America unite

Jeg vet at det har vært cray dårlig blogging i det siste, beklager. Jeg skulle egentlig ta en liten “sommerferie”, men nå er det endring i planene. Så det blir blogging, bare ikke så ofte i sommer. Foreløpig iallefall.

Processed with VSCO with f2 preset

Akkurat nå skal jeg ut med ei Amerikansk venninne jeg møtte på flyet fra Los Angeles til Oslo. Vi endte opp med å sitte ganske lenge inne på Norwegian sitt fly nemlig. Det var typ 2-3 timer forsinket til å begynne med, og når vi først kom ombord så tok det 2-3 timer før vi fikk fly avgårde til Norge.

Heldigvis havnet jeg i et flysete inneklemt vedsiden av den koseligste gamle mannen på 80 år og den hyggeligste og smarteste dama – aka hun jeg skal møte nå. Vi har så mye til felles! Det er rart hvordan skjebnen virker, huh? Hun skulle til Barcelona rett etterpå, så hun rakk ikke flyet sitt stakkar. Men nå er hun back, så vi skal møtes på Grünerløkka på dinner and drinks! Jeg tror jeg er Oslo-guiden hennes?? Hahah, hun kunne ikke bedt om en bedre en. Eller jo.. Anyways, Hun er dritkul. Vi skal også møte en annen Amerikansk kompis av meg som er i Oslo kun for en dag. ‘Murica 4 lyfe. 

Ha en fin torsdag! Snart helg! Hva skal dere?

Min hverdagssminke – oppdatert

Inneholder sponsede produkter/ad links/reklame

Jeg har laget innlegg om sminken min før, men jeg får stadig spørsmål om den, og så endrer jo noe seg fra tid til annen. Så her er et oppdatert innlegg på hva jeg bruker til hverdags.

Concealer

Jeg begynner alltid med å dekke over de blå ringene under øynene mine med en laksefarget concealer, som regel denne fra Jane Iredale. Den er mineralbasert og gir mye fuktighet. Jeg bruker børsten under til å påføre en liten mengde kun der de mørke ringene er, og deretter tapper en fuktig Beauty Blender på for å blende den inn i huden. Det er viktig å ikke påføre mye sminke under øynene, for det blir så fort kakete. Less is more.

True Match concealeren fra L’oreal (ad link) bruker jeg for å lysne opp området under øynene og ellers der jeg vil highlighte ansiktet. Men dette steget gjør jeg etter at jeg har påført flytende foundation, da det gir mer effekt. Bruker også Beauty Blender til dette. Generelt alt som er flytende blir blendet inn i huden med en Beauty Blender (ad link).

 

Foundation

Folk spør stadig hvilken foundation jeg bruker, og det er Satin fra glominerals i Natural Fair som er en lys beige farge. Kan også blande den med Golden Fair, som er mer gyllen. Nå har jeg akkurat begynt å bruke Tinted Primer SPF 30 fra glominerals under foundationen, og jeg må si at det gir et så fint og langvarig resultat! Som regel liker jeg ikke primere, men denne gjør susen. Bruker den særlig hvis jeg skal noe spesielt og vil at huden skal se airbrushet ut og at sminken skal holde seg fresh lenge. I tillegg er det supert at den inneholder så høy solfaktor.

Etter dette er påført bruker jeg tredje produktet fra venstre, LUXE Translucent pudder fra glominerals, over hele ansiktet. Enten legger jeg ekstra mye på for å “bake”, men til hverdags pleier jeg bare å legge et greit lag og la det trekke inn. Jeg bruker den store pudderbørsten som du ser på bildet, som er fra Eco Tools. Kjempe stor og myk kost som passer veldig bra til å fordele pudder med. En av mine favorittbørster!

Konturering

Det er sjeldent jeg kremkonturerer til hverdags, jeg synes det holder med pudder. Jeg elsker disse Contour Kit’ene fra glominerals, de er mineralbaserte og smelter så fint inn i huden. Denne gangen gikk jeg for medium to dark fargen, og jeg er like fornøyd med den som fair to light. Den kaldeste kontureringsfargen passer kjempebra til all lowlighting, og den varmeste brunfargen er perfekt som blush. Du kan også fint bruke dette kit’et til øyenskygger!

