Black slit dressBag Michael Kors (adlink) // dress H&M // shoes Y.R.U. // sunglasses Chicwish (adlink)

Dagene her i Spania har stort sett bestått av soling, bading, shopping og masse god mat. I morgen reiser vi hjem, men jeg kunne godt tenke meg å være her noen uker til. Heldigvis har jeg noe spennende å se frem til når jeg kommer hjem. Jeg savner forresten litt å bli forstått, ikke alle spanjoler er like gode i engelsk:p Jeg har blitt litt bortskjemt på det når jeg stort sett har feriert i USA, men det er jo mange land som ikke har engelsk som 2. språk. Satser på å dra tilbake her snart, veldig herlig sted å slappe av på. Veldig bra shopping også, jeg har kjøpt masse siden jeg kom hit. Mest sko faktisk, som jeg satser på å få hjem uten overvekt på Ryanair *hjelp*. Jeg kjøpte også en ny veske fra Michael Kors (på bildene) som er fin til hverdags. Bloggingen vil bli litt mer stabil når jeg kommer hjem. Har prøvd å ikke stresse altfor mye med det på ferie, men blir stresset så fort det går en dag uten :p Jeg vil jo helst at dere skal se et fresht innlegg istedetfor et gammelt et når dere klikker dere innpå 🙂

Hudpleietips i solen

Jeg har en del gunstige produkter stående på badehyllen min her i Spania som skal beskytte huden mot solen, men også pleie den. Nå er fellesferien snart her, og kanskje du får noen hudpleietips før du reiser på ferie? 🙂 Først starter vi med ansiktet:

bareMinerals Prime Time er en BB-primer med solfaktor 30. Genialt til hverdagsbruk, spesielt i syden hvor huden trenger ekstra beskyttelse. Også fin å ha hvis du ikke har solfaktor i sminke eller dagkrem.

Decleor DD-cream (Daily Defense) er som en BB-cream med solfaktor 30 (beskytter mot UVA og UVB). Veldig bra nærende krem for huden, og gir en fin finish.

Revaléskin Natural Defense har også lett dekkevne, SPF 25 og inneholder en av de sterkeste antioksidantene som finnes, nemlig CoffeeBerry. Beskytter huden mot frie radikaler og forurensning. 

Vichy BB cream har solfaktor 50 og beskytter mot UVA og UVB. Perfekt hvis en trenger dekkevne og total blokk for solen i ansiktet.

Jeg bruker disse når jeg skal sole meg, eller bare om jeg skal ut på dagen og ikke har lyst å gå helt uten sminke på huden.

Decleor Aroma Lisse er en herlig, mykgjørende dagkrem som lukter fantastisk, og inneholder SPF 15 (UVA, UVB). Veldig god og nærende krem, som holder huden fuktig og myk hele dagen.

De to i midten, La Roche og Vichy, er begge lette dagkremer som inneholder SPF 30 + UVA og UVB og har en mattende effekt på huden. Dette er gunstig når en ikke har lyst til å være så glinsende i ansiktet, noe som lett kan skje med fetere kremer. Disse er også perfekte å legge sminke oppå.

Leppene er like viktig som resten av ansiktet, og Harmoni leppepomaden fra Vita gjør jobben. Den har 30 i solfaktor og beskytter mot både UVA og UVB.

Huden blir ekstremt tørr når den hele tiden blir utsatt for sol, klorvann og sjøvann, derfor er det alfa omega å ha gode hudpleieprodukter med seg på tur.

Matis sin hyaluronsyremaske (adlink) bruker jeg hver gang jeg dusjer her nede, for å “plumpe” opp huden igjen etter soling og bading. Den gjør huden fyldig og fuktig igjen, og forebygger rynker.

Matis Reponse Black Caviar Eye Gel bidrar til økt cellefornyelse i den delikate huden rundt øynene, regenererer huden og gir masse fuktighet. Denne bruker jeg hver morgen og kveld for å gi næring til huden rundt øynene og for å forebygge rynker.
 

