA & Las Vegas

 

santa monica

usa8

 

usa9

 

bikini

 

usa10

 

beverly hills

 

usa5

 

usa4

 

usa6

 

usa7

 

chic

 

usa11

 

usa16

 

usa13

 

usa15

 

usa14

 

usa3

 

usa

 

usa2

 

hollywood

 

usa9

 

heidichic2

 

my dream

 

heidichic11

 

usa14

 

venice beach

 

usa10

 

skating

 

usa11

 

usa12

 

viva

 

usa

 

usa6

 

usa7

 

usa3

 

usa8

 

usa4

 

usa5

 

Kikket på noen gamle bilder fra februar da vi var i USA, og så savnet jeg det så veldig! Nå har jeg bare lyst å bestille ny tur med en gang. LA er en fantastisk by, I love it there <3 Shoppingen er fantastisk, og varmen er så herlig. Vi planlegger å dra dit igjen neste år.   Har dere vært i USA? I tilfelle hvor? 🙂

Blogge for femelle.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Hei lesere!

 

Jeg har fått tilbud om å begynne å blogge hos kvinnemagasinet femelle.no, og da tenkte jeg det var en god mulighet for å videreutvikle bloggen. Setter utrolig stor pris på dere lesere, og håper dere vil følge meg videre på http://heidichic.femelle.no/  :)) Om dere synes det blir vanskelig å holde ‘styr’ på innleggene siden jeg ikke lenger skal blogge hos blogg.no, kan dere legge meg til på Bloglovin ved å klikke Follow on Bloglovin, eller like facebook-siden min. På facebook-siden legger jeg alltid ut siste innlegg, og da blir det enklere å holde seg oppdatert 🙂

 

 Nå har jeg nettopp lagt ut et nytt innlegg på http://heidichic.femelle.no/ , sjekk det ut der 😉

 

 

 

 

 

Hi readers!

 

I have gotten an offer to start blogging for the women’s magazine femelle.no, and I saw it as a great opportunity for the development of my blog. I really appreciate my readers, and I hope that you will continue to follow my blog at http://heidichic.femelle.no/. If you think it’s difficult to keep track with the blog, you can follow me on bloglovin by clicking here Follow on Bloglovin, or liking my facebook page. I always put my latest posts on my facebook page, so it is easy for you to be updated 🙂

 

 

I’ve just posted a new entry at http://heidichic.femelle.no/ – check it out 🙂

 

 

 

Hugz

 

 

Rutstore.no

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Burgunder skjorte her

Hvit genser her

Kontrastkjole her

Slangeprint bluse her

 

 

 

 

 

Rutstore.no er en nettbutikk som nylig startet i Norge, og de er en av nordens raskest voksende online-butikker med rimelige og trendy klær. Jeg har vært så heldig å få tilsendt disse klærne overfor;) Elsker alt, spesielt slangeblusen! Skikkelig behagelig å ha på, og digger mønsteret som er veldig trendy denne sesongen. Den hvite genseren er også et kjempefint basisplagg over skjorter, eller alene.

 

Sjekk ut nettbutikken her for å finne fine klær til en fornuftig pris:)

 

 

Q: Hvilken topp likte dere best?

 

 

//reklame

 

Follow on Bloglovin

Goodies from Sweden

 

 

 

 

 

 

Jeg ville friske opp sminken min med noe nytt, og siden brown smokey eyes er hot i høst (og jeg elsker den trenden) så kjøpte jeg meg en øyepalett fra Smashbox. Jeg fant fort ut at jeg elsker Smashbox! My god, så bra sminke. Gir skikkelig mye farge med en gang, veldig lett å blande å få fin på øyelokkene, og veldig fine farger! Jeg skal definitivt kjøpe mer av dette merket. De fargene jeg har i trioen er Nectar, Cinnamon toast og Roast.

 

 

 

Du får også en liten bruksanvisning bakpå, på hvor og hvordan du skal påføre de forskjellige skyggene. Det var ganske dårlig utvalg i Smashbox sminke fra norske sider, men på ebay selges det veldig billig. Bare finn en toppselger, eller en selger med 99% gode tilbakemeldinger. Her kan du sjekke noe av utvalget.

 

 

 

Endelig fikk jeg kjøpt meg en skikkelig Moroccan Oil til håret. Jeg kjøpte den som heter ‘Light’ (visste ikke at det fantes) for lyst og tynt hår. Regner med den er litt mindre fet og tyngende for håret, enn den originale. Har bare prøvd den originale, men var veldig fornøyd med den. Kostet ca 330,- SEK.

 

 

Hårskygge! Måtte også kjøpe en naturbørste til løshåret mitt for å ikke slite det helt ut, og så fant jeg en kul hårskygge fra Colorsmash. Det er som en øyenskygge, bare for håret. En skal visst bare ta den inntil håret og dra nedover der en vil ha farge. Jeg har vurdert å farge litt av håret mitt rosa, men regnte med å bli lei det så fort. Så dette er jo en god løsning 🙂 Går bort etter en vask, også fra blondt hår (mente de i kassa iallefall). Pris 169,- SEK  Her kan du kjøpe dem online i masse forskjellige farger.

 

 

Og så gikk resten av pengene til en god og varm pels til vinteren 🙂

 

 

Mmmm;) 

 

 

 

Follow on Bloglovin

Nytt moteblad

 

 

 

 

 

 

 

 

Var i buttan i går og kjøpte meg STYLE mag, og det var ganske bra! Det er redaktøren bak [mag] som har bestemt seg for å lage dette bladet pga sin lidenskap for high fashion. Det er mest fokus på mote og så er det sminke/skjønnhet og noen intervjuer inni. Det gir ganske mye inspirasjon, og ideer motemessig. I tillegg er det veldig oversiktlig og enkelt. Og det beste er at introprisen er kun 29,- ! Løp og kjøp:P 

 

 

 

 

ps. Outfitbilder kommer senere i dag.

 

KramZ:)

Follow on Bloglovin

Lik meg på facebook :)

 

 

 

 

 

Trykk her for å komme til siden

 

 

Hei hei! Jeg har laget en facebookside til bloggen, for de som vil følge bloggen via facebook. Du kan klikke her for å komme direkte til siden, eller du kan søke på heidichic.blogg.no på facebook. Trykk ‘Liker’, så kommer du til å bli lettere oppdatert på mine nye poster osv.

 

Jeg kommer til å legge ut de seneste postene, og motetips eller andre skjønnhetstips:)

 

 

Thank you 

Peter Pan collar

 

 

 

 

 

 

 

 

Nude dress here

Black dress here

Lavender lace dress here

Pointed lapel black blouse here

Dots printed dress here

Contrast collar nude dress here

 

 

 

Peter Pan-kragen er blitt svært populær de to siste årene, og den er også veldig hot i høst. I tillegg er kontrastkrager in, og da er det fint med et plagg som har begge deler. Kragene er fine til både gensere, kjoler og topper. Peter Pan-kragen kjennetegnes som en flat krage med runde hjørner, og ble kalt opp etter kragen til Peter Pan-kostymet som ble brukt i 1905.

 

 

Bilde Wikipedia

 

 

 

 

Hva synes dere om kragen? 

Follow on Bloglovin