Airbrush spraytan

 

I dag kjøpte jeg denne spraytanen, Glow Getter fra Soap & Glory, og den er nå blitt et nytt favorittprodukt! Egentlig så liker jeg ikke spraytan, synes det blir så grisete, men denne er litt genial. Fargen er kjempefin, og i tillegg har den en airbrush-effekt på huden. Det vil si at blodårer, rødhet osv blir dekket til, slik at huden ser jevnere og finere ut, og ja rett og slett perfekt! Kjempebra å bruke hvis du skal på fest og vil ha litt brunere og finere ben i en kort kjole, og så slipper du å evt bruke strømpebukse. Kan være at det kan smitte litt av på møbler osv, det har jeg ikke testet, men får litt følelsen av det. Men sånn er det jo med det meste av selvbruning. 

 


Her ser du at huden på det venstre benet er brunere og jevnere enn det høyre

 

Glow Getter sprayes på huden fra 20-25 cm avstand, og så smører du inn med hendene. Du trenger feks ikke å spraye hele benet, du ser hvor mye du trenger etterhvert som du gnir det inn. Og du har god tid på å gni det inn, for det størkner ikke med en gang. Det er en helt annen konsistens en jeg har sett før. Hvis du skal ha det i ansiktet må du ha håret i et håndkle så det ikke farger av på håret. Spraytanen vaskes lett av med såpe, men det er ikke sånn at den går av hvis du får regn på deg :p Det må såpe til:) Kan kjøpes på på Boots-apotekene for kr 169,-

 

Anbefales! 🙂

 

 

Package delivery

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Da jeg kom hjem fra Skien i dag lå to pakker klare til meg hos posten, wii! En jakke fra Nasty gal og en vintage denimjakke med nagler fra asos Marketplace. Og med vintage klær kommer tydeligvis vintagebilder med søte hilsener! Det var veldig koselig fordi jeg elsker Spice Girls! Tenk når vi samlet på de bildene<3 Føler jeg begynner å bli gammel;p Anyways, elsker Nasty gal-jakken, og gleder meg til å bruke den i høst/vinter <3 Du kan kjøpe den her. Denim jakken fantes det kun en av tror jeg, men det er mulig du finner noe lignende på asos Marketplace, hvor privatpersoner selger nytt, vintage o.l.

 

Do you like?

Litt om meg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Samsung Galaxy S Note

 

 

 

 

Beverly Hills, LA

 

 

 

Dr. Phil Show <3

 

 

 

Sukkertøy, regnbuer og Ken og Barbie. That’s the way the world should be 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Will.i.am – This is love

 

 

 

 

Favorittsjangeren min innen film er grøssere/thrillere. Denne franske filmen er SYK, men også sykt brilliant, og ikke minst intelligent:) Men jeg advarer nok en gang, den er bru-tal.


Hvis du er under 15 år, ikke se denne filmen. (Det hjalp sikkert)

 

 

 

 

Essie ‘Laquered Up’ og OPI Natural nail base coat

 

Denim coat

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Jacket here, shoes here, scarf H&M

 

 

Fikk den etterlengtede denimjakken min i posten her om dagen, og da var det bare å slenge den på… Digger de indianer-aktige detaljene, og så kan en ta av ermene på jakken og bruke den som vest! Genialt, eh? Begynner å bli litt kaldt ute nå, men hvis en slenger på seg et skjerf og en god genser under så funker det. Likte dere jakken? 🙂

Produktanbefaling

 

 

 

 

 

 

  

 

Exuviance er en hudpleieserie som passer de fleste hudtyper, til og med de som er sensitive. Hvis du sliter med kviser, eller bare vil ha en mer glødende og ung hud, så vil jeg oppfordre deg til å prøve Exuviance. Det er ikke alle som vet om det, men fruktsyrer kan gjøre så utrolig stor forskjell på huden din! Jeg bruker selv denne serien, og er utrolig fornøyd med den. Jeg har aldri så glatt og jevn hud som når jeg bruker Exuviance. Det er en hudpleieserie med fruktsyre, men som fortsatt er skånsom for huden. 

 

Fruktsyrer virker inn på det øverste cellelaget i huden. De lave konsentrasjonene av syre, sammen med det sure miljøet i kremen gjør at sammenhengen mellom cellene i hornlaget svekkes og løses opp. Dette skaper en peeling/skrubbe-effekt i det øverste cellelaget av huden, som fører til en friskere, fastere og glattere hud. Hudtonen blir også jevnere, og en kan se redusert rødhet i huden. En slipper også å peele huden så ofte, pga peelingeffekten kremene har.

 

 

 

 

En bør begynne med Multi-protective serien, for deretter å gå over til den litt sterkere serien som heter Essential. Dette er for at huden skal venne seg til fruktsyrene. I begynnelsen kan du regne med å få noe kviser, pga fruktsyrene begynner å virke, og ‘presser’ ting opp til overflaten. Etter en liten stund går dette bort, og da kan du begynne å se en mye finere overflate på huden din. Det kan også prikke litt i huden til å begynne med, og det er helt vanlig.

 

Denne skånsomme rensekremen er god mot huden, men kan ikke brukes som øyesminkefjerner. Jeg synes ikke den er like nødvendig som kremene, ettersom kremene gir effekt uansett. Du kan etter min mening derfor bruke en annen rens med disse produktene.

 

 

 


Denne Multi-Protective Day Fluiden passer godt for en kombinasjonshud feks.

Da kan en fluid være bedre enn en krem, pga kremen inneholder mer fett og kan føre til utbrudd.

 

 

Essential Daily Defense dagkremen passer godt hvis du har en tørrere hudtype. 

 

 

 

 


 

Evening Restorative Complex er en av nattkremene som jeg har brukt.

Den er ganske aktiv, og kan prikke litt i huden. Gir myk hud, og mye fukt og fett. 

 

 

 

 

 

Vespera Bionic Serum øker effekten av kremene, og gir ekstra fuktighet til huden. Mitt favorittserum.

 

 

Hydrating Eye Complex har jeg også brukt lenge, og jeg føler det holder de små rynkene rundt øynene borte.

 

 

 

 


 Om du bor i Oslo-området, får du kjøpt produktene på RÅH salongene og Beaute Adorè-salongene. De finnes også på andre hudpleiesalonger i landet.

 

Ellers kan du kjøpe dem på nettbutikken Beautynett her, eller hos toppselgerne på ebay her.

 

 

 

 

 

 Bare spør hvis det er noe dere lurer på:)

 

 

 

Bilder fra neostrata.com


Shirt shorts

 

 

 

 

 

Blazer Vero Moda, shorts (nedenfor), bag Marc by Marc Jacobs Classic Q Groovee, sweater Bik Bok, shoes (nedenfor)

 

 

 

  

Denne shortsen er helt konge, og kjempegod å gå i pga det er ribbestrikk i livet. Vil absolutt anbefale dere å kjøpe den (hvis dere liker den stilen).

 

Er fra den nye kolleksjonen 5 inch and up by nelly (link over) 🙂

Wanties

 

 

 

 

 

 

 

Anya cap 249,- her

 

 Detachable hood coat $ 99.00 her

 

Givenchic dress $ 68.00 her

 

 

 

 

Donna leopard moto coat $ 188.00 her

 

 

 

Strømpebukse 99,- her

 

Chanel Gold Fingers

 

 

 

 

 

Bahama Mama solpudder, 151,- her (tilbud nå)

 

 

Antiqued gold quilted bag $ 64.00 her