Min hverdagssminke

Jeg får ofte spørsmål om hverdagssminken min og hva jeg bruker, derfor tenkte jeg å vise dere hvilke produkter jeg bruker nesten hver dag. 

1. Glominerals LUXE Translucent Powder bruker jeg til å sette den flytende foundationen med. Baker/trykker pudderet inn i huden med den pudderpuffen som kommer med. Det er et veldig finmalt pudder og gir en veldig naturlig finish. 

2. Eyeshadow Palette fra NYX, Daring Damsel (ad link). Dette er typiske farger jeg bruker hver dag, elsker komboen i dette palettet. Brun og gulltoner er perfekt til hverdags, siden det passer til alt.

3. Denne 18 karats-gullbørsten fra Sigma fikk jeg på sminkekurset til Dajana, og den er perfekt for å legge baseskygger, for eksempel gull over hele lokket. Jeg pleier å bruke den med vann eller settingsspray for å få frem pigmentene og shimmeret bedre.

4. Glominerals Contour Kit i Fair to Light bruker jeg hver dag, elsker fargene, og de blender seg kjempefint. 

5. glominerals Satin II er min faste flytende foundation, har brukt den i nesten fire år nå! Den er god for huden siden den er mineralbasert, og gir ekstrem dekkevne. Kan blande den ut med fuktighetskrem hvis du synes det blir for mye. Jeg bruker den i Natural Fair.

6. Lancome Grandiose Liner er en helt ny liner som er matt, og i tillegg kan en bøye selve skaftet i 35 grader slik at det blir enklere å komme til overalt. Jeg elsker den matte finishen, og den er veldig enkel å påføre. 

7. Før jeg setter på falske vipper bruker jeg alltid mascara, og Grandiose Mascara Extreme fra Lancome har blitt en ny favoritt. Den gir supermye volum og lengde, og har også samme funksjon som eyelineren nesten, ved at den er bøyd i forskjellige vinkler for å komme til overalt.

8. Jeg varierer leppestifter fra dag til dag, men denne Cream Lip Stainen i nr. 13 fra Sephora er en av mine favoritter. Blir veldig fin og matt, og har en superfin gammelrosa farge!

9. Dipbrow Pomade i Medium Brown fra Anastasia Beverly Hills pleier jeg å bruke på brynene sammen med børsten i nr. 15.

10. Jeg har blitt helt hekta på strobing etter at jeg fikk det nye Strobe of Genius-palettet (ad link) fra NYX. Det er så utrolig pigmentert og gir en kjempefin glød i huden. Bruker det hver dag!

Satser på å komme med videoer etterhvert på hvordan jeg gjør sminken min, hvis det er ønskelig. 
 

Pina Colada timeI dag var jeg på The Body Shop event på DoGA Funky Fresh Foods. Det var i forbindelse med lanseringen av den nye serien deres – Pinita Colada, og deres arbeid for å hjelpe å redde regnskogen i blant annet Vietnam. 

Vi fikk servert de diggeste Pina Coladaene jeg noen gang har smakt, og masse god vegansk mat. I tillegg fikk vi høre om alle sakene The Body Shop har vært med på å hjelpe opp igjennom årene. De har virkelig fått til mye, og gitt bort flere millioner dollar til gode saker. 

Serien var forresten superdigg! Ahh.. Perfekt nå som jeg skal til Spania. Luktet som syden! <3 

Boho dress


Dress Dry Lake here // Shoes NLY // Bag Bershka

 

Dry lake er en av mine favorittmerker, og når jeg så denne boho-kjolen så måtte jeg bare ha den! Jeg elsker kjoler med lange ermer, men samtidig må de være luftige når det er veldig varmt ute.

Ellers var jeg og fornyet passet mitt denne uken. E n d e l i g ! Det forrige bildet mitt var så jævlig at det var faktisk flaut å levere det i skranken hver gang. Se for deg Britney Spears during the 2006 meltdown, bare med ring i leppa og rumpetroll-øyenbryn. Derfor var jeg vel forberedt denne gangen, følte nesten jeg skulle opp til eksamen. Konturerte ansiktet mitt til det ugjenkjennelige, vipper lengre enn nesa. Og så tenkte jeg litt frem i tid, hvilken hårstil går ikke “ut”? Skal trossalt ha det passet i ti år til. De krøllene som er nå, er muligens veldig lame om noen år, så da ble det rett hår. Eneste er de overtegnede Kylie Jenner-leppene, der kan det være jeg gikk på en smell. Det er sikkert 2000 and late om noen år. Verste er jo at de bare tar ETT bilde, så det er ikke noe second chances. Det er ikke noe selfiegenerasjon nede på Grønland Politistasjon, altså. Men jeg fikk se det, og det ble faktisk veldig bra! All the hard work payed off 😂

 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Workshop med Linda Hallberg

Sist uke var jeg på NYX-event på Art Complexion makeupskole. Der hadde vi workshop med den store skjønnhetsbloggeren fra Sverige, Linda Hallberg, som har over 800.000 følgere på Instagram. Hun demonstrerte en veldig fargerik sminke, viste oss strobingteknikker med det nye strobing-kitet til NYX og ga oss tips til hvordan komme seg opp og frem på Instagram, Youtube, blogg osv. 


Etterpå fikk vi velge oss ut den sminken vi ville ha, inkludert de nye ombre leppeproduktene og blushene til NYX. Vi fikk også servert ombre-kake og sushi! Nam. (Ja, jeg liker faktisk noe sushi nå, sliter bare litt med de pinnene, hehe.)


