Jeg tester Sigma produkter

Jeg har faktisk aldri prøvd Sigma-produkter før, noe som er litt uvanlig for å være en skjønnhetsblogger. Men jeg ble tilsendt noen produkter her om dagen, og var spent på å se om de var verdt “hypen”. Jeg har spesielt hørt mye om børstene deres, fra YouTubere og andre skjønnhetsbloggere. Jeg er ikke nødt til å skrive om disse produktene, eller noe av det jeg mottar forsåvidt, men bloggen går jo blant annet ut på å anmelde produkter av og til, og gi dere mine ærlige meninger. 

Det jeg trengte mest var kontureringsbørster, og det er så mange dårlige der ute at jeg hadde ikke høye forventninger. Jeg fikk en liten, rund Small Contour børste som en skal bruke i sirkulære bevegelser, og så fikk jeg en skråbørste for å lage en mer krass linje/skygge. Begge fungerer til det samme egentlig, men gir litt forskjellige resultat.

Om jeg skulle valgt én must-have kontureringsbørste så må det være Sigma Soft Angled Contour F23. Den gjør akkurat det den lover, lager en definert men ikke hard linje. Den er veldig enkel å blende med, og er akkurat passe stor til at skyggen blir naturlig. Jeg elsker den! Jeg sparer masse tid på å konturere takket være denne saken. Jeg drar den lett under kinnbena, og så bruker jeg den i små, sirkulære bevegelser etterpå for å blende den inn. 

Den runde er også bra, Small Contour, men tar litt lenger tid og gir et mer naturlig resultat. Ofte vil du ikke ha de veldig definerte linjene, og da er denne perfekt. Dajana brukte en lignende børste på det siste kurset jeg var på, og da bygget hun opp en fin og naturlig skygge ved å kun bruke børsten i sirkulære bevegelser, og ikke dra den over huden.

Et annet produkt jeg fikk som jeg bare må fortelle dere om, er Sigma-blushen Cor-de-rosa. Først tenkte jeg sånn, åh flott, enda en blush. Jeg har nok av det liksom. Men denne ER så fin. Hvis jeg skulle valgt kun én blush, så hadde det seriøst vært denne. Den gir en så fin korallfarget glød i kinnene med litt shimmer, ikke for rosa, ikke for brun. Den gir det lille ekstra til ansiktet. Jeg har blitt helt avhengig av den. Jeg skjønner godt at flere har skrevet så mye positivt om den på nettet.

Jeg fikk også denne foundation-børsten, 3DHD Kabuki brush, som fungerer til akkurat det. Det er en fordel at den er formet skrått, slik at en kommer til å kriker og kroker. Jeg bruker ikke alltid foundationbørste, men synes denne var ålreit. Jeg bruker uansett alltid Beauty Blender for å “klappe” inn foundationen etterpå. Da setter foundationen seg mye bedre.

I tillegg fikk jeg et genialt produkt som kommer til å bli brukt mye fremover! Jeg er altfor dårlig til å rengjøre børstene mine, noe som er viktig ikke bare for hygiene men for å holde børstene fine. Denne matten gjør det enkelt å forsiktig skrubbe alle børstene dine rene. Så slipper du å bare bruke hendene. Den ene siden er for børster til øynene, og den andre til ansiktsbørster.

Altså må jeg si meg veldig fornøyd med de produktene jeg fikk, spesielt kontureringsbørstene og blushen. Og så liker jeg designet deres.

Har du prøvd Sigma-produkter? Hva synes du? 🙂

Hvordan forebygge rynker

Skjønnhet er hobbyen min, og jo eldre jeg blir jo mer opptatt blir jeg av å bevare huden min. Jeg blir altså 27 år i oktober. Heldigvis har jeg alltid fått gode tips når jeg vokste opp fra familien min, spesielt mamma, som er skjønnhets-guruen min, haha. Selv om jeg er utdannet hudterapeut så er hun nesten mer oppdatert enn meg. Jeg er veldig glad for de småtipsene jeg fikk mens jeg vokste opp, og vi deler fortsatt råd med hverandre. 

