The naked eye

Måtte bare anbefale dere et dagligdags produkt som sikkert mange bruker hver dag – nemlig øyensminkefjerner. Jeg har brukt Simple en stund, men jeg måtte bruke så store mengder for å få en grei effekt, så det ble ikke så økonomisk uansett. I tillegg måtte jeg dra mye med bomull under øynene for å få bort alt, noe som absolutt ikke er bra for den tynne huden under øynene.

Nå har jeg lagt min elsk på Gentle Eye Makeup Remover fra glo therapeutics. Den er oljefri, men fjerner skånsomt og enkelt øyensminken, til og med vannfast sminke. Det er så digg å slippe å stresse for å få av sminken! Den er både allergi- og klinisk testet for å være ikke-irriterende for den sarte huden under øyet.

Den inneholder Aloe Vera som er sterkt anti-inflammatorisk og som helbreder og fukter betent hud. Aloe Vera har også evnen til å stimulere kollagen og elastin-syntesen og hjelpe til å fjerne døde hudceller. Gentle Eye Makeup Remover inneholder også Hyaluronsyre, Sakkarid isomerat, Lavendel og grønn te, som alle har fordelaktige egenskaper for huden.

Viktig å velge produkter som er effektive og bra for huden! Hvilken øyesminkefjerner bruker du?

XX-XY // Fila

Elsker dette nye samarbeidet mellom Fila og Junkyard XX-XY! Fila gjør meg nostalgisk, minner meg om knappebukser, oversized college gensere og Fucking Åmål. Gleder meg til å vise dere klærne in action 🙂

/I just love this new collaboration between Fila and Junkyard XX-XY! Fila makes me nostalgic – love the 90’s. Can’t wait to show you the clothing on!

Mine favoritter: kroppsprodukter

Nå er det en stund siden jeg har skrevet om skjønnhetsprodukter, derfor ville jeg lage et innlegg om mine favoritter innenfor kroppspleie. Jo eldre jeg blir, jo mer opptatt blir jeg av det, merker jeg. Og akkurat nå bruker jeg noen supre produkter, som jeg gjerne vil fortelle dere om.

Carita fluide de beauté 14, Couture Edition 100ml: ad link

Dette er flaggskipproduktet til Carita, som nå har kommet i en couture-forpakning i forbindelse med Caritas jubileum. Til vanlig kommer den i en gjennomsiktig flaske. Denne oljen gir kjempe god pleie til tørr og veldig tørr hud, og den kan også brukes i håret. Oljen tilfører næring til huden og etterlater den myk, frisk og med en masse fuktighet. Inneholder Vitamin A,E og F som kjemper mot dehydrering. Den lukter også kjempefriskt av sitrus! Jeg pleier å bruke den på leggene mine etter at jeg har dusjet, og på andre tørre områder på kroppen.

Du kan kjøpe den her.


Rituals Yogi Flow, foaming shower gel 200ml:

Dette stilige dusjskummet minner om et barberskum, ettersom den kommer ut av flasken i samme konsistens, og etterhvert begynner og skumme. Jeg elsker dette produktet ikke bare på grunn av det kule designet, men også fordi shower gelen lukter helt nydelig og originalt, og gir en følelse av velvære i dusjen. Jeg klarer ikke å beskrive lukten, men den inneholder de økologiske ingrediensene mandelolje og indisk rose, som har en avslappende effekt på kropp og sjel. Mandeloljen er også med på å gjenoppbygge hudens fuktbalanse.

Du kan kjøpe den på Kicks her.


Matispa Detox Body Polysensory Active Oil 200ml:

Denne oljen er kjempe herlig til å massere med. Den virker rensende og bedrer utskillelsen av avfallstoffer, i tillegg til å stimulere mikrosirkulasjon. Den forebygger også tap av elastisitet i huden. Lukter helt nydelig, og en blir avslappet av å bruke den.

Du kan kjøpe den her.

Hempz Original Sugar Body Scrub 176g: ad link

Denne skrubben lukter sukkerspinn, og er en glede og bruke i dusjen. Det er en sukkerskrubb som skånsomt eksfolierer og nærer huden, og en får en silkemyk med en fantastisk glød. Hempz Sugar Body Scrub inneholder 100% ren organisk hempfrøolje, og er uten parabener og gluten.

