Today’s glam

 photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-9_zpsjcejd7g4.jpg photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-8_zpsafgy3tei.jpg photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-7_zpsl0ofyjdt.jpg  photo bathroom vanity table interioslashr sminkebord-5_zps5kpijizi.jpg

I dag gikk jeg for en av mine favorittlooker, litt sotet øyensminke og nude lepper. Jeg har brukt Myth leppestift fra Mac på leppene, øyenskygger fra Smashbox Master Class Palette, Crunch blush fra Urban Decay og contouring kit fra Anastasia Beverly Hills. I tillegg krøllet jeg håret med rettetang, digg løsning når en har glemt krølltanga hjemme! Lenge siden jeg har hatt noe annet enn rett hår, så det var herlig å få litt volum i det igjen. 

Nå har jeg akkurat vært på en meget vellykket shoppingrunde, fikk så masse fint med meg hjem! Veldig bra salg her, spesielt på ZARA. Anders kjøpte ikke en eneste ting, selvfølgelig. Mest kresne personen jeg kjenner når det gjelder klær, lol.

 

 

Breakfast at Melia

 photo breakfast frokost melia valencia-3_zpsmkcyfppq.jpg  photo breakfast frokost melia valencia-4_zpshx2pfzdd.jpg  photo breakfast frokost melia valencia-5_zps6sewjrdd.jpg

Frokosten på hotellet skuffet ikke i dag for å si det sånn. Jeg rakk ikke engang å komme over alle stasjonene før jeg ble stappmett. Jeg blir så febrilsk når jeg skal velge så mye mat på en gang, det er null systematikk i det. Me see, me wantie! Så jeg ender opp med alt slags rart, mens Anders sitter der med hans ferdig klekkede planer for frokosten, han er så skråsikker på alle komboene og legger det opp som en gourmet kokk. Det er nesten litt komisk og se på ham, han behandler råvarene med slik respekt! Haha.

Jeg er litt sånn at jeg vil bare smake på alt. Elsker å smake nye ting. Jeg planla å bare ta et bit av den fantastiske donuten du ser på bildet over her, for donuts er en av de matvarene (selv om jeg spiser nesten alt) som rett og slett bare er for usunt til at jeg kan ha noe som helst god samvittighet. Transfett og friterte ting er matvarer jeg helst står over. Men den smakte jo søren meg så godt at jeg klarte nesten ikke å legge den fra meg etterpå. Gaawh.

Nå ligger vi i sengen med hver vår laptop og skal snart gjøre oss klare til å dra ut. Tror ikke det blir det beste været i dag faktisk, så da må vi vel shoppe litt da? Ja, tror det. Fant også en skikkelig kul Hawai-bar på TripAdvisor som ligger i nærheten, har skikkelig lyst til å dra dit!

Arriving in Valencia

 photo valencia_zpstsp6fxto.jpg 

Snapchat: heidichic

 

 photo room service melia valencia-2_zpsbvzsoyfw.jpg  photo room service melia valencia-3_zps3tsntxnw.jpg

Vi var rimelig slitne i går kveld da vi kom frem, etter den varmeste flyturen ever, ikke minst tyngste bagasjen ever (8 kilo overvekt som vi hadde fordelt litt overalt i håndbagasjen) og en kjøretur til et sted som ikke lå inne på GPS’en. Det er alltid gøy, med femfeltsveier i en storby. Dermed ble det bare room service og sesongpremieren av I am Cait, så sloknet vi hardt like etter det. Men herregud, helt nydelig å komme hit!

Jeg våknet for litt siden faktisk, nå er klokken 04.40, og jeg er lys våken. Typisk. Får alltid så rar døgnrytme når jeg drar på ferie. Nå sitter jeg bare og gleder meg ihjel til hotellfrokosten som jeg tror er helt fabelaktig her, kan ikke klokka gå raskere??! Når jeg først setter i gang med min overaktive hjerne midt på natten så er det null håp for å sove igjen, dessverre. Kløøør i fingrene etter å shoppe også. Jeg får prøve å se litt stand up på Netflix for å få tiden til å gå. Anbefaler Bill Burr, hvis du liker politisk ukorrekt humor (eller bare uansett, han er jævlig morsom). 