Ikke gni deg på eller under øynene

Dette fikk jeg høre fra mamma veldig tidlig, noe jeg er meget glad for. Huden under øynene og på øyelokkene er så tynn og sårbar, og gjør du en vane av å gni deg hardt under eller på øynene så sliter det på huden. Jeg kunne nesten se det på folk når jeg vokste opp. De som gned seg i øynene ofte fikk poser under øynene og tidligere rynker. Vær alltid forsiktig når du fjerner øyesminken, legg heller på noen pads og la dem virke litt før du fjerner sminken. Og klapp alltid forsiktig på øyenkremer og sminke, ikke dra. 

 

Sukker bryter ned kollagen

Den berømte Dr. Obagi har sagt at sukker er noe av det verste for huden din. Det bryter ned kollagenet i huden. Dette gjelder også de raske karbohydratene som en finner i hvitt brød, mel og pasta. Det setter i gang prosesser som øker inflammasjon, og direkte ødeleggelse av kollagen. Så om du vil beholde spensten i huden så bør du ikke spise for mye sukker. Jeg bestemte meg nylig for å gi opp min kjære øldrikking, så det vil iallefall dempe sukkerinntaket en del! Verken bra for kropp eller hud.

Bilde: forskning.no

 

Botox

Jeg elsker botox. Det er veldig politisk ukorrekt og si, men jeg er ikke ute etter å være et flink pike-forbilde. Jeg vil være ærlig og informerende. Det finnes verre ting i denne verdenen, så slapp av og kom ned fra den høye hesten din, om du er der.

Jeg bestemte meg for å prøve det etter at jeg så en dokumentar om gamle modeller som kunne ønske de hadde begynt tidlig med botox for å forebygge rynker. Jeg har veldig lite rynker fordi jeg passer godt på huden min, men det er mye vanskeligere å fjerne rynker når de først har kommet, enn å forebygge dem. Da må du gå hardere til verks. Så hvis jeg kan forebygge rynker ved å bruke botox, så gjør jeg det. Mange leger sier at dette er den mest effektive måten å forebygge rynker på. 

Botox fungerer slik at det lammer muskelen hvor det blir injisert, og varer i 3-6 måneder. For eksempel bruker jeg det rundt øynene, slik at når jeg smiler så trekker ikke muskelen sammen huden i det lille området, dermed blir ikke furene og rynkene dypere og dypere med tid. Men selvfølgelig må du passe på å stelle huden i tillegg. 

Det som er genialt med botox når en ung, er at det skal veldig lite til, og det ser ikke unaturlig ut. Du ser ikke skrekkslagen ut liksom, eller at du ikke kan bevege ansiktet. Jeg bruker det også for å heve brynene, fordi det skaper et løft når det blir injisert riktig. 

Men obs, obs! Vær seriøst forsiktig når dere velger behandlere å gå til for å ta botox, det krever skills, og du vil ikke ende opp med å bli skjev eller hengende i trynet i seks måneder. Gå til noen som du vet er flinke, eller som andre har gode erfaringer med.

Ikke så lett å finne bilder av meg smilende, men som du kan se så er det ingen linjer i ytterkanten av øynene, fordi muskelen der er midlertidig lammet. Jeg klarer fortsatt å smile helt fint, og jeg selv synes ikke det ser unaturlig ut iallefall. Jeg begynte med botox for litt over ett år siden cirka.

 

Hyaluronsyre-fillers

Dette er Restylane, Teosyal, Juvederm osv, og det brukes ikke kun i lepper. Alt er hyaluronsyrer, midlertidige fillere, bare forskjellige merker. Det er denne behandlingen jeg nylig har tatt, som jeg skal vise resultater på om ikke så lenge.

Hyaluronsyre er et fuktighetsgivende og betennelsesdempende stoff som finnes i huden, i ledd, i øyne og i hjernen. Det er kroppens egen fuktighetsgiver, om en kan si det sånn. Produksjonen av hyaluronsyre avtar når man blir eldre, det er derfor det er forebyggende å injisere dette. Hyaluronsyre kan holde opptil 1000 ganger sin egen vekt med vann. Den har en utglattende effekt på hudens overflate og reduserer fine linjer og rynker. Aldrende hud mangler typisk hyaluronsyre, men ung hud som er tørr, kan også mangle denne syren.

Det er forskjellige “tykkelser” på stoffene avhengig av hvor man vil bruke det. Skal en bruke i hele ansiktet slik som jeg har gjort må en ikke bruke noe for tykt, ettersom du ikke vil se tykk ut i ansiktet. Men det kommer igjen an på huden din, hvor gammel du er og hvor dype rynkene er. Jeg kommer mer tilbake til dette i et eget innlegg!