Du kan kjøpe den her.

 

Carita Firmness Revealing Cream 200ml:

Denne kremen har blitt en stor anti-aging favoritt hos meg. Den skal brukes på de områdene du føler for å stramme opp, for eksempel magen, lårene og rumpen. Den øker hudens fasthet og styrker hudens elastisitet, i tillegg til å jevne hudoverflaten og hudtonen. Den er også mykgjørende og utglattende, så den er med på å få kroppen til å se best mulig ut. Jeg bruker den ikke på hele kroppen, men på de områdene hvor jeg trenger å stramme opp huden.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Hide & Glow Sleek 113g:

Dette er en genial kroppspray som er fin å bruke på for eksempel bena, for å jevne ut huden og få den til å se flawless ut. Sprayen inneholder litt pigmentering og shimmer som dekker over ujevnheter, i tillegg inneholder den oppstrammende ingredienser. Et veldig godt produkt, som tar to fluer i en smekk. Jeg pleier å bruke sprayen på bena når jeg skal gå i kort kjole på fest, for eksempel.

Du kan kjøpe den her.

 

Bliss Fatgirlslim Arm Candy 125ml:

Hvem av oss har vel ikke vært redd for å gå ermeløs? Arm Candy er en “arm-perfeksjonerende” krem som har vist seg klinisk å redusere rødhet samtidig som den gir et fastere, glattere og mer tonet utseende på armende. I tillegg inneholder den en massasjeapplikator slik at du enkelt kan massere kremen inn i huden. Den inneholder et kompleks av melkesyre, koffein, hvit safir og fuktighetsgivende perler, som er med på å stramme opp og jevne ut huden. Den inneholder også shimmer, som gir en fin overflate på armene. Jeg bruker den som regel når jeg skal gå ermeløs, men den er også fin å bruke annenhver dag for å stramme opp armene og forebygge slapphet.

Du kan kjøpe den her.

 

Bruker du noen av disse produktene?

Faux fur & Timbs


Faux fur Chicwish HERE // Sweater SheInside HERE // Timberland boots Zalando.no HERE // Backpack ZARA (ad links)

 

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Hallaoen 🙂 I natt har jeg sovet som et lite lam, og akkurat nå sitter jeg og venter på at Anders skal komme innom med den beste frokosten – McToast! Mmm. Veldig irriterende at de kun serverer det om morgenen! Har litt lyst å dra på kino senere i dag, må sjekke om det er noe gøy som går. Hva skjedde forresten med det verste snøværet som kom her om dagen? Dagen før var det vår omtrent, og så våknet jeg opp til en snøstorm, og selvfølgelig var alle trikker kjempeforsinket. Det var en hyggelig morgen… Men nå fikk jeg iallefall muligheten til å bruke den nye fuskepelsen min, var den ikke kul?! ♥

JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Side2-jubileumsfest


Jon og meg


Storesøsteren til Chioma, Chioma og Stina


Kristin

Gilan og kjæresten

Bilde lånt av Stina

Dress Romwe.com

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.


 På torsdag var jeg på Side2-jubileumsfest, og det var kjempe gøy 🙂 Side2 fyller nemlig 10 år i år, wuhu! Først var jeg på vors i de nye lokalene til Nettavisen på Grensen, hvor vi minglet og drakk. Deretter dro vi videre til Hotel Rosenkrantz hvor det var stor fest. Jeg møtte mange nye og mange kjente, og det var veldig hyggelig. Det var også sånn photobooth der, hoho, kjempegøy! Klarte selvfølgelig å miste bildene mine, men heldigvis hadde Stina lagt dem ut på bloggen.

Nå har det vært så dårlig med innlegg på bloggen i det siste at ja, jeg må bare skjerpe meg. Har hatt mye å gjøre, har nemlig flyttet, så dere får unnskylde meg! Det vil bli mer oppdateringer fra nå av 🙂

 

#side210år #side2jubileum #side2jubileumsfest

My new beauty companion

Tenkte å introdusere dere til mitt nyeste tilskudd innen hudpleie – Clarisonic Aria. For å være helt ærlig så har jeg ignorert denne børsten i lengre tider, for det virket som en «gimmick». Altså noe som ser fancy ut men som ikke får jobben gjort. Nå har jeg absolutt endret mening, og jeg kan fortelle dere hvorfor.

