Slouchy knit

Sweater MEXYSHOP.COM // miniskirt VEROMODA // sandals SOLESTRUCK.COM // bag MBMJ

Elsker den nye, slentre genseren fra mexyshop! De har så mye kult i strikk der, mye ser ut som om de kunne vært design, pga kvaliteten og snittet. Gleder meg litt til høsten da jeg får brukt mer av det, men når høsten kommer så savner jeg nok den lette sommerstilen igjen. Oh, well, forandring fryder. Du kan sjekke ut mexyshops strikk her.

CHIC AND CHEAP CLOTHING ONLINE

 Jeg lovte dere å legge ut en liste over nettbutikker som selger rimelige og kule klær. Noen har jeg bestilt fra selv, og du kan se noen av mine erfaringer under listen. Tips meg gjerne om dere vet om noen gode rimelige sider jeg ikke har tatt med!

 

Mexyshop.com (Taiwan)

Rednbold.com

Sammydress.com (Kina)

1015store.com (USA)

Lookbookstore.co (Kina tror jeg)

Romwe.com (Singapore, både billig og dyrere klær)

Minusey.com (Sør Korea, både billig og dyrere)

selectfashion.co.uk (Storbrittania)

Necessaryclothing.com (USA)

Humblechic.com (USA)

Modemusthaves.com (Nederland, både billig og dyrere)

asos.com (Storbritannia, både billig og dyrere)

martofchina.com (Kina)

Nastygal.com (både billig og dyrere)

asos marketplace (brukt og nytt)

choies.com (Asia)


 

Lookbookstore.co:

Førsteinntrykk: Ser veldig chic og trendy ut! De har definitivt “an eye for fashion”.

Pris: Mesteparten av tingene er under 30 dollar.

Kvalitet: Jeg var veldig fornøyd med kvaliteten på den ene tingen jeg bestilte, de andre to tingene var ok. Se nøye på bildene og sjekk hvilket stoff klærne er laget av.

Frakt: De tilbyr gratis frakt i hele verden hvis du handler for en viss sum, ellers er frakten ikke så dyr.

Fornøydhetsskala (1-10): 8 🙂

 Shorts fra lookbookstore.co

 

Sammydress.com (China)

Førsteinntrykk: Da jeg så hvor billig denne siden var, ble jeg kjempeexcited! Jeg bestilte sikkert 20 ting med en gang. De har utrooolig mange ting på siden, så det er veldig mye å bla igjennom.

Pris: Mesteparten fra 7-13 dollar.

Kvalitet: Jeg var skuffet over kvaliteten, noen klær var til og med ubrukelige. Et par ting var grei nok kvalitet, og smykket jeg kjøpte var ok. Mange av klærne var ikke som avbildet på siden, mer som en dårlig kopi.

Frakt: Ikke veldig dyr porto, såvidt jeg husker, men det tok over en måned før jeg fikk pakken. I tillegg manglet det to ting, men de var hjelpsomme da jeg ga beskjed og sendte de kort tid etterpå.

Fornøydhetsskala (1-10): 3 🙁

 

1015store.com (USA)

Førsteinntrykk: Siden ser litt hei-jeg-skal-på-kjøpesenteret ut først. Mange av klærne er slik, ikke veldig trendy men basic berteklær, men innimellom de plaggene kan en finne noen kule og rimelige ting! Spesielt har de noen kule og veldig billige cocktail- og maxikjoler.

Pris: Gjennomsnittlig fra 10-15 dollar per ting.

Kvalitet: God på alle tingene jeg bestilte!

Frakt: Shippingen var litt dyr, med tanke på at klærne var så billige. Når bestillingen var på 50 dollar så måtte jeg betale 27 dollar i frakt. Pakken kom dog veldig fort, under en uke etter jeg hadde bestilt den. 

Fornøydhetsskala (1-10): 8

 

Martofchina.com:

Førsteinntrykk: Fikk litt dårlig førsteinntrykk, men fant ut at det var en del kule og rimelige ting der, mange kule/crazy wedge sko!

Pris: Det meste fra 10-20 dollar.

Kvalitet: Grei kvalitet på skoene og jumpsuiten jeg fikk.

Frakt: Usikker, fikk det sponset.

Fornøydhetsskala: 7


Sko fra Martofchina.com


Mexyshop.com:

Førsteinntrykk: Masse kule basicplagg i tillegg til noen statement plagg.

Pris: Mesteparten 10-30 dollar

Kvalitet: God på alt jeg har mottatt!