 

Peele huden jevnlig

Peeling, skrubbing, eksfoliering. Dette får bort døde hudceller fra huden slik at den fortere produserer nye. Øker blodsirkulasjonen og gjør at produkter du tilfører etterpå trekker dypere ned og får bedre effekt. Bør gjøres 1-3 ganger i uken. 


 

Fruktsyrer, AHA-syrer

Disse finnes i alt fra dagkremer, til serum, til konsentrert form. Slike syrer fungerer på noenlunde samme måte som peeling. Syrene eksfolierer huden og sørger for at den fornyer seg. Det finnes forskjellige styrker på disse syrene, det finnes kurer som gjør at du omtrent “skifter ham” hvor du flasser mye og huden blir fornyet. Andre produkter skal kun brukes noen ganger i uken, mens noen kan brukes hver dag. Selv bruker jeg det hver dag i serum, dagkrem, nattkrem osv, men tar av og til pause et par ganger i året. Du kan flasse litt i begynnelsen, men dette går som regel fort over. Jeg flasser aldri, men får en fin og jevn overflate på huden, mindre porer, mindre kviser og ekstra glød. 

Jeg går også til hudpleiesalong for å få en syrebehandling av og til, da dette er en mer konsentrert behandling og er forebyggende mot rynker og kan fjerne pigmentflekker. Det kan ta tid å venne seg til syrene, så du tåler ofte høyere prosent etter at du har brukt de en stund.

Du kan kjøpe milde til moderate produkter med syrer i hudpleiesalong, og du kan kjøpe mer medisinske og sterkere produkter på hudpleieklinikk. Det er greit å få en konsultasjon før du begynner med dette.

 

Skinroller

En hud-roller er en liten rull med mange tynne nåler som føres over huden for å stimulere og øke tilveksten av nye kollagenfibre i huden. Behandlingen fungerer ved å få huden til å tro at den har fått en skade, og dette får hudens naturlige helbedringsprosess til å sette i gang. Dette fører til at nye hudceller og blodkapillærer dannes, og produksjonen av elastin og kollagen øker. Etterpå påfører du en spesiell krem som oftest kommer med rolleren.

Denne behandlinen hjelper blant annet på arr, acnearr, slapp hud, store porer, linjer/rynker og pigmentforandringer. Jeg har også brukt den på strekkmerker, med overraskende god effekt!


 

Bruke solkrem hver dag

UV-stråling er absolutt noe av det verste for huden din. Derfor er det viktig at du beskytter deg hver dag, fordi UVA-stråler for eksempel, påvirker deg uansett om det er regn, overskyet eller sol. Og strålene går også gjennom vinduer. Det er derfor veldig viktig at du ser etter merket “UVA” når du kjøper dagkrem eller solkrem i tillegg til SPF. Det er ikke alle SPF-kremer som har god beskyttelse mot UVA, det er et visst krav som skal innfris for at produktene skal få merket “UVA” eller “UVA+UVB”. Jeg vil anbefale å iallefall bruke SPF 15 til vanlig, og 30+ når du er i sterk sol.

Jeg glemmer aldri dette bildet av mannen som kjørte truck i 28 år, hvor den ene siden av ansiktet ble eksponert for UVA-stråling gjennom vinduet. Den andre siden ble beskyttet mot direkte sollys. Han opplevde omfattende tykkelse av huden og sagging på grunn av ødeleggelse av elastiske fibre på den ene siden av ansiktet hans. Kilde:  Nydailynews.com

 

Ikke ta solarium

Solarium er djevelen for huden din. Seriøst. Det er verre enn ekte sol. Jeg får makk når jeg ser kompisen min komme ut av solarium etter 20 minutter svidd og god. Bare ikke gjør det, og hvis du må, så unngå for all del ansiktet. Bruk selvbruning istedet! Jeg har forståelse for at folk vil være brune, og at det kan være stress for gutter å bruke selvbruning, men don’t say I didn’t told ya so når du ender opp med å se ut som en rosin. Og du ser ikke skadene før du blir 25+. Da angrer du.

 

Alltid holde huden fuktig og bruk ordentlige produkter

Sørg for at huden din aldri er tørr, det vil si at den ikke skal føles stram. En krem kan ikke fjerne rynker, med mindre den inneholder syrer, men den kan forebygge rynker. Hold huden smørt med gode hudpleieprodukter.