Alex, meg, Linda og Dajana 🙂

 

Sommerfresh hår! // -20% på valgfri behandling

Sponset

Sist onsdag var jeg tilbake hos Mia SoleimGiardini Hårdesign på St. Hanshaugen for å fikse håret. Det var så herlig å få tatt etterveksten, heist extensionsene og få klippet av de slitte tuppene! Hun stripet etterveksten kjempetett slik at det ser helbleket ut, men ikke blir så slitt. Jeg merker stor forskjell på kvaliteten etter at hun begynte å bruke Olaplex på håret mitt. Det brekker ikke like mye lenger, og har generelt bedre kvalitet. 

Mia er så flink, så glad for at jeg har henne som frisør! <3 Nå er jeg hair fresh resten av sommeren, og klar for sydentur!


Om du bestiller time hos Mia får du 20% rabatt på èn valgfri behandling, enten klipp, farge eller hva du måtte ønske. Tilbudet gjelder ut juli.

Bestill time online her eller på telefon 22 11 18 60

Sjekk ut Instagram’en til Mia her for å se hennes fantastiske arbeid!

 

Sporadisk

Hellu 🙂 Nå har jeg litt dårlig samvittighet, har vært veldig sporadisk og lite blogging i det siste. Jeg har måttet ta meg en liten pause slik at jeg fikk lysten tilbake igjen, og hadde noe å skrive om. Jeg har blogget nesten fire år i strekk nå, og det er naturlig at en blir litt tom og lei etterhvert. Så nå måtte jeg bare legge den bort litt. Men har mange innlegg på lager, har bare vært så mye å gjøre i det siste, så de kommer nå fremover. 

Jeg ble denne uken igjen spurt om å bli med i et program for TV3, men innspillingen er neste uke og jeg har rett og slett ikke mulighet. TV er absolutt noe jeg har lyst å jobbe med, men samtidig er det jævlig skummelt, haha! En må rett og slett bare hoppe i det. Men de skulle høre med meg ved en senere anledning om det kom noe passende. Ellers har jeg bestilt ferie, så jeg reiser i begynnelsen av juli til varmere strøk. Åh, gleder meg såå mye. 

I går var jeg på sommerfest i St. Hanshaugparken, det var kjempegod stemning med livemusikk og DJs. Sommer i Oslo er litt kos det også! Nå skal jeg gjøre meg klar og så skal jeg gå ned til Ben & Jerry’s på Karl Johan og spise is! Nam <3 

Flere innlegg kommer senere i dag, senest i morgen 🙂 See ya <3

 

En erfaring rikere

 photo ck2_zpsnnqrkpe9.jpg

Hei dere 🙂 Blitt noen dager siden sist. Jeg dro faktisk på den daten på fredag, og det var veldig hyggelig. Han var også kjempe hyggelig, men ikke helt min type, dessverre. Vi hadde noen glass rødvin og en god prat så dro jeg hjem. En erfaring rikere, I guess?

Jeg kjenner jeg har fått litt nok av dette opplegget, så nå skal jeg bare fokusere på meg selv, så får jeg se hvem som dukker opp, om noen gjør det. Dessuten har jeg så sær smak at jeg tror ikke jeg kan finne noen gjennom Tinder for eksempel, der er det liksom bare utseendet en ser. Selv om jeg er overflatisk når det gjelder meg selv, så er ikke den andres utseende særlig viktig, det er personligheten som fenger meg. Sånn har det alltid vært. Kanskje derfor jeg og han ene eksen min ble kalt skjønnheten og udyret i tenårene? Folk er slemme, as :p 

Nå sitter jeg og lurer på hvor jeg skal dra på ferie i sommer, enten Spania eller USA tenker jeg. Trenger virkelig å dra bort i noen uker nå, men det blir nok ikke før i juli. Det er også best i forhold til bloggen, ettersom det er mye events og happenings i juni, og veldig lite som skjer i juli. 

Håper dere nyter sommeren på godt dere kan <3

Back on the band wagon

 photo beige bukse4_zpsz9tc4rtw.jpg photo beige bukse2_zpscmdi6zbi.jpg

Jeei, helg, endelig. Nå skal jeg snart muligens gå og spille basket med noen kompiser, jeg er jo litt over én og en halv meter, så det er jo bare på sin plass. Og etterpå skal jeg kanskje på en date, så lenge det ikke blir for sent. I’m back in business! Haha. Skulle jo slutte med det der men kan jo ikke gi meg etter én date, eller hva? Tror ikke jeg skal lange så mye ut om det på bloggen i ettertid denne gangen, jeg kunne blitt Carrie Bradshaw på syre hvis jeg hadde lagt ut om singellivet mitt her. Seriously.

Jeg kan iallefall si at han er sykt hyggelig, skikkelig gentleman, ville gi meg blomster og sånn, aaw. Men jeg er ikke så fan av blomster, så sa at han trengte ikke stresse med det, hehe. Tanken som teller 🙂

 

Dog walk

 photo antrekk6_zpsqok5ptc7.jpg

Noen mobilbilder (grøss) fra den lange turen vi gikk med hunden til Kristoffer i dag. Hadde ikke batteri på noen av kameraene, så da fikk det duge. Fikk lyst til å hoppe oppi fontenen med hunden for det så så digg ut, men tror ikke det hadde vært sosialt akseptabelt. Just a hunch.

 

Nå skal jeg straks til en venn og lage mat, Enchiladas, nam. Jeg er en meksikansk-matfrik, det skal bli så digg! Føler virkelig det er fredag i dag. Gleder meg til helg <3