Tape O.N.


I går var jeg innom Kalisis nye salong og satt på noen etterlengtede tapeextensions. Greit med kort hår en periode også altså, men hellooo, long hair! Kalisi har fått inn nye blondfarger, og denne gangen var fargen bare p.e.r.f.e.c.t! Kjempefin kald og hvit blondfarge, akkurat sånn jeg har villet farge mitt eget hår. Selv om jeg har litt gyldnere på toppen så skled det likevel godt inn. Nå virker hele håret mye lysere og blondere, wii. Jeg føler meg som en liten prinsesse etter å ha fått satt på vipper og hår igjen, *hihi*. Hvordan en ser ut utenpå kan ikke løse verdensproblemer, eller engang personlige problemer, men når en føler seg vakker utenpå så føler en seg iallefall litt bedre innvendig også. 

Behandlingen er sponset av Kalisi

The teddy jacket
Wee, teddy ♥ Denne jakken trodde jeg at jeg var helt ferdig med, sikkert fordi jeg aldri prøver noe av det jeg har i skapet. Bare regner med at det er gammelt og utdatert, men det stemmer jo absolutt ikke alltid. Skjerpings på gjenbruk. Det er derfor jeg kjøper jakker og klær i det uendelige, får aldri “nok”, fordi jeg går lei av alt med en gang. Jeg er ikke særlig fan av hvordan konsumkulturen har blitt, inkludert min egen holdning, det må da gå an å få “nok” klær før eller siden?! Iallefall for en periode. Det gjelder bare å variere og sette sammen klær på en ny måte, slik at det virker friskt og nytt. Kombinasjonene er jo uendelige med alle de plaggene folk har i skapene sine. Det var dagens moral, takk for meg:p

En hudvennlig BB Cream

Hvis du er ute etter en hudvennlig BB Cream med god dekkevne, så er Jane Iredale Glow Time tingen. Det er en BB cream med naturlige mineraler, SPF 25 og UVA/UVB filter som beskytter huden mot solen, og kremen beskytter også mot frie radikaler. Den blokkerer ikke porene, slik som så mange andre BB creamer gjør. Kremen minimerer utseendet av porer og rynker, og mykgjør og lysner huden. Den har full dekkevne, og du trenger bare en liten mengde for å dekke ansiktet. Det er en ganske rik krem, så for min del så er det nødvendig å bruke et mineralpudder oppå. Dette pleier jeg uansett å gjøre med slike produkter for å fiksere foundationen og få den til å holde. 

Nå har jeg dessverre altfor lys farge i denne, derfor har jeg ikke brukt den så mye, men jeg ville likevel tipse dere om den. Det er så mange BB creamer som virkelig ikke er bra for huden og tetter porene, derfor er dette en av de sjeldnere som faktisk ikke gjør huden verre, men den gjør noe godt for den. Den er også anbefalt av Skin Cancer Foundation.

Jane Iredale Glow Time koster 690,- for 50 ml. Med tanke på hvor lite du trenger og hvor stor tube du får, så varer den lenge. Den kan kjøpes i salonger som selger Jane Iredale sminke, og på Jane Iredales hjemmeside her.

Eyelash transformation @ Beauty Spot


Etter å ha gått en periode uten vippeextensions kjenner jeg virkelig hvor avhengig jeg har blitt! Tror rett og slett ikke det er mulig å slutte – vil ikke! Jeg som sover med kontaktlinser synes det er ekstra digg med vippeextensions, ettersom mascara irriterer øynene når jeg fjerner øyesminken, det kommer alltid litt innpå øyet. Da er det nesten umulig å sove med linsene. Jeg sparer altså mye tid og bry i forhold til kontaktlinser og øyensminke, både morgen og kveld. Thumbs up for det!

Jeg har begynt å gå til en bortgjemt liten skatt av en salong på Alexander Kiellands plass, nemlig Beauty Spot, for å få satt på vipper. Veldig profesjonelt sted, med en herlig avslappende atmosfære. Ida som gjorde det på meg var veldig nøye, og resulatet ble jo sykt! Jeg valgte de lengste, *haha*. Hun hadde aldri satt på så lange på noen før. Nå trenger jeg cirka ingen øyensminke, jeg som er vant til å gå med så mye. De ser jo ikke akkurat naturlige ut, for hvem har så lange vipper? Men jeg ville jo ikke ha det naturlig. De har selvfølgelig kortere også for de som ønsker et mer naturlig resultat. Kanskje jeg tar et hakk kortere neste gang, men jeg ville prøve de lengste først for å se hvordan det ble. Nå har jeg en blanding av størrelse 15, 14 og 12 tror jeg. Det er ikke alle steder de har så mange størrelser som dette, så det er herlig med litt utvalg synes jeg.