Jeg anbefaler å kjøpe produktene dine på hudpleiesalong eller hudpleieklinikk. Der har de best peiling, og best priser for det gode produktet du får. Parfymerier kan også ha noen gode produkter, men vil du betale 1000 kroner ekstra bare fordi det står Chanel på flasken? Du betaler ofte ekstra kun på grunn av merket på parfymerier, ikke på grunn av de aktive ingrediensene som faktisk utgjør en forskjell på huden din. Og ja, du må opp i en viss prisklasse for gode produkter. Jeg vil si iallefall 400,- pluss for en dagkrem på 50 ml for å ta et eksempel. Hvis det koster mye mindre enn det så blir jeg skeptisk. Aktive ingredienser koster penger. Og husk at økologiske produkter uten parabener og så videre ofte ikke gir like god effekt på grunn av at det ikke er nok konserveringsmidler til å holde på de aktive ingrediensene. Jeg selv er ikke en stor fan av økologiske produkter av den grunn. Parabener har også blitt hauset opp veldig i media, og i Sverige for eksempel er det ikke lenger lov å merke produktene sine som “parabenfrie”.

 

Bruk riktig sminke

Jeg så på et bilde fra da jeg var 19 år, og det ser ut som jeg har verre hud da enn nå. Å kun bruke pudderfoundation er ikke bra for huden min, det blir altfor tørt! Etter at jeg begynte med flytende mineralfoundation i tillegg til mineralpudder tørker ikke huden min ut lenger, selv ikke om det går en hel dag. Jeg kan nesten sove med det uten at det blir tørt. Har du mer oljete hud så kan det være det fungerer fint med bare pudder, men generelt så har tørre og eldre hudtyper bedre av å bruke flytende foundation, og et lett finishing pudder på toppen. Jeg vil anbefale mineralprodukter for å ikke tette porene så mye, men hvis du ikke vil bruke mineralprodukter så bruk iallefall noe som har fuktighetsgivende egenskaper. 

 

Trening

Trening får opp pulsen og blodsirkulasjonen i kroppen, noe som tilfører huden mer oksygen. I tillegg styrker det immunforsvaret som kan bekjempe frie radikaler som bryter ned kollagenet i huden.

 

Unngå nikotin

Nikotin gjør det motsatte av trening. Det gjør at du får dårligere blodsirkulasjon, mindre oksygen til huden og kan gjøre huden grå og gusten. Røyk er selvfølgelig verst, men det er ikke bra med snus heller! Inneholder mye nikotin det også.

 

 Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Mitt hemmelige favoritt leppeprodukt

En av spørsmålene jeg får mest er: “Hva har du på leppene dine?”. Sannheten er at jeg har ett absolutt favorittprodukt som jeg bruker kanskje 70% av tiden. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det før er at det dessverre ikke selges i Norge, men det skal gå an å bestille fra nettet, og det er kjempebillig! Jeg vet ikke helt hvilket land det er fra, men jeg kjøpte det iallefall i Spania. Produktet heter D’orleac Velvet og er absolutt en av de beste matte flytende leppestiftene jeg noen gang har prøvd. Den er på MAC nivå liksom. Og den varer kjempelenge, flasser ikke eller noenting. Jeg bruker altså nr 1. Jeg kjøpte akkurat nr. 8 som er en fin rosa farge, men den andre passer til absolutt alt. 

Under kan du se hvordan D’orleac Velvet nr. 1 er på:

Grunnen til at den ser litt annerledes ut på hver bilde er på grunn av lyset, og at jeg bruker forskjellige liplinere under. Kan også innrømme at den er litt dårlig påført på noen av bildene, uff, haha. Jeg bruker den enten helt alene, eller tegner opp leppene med en lipliner i lignende farge, og så tar den oppå etterpå. Den kan omtrent brukes oppå alt som du vil gjøre matte.

Favoritt liplinere å bruke sammen med denne:

– MAC Oh Honey!

– MAC Boldly Bare

Jeg googlet den og kom frem til denne siden, vet ikke om de sender til Norge men det må jo gå an å få tak i gjennom eBay eller et eller annet :p Måtte bare lage et innlegg siden folk spør så ofte, og det er som regel alltid denne jeg har på!
 

