Honeylove

Her om dagen kjøpte jeg en ny matte leppestift fra MAC etter tips fra Dajana, nemlig Honeylove. Jeg likte fargen så godt, den var ikke for mørk for min lyse hud og er enkel å lage ombre effekt med hvis du vil ha den lysere. Bare legg litt hvitt pudder eller highlighter i midten av leppen og bland ut. Dette får også leppene til å se større ut. En ny leppestift gir mye glede for en sminke-addict, haha. 


*mwah* :*

Min sommer hudpleie

Er det én ting jeg passer veldig godt på, så er det huden min! Jeg har alltid vært opptatt av det, og det var nok derfor jeg utdannet meg til hudterapeut. Jeg har aldri samvittighet til å legge meg uten å fjerne sminken og rense ansiktet, og passer på å gjøre det “lille ekstra” for huden min noen ganger i uken. Jeg sørger alltid for at den er hydrert, jeg takler ikke å gå rundt med stram og tørr hud. Etter at jeg ble 25 år merket jeg at jeg begynte å få smålinjer rundt øynene og etterhvert nasolabiale linjer, ikke det at det er ille, men jeg vil gjøre det jeg kan for å forhindre rynker. Under kan du se min hudpleierutine nå om dagen. Veldig mye av det er basert på fruktsyrer og AHA-syrer på grunn av den gode effekten det har på urenheter og forebygging av rynker og linjer. De fleste (om ikke alle) produktene fåes kjøpt i hudpleiesalonger.

1. Exuviance Purifying Cleansing gel: Denne har jeg brukt i over ett år nå, og den er perfekt for min tørre, kombinasjonshud. Den fjerner effektivt sminken uten å strippe den for fuktighet. 

2. Exuviance Triple Microdermabration brukes etter rens, men kun ett par ganger i uken avhengig av hudtype. Det er den eneste peelingen jeg bruker, og den etterlater huden helt polert. Porer blir mindre synlige og huden glattere og jevnere.

3. Etter rens og peeling bruker jeg Exuviance Moisture Balance Toner, for å balansere pH-verdien i huden og gjenopprette fuktigheten.

Masker skal påføres etter at du har renset og eksfoliert huden. Jeg bruker ikke masker eller peeling hver dag, men et par ganger i uken. Jeg bruker tre forskjellige typer:

1. Exuviance Rejuvenating Mask er en peel off-maske, det vil si at den tørker på huden og etter 15-20 minutter så kan du dra den av ansiktet. Eventuelle rester vaskes bort med vann. Dette er virkelig en super maske, strammer opp huden og gjør den skikkelig “plumpet”. Perfekt hvis du vil være ekstra fin og glødende en dag.

2. Babor Refreshing Foam Mask: Dette er en maske som ligner barberskum når den kommer ut av beholderen, men når du påfører den på huden roer den seg fort og legger seg som en god krem på huden. Den er helt utrolig fuktighetsgivende, virkelig en av de beste produktene jeg vet om. Ofte hvis jeg har hatt en hard natt ute på byen så er denne min go-to. Huden er fortsatt kjempefuktig når jeg våkner neste dag.

3. Environ Intensive Revival Mask: Denne masken inneholder tre typer AHA-syrer, og har blitt kalt ansiktsløft på boks! Det skjønner jeg godt – jeg får en instant oppstramning av huden, i tillegg til at den plumper huden, fjerner linjer og huden blir  fin og glødende. Absolutt en av de beste maskene jeg har prøvd. Jeg lar den være på i cirka 20 minutter, deretter vasker jeg den av.

4. Etter rens bruker jeg alltid serum, det varierer litt hva jeg bruker men i det siste har jeg brukt Exuviance OptiLight Serum som bidrar til å bleke, jevne ut og minimere hyperpigmenterte hudpartier og mørke flekker. Den gir en lysere, strålende og mer fuktig hud. 

5. Når en bruker mye fruktsyreprodukter er det viktig å bruke solfaktor, og i hele sommer har jeg brukt Sheer Refining Fluid fra Exuviance som inneholder SPF 35.