Børsten fra glominerals med to ender er kjempegod og praktisk å bruke til pudderkontureringen. Jeg bruker også LUXE børsten til den gule matte highlighteren hvis jeg skal pakke ekstra på, og bruker som regel MAC sin 217 børste til nesekonturering. Bronzeren jeg bruker er Sunkiss fra glominerals, den er kjempefin og lett å fordele, spesielt med den store pudderbørsten fra Eco Tools. Gir et veldig fint, naturlig solkysset resultat.

 

Blush og ekstra highlighting

Min favorittblush er Afterglow Blush i Score fra Urban Decay. Den er veldig langvarig, er en blanding av fersken og rosa med litt shimmer i. Ellers elsker jeg denne highlighteren Perfect Highlighter fra Frøya Cosmetics. Jeg liker at det skal vise litt igjen, og det gjør absolutt denne, uten at det blir for unaturlig.

 

Bryn

Jeg oppdaget et geniiaaaalt produkt for bryn som jeg er helt hekta på – Brow Shaping Pencil fra Inglot. Jeg som har bryn som ikke holder seg på plass elsker å bruke voks, men synes det er stress å grisete, og jeg synes det er så kjipt å måtte bruke masse produkter for å få et bra resultat. Men denne inneholder både voks og farge, så jeg bare drar den frem og tilbake på bryna, og det blir et veldig naturlig resultat på rekordfart. For å definere litt ekstra så bruker jeg brynsblyanten fra Bitchn’ Brows i fargen Brown. Den er veldig kald og langvarig, og du kan velge hvor mørkt resultatet skal være, avhengig av hvor “hardt” du bruker den.

 

Øyne

Mascaraen fra Smith & Cult er min favoritt for tiden, som jeg har skrevet et eget innlegg om her. Den flytende glossy eyelineren fra Isadora i 40 Chrome Black er skinnende, lett å påføre og varer lenge. (ad link)

Dette er øyeskyggepalettene jeg bruker for tiden. Urban Decay Ultimate Basics og Urban Decay Nocturnal Shadow Box. De inneholder alle fargene jeg trenger til både dag og kveld. Jeg bruker dem sammen med en fluffy dusekost fra NYX i tillegg til de som kommer med palettene. Jeg bruker concealer og finishing pudder som primer på øyelokket før jeg påfører øyenskygger.

Finishing spray

Sist men ikke minst, finishing spray. Å bruke en ansiktsspray på slutten er essensielt for et fint og fresht resultat. Min absolutte favoritt er All Nighter fra Urban Decay. Den får sminken til å sette seg, slik at du ikke ser ut som du er full i pudder. Det gir et mer naturlig resultat, og den får også sminken til å vare hele dagen. 

Håper dere fikk svar på noe av det dere lurte på! Om det er noe mer så bare spør i kommentarfeltet 🙂

Tilbud på leppefillere + spørsmål og svar om lepper

Reklame

Akkurat nå har min behandler Stine tilbud på leppefilleren Teosyal – kun fra 2500,- for 1 ml. 

Det er begrensede timer igjen og tilbudet varer ut 24. juni!

(Du finner informasjon om booking nederst i innlegget!)

 

Jeg har gått til Stine Storaunet i nesten 4 år nå tror jeg, og er så fornøyd med henne! Jeg får ofte spørsmål om leppeinjeksjoner og leppene mine, så jeg tenkte å svarte på noen av spørsmålene under:
 

Når begynte du med leppefillere?

  • Jeg begynte da jeg var 20, rett etter jeg begynte på hudpleieskolen. Altså omtrent syv år siden.

Hvor ofte fyller du på?

  • Cirka hver 5-6. måned.

 Hvor mye fyller du på om gangen?

  • I begynnelsen fylte jeg på 1 ml nesten hver gang, for å bygge opp det volumet jeg ville ha. Nå fyller jeg kun på 0,2-0,5 ml om gangen cirka, for å opprettholde det.

Rett etter behandling

Gjør det vondt?

  • Ja og nei. Jeg tenker aldri på smerten, fordi jeg gleder meg så mye til behandlingen, haha. Nå kan jeg også gjøre det uten å smøre på bedøvelse. Og så er det bedøvelse inni selve filleren, så det er helst det første stikket som gjør litt vondt. Sånn sviende og stikkende, men absolutt ikke noe big deal synes jeg. Hjernen min bare vandrer avgårde og jeg tenker mer på resultatet.

