Like a zebra

 

 

FAUX FUR MINUSEY.COM

SHOES JEFFREY CAMPBELL

PENCIL SKIRT SAMSØE | SAMSØE

CROP TOP NECESSARYCLOTHING.COM

BAG ROMWE.COM

I kveld skal Anders og jeg til en kompis på Frogner å spise Raclett. Vet dere hva det er? Ikke jeg heller:P hehe, det er visst noe lignende tapas, masse forskjellige oster og kjøtt. Høres iallefall digg ut, jeg gleder meg:) Kanskje det blir en tur ut på byen etterpå også, who knows:) Likte dere antrekket?

 

Håper dere har en fin påske 🙂

NEW YORK: Del 2

 

 

 

 

I Meatpacking District dro vi på en fin meksikansk restaurant som het Dos Caminos og spiste og drakk Margaritas. Kjempegodt, anbefales!

 

 

Det er også mange bra klubber i Meatpacking, og vi dro på en klubb på taket på Gansevoort Hotel som vi hadde fått anbefalt. Det var syykt fett, en av de feteste stedene jeg har vært ute. Skikkelig fab, god stemning og utsikt over byen både fra inne og ute på rooftopen. Om du er gammel nok så bør du absolutt dra hit en gang du er i NYC:) Fikk bare tatt et dårlig bilde inne, siden det var så mørkt, but you get the point:P

 


 

Harlem var en av mine favorittopplevelser mens jeg var i NYC, utrolig kult å få sett hvordan det var i hooden:p Pappa gikk faktisk på skole her da han var yngre – fun fact :p Etter å ha gått litt rundt i butikker og diverse gikk vi å spiste på Applebee’s i Harlem. Det var diigg mat, bare synd at alle kaloriene stod på menyen ettersom nesten ingen måltider var under 1500 kcal:P Men who cares, vi er på ferie!

 

 

Vi bodde på Hotel 17, som ligger mellom Union Square og East Village, veldig bra strøk. Det er ikke alltid like lett å finne hoteller når en skal på storbyferie, ettersom mye er for dyrt, for bråkete osv. Jeg vil jo bruke mesteparten av pengene på shopping, så det beste er jo å finne et rimelig og bra hotell! Veldig fornøyd med Hotel 17, bodde her sist jeg var her også. Det er langt ifra superfab, men det er gjennomført bra, renslig og rolig! En Woody Allen-film har faktisk blitt filmet på dette hotellet også. Enda en fun fact:p

 

 

 

Union Square ligger rett ved en kjent park og markedsplass som ofte blir vist på TV, det er veldig koselig her. Det er også en del kule butikker og matsteder på Union Square, i tillegg til subwaystasjonen.

 

 Wholefoods Market ligger også på Union Square, og det er virkelig et matmekka! Du kan gange Meny med hundre liksom. All mat er også naturlig og mest mulig uten konserveringsmidler. Det er matbarer overalt, så det er bare å plukke seg det en vil, enten det er sushi eller meatballs. Det er også et enormt utvalg av kaker og desserter – yum ♥ Og så er jo Forever 21 rett vedsiden av 🙂

 

 

 

 

 

 

 

 

Alt i alt en super tur, en av de beste feriene i mitt liv! Vil tilbake, snaaart ♥

Gel polish kit

 

Jeg fikk øye på Sensationails Gel Polish Starter Kit da jeg var i USA, og tenkte med en gang at dette må jeg ha! Det var jo superbillig, og digg å kunne gjøre det hjemme selv. Jeg har vært på Shellac-kurs, så jeg vet hvordan jeg skal legge det. Ikke det at det er sånn kjempeavansert, men det er jo ganske annerledes enn å legge på vanlig neglelakk. Gel-lakk tørker ikke før du har herdet den i UV-lys og smørt på et middel til slutt. I denne pakken fikk jeg med UV-lampe og alle midlene jeg trengte for å påføre det, så det var jo flott.

 

 

Jeg kjøpte også et Removal Kit og en Removal Tool for å få bort lakken. Lakken sitter på i opptil to uker.

 

 

 

Jeg tenkte det var lurt å kjøpe noen ekstra farger i tillegg til fransk manikyr, så da kjøpte jeg rød (Juicy Sangria) og rosa (Pink Chiffon). 

 

 Du får kjøpt dette settet på Vita, online her for eksempel.

 

Gleder meg til å prøve dette, og håper det fungerer bra! Må bare ut og skaffe meg en adapter til stikkontakten først, siden den er beregnet for bruk i USA. Jeg skal oppdatere dere med evt. resultat og min endelige mening:)

 

 

Har dere prøvd Shellac/Gel-polish før?