Om kvelden bruker jeg én glykolsyre-pad fra Nip+Fab, merket som Kylie Jenner er ambassadør for. Jeg elsker disse padsa, huden blir seriøst så clean, polert og fin av den! Jeg er helt avhengig. Etterpå påfører jeg Exuviance Age Reverse Hydrafirm som nattkrem, ettersom ingrediensene passer bra sammen med Nip+Fab, og kremen i seg selv er meget fuktighetsgivende.

Exuviance Depuffing Eye Serum er et genialt produkt for “poser” under øynene, eller hvis du føler deg hoven under øynene. Det er ikke så ofte det skjer med meg, men hvis jeg har vært ute på byen av og til så opplever jeg det neste dag. Da påfører jeg den rundt øyekonturen, og huden avkjøles og roer seg ned slik at en ser mer våken ut.

Jeg bruker øyenkremen AgeReverse Eye Contour hver dag. Den holder linjene borte og den sarte huden rundt øynene fuktig for å forhindre rynker. 

I noen perioder bruker jeg “hjemme-microneedling” om kvelden, som jeg synes er veldig effektivt for å forebygge rynker, motvirke pigmentflekker og fjerne arr. Jeg bruker fra 0,5 mm til 1 mm nåler i ansiktet. Hvilket merke en bruker er ikke så viktig tror jeg, så lenge du kjøper fra et legitimt firma. Når jeg bruker dermarolleren så pleier jeg å påføre SkinCeuticals Resveratrol B E serum etterpå. Serumet er ganske dyrt, rundt 1500 kroner for 30 ml, derfor bruker jeg det sammen med dermarolleren, fordi da får jeg optimal benyttelse av det. Det trekkes altså mye dypere ned i huden etter bruk av nålene. Serumet er stappfullt av antioksidanter som er veldig viktig for anti-aging og for å motvirke frie radikaler som bryter ned huden. Nålene fungerer slik at huden tror at den har fått et sår, dermed begynner den å produsere kollagen for å reparere huden. 

Etter serumet har trukket inn, pleier jeg å bruke Babor Reversive Supreme Glow-kremen som er meget fuktighetsgivende, og som ikke inneholder fruktsyrer. Det er viktig å kun bruke rolleren på kvelden, eller iallefall ikke påføre sminke før det har gått flere timer.
 

Håper dere likte innlegget, bare spør i kommentarfeltet om dere lurer på noe! 🙂

 

NYX Lingerie

NYX Lingerie in Beauty Mark here, Ombre Lip Duo lipliner in Cookies & Cream here

 

Lingerie fra NYX er tha bomb! De er jo nesten alltid utsolgt i butikkene, men du finner en del av fargene på nettet her. Jeg har seriøst lyst på hele kolleksjonen. Det er kun nude-farger og de er flytende leppestifter som blir matte når de tørker. Jeg fikk denne på et NYX event for en stund siden da de akkurat ble lansert, loves it! Jeg har brukt den sammen med liplineren fra den nye Ombre Lip Duo-kolleksjonen deres i fargen Cookies & Cream, som du kan kjøpe her. Lingerie’en kan også brukes alene, men siden den er såpass mørk så er det enklere å få den jevn i kantene med en lipliner. (ad links)

Uken som gikk

Ukens smaksopplevelse:

Jeg har aldri smakt Sangria før, og tenkte at siden jeg var i Spania så måtte jeg nesten prøve det. Det er en blanding av rødvin, søtstoff, opphakket frukt og rom. Det var ikke en favoritt, men ga god form og var gøy å få prøvd, hehe. Tiramisuen var helt nydelig da, min favorittdessert. <3

Ukens nedtur:

At Macen min krasjet, og den ville ikke på igjen. Dermed måtte jeg reinstallere operativsystemet igjen, og jeg har mistet absolutt alt på harddisken min, ingen bilder eller noe igjen. Men nå er den som ny, og jeg slipper å stresse med at jeg ikke har plass til bilder lenger!

 

Ukens låt:

M.I.L.F. $

Jeg tror jeg digger sangen mest pga videoen og det faktum at Kim Kardashian ser MAD hot ut i den. Men låten er litt fengende også! Jeg så Fergie sammen med Slash og Ozzy Osbourne på Quartfestivalen for noen år siden, og hun har virkelig en helt råbra stemme! Så talent har hun iallefall. 