Beauty Spot har veldig ålreite priser; 1600 kr for første gangen, og deretter 600-700 kr for påfyll.

For å bestille time hos Ida Nikolaisen som er hud- og kroppsterapeut, kan du ringe 97880110. Du kan også booke online her.

Beauty Spot ligger like ved Alexander Kiellands plass, og adressen er Darres gate 3, 0175 Oslo.

/Sponset behandling

New in // Max Factor

I dag fikk jeg sminken som ble brukt på meg i MaxFactor-tutorialen i posten. Virkelig lykke på en grå dag da jeg er ribbet for vippe- og hårextensions – jeg trenger all den makeupen jeg kan få. Avhengig? JA. Jeg likte veldig godt looken de gjorde på meg i videoen, så det blir gøy å gjøre den selv.

Føler du deg kjedelig i trynet en dag så kan du alltids slenge på deg en rød leppestift, det er nesten et fool proof triks. 720 Scarlet Ghost er en kjempefin, dyprød farge som jeg ikke har brukt før, men som jeg faktisk likte veldig godt. Den får dere se senere i videoen 🙂

Øyenbrynsblyanten ble jeg spesielt glad for, for jeg syntes Ronja fikset øyenbrynene mine så fint i tutorialen. Nå er ikke jeg makeup artist, så det ble litt finere når hun gjorde det, men selve fargen er så fin. En blanding mellom brun og grå, og hun pleide å bruke den til de fleste blondiner. 02 Hazel heter den 🙂

Pre-party @ L’oréal // pics and video

Nå har Vixen lagt ut bilder og video fra pre-partyet på L’oréal Akademiet, så tenkte bare å dele det med dere 🙂Credit: Vixen

Hair Chalk er et nytt “hårkritt” fra L’oréal, og ble brukt på noen av folkene i videoen. Hårkrittet fungerer litt annerledes enn andre typer. Den hvite flasken inneholder et flytende middel med farge, og så heller du litt over i en applikator før du klemmer den sammen og stryker den nedover håret. Deretter børster du igjennom håret, og lar det tørke naturlig eller med føner. Det ble veldig stilig, du kan se flere bilder i videoen:)

 

Svar på spørsmålsrunden

Hei! Nå er svarene fra spørsmålsrunden endelig klare. Jeg har prøvd å svare på det meste dere spurte meg om, og har delt dem opp i personlige spørsmål og skjønnhetsspørsmål.

Hva liker du best å gjøre på i helgene?

I helgene så liker jeg å være sosial, blir utrolig rastløs av å bare sitte hjemme. Så da liker jeg enten å dra på fest, eller dra på kino, konserter eller spise ute med venner.

 

Hvilket kamera bruker du? og hvilket redigerings program bruker du?

Jeg bruker Sony NEX-6 med vidvinkel og 50mm objektiv, og redigerer bildene mine i Adobe Photoshop.

Hvor mange år er du, og når begynte du å blogge?

Jeg er 24 år, begynte å blogge da jeg var 22 år.

 

Hva bruker du fritiden din på?

Mye av tiden går til blogging, ellers liker jeg å møte venninner på kafè, shoppe, dra på events og være med kjæresten. Jeg er også veldig glad i å synge, og spiller gitar på fritiden.

 

Hva vil du utdanne deg som?

Nå har jeg jo hudpleierutdanning. Jeg føler ikke at jeg er en person som passer til å ta en universitetsutdannelse, for jeg vet ikke om et eneste yrke jeg ville likt å jobbe som resten av livet. Jeg blir trist bare av tanken egentlig. Jeg kunne gjerne hatt en kontorjobb utenom, men jeg vil ikke ta en seksårig utdannelse for det er ikke det jeg satser på. Kan ikke, vil ikke!;p

 

Har du en spilleliste på spotify å dele?

Jeg har spillelister, men jeg liker egentlig ikke at folk vet hva jeg lytter på:p Musikk er så personlig 🙂

 

hvor får du inspirasjon fra?

Blogger som appellerer til min egen stil, kreative, fargerike ting og gatemote. lookbook.nu gir også masse inspirasjon!