Min sminkerutine

 

 

 Smashbox Photo Finish Primer her

 

 

Missha BB Cream her

 

 

Dette pudderet er hydrerende, slik at det ikke tørker ut huden som mange andre pudder gjør. Smashbox Halo #Light med kabuki her

 

 

Dette gir ikke så mye farge, men gir en fin glød ved å avgi skimmer. Bobbi Brown Shimmer Brick Bronze her

 

Dette pudderet gir en litt rosa/brun glød, veldig fin å bruke i kinnene! Fant den dessverre ikke online :

 

 

Dette er min favoritt concealer fordi den ikke tørker ut huden under øynene. YSL Touche Eclat blivakker.no

 

Jeg ELSKER denne, den er superfin til å highlighte ansiktet med. Smashbox Artificial Light #Flash kan kjøpes hos Kicks

 

 

Et slikt produkt har jeg ikke prøvd før, men jeg likte dette pudderet veldig godt. Du påfører det med børste på kinnene, så får du på en måte en rosa, blush/highlighter glød. NYX Illuminator #Chaotic her

 

 

Denne paletten er en favoritt hos mange! For de som ikke liker de meste knalle fargene på øyelokkene, er det greit å variere litt med forskjellige nude-nyanser. Urban Decay Naked2 her

 

Jeg tegner veldig tykke kajallinjer på øyelokket, så denne funker fint.

 

Denne kjøpte jeg i USA nettopp, vet ikke om de har fått den i Norge enda. Når den tørker blir den matt svart, så den er fin til smokey eyes for eksempel.

 

Denne liker jeg veldig godt, spesielt gelen med farge i. Gelen kan også brukes i løpet av dagen til å freshe opp brynene.

 

Kjempefin shimmerfarge, som ikke blir mørk på leppene. Får leppene til å se større ut. NYX pump it up lip plumper nelly.com

Det var da min sminkerutine:) Liker dere slike innlegg?

Asymmetrical

 

 

SKIRT SHEINSIDE.COM

SHOES HERE

 

BOMBERJACKET ZARA

 

 

Kjøpte disse flatformsa da jeg var i USA, og får litt feelingen av Emma Bunton fra Spice Girls. Haha, de er jo huge og drøye, men jeg liker dem. En må jo gå med det en liker selv, selv om ikke alle andre liker det – det er jo det som skaper en personlig stil. Skjørtet er fra sheinside.com, en av mine samarbeidspartnere. Jeg plukket ut dette fordi jeg elsker asymmetriske ting, og så kan jeg ikke huske å ha sett et slik skjørt før. Hva synes dere?

 

 

NEW YORK: DEL 1

 

 

China Town var en morsom opplevelse. Fikk ikke sett det sist gang jeg var her, så det var gøy å endelig se hvordan det var. 

Vi satt oss på en restaurant og testet ut noen asiatiske øl som var ganske gode. Maten derimot var vi ikke så heldige med:p

 


 

Vi dro på Woodbury Premium Outlets som var ca en times kjøring med buss utenfor Manhattan. Her var det over to hundre forskjellige butikker. Outlets har som oftest billigere designervarer enn det du finner i de vanlige butikkene, så her kan du gjøre mange gode kupp! 

 

Dolce & Gabbana

 

Michael Kors

 

 

 

Bleecker Street er en koselig gate som er rett i nærheten av hvor Carrie fra Sex og Singelliv bodde. Her har du mange designer- og vintagebutikker i et rolig og sjarmerende strøk.

 

 

 

Måtte innom det berømte bakeriet fra Sex og Singelliv (igjen)

 

 

 

Hva kan jeg si? Times Square er fullt av lys, billboards, broadway-musikaler og turister. Det er faktisk litt harry her, om jeg kan si det:p

 

 

 

Ville bare tipse om mine Starbucks-favoritterChocolate Frappuccino og Passion Tea – yummy! (Nå kommer jo Starbucks til Oslo City snart)

 

Og også, hvis du er i NYC, så må du virkelig prøve kakene der. De er som regel altfor søte, men litt av en opplevelse likevel. Her – New York Cheese cake.

 

 

Mer kommer i et senere innlegg 🙂

 

My favorite lashes

 

 

 

 

 

Jeg var på leit etter noen fine falske vipper da jeg var i New York. Elite Eye Lashes #19 var de første som fanget øyet mitt, og jeg må si at jeg ble superfornøyd! Jeg elsker den rufsete looken, som om du har hatt litt mascara på dem, og så er dem passe lange. De er også superenkle å ta på, for de passer øyeformen (min iallefall) helt perfekt, de bøyer seg liksom så fint så det tar ikke lang tid å ta dem på. Jeg kjøpte også lim siden det ikke fulgte med, Duo eyelash adhesive i gjennomsiktig vannfast, og en i en mørk tone. Denne limen var superbra, og er drøy i bruk. Det er verdens bestselgende vippelim, og du får kjøpt det på makestyle.no her. Har hørt at det selges på Cubus også.

 

Duane Reade, vanlig drug store i NYC

 

Jeg har dessverre ikke klart å få tak i et sted online å kjøpe vippene, jeg så det var andre utenlandske bloggere som heller ikke kunne gi linker til leserne sine fordi det var umulig å finne dem online:( Men hvis du drar til USA en gang vil jeg anbefale deg å gå innom Duane Reade, hvor du kan få kjøpt disse vippene (ikke alle DR har dem, men mange). Eller kanskje dere kjenner noen som kan sende dem i et brev fra USA? Vippene koster bare 2.99 dollar pr stk, så jeg hamsret mens jeg var der. De kan også brukes om igjen, det er bare å dra limen forsiktig av, eller vaske den av etter bruk.