 

Ukens tanke:

Jeg har hatt mange tanker i hodet i det siste, spesielt om livet og døden etter at jeg mistet kompisen min for et par uker siden. Det er sykt hvordan en kan ta noen for gitt, og neste dag så er de ikke her. Det får meg til å sette ekstra stor pris på mine nærmeste. 

 

Beste innkjøp:

Denimjakke fra herreavdelingen på Pull & Bear.

 

Ukens lættis:

Dere har kanskje opplevd at folk går rundt og selger bootleg DVD’er, klokker osv på uterestauranter i syden? Vel, denne gangen fikk vi en ny opplevelse. Vi sitter på en pub/uterestaurant og ser fotballkamp, og det er kun voksne der. Så kommer det plutselig en mann som helt nonchalant setter en rosa skilpaddeleke og en minilommelykt på bordet vårt. Ting kun småunger hadde satt pris på, om i det hele tatt det. Så trykker han på skilpadden, og den lager den sykeste lyden. Så fortsetter han fra bord til bord som om ingenting, og jeg tenker WTF, dette er dritkleint, haha! Ingen skjønner noenting. De vedsiden av oss begynner å le, og jeg vet jeg ikke burde le, men jeg knekker ut i latter og klarer faen ikke å slutte. Noe av det mest absurde jeg har sett, lol. Bra businessplan.

 

Ukens serie:

Jeg har sett Real Housewives of Atlanta i ett strekk de siste ukene, så det må nok bli den. Jeg ser basically kun hjernedøde realityserier, stand up eller dokumentarer om seriemordere og 2. verdenskrig. Interessene varierer :p

 

Ukens film:

Jeg ser omtrent aldri film, for jeg klarer ikke å konsentrere meg om noe med mindre det er interessant med en gang. Men en ting jeg elsker er psykologiske thrillere, og jeg elsket The Invitation som er på Netflix nå. Og det skader ikke at hovedpersonen er hawt. 

Ukens irritasjonsmoment:

Jeg takler ikke røykelukt. Jeg blir så forbanna når jeg sitter på restaurant og jeg akkurat har fått maten min, så begynner folk å røyke slik at det blåser rett oppi trynet mitt. Sorry, men jeg signet ikke opp for lungekreft eller illeluktende shit. Respektløst, seriøst. Skal du røyke så pass på at ingen inhalerer den dritten der iallefall. Ødelegger hele apetitten.

 

Ukens opplevelse:

Det var veldig morsomt å dra i fornøyelsesparken Terra Mitica i Spania og ta berg-og-dalbaner og karuseller. Det er veldig lenge siden, og jeg merket hvor sykt pinglete jeg var i begynnelsen, men etterhvert turte jeg å ta alt, og det var veldig befriende. Digg å få sug i magen og adrenalin.


 

Ukens surring og glemming

Jeg bestilte et ganske dyrt Lumee-deksel til telefonen min med selfie-lys, typ 600 kr, og jeg gledet meg som en unge til å få det. Så etter en dag ser jeg at jeg har bestilt for feil iPhone, nemlig iPhone Plus. Er det én ting jeg ikke tolererer når det gjelder meg selv (og andre forsåvidt), så er det klomsing. Klikkings. Det hadde bare blitt styr og kostbart å levere det tilbake, så da måtte jeg bestille et nytt. Så nå har jeg altså brukt 1200 kroner på et selfiedeksel. Bra og veldig nødvendig, Heidi.

 

Akkurat nå:

Kom jeg nylig hjem fra trening med Ulrikke, har spist middag og føler meg fresh!

 

Patched denim
Skirt Bik Bok here // Sunglasses Marc by Marc Jacobs // Denim jacket Pull & Bear // Heels NLY // T-shirt Brandy Melville // Choker and bracelet ZARA

Jeg er egentlig ikke så fan av denimjakker, føler ofte at det ikke passer stilen min, men da jeg tilfeldigvis fant denne i herreavdelingen på Pull & Bear så falt jeg for den med en gang. Steinvasken er helt perfekt, og så digger jeg at den har random patches.

Nå har vi akkurat solt oss litt, og så skal vi straks dra å shoppe litt når jeg er ferdig med dette innlegget. Vi har faktisk ikke shoppet så mye mens vi har vært her, noe som er helt utrolig egentlig. Senere skal vi kanskje i fornøyelsespark 🙂 Ha en fin lørdag!