 

Jeg er en veldig ny leser på bloggen din ! Jeg liker den veldig godt, og stilen din er så bra. Jeg er fra nærområde i Haugesund, og lurer på hva du gikk på i haugesund ? Hvilken skole, hvor du er fra i byen osv 🙂

Så hyggelig at du liker bloggen:) Jeg er fra Solvang-området i Haugesund. Jeg gikk først på Solvang barneskole, deretter Haraldsvang ungdomsskole og så Haugaland VGS. Gikk også på HSH en periode men det var ikke noe for meg. Da jeg var cirka 17 år så flyttet vi til Rossabø, og det er der mamma og pappa bor nå.

 

Bruker du mye tid på bloggen din?

Ja, det går en del timer til den hver dag. Innleggene tar mye lenger tid å lage enn det sikkert ser ut som.

 

Shopper du ofte?

Det kommer helt an på lommeboken, men så ofte jeg kan tillate meg 😉 Bor trossalt rett ved Bogstadveien så det er ikke så lett å holde seg borte! Shopping er uten tvil min favorittsport.

Har du noe utdanning?

Jeg har påbygg, i tillegg til privat hudpleierutdannelse. 

 

Har du jobb?

Jeg jobber kun med bloggen akkurat nå, men skal søke jobb vedsiden av ettersom jeg ønsker litt variasjon i hverdagen.

 

Kan vi se bilder av deg når du var tenåring?

Hehe, jaada. Jeg har skiftet skinn noenganger i løpet av tenårene.

Når flyttet du til oslo? Vil du nogengang tilbake til Haugesund?

Jeg flyttet hit i august 2010. Jeg tviler på at jeg noen gang vil bosette meg i Haugesund igjen, kanskje når jeg blir veldig gammel? Jeg må være der det skjer noe, og min idé av lykke er ikke å slå meg til ro med mann, barn og hus i en liten by.

 

Hvor får du klærne dine fra/hvor kjøper du dem?

Jeg kjøper mye på Bik Bok, Zara og H&M trend. Mye er også fra nelly.com, minusey.com, asos.com og andre nettsider. 

 

Kan du lage en videoblogg om sminkeproduktene du bruker?

Det skal jeg prøve å få til! 😉

 

Hvor er kjolen du gikk med på nyttårsaften fra?

Nelly.com. Tror den er utsolgt, tho :

Har du en nerdete side?

Ja, det vil jeg si. Jeg føler det fordi jeg kan sitte å se dokumentarer om veldig mye som mange av vennene mine og kjæresten min ikke synes er interessant, og jeg blir litt sånn: “HÆ, hvorfor synes de ikke dette er interessant?!” Jeg er også veldig opptatt av politikk og filosofi. Men as far as sitte på skolebenken og gjøre skolearbeid så er jeg ikke en nerd. 

 

Liker du tvserier? isåfall: hvilke?

House, Breaking Bad, Lost, Suits, The Hills, Real Housewives of Beverly Hills og New jersey, Beauty & the Geek, Dr. Phil, Mob Wives, Family Guy, Kongen av Queens, Two and a half men (bare med Charlie Sheen) og Walking Dead. 

 

Favorittfilm?

Martyrs, Naboer og American Psycho.

 

Hva synes du egentlig om det å være blogger og få betalt for det?

Det er selvfølgelig veldig gøy. Veldig takknemlig for at jeg får jobbe med det.

 

Hvordan og når merket du at bloggen din ble populær?

Det gikk så gradvis at det er vanskelig å si. Det skjedde ikke over natta, for å si det sånn. Det tar tid å bli kjent, og å få mange til å lese bloggen din, med mindre du gjør noe skandaløst og får mye PR ellerno:p

 

Hvor lenge har du og kjæresten din vært sammen?

Vi har vært sammen i 3 og et halvt år ca.

 

Har du en sett en film hvor du begynte å gråte?

Ja, jeg gråter veldig fort av ting på tv :p jeg har faktisk laget et innlegg om det før på sånn 30 days challenge som jeg ikke fullførte, hehe. innlegget finner du her

 

hva er den fineste turen du har vært på?

Hmmm, det må være New York turen jeg var på med kjæresten min i fjor. Det var 2. gangen min i NYC og jeg var liksom litt kjent, og da var det enda gøyere:) I tillegg hadde jeg verdens beste shoppingopplevelse!

når flyttet du hjemme ifra?

Da jeg var 18 tror jeg.

 

kan vi se bilder av leiligheten din?

Nå skal jeg snart flytte, så jeg tenkte å heller ta bilder av den nye leiligheten. Jeg er ikke så fornøyd med den jeg bor i nå, den var møblert fra før av og jeg har liksom aldri fått satt mitt eget preg på den!

