Artesia Spa // J.P. Chenet

I går var jeg på Artesia spa på Majorstuen med Vixen og en gjeng andre bloggere og fikk teste ut en ny vin fra J.P. Chenet – Ice Edition. Vi var noen av de første til å prøve den i Norge, så det var ganske kult:) Den var supergod, jeg som ikke liker vin engang syntes det. Eller er det sprudlende det kalles? Det var iallefall kullsyre i den. Dette sprudlevannet har iallefall blitt laget spesielt for å ha is i. Vi fikk prøve den med og uten is for å teste “effekten”, ettersom friskheten og det aromatiske skal bli mer forsterket med is. Den var absolutt best med is, veldig god faktisk! Billig er den også, men nå er ikke jeg her for å promotere alkoholbruk akkurat. 🙂 Just say no!

Etter vi hadde testet litt vin og spist litt mat, dro vi i bassenget og boblebadet for litt herlig velvære på en grå regnværsdag.

Meg og Donna Louise

Plus size modell Nastaran fra bloggen CurvesandI.com


Litt snikreklame for Vixen, eh? 🙂

The empties #3

Jeg har igjen funnet en del tomme produkter som jeg må kaste før jeg flytter, men først vil jeg skrive litt om dem og vurdere om de er verdt å kjøpe igjen:

Simple eyemake-up Remover

Simples øyesminkefjerner er den jeg bruker hele tiden, den er veldig lett, oljefri og irriterer ikke øynene mine i det hele tatt. Den tar veldig effektivt bort øyesminke, og er kjempebillig! Thumbs up.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Olay touch of MaxFactor foundation, spf 15

Denne foundationen er helt grei. Den dekker bra, og gir litt fuktighet. Likevel ikke min favoritt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

REN Glycolactic Radiance Renewal Mask

Jeg har ikke likt så mange produkter av ren, men jeg likte godt denne masken. Konsistensen er ganske klissete, som en lett honning, men det gjør ingenting. Jeg har brukt den i dusjen og skylt den av etter ti minutter ellerno, etterpå ser huden ganske glødende og fin ut, i tillegg til at den blir fuktigere.

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Micro Polish Cleanser

Denne peelingen likte jeg også godt. Det er en enkel peeling som en skrubber inn i huden, og skyller av. Jeg liker konsistensen på mikrokulene, de er effektive og en merker etterpå at huden er mye mer jevn og glatt.  

Kjøpe igjen: Ja.

S-factor Vivacious Hairspray

Denne hårsprayen har blitt en av mine favoritter. Den gir godt nok med hold uten å gjøre håret for stivt, og den er i tillegg veldig god til å spraye ned “babyhår”.

Kjøpe igjen: Ja.

 

By Gun-Britt Heat Styling Spray

Denne varmebeskytteren likte jeg veldig godt, den er lett å påføre jevnt og gir akkurat passe shine. Den minner en del om Redkens varmebeskyttende spray, og er fin til både krølling og retting av håret.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Kisby Dry Shampoo

Kisbys tørrsjampo er ganske god, den tar bort fett og gjør håret luftig og ikke trått. eneste minuset er at den brukes ganske fort opp, fordi det trengs en del produkt om gangen for å få effekt.

Kjøpe igjen: Ja.

TIGI S-factor Smoothing Conditioner

Jeg liker godt balsamen fra S-factor, i likhet med sjampoen. Den gir veldig glatt og fint hår, og lukter herlig asiatisk pære. Den er også ganske drøy. Eneste minuset er selve flasken, som gjør det litt vanskelig å få ut siste rest av innholdet.

Kjøpe igjen: Ja.

 

Sebastien Trilliant Thermal Protection and Shimmer Complex

Dette er en varmebeskytter med shimmer i, som passer fint til retting av håret for eksempel. Den gir en ganske fin glans og finish, men jeg synes håret blir litt fettete av den.

Kjøpe igjen: usikker.

