New limited edition from Body Shop

The Body Shop har nok en gang funnet på en ny genial kolleksjon med en original duft, og denne gangen er den kun å finne ekslusivt i deres nettbutikk. Den blir beskrevet som den mest forførende serien noensinne fra Body Shop, og det kan jeg nok si meg enig i. Produktene fra Smoky Poppy-kolleksjonen er fylt med ekstrakt fra oljerike valmuer, og lukter veldig mystisk og tungt. 

Body Butteret lukter noe mildere enn resten av serien, noe som er bra siden det ikke er så digg med alt for sterke dufter på kroppskrem. 

Bath Boms har de også i kolleksjonen.

Lip & Cheek Velvet Sticks i fargene 40 Red og 50 Universal. Den sorte, Universal, tilpasser seg pH-en i huden din slik at du får din helt egen fargenyanse.

Jeg elsket denne rødfargen som jeg fikk av Lip & Cheek Velvet Stick i fargen 40 Red. Jeg trodde jeg hadde nok røde leppestifter, så jeg forventet ikke å bli så begeistret for denne, men jeg syntes fargen var helt nydelig! Og så blir den litt matt, noe som gjør den enda finere.

Om dere har lyst til å teste ut den nye kolleksjonen, så får dere 50 kr rabatt ved kjøp av et Smoky Poppy-produkt i webshopen her. Bare bruk rabattkoden POPPY50BLOGG.

Ha en fin helg! 🙂

Sponsede produkter

Contouring with eyeshadows

Når du konturerer ansiktet, så kan du egentlig bruke ting du har hjemme, selv om det ikke er spesiallaget for konturering. Eksempler på det er brune, kalde øyenskygger som lowlighter, flytende øyenskygger i skimrende gull eller sølv som highlighter, og om du har en fin øyenskygge i en ferskenfarge kan du bruke den som blush. 

Dette er faktisk det nye designet til Make Up Store, som har omtrent redesignet hele sortimentet deres, inkludert innholdet som er blitt forbedret. Skyggene er mye mykere og drysser mindre, neglelakkene holder lenger osv. Og designet er helt nytt! Før kom øyenskyggene på runde beholdere, men nå ser det mer ut som bronzere og blushere. Passer jo perfekt til min demonstrasjon.

Her har jeg overdrevet litt for at dere skal se effekten, ofte viser ikke sminken så godt igjen på bilder, og da må en klæsje på litt ekstra.

Uansett, den mørkebrune øyenskyggen Kakaow har jeg tatt øøørlite grann av på kosten og påført under kinnbenet. Hvis du suger inn kinnene, så påfører du den altså i det hulrommet som oppstår. Men hvis du vil skape en illusjon av et høyere kinnben, så må du plassere den lenger opp. Vær forsiktig så det ikke ser unaturlig ut. Den oransje øyenskyggen Splash er plassert rett over der igjen, og til slutt har jeg highlightet kinnbenet med en skimrende pulverskygge i sølv som heter Surface. Det er også veldig viktig å blande inn produktene underveis. Her har jeg brukt Mac sin contouring brush til alt egentlig, som er avbildet overfor. Men det er lurt å ha en separat børste til highlighteren, ettersom effekten av lowlight blir ødelagt hvis du får shimmer inn i den, fordi det er lysreflekterende og dermed forstørrer området. 

Kanskje du kan bruke noe av det du har hjemme og prøve deg frem! ♥

Costume & coffee


Akkurat nå sitter jeg og nyter en skinny Cappuccino og hasselnøtt crisp bar sammen med mitt favoritt moteblad. Snart skal jeg gjøre meg klar, så skal jeg på et møte med et av mine favoritt sminkemerker. Overlykkelig for at det snart er helg, leiligheten er ryddet og vasket og det er dags for Mitt Dansecrew i kveld! Hoho. Noen andre som ser på det?

Meat


Nå kom akkurat Anders og jeg hjem fra MEAT, en fantastisk digg restaurant på Løkka. Sjekk den burgeren, a! Anbefaler Bacon Be Crazy-burgeren, om du skulle ta turen. De har til og med Bacon milkshake der! Omg, har noen smakt det? Jeg er alltid gira på å smake nye ting, selv om de er sprø, men Bacon milkshake – det kan ikke være godt.

Nå er jeg så mett at jeg vet ikke hvor jeg skal gjøre av meg. Sofaen er vel en fin plass nå. Snart helg igjen, aah, herlig!!

Vixen Blog Awards

I går var det duket for Vixen Blog Awards for å kåre de beste bloggerne av 2014. Først dro Kaja og jeg på pre party med resten av finalistene, der var det bobler i glasset, masse kjentsfolk og hyggelig stemning.

Kaja og Tine


Mitt antrekk bestod av skjørt fra Stars by Jonas Hallberg, genser fra Zara, sko fra Spania og veske fra Love Moschino.Ida Marie spilte i åpningen av Vixen Blog Awards, og fy faen, den dama kan synge! Åh, det var så rått. Misunnelig på den stemmen!