Hvilken type filler bruker du?

  • Jeg har brukt alt fra Juvederm til Hyaluronica til Restylane. Men de siste årene har jeg brukt Teosyal som jeg er veldig fornøyd med. Alle merkene har forskjellige fillere til forskjellige behov. Nå fyller jeg mest på med Teosyal RHA2 som er en mellomtykk filler som gir lite klumper. 

Bestill time innen 24. juni for å få tilbudet! Stine holder til på følgende Klinikker: 

Klinikk Oslo, bestill time på tlf 22980538

Le Skin Slependen, book online her eller på tlf 94133553 

Aurora senteret i Tønsberg, bestill online her eller på tlf 33324419

Du kan også ta kontakt med Stine på telefon 90555527 ved spørsmål.

 

The simple life

Av og til så lurer jeg på om det å leve et enklere liv hadde gjort meg lykkeligere. Særlig etter å ha tilbrakt mye tid i LA. Jeg tror ikke den byen der er lagd for genuine mennesker. 

Processed with VSCO with q4 preset

Jeg var og shoppet i Hollywood på Forever21 her om dagen før jeg dro på besøk til en jeg kompis jeg ble kjent med her nede. Han er bestevennen til Kat von D og en superflink, kjent kunstner. Jeg gledet meg veldig til å treffe ham etter å ha vært med butthurt Hollywood’ere som har så skjøre egoer at de ikke tåler en dritt. Ugh.

Jeg var litt redd for å dra Downtown LA igjen for jeg ble jo nesten ranet der sist, haha. Så jeg ringte på ham på forhånd og hørte om det var trygt utenfor. Men det var jo en superfin bygning med resepsjon og alt.

Det var en opplevelse bare å komme inn i den mystiske leiligheten hans som var fylt av atelierer, maling og levende lys. Hele leiligheten var så utrolig gjennomført. Gloomy as fuck. Vi drakk vodka fra en hodeskalle, liksom. Vi satt oppe nesten hele kvelden og natten og snakket, ekte samtaler, noe jeg virkelig savnet. Det er sånne opplevelser jeg virkelig verdsetter. En av favorittkunstnerne hans er Odd Nerdrum faktisk! Ganske kult. Vi ble skikkelige gode venner, han er så snill og så ekstremt dyktig! Du kan sjekke ut noe av kunsten på Instagrammen hans her.

Savner btw å være emo og gi faen i alt. Just a side note.

Amerikansk mat

Jeg er ikke overrasket over at mange er overvektige i USA når jeg ser hva slags mat de har her. Eller rettere sagt, hva slags mat som er normalt å spise her. Mat som jeg automatisk tenker på som snacks eller snop, for sjeldne anledninger. 

Men jeg måtte jo selvfølgelig teste ut noen matvarer, fordi jeg er så fascinert av sånn. Jeg fant raskt noen favoritter. 

Lunchables er noe som mange barn visstnok tar med seg på skolen, som mat… Eller snacks? Jeg vet ikke. Veldig usunt er det iallefall. Det er små brett som oftest inneholder to typer pålegg, saltkjeks og en annen type søt kjeks. Meget godt var det! Så jeg ble helt hekta på det og kjøpte mange pakker.

En annen ting som er totalt usunt men veldig godt, er Reese’s Puffs. Dere har sikkert sett den sjokoladen hjemme? To pk med peanøttsmør oppi. Vel det er frokostblanding her. Veldig søtt, og bare helt feil å spise til frokost.

Vi kjøpte også – wait for it – Bacon Cheeseburger pizza with pickles fra Papa John’s. Jeg ble kvalm av tanken, men den var faktisk ganske god, haha.

Jeg så også i går på TV at en eller annen pizzakjede hadde nå fått stappet jalapeno ost inni selve skorpen på pizzaen. Som om ikke pizzaen så ekstremt usunn nok ut på forhånd. 

Jeg fikk også endelig dratt på Taco Bell. Jeg elsker jo meksikansk mat, så var spent på hvordan maten på denne kjente, fast food kjeden smakte. Veldig god mat! Jeg tror denne kjeden hadde slått bra an i Norge, faktisk. 