 

er du opptatt av interiør?

Jeg var absolutt ikke opptatt av interiør før, jeg tenkte det var så unødvendig. Men etter at jeg startet bloggen har jeg blitt mye mer opptatt av det og jeg gleder meg sånn til å gå løs på den nye leiligheten om et par måneder! Det er herlig å omgi seg med ting som reflekterer din personlige stil.

 

Hvor høy er du?

Jeg er 155 cm.

 

Har du barn/ønsker barn?

Jeg har ikke barn, og jeg ønsker heller ikke barn. Jeg har aldri hatt lyst på det, tvert i mot faktisk, så jeg kan ikke se for meg at det skjer. 

 

Hva er det beste med å bo i Oslo?

At alt skjer her. Alle de beste konsertene er her og alle bloggrelaterte ting skjer her. I tillegg er Zara her, hihi ♥

 

Favorittbutikk?

Zara.

 

Har du et stilikon?

Jeg har ikke et spesifikt stilikon som passer meg 100%, men jeg liker veldig godt stilen til Nicole Richie og Mary Kate Olsen.

 

Favorittfarge?

Svart.

 

Hvor mange hårfarger har du hatt?

Hmm, rosa, blondt og blondt/sort. Aldri vært brunette, faktisk!

Kan du fortelle om det å være hudpleier?

Jeg jobber ikke som hudpleier lenger. Men det var hyggelig da jeg jobbet som det, selv om det var slitsomt for kroppen. Det er ikke et yrke som passer meg midt i blinken i praksis, men jeg liker det veldig godt i teorien! Suger til meg kunnskapen som en svamp, synes det er veldig interessant.

 

hvor i oslo liker du deg best?

På Majorstuen, der jeg bor 🙂 Også veldig koselig på Grünerløkka, men jeg ville ikke bodd der.

 

Hvordan var du som barn?

Hmm, jeg var en hissigpropp og veldig bestemt. Men også veldig følsom og lo så mye at jeg ble kastet ut av klasserommet. Bipolar much? Haha. Jeg er litt sånn enda:p

Har du/har du hatt husdyr?

Jeg har hatt dansemus, fisker, fugler og katter. Mange katter. Katt er definitivt mitt favorittdyr og jeg har så lyst på en!!

 

Trener du og går på diett enda?

Nei, jeg gjør ikke det. Trening er noe som jeg ikke har i blodet mitt, og diett synes jeg innerst inne er ganske teit og nevrotisk. Derfor er det vanskelig for meg å opprettholde noen av delene egentlig… Men jeg må jo bare få meg selv til å trene før eller siden. Og jeg spiser forholdsvis sunt, men har jeg lyst på sjokolade så spiser jeg det!

 

Hva er det beste du har opplevd?

Hjelp, for et vanskelig spørsmål. Det første jeg tenker på er opplevelser med mine største idoler som jeg har hatt en kul opplevelse med. Da jeg fikk armbånd av Jonathan Davis i Korn, da Marilyn Manson tok opp hansken jeg kastet på scenen og selvfølgelig da jeg vant Årets Skjønnhetsblogg i Vixen Blog Awards!

 

Hva er det verste du har opplevd?

Jeg har hatt et ganske “erfaringsrikt” liv, på godt og vondt. Har opplevd mye jeg skulle vært foruten, men det verste var da jeg mistet storesøsteren min i 2008. En mister liksom en del av seg selv som en aldri får tilbake igjen.

 

sminkefavoritter? 🙂 tenker da spesielt på foundation og diverse puddere du har å anbefale.

Favoritt foundation akkurat nå er glominerals LUXE, glominerals Satin II og Babor Deluxe. Jeg bruker TiKei mineralpudder oppå (tikei.no).

Har du noen gode tips og triks mot uvelkomme kviser? 🙂

Når jeg får utbrudd så pleier jeg å bruke Cliniques Anti Blemish Clarifying Lotion på dem. Ellers hjelper det veldig for meg å bruke kremer osv som inneholder fruktsyrer, da får jeg veldig lite utbrudd. Jeg har skrevet et innlegg om hvordan du kan unngå kviser her


Hva syntes du om Glo minerals pressed base? 🙂

Jeg synes den er ganske bra, brukte den mye da jeg jobbet som hudpleier. Den dekker bra og gir en fin finish. Kan være litt uttørrende eneste fordi den er ganske matt, men da er den perfekt å bruke over glos flytende foundations.