Årets nykommer, Giggles & Dimples

Jeg satt vedsiden av Anna fra bloggen Mammatilmichelle og Anniken fra Annijor, to veldig hyggelige og jordnære jenter. Anna ligner så mye på en venninne av meg både i utseende og væremåte at jeg blir nesten helt forstyrret, haha. Det er helt sykt. Og Anniken er bare rå, jeg trodde hun var litt preppy, men hun er en jente som gir faen og det liker vi! Begge var nominert i årets Ungblogg.Gilmakeup vant årets Skjønnhetsblogg og det var så fortjent, heiet på henne! Superflink til å sminke seg!

Alt i alt, en herlig aften! ♥

Hårbørsten du bare MÅ ha

Jeg har brukt den originale Tangle Teezeren i litt over et halvt år nå, og kunne ikke vært mer fornøyd. Det var en hårbørsterevolusjon når jeg først oppdaget den, særlig fordi jeg har extensions. Tangle Teezer er virkelig en drøm når det gjelder å løse opp floker – raskt og smertefritt. Her om dagen fikk jeg en ny versjon av TT i en goodiebag – nemlig Elite Salon. Den originale er jo superbra, så jeg var veldig spent på å prøve den nye. 

Tangle Teezer Salon Elite har litt mer standhaftige “tenner” som gjør at den grer fortere gjennom et stort extensionshår. Den er også større, som gjør at den passer bra til tykkere hår. Ofte kan den originale virke litt liten, og selv om den går som en drøm, så føler jeg at jeg må gre gjennom håret en del ganger for å komme igjennom alt.

Elite Salon er rett og slett litt hardere, tar litt mer tak i håret og er diggere å holde i. Jeg tror at hvis du har extensions så blir du positivt overrasket over Salon Elite, fordi den gjør prosessen litt kjappere. Har du vanlig hår, kan du gå begge veier. Om du liker at børsten tar litt mer tak i håret, så ville jeg gått for Salon Elite. 

Akkurat nå er det faktisk stort salg på Tangle Teezers på blivakker, og du får kjøp Salon Elite til -40% HER, og den originale til -34% HER. Ellers finner du alle sammen i forskjellige mønster og design samlet HER

Har du Tangle Teezer? Hva synes du?

Inneholder affiliatelinks

Leather shortsLeather shorts Romwe HERE // Bag Love Moschino // Shoes Adidas Superstar // Turtleneck gina tricot (old) // Coat NLY Design (sold out)

Endelig har jeg fått tak i den perfekte skinnshortsen – til 9 dollar vel og merke! Det jeg liker med shorts er at det rett og slett er mer sporty enn skjørt, men like komfortabelt å gå i. Et plagg som har manglet i garderoben, og som er like anvendelig om vinteren som til vår og sommer til bare ben.

I morgen er det Vixen Blog Awards, og jeg har ikke funnet noe å ha på meg enda, iiik! Jeg er alltid i siste liten med sånne ting. Først skal jeg på preparty med resten av finalistene på Hotel Continental, deretter bærer det videre til Christiania Teater på prisutdelingen. Jeg vet jeg ikke kommer til å vinne, jeg vant jo i fjor i samme kategorien, og hovedfokuset er ikke skjønnhet på bloggen lenger. Men en ære å bli nominert uansett! :))

//Finally I got hold of the perfect leather shorts – for 9 dollars, mind you! What I like about shorts is that they’re simply more sporty than skirts, but equally comfortable. A garment that has been lacking in my wardrobe, and one that is equally applicable in the winter as the spring and summer to bare legs.

Tomorrow I’m going to the Vixen Blog Awards, and I have not found anything to wear yet, eeek! I’m always in the last minute with things like this. First I’m going to the pre party with the rest of the finalists at Hotel Continental, then we’ll carry on to the Christiania Theater to watch the award ceremony. I know I’m not going to win, I won last year in the same category and the main focus on my blog is not beauty anymore. But it’s a big honor to be nominated anyway! :))

/In collaboration with Romwe

New Versace perfumes

Som finalist i Vixen Blog Awards var jeg så heldig å få disse flotte parfymene fra Versace i dag. Ah, jentelykke ♥ Jeg elsket alle sammen, men favoritten min var nok den sorte – Crystal Noir. Det var også kjæresten min sin favoritt. Den luktet ganske tungt og mystisk med toner av blant annet ingefær, kardemomme, pepper, kokosnøtt og muskat. På andre plass lå nok den rosa, Bright Chrystal, som er en typisk frisk og classy jenteparfyme med toner av granateple, sitrus og blomster.

Har du prøvd noen av disse? Fortell!

Spring nailpolish

Ah, jeg ble så glad når jeg så at vi hadde fått disse nye neglelakkene i goodiebagsa fra Nelly. Det er blant annet disse fargene som blir trendy til våren. Jeg elsker Vinylux, og orker nesten ikke å bruke noen annen neglelakk, fordi de flasser så fort av. Disse holder akkurat lenge nok til at jeg er lei av fargen, cirka en uke.

Jeg er så lei av høst- og vinterfarger på neglene, så det var på tide med noe nytt. Digger denne fargen! Så lys og fin blå. Creekside heter den, og er min favoritt atm 🙂

Liker du vårfargene?

Følg meg på Instagram: @heidichic