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 

Sneak-a-peek

Rakk ikke å redigere alle bildene før vi må dra ut nå, men her er iallefall ett av bildene fra gårsdagens antrekk. Dere skulle bare visst hvor mye jobb som ligger bak et antrekksinnlegg, haha. Jeg hater å ikke bli ferdig også, men sånn blir det bare av og til, særlig når en er på ferie. I dag har vi vært på kjøpesenteret, jeg har fikset neglene mine og shoppet litt. Det har vært lite (eller ingen) bilder av selve omgivelsene her på bloggen, men det er mer hvis dere følger meg på Snapchat, heidichic heter jeg der. Add me 🙂

Nå skal vi dra å se Frankrike – Tyskland kamp! See you later <3
 

Creepy stalker?
Bag Love Moschino (ad link)  // Sunglasses Marc by Marc Jacobs // Heels NLY // Dress and bomber jacket ZARA 

 

Yesterday’s outfit 🙂 I går dro vi på senteret og bowlet, spilte biljard og prøvde den zombie-simulatoren. Jeg tapte så det sang, aldri spilt så dårlig i mitt liv. Og det hjelper ikke når den du henger med er et konkurransemenneske uten like og elsker å vinne, arg. Jeg er vekt, så jeg liker egentlig at det blir uavgjort, haha.

Apropos senteret, herregud så freaky det var i går da jeg ble invitert ut på date via Instagram. Jeg er i en veldig liten by i Spania og han spurte om vi skulle møtes på det eksakte kjøpesenteret jeg henger på hver dag. Jeg bare tenkte what, det er ingen som vet hvor jeg er?? Jeg vet ikke om det er en by engang! Men, så kom jeg på; Tinder. Han har altså lagt meg til via Tinder på Snap, og sett hvor jeg er på Snap. Freaky deaky. Tinder follows you wherever you go.

Nå har vi nettopp vært ute og spist engelsk frokost, og så dro vi og kjøpte masse forskjellig øl på supermarkedet. Det er fotballkamp i dag, så da må en unne seg noen kalde! Jeg har til og med kjøpt meg AC/DC-kagge. Blir ikke mer blodharry men samtidig ekstremt fett på en gang.

 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Fremme i Spania

Bag Moschino here (ad link) // Caps New Era here // Shoes Nike here // Sunglasses Carrera // Dress SheIn (sold out)

I går fant jeg ut at det var ikke bare bare å ta flyet til Spania klokken 06.40 om morgenen. Jeg tenkte å døgne, siden jeg likevel måtte dra så tidlig. Short story, var jævlig sliten når jeg kom frem. Men etter å ha spist frokost og tatt en liten lur, så fikk jeg dratt og shoppet litt (ofc). Aldri for sliten for det, høhø. Og så dro vi på den diggeste pizzabuffeen, åh, som jeg har savnet den. Du bare sitter ved bordet og så kommer de og serverer alt du kan tenke deg av pizza og pasta, så velger du selv hva du vil ha.

Vi fant også et utrolig kult gamingroom på kjøpesenteret, der de blant annet har bowling lounge og bar, 3D simulatorer (inkludert scary ones), shuffleboard, hoops og biljard. Jeei 🙂 Jeg tenker visst på alt annet enn å bade og sole meg, haha. Blir så rastløs av det.

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 

Travel attire

Bag Calvin Klein here // Caps here // Dress Bik Bok here (ad link)

I natt reiser jeg til Spania, så nå holder jeg på å pakke. Jeg gleder meg jo selvfølgelig til ferie, men stemningen er merkelig og trist siden jeg mistet en god venn denne uken. Det er ikke ofte jeg blir så glad i folk, men noen spesielle sjeler bare fanger hjertet mitt. Mennesker jeg kan være meg selv totalt med. Jeg har ikke grått så mye på nesten ti år tror jeg. Prøvde å fortrenge det de første dagene ved å gå ut og spise og se fotballkamp, men tårene bare presset seg igjennom uansett hvor jeg var. Men jeg tror det er viktig å få det ut. Nå må jeg bare prøve å ikke tenke på det hele tiden, for å ikke bli sprø i hodet. Livet må fortsette, selv om det føles absurd. 

En må feire det fantastiske livet som var, og tenke at vi kun er i forskjellige rom… ♥