Ellers kan jeg jo bare legge ved noen bilder av andre ting jeg fant i mathyllene:

Fikk så lyst til å prøve Twinkies og Sno Balls iskrem. Men de var visst ikke gode ifølge de jeg hang med. 

Cotton Candy-isen er faktisk min favoritt kuleis ever. Den er ganske fresh, ikke sånn kvalmende søt.

Jeg kjøpte bananbrød-ølen, dritgod! Angrer på at jeg ikke prøvde den andre, Sticky Toffee Pudding øl høres jo helt sykt ut.

Meksikansk sjokolade peanøttsmør-øl. Say no more.

Og så smakte jeg på Horchata øl som var produsert i Orange County. Omg, dritgod. Den er litt sånn melkeaktig, smakte vanilje- og kanel dessert. 

En annen ting som er veldig populært her nede er såkalt “vaping”, som er en form for e-cigarette bare i mer vannpipe-style. Det finnes ekstremt mange smaker her. Sjokolademelk, iskrem, kirsebær, pannekake, pepperkake, sukkerspinn – you name it. De har seriøst alt. 

Da jeg var hos han rockeren sist jeg var her, så jeg på badet hans at han hadde to flasker med noe pepperkake-greier stående der. Og jeg elsker jo sånt, men jeg visste ikke hva det var. Det luktet så ekstremt godt, det var seriøst rett før jeg smakte på det. Men jeg så i siste liten en advarsel om at det ikke skulle spises, heldigvis. Den inneholdt nikotin, men de finnes også uten nikotin. 

Så der var litt av maten, jeg synes alltid det er så interessant å se hva andre land har i matbutikkene. Jeg kan stå i matbutikker i en evighet, og i USA så er det virkelig stort utvalg. Jeg bare elsker at de har alt her.

 

Iron Maiden acid wash

Processed with VSCO with a6 preset

Hellu!

Her er noen bilder vi tok i forgårs, rett før jeg dro fra Orange County. Elsker den t-skjorten her, men den er ikke min dessverre :/ rett før jeg stjal den med meg, hehe. Det er Coltin sin, han har syrebleket den selv. Men han sa han skulle lage en og sende den til meg. Jeg klarer aldri sånne hjemmeprosjekter selv, blir aldri bra. 

Processed with VSCO with k3 preset
Processed with VSCO with k3 preset
Processed with VSCO with k3 presetProcessed with VSCO with c2 preset Processed with VSCO with f1 preset
Processed with VSCO with c2 preset

Det har vært veldig koselig i Orange County. Jeg fikk oppleve et litt mer “normalt” liv i USA der. Veldig fint i OC, bra shopping og så mange bra spisesteder. Jeg dro altså til LA i forgårs, så nå bor jeg på hotell her. Utrolig chill, stort rom med to store dobbeltsenger, bare for meeeeg. Ah, jeg kunne blitt her for alltid.

 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Lunsj på South Coast Plaza

Det var så koselig da Dajana ringte utav det blå her om dagen og ville møtes i Orange County, for vi bor veldig langt fra hverandre. Men hun var på noen møter like ved der jeg bodde, og så tilfeldigvis at jeg hadde geotagget en Snapchat hvor jeg var. Så vi dro på kjøpesenteret South Coast Plaza i O.C. og spiste lunsj. Cozy, cozy.

Jeg spiste Carpaccio. Ah, elsker det.

Processed with VSCO with q9 preset

Love this outfit!

Kommer flere innlegg fra Cali snart 😀

Vintage shopping in Orange County

I dag var jeg på vintageshopping med en kompis av meg, Coltin. De har sykt mange kule vintagebutikker i Old Towne Orange. Både når det gjelder interiør, klær og andre ting. Jeg kjøpte meg blant annet en uberfet vintage Chicago Bulls bomber jacket fra 90-tallet, og en skikkelig cozy Guns N’ Roses genser. Så gøy å kjøpe sjeldne ting, og gjenbruk er jo alltid bra. 

Etterpå dro vi på Wattson’s Soda Fountain Café som ligger i samme område og spiste noen digge French Dip biff sandwicher. Og jeg kjøpte meg en Cotton Candy (sukkerspinn) cocktail. Seff må jeg prøve det mest søte og kvalmende jeg finner. Men var ganske digg.Nå er klokken snart 12 på kvelden her, så skal se en dokumentarserie og legge meg!

Blogges 😀