Frakt: Usikker

Fornøydhetsskala (1-10): 9 😀


Cardigan fra mexyshop.com

Andre:

  • Minusey.com: Trendy klær, RASK levering (2-3 dager med FedEx) og greie priser.
  • Romwe.com: Masse kule urbane klær, god kvalitet på det meste, billig og dyre ting. Kule vesker og accessoirer.
  • asos.com: Kule klær blant en del basics, gratis frakt verden rundt. Her kan du finne en del runway-skatter! Kule solbriller også.
  • asosmarketplace: Folk som selger brukt og nytt, her kan du finne mange kule vintage og denimplagg!
  • Nastygal.com: Masse kule urbane klær og sko!! Litt dyr frakt/toll.
  • choies.com: Masse kule statement og trendy plagg, varierende priser.

 

My vanity table

Endelig er min “vanity station” på plass. Så mye tid som jeg vier til hår og sminke så var det virkelig et møbel som trengtes! Det skal sies i en bisetning at det var ikke mye å velge i når det gjaldt sminkebord. Omtrent ingen interiørbutikker har det utenom IKEA, og de hadde bare to, men jeg er veldig fornøyd med bordet og det passer godt til resten av interiøret i leiligheten. Det er jo så praktisk å ha et eget sted der du kan gjøre deg klar, der du kan stelle både hår og ansikt. Det neste jeg skal sette opp er en studiolampe eller lignende med noe hvitt lys, slik at jeg kan style meg til alle tider på døgnet. Det er kjipt å bomme helt på grunn av feil lys.

Kuskinnteppet er også i hus, var det ikke fint?? Har ikke sett noen som ligner på dette fargemessig i butikkene, de fleste er sort/hvitt eller mørkebrun/hvitt, så vi var veldig heldige med dette. Finn.no er et fint sted! 

Har du sminkebord?

VARIOUS MAKE UP TABLES


Nettet bugner over av fantastiske ideer til det meste av interiør, og denne gangen har jeg drømt meg bort i sminkebord-løsninger. Grunnen er at jeg skulle kjøpe meg sminkebord selv og ville få noen ideer og inspirasjon slik at jeg kunne finne ut av hvilken stil jeg ville ha. Nå har jeg kjøpt ett, og det kommer bilder av det i et senere innlegg i dag.

 

Likte du noen av dem?

Catty

SHOES Y.R.U // DRESS NELLY.COM // BAG MBMJ // SUNGLASSES THECOBRASHOP.COM

Dette er antrekket fra i går 🙂 Nå skal vi i bursdag til bestemoren til Anders i Moss, i tillegg skal jeg kjøpe et fantastisk kuskinnteppe av en privatperson der som jeg fant på finn.no! Gleder meg SÅ til å få det i hus ;D Har nemlig kjøpt meg nytt sminkebord som det kommer til å passe perfekt under. Legger ut bilder av det siden;)

LANSERINGSFEST FRANKIE B. // HARD ROCK CAFE

I går var jeg på lanseringsfesten for Frankie B., et populært jeansmerke fra USA som kommer til Norge i august. Det er kona til Gilby Clarke som står bak merket, Daniella Clark. Gilby var tidligere gitarist i Guns N’ Roses, et av mine favorittband, så det var stas at han også var der! 


Etter litt champis og chit chat var det tid for runway, aka danse på baren for å vise jeans kolleksjonen. Etterpå var det intimkonsert med Gilby Clarke.

Etter eventet hentet vi goodiebagene med noe småsnacks oppi, i tillegg fikk vi velge en jeans hver. Jeg endte opp med to da, siden Anders ikke skulle ha skinny jentejeans:P Daniella Clark var med og turnerte med Guns N’ Roses på 90-tallet, og jeansene er inspirert av den perioden. De var veldig gode å gå i, hadde masse stretch og var slim fitted, just how I like it!
 

NEW SHOES!

Jeg tittet innom salget til nelly her om dagen da det var 20% av salgsprisene, og da fant jeg så kule og billige ting at jeg klarte ikke annet enn å klikke det hjem.

Digger disse freshe sandalene <3 Koster nå 149,- her

Kjempefine sko, får bena til å se kjempelange ut. Er litt vonde å gå i, så blir nok kun til fest hvor jeg ikke skal gå så mye. Koster nå 249,- her

Disse var MAD fine på! Mye finere i virkeligheten. Gleder meg til å bruke disse til høsten! NB: små i størrelsen. Koster nå 149,- her

Likte dere skoene?

EXTRA LARGE DONUT HAIRSTYLES

I dag fikk jeg en extra large donut i posten, forhåpentligvis får jeg laget disse kule frisyrene!

Her kan du se hvor stor den er i forhold til donuter du får kjøpt de fleste steder. Jeg kjøpte min i XL her for 2,99 pund, men de har også M, L og XXL i blond, brun og svart farge.

Update: Testet den akkurat, og siden den er så stor krever den at en har en del hår og surre rundt! Bare så dere er obs på det:)