Mys på Lektern

I dag var jeg på Lektern med godeste Stephanie og spiste litt og hadde litt girl talk. Kjenner jeg blir mer og mer glad i denne jenta for hver gang jeg treffer henne, hun er bare så god <3 Jeg er ganske klomsete når det gjelder å komme i kontakt med jenter, så det er godt at Stephanie er stikk motsatt og så åpen, for da blir jeg også det. Sitter og lurer mye på ferieplaner i sommer, Stephanie vil ha meg med til Fillipinene og jeg kjenner jeg har så veldig lyst. Hadde vært utrolig godt å kommet seg bort for noen uker, og glemt alt her hjemme for en stund. Wææ, hva skal jeg gjøre. Må sjekke litt flypriser og ta en beslutning snart.

Sweetie!

Antrekksbilder kommer later 🙂

Beaded set


//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

I’m wearing:

Shorts Romwe HERE

Top Romwe HERE (black sold out, white HERE)

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE (sale)

Bag and gladiator heels ZARA

 

I’m so in love with this set, it’s kind of Balmain chic. This is what I wore at the Olympus Summer Party.

 

 

Olympus Pen Summer Party

I forgårs var jeg på Olympus Pen Sommerfest på Stratos, og det var skikkelig hyggelig! Det var så mange bekjente, hyggelige mennesker, gratis drikke og kos. Meg + fri bar går som regel ikke veldig bra, så jeg var ganske redusert i går, dermed fikk jeg ikke lagt ut noen bilder før i dag, hehe. Stratos er virkelig nydelig på kvelden når solen titter inn vinduene og det er masse folk og god stemning på rooftop’en.Bilde: Cathrine
Me and beautiful Stephanie <3

Body Shop summer faves

Body Shop har uendelig med nydelige og velduftende produkter, og siden jeg har så mye derfra tenkte jeg å vise dere mine sommerfavoritter.

Fordi de lukter helt… amazing. Dette nye Body Butteret lukter Love-brus, hvis noen 90-talls kids husker den.

De to første produktene fra Honey Bronze er geniale for å få en fin brun glød, og de kan vaskes bort. Den ene er til bena og den andre til ansiktet. Den til ansiktet er fin hvis du ikke vil ha på foundation, men bare ha en skikkelig glødende, solbrun hud. Pink Grapefruit håndkremen er kjempe god og fuktighetsgivende, og den lukter altså av min favorittfrukt!

Mmm… Mango. Beautifying oil pleier jeg å bruke på leggene og andre steder jeg har veldig tørr hud. Sorbeten er mye lettere enn body butter, så den er en all round krem som jeg liker å bruke når jeg må kle på meg raskt og ikke har tid til å vente på at ting trekker inn. Den trekker nemlig inn veldig fort. BB Creamen gir ikke så mye dekning, men den er fin på ferie for eksempel når en bare skal valse rundt og være naturlig (men ikke helt da:P).

Har du noen favorittprodukter fra Body Shop? Fortell!

The blonde and the brunette

I’m wearing:

Blazer NLY DESIGN by Victoria Törnegren HERE

Lace up heels NLY (sold out, similar HERE)

Shirt LF Stores (Beverly Hills)

Jeans H&M

Etter fotokurset med Side2 i går så dro jeg på middag med Stephanie, aka The Strawberry Brunette. Det var så koselig, og vi endte opp med å skravle i fire timer på Jensens Bøfhus, haha. I morgen skal vi også ut sammen, det blir kos 🙂 Jeg måtte bare legge ved et bilde av hennes to die for-vintage Chanel ryggsekk:

Gaawh…

Fotokurs med Side2

I dag var jeg på fotokurs på Grand Hotel

i regi av Side2, noe som var veldig interessant og lærerikt! Det er så mangt en må kunne når en skal ta profesjonelle bilder, og i løpet av de tre årene jeg har blogget har heldigvis bildene blitt bedre og bedre jo mer jeg har lært. Men likevel fikk jeg lært mer om lukkertid, blender, iso og andre ting i dag, som jeg ikke kunne fra før av. Det er veldig gøy og inspirerende å dra på slike ting og få litt tips. Hverdagen består jo stort sett av å ta bilder når en blogger, så det er absolutt nødvendig å kunne litt om det. Vi fikk også nydelig mat og desserter som vi selvfølgelig tok bilder av før vi spiste, lol 🙂Stina og Alexandra

Eivy shapey tights


I’m wearing:

Eivy shape tights HERE

Nike sneakers HERE

Top H&M

 I dag var jeg på trening igjen for første gang på sikkert en måned. Det var skikkelig herlig! Jeg har vært syk så lenge, derfor har det vært umulig for meg å trene igjen før nå. Hadde på meg den nye tightsen min fra Eivy i dag, som btw er på -40% på Junkyard nå! Jeg elsker den 🙂 De har mange andre kule her også.

Sponset

Video: Hvordan få leppene dine til å se større ut

Jeg elsker leppesminke, det bare transformerer looken din på et øyeblikk, enten du går for knallrøde, rosa eller nude lepper. Jeg elsker måten Kylie Jenner sminker leppene sine, men av og til er fargene litt mørke for blondiner, så jeg har funnet en måte å gjøre nudefargene mer anvendelige for lysere hår og hudtoner. Men de funker selvfølgelig veldig bra på brunetter og mørkere hudtoner også!

I love lip make up, it just transforms your look in a second, whether you’re going for bright red, pink or a nude lip. I really like the way Kylie Jenner does her lips, but sometimes the lipliners are a tad dark for blondes, so I’ve found a way to make the nudes more applicable to lighter hair colors and skin tones. But it works really well on brunettes too!

Products used / Produkter brukt:

glominerals Lip Revival

glominerals Lip Filler Pencil
Urban Decay OZONE primer
Max Factor Colour Elixir Lip Liner 02 Pink Petal HERE
MAC Satin Lipstick Myth

 

//

For more updates, follow me on Instagram @heidichic <3JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.