New Year

I går kom Anders og jeg hjem fra Haugesund, og jeg kjenner allerede jeg savner det. Realiteten setter liksom inn når en kommer til Oslo, og det er på’n igjen med alt. Jeg ble faktisk syk i går, og i dag er jeg enda verre i formen, blæ. Men jeg er glad det ikke skjedde i julen eller før jul. Nå er det over for denne gang! Tenk at det er nyttårsaften allerede i morgen. Jeg har ikke rukket å sette opp noen nyttårsforsett enda, men jeg tenker hele tiden på hvordan jeg kan bli bedre, nytt år eller ikke.

Det har skjedd veldig mye dette året, og jeg føler bloggen har vokst seg større og at stilen min har modnes enda mer. Jeg har blitt enda mer ivrig på å bli en god blogger, og mer bestemt på hva jeg vil at denne siden skal handle om. Jeg føler at dette året så har hodet mitt våknet litt opp fra dvalen det har vært i lengre tid, og jeg klarer å se annerledes på mange ting. Noe av det viktigste i livet er å være nysgjerrig, for uten det så forsvinner viljen til å gjøre noe. Selv om hver dag kan virke lik, så må du alltid tenke at du ikke vet hva du har i vente. Nå er jeg spent på hva det nye året har i vente.

Kjærleik til dere.

Favorites from Nelly sale

Right now Nelly has a sale that gives you up to 70% off on a lot of cool items. I love these sales, you can get so much trendy clothes and accessories for such a low price! Check out my favorites below:

1. Here 2. Here 3. Here 4. Here 5. Here 6. Here 7. Here 8. Here 9. Here

10. Here 11. Here 12. Here 13. Here 14. Here 15. Here

16. Here 17. Here 18. Here 19. Here 20. Here 21. Here 22. Here 23. Here 24. Here

 

Check out the entire sale HERE.

Ad links

80-tallet: Madonna

Annonse


Stem på denne månedens look HER.

Denne gangen, i forbindelse med Max Factors 100-årsjubileum, stod 80-tallsikonet Madonna for tur. To andre bloggere og jeg skulle hver gjenskape en spesiell Madonna look, og her er altså mitt bidrag. Jeg synes det er kult at Madonna var så rebell før i tiden, og gikk med akkurat det hun ville, og sminket seg akkurat slik hun ville. Hun var med på å skape mange trender på 80-tallet. 


Gwyneth Paltrow’s versjon og Madonna


Til denne looken har jeg brukt denne sminken fra Max Factor:

1. Utsolgt 2. her 3. her 4. her. 5. her 6. her 7. her 8. her 9. her

Du får -20% på all sminke fra Max Factor i desember ved å bruke rabattkoden “glamour”.

Tenk at jeg vant sist gang også, da! Da var det 70-tallsikonet Farrah Fawcett vi sminket oss som. Tusen takk for stemmene, dere!

Det hadde vært SÅ hyggelig om dere ville stemme på meg på Madonna looken også, på Max Factors Facebookside HER

Orange pleated

Fikk dette flotte skjørtet fra Cos av kjæresten min til jul, var det ikke kult? 🙂 I går var Anders, Kristoffer og jeg ute på byen en tur og det var så gøy! Møtte så mange kjentsfolk som jeg ikke har sett på lenge. Alle er jo hjemme i Haugesund nå i julen og det er så kos. Nå ligger Anders og jeg og sløver i sengen, vi skal snart spise frokost og så skal vi på kjøpesentrene en tur. Det er jo den store byttedagen/shoppedagen! Så skal mamma lage kalkun med stuffing senere, naaam, og så skal vi en tur på byen igjen. 

Håper dere har hatt en fin julefeiring og koser dere i romjulen!

Adult’s suck commuter bag

I just adore this Marc by Marc Jacobs Adult’s Suck 15″ Commuter bag for my new MacBook. It’s so chic with the golden details. I got it from my boyfriend’s parents for Christmas, how nice are they ♥ And oh my God, I’m so in love with my new MacBook Pro!! Where have you been all my life?! 

Colorful tweezers

Pink Candy Wave here, Polka Dots here, Baby Pink Soft Touch here  Ad links

Look at these lovely new tweezers from Focus! Love the design they have put on each of them. Makes it a bit more fun to pluck eyebrows. They’re also super good and gets every tiny hair. And they have something called soft touch on some of them which makes it easier to hold in you hand while doing detailed work. A good tweezer is a MUST for all girls. I’ve tried some really bad ones so I know what I’m talking about. 🙂

Christmas snaps

Some snapshots from Christmas Eve at our house. I’ve had a great day, and got everything I wanted! The greatest gift of all was the Macbook Pro 15″ Retina, which was much needed. Tomorrow we are having family over, and the day after that my boyfriend is coming here. Then it’s parteeey time.

Did you have a nice Christmas Eve?

Co-ord and camel


Crop top SheInside HERE // Shoes Missguided HERE // Camel coat ZARA // Skirt H&M Ad links

God jul, dere! ♥ I går landet jeg i Haugesund i 22-tiden, og blåste nesten avgårde da jeg kom ut av flyet, i kjent vestlandsstil. Sykt at det faktisk er jul i morgen, for min del har aldri tiden gått fortere enn nå, dagene før jul har bare flydd. Det er vel derfor jeg har stresset så mye også. Men det er utrolig digg å være ferdig med det verste av julestria og alle forberedelsene. Nå kan jeg bare lene skuldrene tilbake her og bli vertet opp som en liten unge, høhø.

I dag har mamma og jeg vært på Amandasenteret en tur og tittet litt, og nå har vi nettopp hatt besøk av søskenbarnet mitt. Prøver å la være å glede meg til gavene i morgen, blir helt rastløs av det! Nå skal jeg spise sandkaker (eller potettopper det heter?) og se noe kos på TV. Håper dere har en fin jul så langt ♥