February outfits

Å hei, hvor det går. Enda en måned er omme, og det er tid for oppsummering. Mine favoritter denne måneden er 4, 6 og 9. Har du noen favoritter?

Vixen Blog Awards

 

I går var jeg på Vixen Blog Awards med min gode venninne Isabella. Der var det pakket med bloggere, kjendiser og gratis drikke. Det var kjempegøy, og vi koste oss masse! Vi fikk også goodiebags med blant annet kms-produkter, headset og Dolce&Gabana sminke. Jeg klarte selvfølgelig å glemme min! Gah:


 

 

My first magazine ad

Mamma fikk Style i posten i dag og der var jo annonsen med meg i, moro 🙂 Jeg kan bli vant til dette altså, hehe:) Style er et av mine favorittmoteblad, så syntes det var stas å havne der. I annonsen finner du også mange fine nyheter fra Arkaden kjøpesenter!

Nailpolish remover revolution

Denne tingen er bare genial. Det er jo så kjedelig å fjerne neglelakk med bomull og neglelakkfjerner, lakken flyter ned i neglebåndene og det blir et søl. Men Maybelline har laget Express Remover som gjør det hele mye enklere. Du bare dypper fingen nedi denne boksen, og vrir rundt en gang, og lakken er borte! Jeg prøvde det faktisk i går da jeg lakket neglene, da den ene neglen ikke ble så bra. Normalt så kunne jeg ikke tatt den bort før resten av neglene var tørket, men nå var det bare et swipe, og den var helt clean. Jeg tenkte bare: ?This is a revolution!? Haha. Den er til og med acetonfri!Jeg fikk den på tilbud hos Vita for 69,

 Det tok null tid å fjerne all lakken på begge hendene i dag! Yay for Maybelline!

Snowy, snowy Saturday

 

 

 

 

 

 

 

 

Romwe.com: T-shirt, Cubus: pants, minusey.com: faux fur, asos.no: shoes, ZARA: bag

Bik Bok favorites

1. Ombre stud sweater here 2. Turquoise stone ring here 3. Double layer denim jacket here 4. Aztec print crop top here 5. Blue sequined jumpsuithere 6. Turquoise nail polish here 7. Aztec print denim shorts here 8. Gold bangle here

Recipe for freakin’ delicious chocolate cake

 

 

Smakte denne sjokoladekaken av moren til en kompis for en del år siden, og den har siden vært en favoritt ♥ Jeg måtte simpelthen ha oppskriften, og nå vil jeg dele den med dere:)