 

Har du noen tips til sminke når man er på ferie i varme land? Jeg synes sminket lett blir for blank og glinsende når man blir varm utover dagen/kvelden.

Da vil jeg anbefale at du bruker en matt dagkrem i tillegg til at du bruker et veldig matt pudder, enten mineral eller vanlig. Du kan også bruke sånne blotting tissues som absorberer fett slik at du holder glansen borte. 🙂

 

Kvisearr og røde flekker på huden, hva er ditt beste tips mot dette? Jeg har absolutt ikke råd til hudlege, hudpleier og lignende. Synes hvetekimolje er ganske bra, men finnes det noe annet også? 🙂

Jeg ville prøvd fruktsyreprodukter som MD Formulations. Kanskje dermaroller også kunne fått bort noen av arrene. Hvis det er skikkelig ille ville jeg ha gått på Obagi-kuren, men den er heftig så det må du vurderere selv.

 

Er du fornøyd med vippe extentions, hvor lange er dine?

Jeg er veldig fornøyd! Mine er 18mm tror jeg. Litt usikker.

Jeg har mange sorte prikker på nesa, og sliter med mange småkviser i panna. Har prøvd mye rart, men har aldri opplevd at noe har hjulpet. Jeg vet heller ikke hvilke dagkrem/nattkrem jeg skal bruke, og har tørrhetsstreker litt lengre under øynene. Har du noen gode tips til å få vekk de sorte prikkene, småkvisene og dagkrem/nattkrem? 🙂

Sorte prikker er ikke så lett å få bort, men du kan gå til en hudpleier å få en skikkelig rens, hvor hun også klemmer ut mye. Deretter er det lurt å bruke en skrubb for å “holde dem borte”. Jeg ville også anbefalt fruktsyreprodukter (Exuviance, MD Formulations) for både kvisene og prikkene, eller gå for en fruktsyrebehandling hos en hudpleier. Hvilken dagkrem/nattkrem du skal bruke kan jeg ikke svare på, siden jeg ikke vet hvilken hudtype du har. Om du har tørrhetslinjer under øynene vil jeg anbefale at du bruker en god øyenkrem, selv liker jeg veldig godt Exuviance Eye Complex, og synes den fungerer godt på rynker/linjer.

 

Har du noen tips til å få fort langt hår? Og jeg ønsker et rett hår, bruker mye tid til å rette det – har du noen tips til å få det rett uten å rette det med rettetanga?

Har ingen tips til langt hår fort, har ikke helt troen på at en kan gjøre så mye med det, bortsett fra å få i seg nok næringsstoffer kanskje. Du kan kjøpe et stylingprodukt for å få det rett, og ha det i før du føner det. En fra merket Sebastian er veldig bra, synes jeg. Det går også an å gå til frisør og ta permanent tror jeg, slik at det er rett helt til det vokser ut igjen.
I love your blog, your style, you’re beautiful <3
I have a few questions ^^
1. Are you a full time blogger?
Yes.
2. What’s your must have piece of clothing at the moment?
Faux furs, ’cause it’s so cold here!
3. How tall are you?
5’1″ (155 cm)
4. What’s your dream destination/vacation?
California 🙂

Vixen Blog Awards 2014


Kvelden begynte hos L’oréal Akademiet på Skøyen, hvor vi ble sminket og stylet på håret av stylister fra Adam og Eva. Herlig å slippe å gjøre det selv! Jeg er ikke helt comfy med å gi andre kontroll på sminken min, men jeg ble faktisk veldig fornøyd 🙂

Så møtte jeg Kaja, og vi vorset litt oppe på hotellrommet til wa2wo før vi dro ned på Edderkoppen Theater. Etter å ha minglet og tatt bilder på den røde løperen, var det tid for selve Award-showet.

Søte Kristin fra Styleconnection vant Folkets Favoritt, vel fortjent 🙂

Celine fra Hippie hippie milkshake vant Årets moteblogg 🙂

Jeg var nominert i kategorien Årets Skjønnhetsblogg, men hadde ganske god konkurranse så jeg visste ikke hvilken vei det ville gå.

Drumroll…

Så fantastisk gøy!! Trodde ikke mine egne ører da jeg hørte navnet mitt. Jeg ble løftet opp av Storm som en filledukke med en arm, før jeg fikk takket mine flotte lesere, de som hadde stemt på meg og juryen. Tusen, tusen takk til dere♥

Etter showet møtte jeg Angelica Blick, som også vant i sin kategori, Beste Internasjonale Blogg. Utrolig flott, hyggelig og jordnær jente.

Weee, what a great night!