Bioderma Sensibio H20

Denne øyesminkefjerneren er veldig populær blant makeup-artister, og det skjønner jeg godt. Den passer ypperlig til sensitiv hud og tar raskt bort øyesminke (også vannfast). Plusset med denne er at du kan også bruke den som en ansiktsrens en gang i blant, pga miscellene i vannet renser huden. Du kan altså bruke Bioderma på en bomull og få en ganske ålreit rensing av ansiktet med den. Eneste minuset er at de ikke selger den i Norge tror jeg, og den er bittelitt dyr i utlandet, men overkommelig.

Kjøpe igjen: Ja.


Dermalogica Skin Hydrating Mask

Denne masken er helt grei, men passer kanskje bedre til en veldig fet hud ettersom den gir for lite fett og fuktighet til min kombinasjonshud. Pluss for at den kan brukes på leppene og rundt øynene.

Kjøpe igjen: Nei.

 

Dermalogica Intensive Moisture Balance

Denne kremen gir mye fuktighet, og akkurat nok fett til at huden min ikke får utbrudd. Jeg får veldig myk og fin hud av den. Jeg bruker den også som nattkrem, siden jeg veksler mellom denne og Skin Smoothing Cream fra Dermalogica som er en litt lettere krem.

Kjøpe igjen: Ja.

My picks from Leighton Meester

Nelly feirer 10 år, og i den sammenheng har de inngått et samarbeid med Leighton Meester som er best kjent fra Gossip Girl. Hun har valgt ut sine vårfavoritter fra nettbutikken, og vært med i en stilig lookbook:

Hvit genser HER♥ // sort clutch HER♥ // platåsko HER

Leopardmønstret skjørt HER♥ // leopardmønstret topp HER♥ // sorte sko med stiletthæler HER♥

Blomsterkjole HER♥ // leopard bikini HER♥ // jumpsuit HER♥

Hvit blondekjole HER♥

Innlegget inneholder affiliateslenker

Har du noen favoritter? 🙂

Sminketips//Everlasting lipstick

Jeg må bare tipse dere om denne to stegs leppestiften som holder i en evighet på! Jeg brukte denne for mange år siden, og den satt veldig godt da også, men nå har de fått en ny formula som gjør at den holder lenger og skinner enda mer. Min favorittfarge er den røde som jeg har valgt å bruke her, 125 So Glamourous. Nå har leppene mine roet seg litt ned etter hevelsen også, så nå er det litt enklere å se det endelige resultatet:)

Først påfører du selve leppefargen, deretter venter du 60 sekunder før du påfører den gjennomsiktige top coaten.

Jeg kan lett kysse kjæresten min etterpå uten at noe smitter av. Veldig grei sminkesak hvis en skal på noe viktig der det ikke er aktuelt å få leppestiften smørt ut overalt. Men beware, når du først har påført den på leppene så er det ikke så lett å få den av på noen timer! Jeg tror Lipfinity koster rundt 130,- og fåes kjøpt på Vita, H&M osv.

Refill

Behandlingen er sponset

I går var jeg og fylte på leppene hos Stine ved Klinikk Oslo. Jeg fylte på 0,75 ml Juvederm Volbella, som varer i opptil et år. Det var det jeg tok sist også, og det varte betydelig lenger enn Restylane. De har et stort utvalg av fillere på Klinikk Oslo, blant annet Juvederm Volbella, Teosyal Kiss, Perlane, Restylane og Lipp. Om du vurderer å ta en slik behandling kan du diskutere med behandleren hva du eventuelt skal velge. Jeg kommer kanskje til å prøve Teosyal Kiss neste gang, siden det sies å skal vare enda lenger enn Volbella, og er i tillegg billigere (1900,- for 0,5 ml). Resten av prisene finnes her.

Alt er jo hyaluronsyre og naturlig noe som er i kroppen, men de forskjellige typene har forskjellige egenskaper/størrelse på molekylene og varighet. Det er derfor det stadig kommer ut nye typer. Det jeg derimot vil fraråde er permanente fillere som Aquamid, som kan kapsle seg og ja… trust me:p

Nå tok jeg disse bildene litt etter behandlingen før det begynte å hovne skikkelig opp, men det er likevel ganske hovent her og resultatet vil bli noe mindre. 