See you later 🙂

Cotton Candy Bikini

 photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-3_zps21d0lwzm.jpg  photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-4_zpscfmmum2q.jpg  photo TRIANGL brigitte cotton candy bikini-7_zpsnplieliv.jpg

Brigitte Cotton Candy Bikini HERE

 

Jeg var så heldig og fikk plukke ut min favorittbikini fra TRIANGL for en uke siden, og i går kom den endelig i posten. Perfekt timing, rett før jeg skal til syden! Jeg bare elsker heklingen sammen med neoprenstoffet i pastellrosa og grønn. Jeg prøvde den på i går, og de bikinitrusene er seriøst de beste jeg noen gang har prøvd. Stoffet er helt utrolig, og den passet som hånd i hanske! Kan ikke vente med å vise dere hvordan den er på <3

I got to pick out my favorite bikini from TRIANGL a week ago, and yesterday it finally arrived. Perfect timing, right before my trip to Spain! I just love the crochet fabric mixed with the neoprene in pastel pink and green. I tried it on yesterday, and the bottoms are literally the most perfect bikini bottoms I have ever put on. The fabric is amazing, and it fit like a glove! Can’t wait to show you guys how it’s on <3

Zooutfit

The 90’s inspired outfit from when I was in the Berlin Zoo earlier in July. Gosh, I miss the 90’s… simpler times.

Dress Bik Bok // Choker Topshop (similar HERE) // Backpack ZARA

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Zoologischer Garten Berlin

Naked Naiveté

Det er kanskje ikke alle som vil tenke på at høsten er her om en liten stund, men den bringer også med seg nye trender som er spennende. Jeg har testet noen av lakkene i den nye høstkolleksjonen til Vinylux, som heter Contradictions Collection. I denne kolleksjonen finner du ikke bare mørke farger som er typisk høst/vinter, men også lyse, kalde pastellfarger. Jeg synes det er supert – på den måten får en mer forandring, og pasteller er uansett fint å bruke året rundt! 

#195 Naked Naiveté, Weekly Top Coat & SolarOil


Denne har jeg lagt tre lag med for å få den helt opaque, og et lag Weekly Top Coat – en trenger ikke underlakk med Vinylux. Det er lurt å bruke en negleolje etter at neglelakken har tørket, da den pleier neglebåndene, men også trekker ned i neglelakken og gjør den mindre porøs og mer holdbar. Oljen kan du påføre hver dag om du vil.

Jeg kommer til å poste mer så snart jeg har prøvd noen av de andre fargene 🙂

In the Berlin Zoo

While I was in Berlin I went to the zoo there, which is like the biggest one in Europe. Unfortunately I didn’t get to see the aquarium part, with the sharks and alligators, ’cause we were too late, but I got some pics of the other cutie petutie animals <3

This guy’s behind was so red and swollen, I just couldn’t show it. It would be like putting him on display. I think they’re proud of it though.

Feeding time. I wanted to take this bad ass tiger cat home with me so bad.

Sleeping beauty.

Giraffes, one of my favorite animals <3 Kind of ironic, considering how short I am.

Timon…

and Pumba.

This guy needs some serious moisturizer after his mud mask.

Hey there, cutie!

What’s up, Doc?I thought this was a wax monkey or something when I first saw this little fella. This is one clean cut, perfect monkey with a long ass tail!

Hope you liked the pics, tune in later for my zoo outfit.

All black

Helsort antrekk fra Berlin.

I dag har jeg hatt en hyggelig dag, først var jeg innom noen PR-byråer, så møtte jeg Kris og spiste frokost på Smoothie Exchange. Anbefaler virkelig Acai Energy med soyaprotein om du ønsker en litt mer fyldig smoothie, veldig god! Etterpå gikk vi en liten tur. Nå har jeg nettopp vært på Byporten og hentet sminke fra Make Up Store, gleder meg til å sjekke det ut. Og så har jeg handlet inn litt diverse til sydenturen, self tan, negletipper osv. Gleder meg masse til å reise, skal bli så godt med sol og varme. Sommeren har ikke akkurat vært det store her hjemme.

I’m wearing:

Blazer NLY design by Victoria Törnegren HERE

Sunglasses Le Specs HERE

Sneakers Nike

Bag and dress ZARA

 

Wasting an outfit

Her er noen bilder av mitt søndagsantrekk. Planen var å bare slenge på seg noe raskt og ikke sminke seg noe særlig, men det utvikler seg alltid også blir det: “Ta med kameraet, a!” Litt av stresset med å blogge, men også noe av det jeg liker best. Jeg tror nesten det var hovedgrunnen til at jeg begynte med å poste på Instagram, og deretter startet blogg. Da føler jeg ikke at jeg sløser et bra antrekk på en ubetydelig dag, noe søndager som regel er, lol.

//Here are some pictures of my Sunday outfit. The plan was to just throw on something fast and not put on a lot of make up, but it always evolves and then it becomes: Bring the camera!The stressing part of blogging, but also one of my favorite things about it. It probably was the main reason why I started to post on Instagram, and then started a blog. Then I do not feel that I waste a good outfit on an insignifigant day, which Sundays usually are, lol.
I’m wearing:

Skirt Missguided HERE

Top Brandy Melville

Heels Mango (old)

Hat H&M

Bag ZARA

Shop the look:

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.