Mitt hemmelige favoritt leppeprodukt

En av spørsmålene jeg får mest er: “Hva har du på leppene dine?”. Sannheten er at jeg har ett absolutt favorittprodukt som jeg bruker kanskje 70% av tiden. Grunnen til at jeg ikke har skrevet om det før er at det dessverre ikke selges i Norge, men det skal gå an å bestille fra nettet, og det er kjempebillig! Jeg vet ikke helt hvilket land det er fra, men jeg kjøpte det iallefall i Spania. Produktet heter D’orleac Velvet og er absolutt en av de beste matte flytende leppestiftene jeg noen gang har prøvd. Den er på MAC nivå liksom. Og den varer kjempelenge, flasser ikke eller noenting. Jeg bruker altså nr 1. Jeg kjøpte akkurat nr. 8 som er en fin rosa farge, men den andre passer til absolutt alt. 

Under kan du se hvordan D’orleac Velvet nr. 1 er på:

Grunnen til at den ser litt annerledes ut på hver bilde er på grunn av lyset, og at jeg bruker forskjellige liplinere under. Kan også innrømme at den er litt dårlig påført på noen av bildene, uff, haha. Jeg bruker den enten helt alene, eller tegner opp leppene med en lipliner i lignende farge, og så tar den oppå etterpå. Den kan omtrent brukes oppå alt som du vil gjøre matte.

Favoritt liplinere å bruke sammen med denne:

– MAC Oh Honey!

– MAC Boldly Bare

Jeg googlet den og kom frem til denne siden, vet ikke om de sender til Norge men det må jo gå an å få tak i gjennom eBay eller et eller annet :p Måtte bare lage et innlegg siden folk spør så ofte, og det er som regel alltid denne jeg har på!
 

Helg!

Endelig helg igjen! I dag skal jeg på Findings-festivalen hvor blant annet Labyrint, David Guetta og Kygo spiller i dag. Jeg går egentlig mest på rock/metal og hip hop-konserter, som er mer min kopp te, men jeg kan absolutt feste til electronica. Det ser jo rimelig fett ut der! Det er helt utsolgt, tror det kommer rundt 36 000 mennesker totalt i dag og i morgen. Heldigvis har jeg premiumbillett, da får jeg stå på et område som er litt mer romslig.

Det store problemet når jeg skal på konsert er at jeg er så lav. Jeg ser jo ingenting med mindre jeg står helt fremme eller har på meg måneboots liksom. Jeg kan risikere å brekke noen ribben ved å stå helt fremme på Korn ellerno liksom, men ikke Kygo, no offence. Jeg har noen syke flatforms som er helt geniale, men de passer mer til Marilyn Manson enn det her, haha. Får finne en eller annen løsning.

Har forresten så lyst å oppdatere dere på mysteriesuperstjernemannen, spesielt etter sist helg, ler meg ihjææl. Heerregud så håpløs jeg er. Men jeg kan bare ikke. Får se på et senere tidspunkt :p

Håper dere får en fin helg alle sammen! 🙂

Patterns

Jeei, høsten er her. Endelig begynner ting å komme igang igjen. Jeg kjeder meg så fort når jeg ikke er ute og reiser eller gjør noe produktivt, så jeg er glad for å komme i gang med events og så videre. En ting jeg skal bruke en del tid på fremover er å trene regelmessig, jeg har bare innsett at jeg må gjøre det for både kropp og sjel. Jeg blir jo 27 år om en og en halv måned! Hjelp. Jeg føler fortsatt at jeg er 18 år :p

Apropos aldring, jeg tenkte å lage et innlegg om mine beste tips på hvordan en kan forebygge rynker, noe jeg brenner for. Jeg har nylig hatt en ny ansiktsbehandling gjort også, men det skal jeg skrive mer om senere! Nå skal jeg snart på trening så må skifte og gjøre meg klar. Ha en fin onsdag 🙂

Jeg er fucked

Vel, ikke bokstavelig talt, men… Jeg hadde en liten krise i dag. En luksuskrise om du vil.

Jeg skulle i et tidlig møte cirka 20 minutter utenfor Oslo. Jeg hater å transportere meg utafor min lille Oslo-kjerne, så jeg fikk en kompis til å kjøre meg. Han skulle hente meg igjen etter møtet, men vi hadde ikke avtalt noe tidspunkt.