Denne saken sørger for at sminkefjerning blir en enkel prosess, uten mye sliting med bomullsdotter på ansiktet for å få bort all sminke. Som regel når jeg vasker meg med renseproduktene mine så er det nesten alltid noe igjen, hvis jeg glir over med en bomullsdott etterpå. Det er kjipt å føle at jeg ikke har fått absolutt alt av, og det er kjipt å måtte vaske ansiktet to-tre ganger for å få av alt. Noen som kjenner seg igjen?

Hvordan fungerer den?

Selve børstehodet roterer ikke, men gjør 300 mikrosvinger i sekundet. Dette sikrer opptil seks ganger bedre rens av huden enn med manuell rensing med hendene.

Min opplevelse med Aria

Nå har jeg brukt Aria i to-tre uker, og det er seriøst null sminke igjen på bomullsdotten etter rens – og det tar kun ett minutt! Jeg bruker mye mer sminke enn gjennomsnittet tror jeg, så å få en helt sminkefri hud etter ett minutt er helt fantastisk, og jeg hadde ikke forventet det. Jeg har sett at en del har nevnt at de har fått en heftig glød etter å ha brukt denne, men det har jeg ikke lagt så mye merke til. Kanskje hvis du ikke er vant til å pleie huden din skikkelig, eller ikke vant til å bruke peeling, så kan du få denne effekten. Jeg har derimot fått litt mindre porer av å bruke den, siden den renser sånn i dybden.

Hvor ofte bør jeg bruke den?

I begynnelsen brukte jeg den både morgen og kveld, men nå bruker jeg den kun om kvelden. Den har en mildt eksfolierende effekt, så det kan være litt mye to ganger daglig. Dette må du se an på hudtypen din, og også justere hastigheten deretter. Aria har tre hastigheter som du kan velge mellom.

Den kommer med en lader som du må sette den i 24 timer første gangen før du bruker den. Deretter holder den i 2-4 uker, avhengig av hvor mye du bruker den. Det som er digg med Clarisonic Aria, er at den piper når du er «ferdig» med ett område, for eksempel pannen, slik at du vet når du skal gå videre til kinn osv. Det er ikke så enkelt å tenke seg til ett minutt selv, så jeg setter veldig pris på denne funksjonen. Den gir også beskjed når den begynner å gå tom for batteri.

Den kommer også med en egen Clarisonic-rensegel, men du kan bruke dine egne produkter. Jeg syntes det var fint å begynne med Clarisonics egen, til jeg fikk feelingen av hvordan den fungerer. Det er viktig å ikke trykke børsten helt inntil ansiktet, men å gli den lett over ansiktet. Hvis ikke kan du ende opp med litt rød og øm hud.

Clarisonic Aria koster 1550,- og kan kjøpes her.

Har du en Clarisonic? Hva synes du om den?

Sponset produkt

Short hair


Klippet håret kort i dag. Jeg gjorde det selv altså – så ikke skyld på frisøren min om det ikke er helt on point, haha. Vi skulle uansett klippe det kortere, og jeg klarte selvfølgelig ikke å vente, så jeg choppet det av selv. Jeg liker lengden kjempegodt, og kommer til å kjøre det fremover – må bare få en profesjonell klipp:P Er så herlig med forandring, aah.

Likte dere lengden på meg? Følg meg gjerne på Insta, @heidichic !

Girls be like…
…got my nails done.

 

Jeg ble skikkelig happy når jeg fant ut at jeg kunne ta vanlig neglelakk oppå akrylneglene mine, uten at de blir ødelagt. Da kan jeg bytte litt på farger av og til. Utrolig digg å ha lange negler, love it! Jeg har bare hatt det én gang før, så jeg er ekstra excited, hehe. Jeg går til Yvonne på Omerta i Oslo, superflink negledesigner.

Jeg har fått mange forespørsler om sminken min i det siste, og om jeg kan lage en sminkevideo. Dette kan jeg gjerne gjøre, jeg må bare finne ut hvordan jeg filmer uten hjelp fra andre. Når jeg hadde det andre speilløse kameraet så var det så enkelt, og da lagde jeg jo en del videoer. Men nå er det altfor lenge siden, så jeg skal prøve så godt jeg kan å fikse en bra video.

Hva skal dere denne lørdagen?