Kom og møt oss i morgen på Beauty House Pilestredet!

I morgen kan dere komme å møte seks av oss jentene bak den ekslusive nude-kolleksjonen til Frøya Cosmetics. Vi har alle valgt hver vår nude liquid lipstick som kan kjøpes online her, men også i morgen på Beauty House Pilestredet fra kl 12-14! Det kommer til å bli så hyggelig:D Det blir delt ut flotte goodiebags til de 30 første, i tillegg til trekning av heldige vinnere som får kit’et med alle ti fargene! 

Jeg gleder meg til å se dere! 🙂 Hvis du vil kjøpe min farge allerede nå, så kan du gjøre det her <3

Nytt tannblekemiddel til Norge – Spotlight Whitening

I dag var jeg på et event i Jacob Aals gate for å bli presentert den nye tannblekingen som har kommet til Norge – Spotlight Whitening. Jeg var litt skeptisk først, fordi jeg vet at det er så strenge regler på hva en får lov å ha i slike produkter i Europa, og jeg er vant til å bruke sterke Crest White Strips fra USA som inneholder veldig mye peroxid, og som er veldig effektive.

Processed with VSCO with c1 preset

Men jeg er veldig glad for at jeg dro, ikke bare på grunn av det flotte lokalet og den gode frokosten, men fordi jeg fikk informasjon om tennene som jeg ikke visste. De to søstrene som står bak merket er tannpleiere, og hun ene søsteren forklarte oss at te, kaffe, brus, rødvin osv setter flekker kun ned til de 5 første lagrene i tennene. Dermed trenger en ikke så mye peroxid for å få dem hvitere.

Kraftige white strips, for eksempel dem fra USA, kan inneholde så mye som 20% peroxid, som kan gå mye dypere ned i tennene enn nødvendig, kanskje 20 lagre ned, og dermed ødelegger emaljen. Jeg merker jo at etter å ha brukt så sterke produkter så iser det i tennene, og etterhvert ser tennene mine gjennomsiktige ut når jeg ser nærme i speilet, noe som har skremt meg. De blir hvite fort riktignok, men det er ikke verdt å ødelegge tennene for.

Processed with VSCO with c1 preset

Tilnærmingen fra Spotlight Whitening er veldig annerledes. Stripsene inneholder kun 0,05% peroxid, sammen med andre ingredienser, som visstnok skal være veldig effektive for å lysne tennene. Og de kan brukes jevnt og trygt, istedetfor å “sjokk-bleke” tennene med altfor mye peroxid på kort tid.

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Lene Orvik er offisiell ambassadør for merket

Processed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Jeg har ikke prøvd det enda, men fikk med stripsene og tannkremen, så jeg gleder meg til å se resultatene. Da kan jeg iallefall slappe av og tenke at tennene mine ikke blir skadet! 

Pre-sale: Nå kan du kjøpe min liquid lipstick “Heidi Chic”!

Annonse for eget produkt

Nå er nedtellingen over og jeg kan endelig fortelle hva jeg har jobbet med de siste månedene! I samarbeid med Frøya Cosmetics har jeg lagd min egen liquid lipstick, altså en flytende leppestift med en flott, matte finish. Jeg ville lage en nude farge som gjenspeiler meg og min stil. Den passer så og si for alle, uansett alder, anledning og sesong. Jeg er så fornøyd, dette er et sikkert redskap å ha i sminkevesken!

Frøya exclusive by Heidi Chic kan kjøpes her

Konsistensen er fantastisk, virkelig en av de beste jeg har prøvd på flytende leppestifter. Den sitter som støpt, og tørker fort, men tørker ikke ut leppene. Fargen jeg har valgt passer også bra til å “overtegne” leppene, hvis du vil jukse deg til litt større lepper. Ser veldig realistisk ut!

Vil takke for all entusiasmen blant mine venner og lesere, setter virkelig stor pris på dere!

Kjøp den online nå her! <3