Jeg skrur av mobilen før jeg går i møtet, fordi lydløs-knappen er ustabil (typisk iPhone). Etter to timer er jeg ferdig i møtet, og skrur på mobilen, men den er låst i Apple logo-modus. Går ikke an å restarte, ingenting funker. Jeg står der ute på motorveien som en lost puppy og tenker: “Faen.”

En ting jeg vet, er at det finnes ikke telefonkiosker i Norge lenger, iallefall ikke her. Okei, jeg får ta en Uber hjem da. Men hvor bestiller en Uber? På Uber-appen. Fuck. Neste løsning? Jeg får ta en god gammaldags taxi. Men det er jo ingen taxier her! Åssen bestiller en taxi? Mobil. Herregud. Får kjøpe billett til bussen da, men jeg ser ingen busstopp, har ikke tilgang til Ruter-appen og har ikke kontanter på meg. Det føles litt som når strømmen går i hjemmet ditt. Livet fungerer ikke lenger.

Hva gjør jeg?

Eneste løsning er å gå til nærmeste butikk og spør om å få låne telefonen. På vei bort lurer jeg på om folk i det hele tatt gjør sånt nå til dags, føler meg nesten klein. Medmenneskelighet er liksom litt ut nå til dags. Klar deg sjæl.

Jeg kom meg endelig til en butikk og spurte gutten i kassa om jeg vær så snill kunne låne telefonen, og han fant fram mobilen sin. OMG I love you. Neste problem, husker noen telefonnumre nå til dags?? Og tar folk telefon fra ukjente numre? HELDIGVIS etter 5 år hadde jeg endelig lært meg nummeret til kompisen min, av ren høflighet. Jeg kan kanskje tre nummer i hodet. Takk høyere makter. Han svarer. I telefonen hører jeg ut som bilen min har strandet i ødemarka og jeg har gått fem mil til nærmeste bensinstasjon i desperasjon. “Hei, det er Heidi. Jeg har ikke mobil. Kom og hent meg!”

Jeg kom meg hjem, men hadde ikke Snapchaten min, ikke Instagram, ikke Facebook. Kunne ikke engang ta en selfie! Så i halve dag har jeg gått uten mobil, uten alle apper som jeg er innpå hver dag. Og det sykeste er at jeg føler at jeg har vært borte i flere dager. Jeg begynte nesten å kjenne på nostalgi-følelser, hvordan livet var før smarttelefoner. Det var ganske digg egentlig, og mindre stressende. Men likevel, jeg kjente det suget, så jeg tok kontakt med Apple-support senere på dagen og måtte reinstallere hele operativsystemet, mistet alt av bilder osv på mobilen. Flottings, rett etter akkurat det samme skjedde med Mac’en min.

Uansett, jeg var utrolig takknemlig for å få mobilen min tilbake, men samtidig kom alt stresset tilbake også. Må oppdatere ditten og datten, det er jo trossalt jobben min, noe som gjør det enda mer stressende. Og plutselig måtte jeg igjen ufrivillig vite hva alle andre holdt på med via Facebook, Instagram, Snapchat. Jeg savner den tiden hvor jeg ikke visste hva i helsike folk gjorde på. Jeg bryr meg jo ikke. Ingen å sammenligne seg med. 

Det er helt utrolig hvor avhengig en er av mobilen sin nå til dags. Men det er slik samfunnet har blitt. Er det digg å være uten mobil? Ja. Men du trenger den, og alt stresset følger med. Men kanskje det er lurt å bare skru den av i blant og legge den i en skuff. Så får en bare håpe på at den starter igjen.
 

Suede pink capsKjøpte denne søte capsen på Nelly her om dagen, var den ikke fin? 🙂 Digger at den er semsket. Kjøpte også genseren/kjolen som jeg har på meg, som er revnet og litt off shoulder. De har så mye fint på Nelly nå, gaawh. Jeg kjøper helst ting nå som jeg kan ta med meg videre til høsten, sommeren er jo så og si over allerede. Noe som ikke gjør meg noe egentlig, jeg er alltid lei på slutten av sommeren uansett. Liker forandring! Leppestiften jeg har på meg er forresten NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Tokyo. (ad links)

I dag har jeg hatt et telefonintervju med Dagbladet, ellers skal jeg gjøre ferdig en skjønnhetssak for Det Nye Shape Up i kveld. Meeen, måtte bare vise mine innkjøp først, hihi.
 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.