Jeg er alltid opptatt av å dra til dyktige folk når jeg skal fylle på leppene, siden resultatet kan variere fra behandler til behandler. Derfor vil jeg skrive litt om Stine og hennes erfaring:

Stine Storaunet er utdannet sykepleier og har spesialisert seg innen medisinsk hudpleie. Hun har gjort kosmetiske injeksjoner siden 2006, og har mange års erfaring. Hun er autorisert spesialist gjennom Allergan Norge, og har tatt mange spesialistkurs innen avanserte injeksjonsteknikker. Hun gjør også medisinske, kjemiske peelinger og hudscanningsanalyser samt finner de optimale produktene til de ulikes hudtyper. 

 Hun jobber fast på Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien 31, tlf.: 22 98 05 38

 

Har du prøvd Restylane, Juvederm eller andre fillere? Fortell gjerne om dine erfaringer i kommentarfeltet!

Tilbud på vippeextensions

I dag var jeg på Beauty Spot og fikset vippene mine igjen. Jeg tok et hakk kortere vipper denne gangen. Det var ikke så praktisk med de aller lengste, selv om jeg likte lengden veldig godt. Ida brukte størrelse 11, 12 og 14 på meg i dag. Jeg regnte med at en del av vippene skulle falle av ganske fort sist gang, siden jeg fikk så lange, men de har sittet som et skudd! Det har nesten ikke falt av noe på nesten tre uker. Limet på Beauty Spot må være veldig bra :p

Jeg har forresten et hyggelig tilbud til mine lesere; dere får 20% avslag på vippeextensions hos Ida fra og med nå og ut mars måned. Istedetfor 1600,- så får dere det for 1280,- Bare husk å gi beskjed om rabatten når du skal betale 🙂 Beauty Spot ligger på Alexander Kiellands plass, adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo, telefon: 97 88 01 10.

Du kan også booke time online her 🙂

Behandlingen er sponset av Beauty Spot

PjuskWah, mondays… Mandager er rene paraplyer i seg selv, jeg kan ikke fordra dem. Jeg var sikker på denne skulle bli like blå som alle andre, men jeg har faktisk hatt en rimelig bra dag og fått gjort mye!

Jeg kjøpte forresten denne cardiganen/kåpen jeg har på meg, av Isabelle på pop up shopen i går, var den ikke søt? Alt med pjusk og pels tiltaler meg, jeg tror jeg er litt fastkjørt der. Godt jeg fikk solgt en del av det igår så garderoben blir litt mer balansert. Jeg var på et basicplagg-raid på Zara i dag, for nå har virkelig prisene sunket til et himmelsk nivå på salgsvarene. Alt kostet sånn 39,- og 59,-, så jeg fikk 10 fine topper/gensere for 600 kr. Money well spent! 

Bilder fra pop up shop // Karlsson Barlindhaug

I dag var Sofie, Isabelle og jeg på frisørsalongen Karlsson Barlindhaug og solgte brukte klær, sko og accessoirer. Det var supert oppmøte og kjempelang kø allerede klokken kvart over 12! Kjempegøy:-) 
Det var helt kaos da folk ble sluppet inn, haha. Stativene og bordene ble raida med en gang. Men det var så gøy å se så mange folk, vi fikk solgt en hel del. Dette kommer vi nok til å gjøre igjen, så hvis du ikke fikk muligheten til å komme denne gangen, så kan du kanskje komme neste gang? 🙂

Outfit//pop up

Her er noen bilder fra antrekket fra pop up shopen i dag, mer bilder fra dagen kommer senere i kveld. Det skal forresten mye til for at jeg skal like bare et “vanlig” gullarmbånd rundt lanken, men denne gullbangelen jeg har på meg her fra Halcyon Days elsker jeg. Den er så enkel, men så luksuriøs. Jeg fikk lyst på flere! Du kan blant annet kjøpe dem hos Høyer på Storo. Note to self: Kjøp ekslusive accessoires.

Sponset armbånd