Decleor Aromesence Mandarine (adlink) er nattbalmen jeg sover med her nede. Den er en ekstra fet krem som gir huden all den fuktigheten og næringen den trenger i løpet av natten.

Før jeg påfører nattkremen legger jeg på enten Decleor Aromessence Solaire serum (adlink), som er bra å bruke både før og etter soling, og bevarer brunfargen i ansiktet. Ellers legger jeg på Vichy Idealia Life Serum som gir mye næring og fuktighet. Disse serumene bruker jeg også på dagtid før dagkrem og sminke.

Fordi huden i ansiktet mister så mye fuktighet her nede, så valgte jeg å ta med en rens som er litt oljete og holder på fuktigheten i huden, men som ikke forårsaker utbrudd. Decleor sin Miscellar Oil er nesten som Babors berømte rens, bare i ett steg i stedetfor to. Den starter som en olje, men når den kommer i kontakt med vann emulgeres den og blir en melkeaktig rens. Veldig herlig rens som effektivt fjerner sminken.

På ferie må det være lov til å være litt lat av og til, selv om jeg aldri anbefaler noen å legge seg uten å fjerne sminken ordentlig. Men vi er menneskelige, og av og til orker en ikke å ta turen innpå badet når en holder på å sovne foran tven. Da letter Ole Henriksen sine Nurture Me-renseservietter (adlink) på samvittigheten, for de fjerner faktisk sminken godt, også øyesminke, og huden kjennes fuktig og god ut etterpå. Disse lukter helt utrolig godt og jeg blir like amazed hver gang jeg skal bruke dem.

Solbeskyttelse er kjempeviktig i solen, selvfølgelig også for kroppen. Vichy Milk-gel inneholder solfaktor 20 (UVA, UVB) og er en kjempebra bodylotion i seg selv, holder huden fuktig og god i flere timer.

Sprayen fra Cabana Sun spf 20 (UVA, UVB) gir godt med fuktighet og er enkel å påføre, og Soltan fra Boots spf 15 (UVA, UVB) er en gjennomsiktig spray som ikke vises i det hele tatt på huden. Tørker fort inn.

Peeling er superviktig for å få bort de døde hudcellene før du soler deg, slik at du får en fin og langvarig farge. Loreal Exfotonic er en rimelig og bra peeling som inneholder AHA-syrer for ekstra peelingeffekt. Jeg bruker peeling her nede cirka hver 3-4 dag.

Aftersun-produkter er også veldig viktig for å pleie huden etter solen. De gjenoppretter fuktigheten i huden og kan forebygge rynker. Vichy Daily Milky Care gir god og langvarig fuktighet og roer ned huden etter soling.

Head to toe

I dag er jeg kledd i Zara fra topp til tå, utenom solbrillene som er fra en spansk kjede som heter Estradivarius. Det har blitt litt shopping her nede som dere sikkert skjønner, he he.. Elsker de elegante snittene og klassiske plaggene fra Zara. Og når prisene er nesten halverte her nede, så er det vanskelig å holde seg unna 🙂 

Today I’m dressed in Zara from head to toe, except from the sunglasses which are from a Spanish chain store called Estradivarius. I love the elegant cuts on the garments from Zara, and when the prices are almost cut in half here it’s hard to resist, he he.

Pink and peach


Sunglasses Estradivarius // top Zara // Shoes Nastygal // Skirt Forever 21

Hi guys ♥ Today it’s actually raining here in Orihuela, so me and my boyfriend are going to drive to Benidorm which is an hour and a half away, to either go to the zoo and/or amusement park. I’m so looking forward to this! Love animals ♥ Btw, I got my nails done with gel for the first time a couple of days ago (as you can see in the pics) and I love it! I don’t know if it’s a good thing, but I’m probably gonna be addicted to having this long nails. It’s kind of inconvenient though for some things, like opening soda cans or taking out my contact lenses. We’ll see how it goes:p

Do you like the outfit? 🙂

Must have // Tangle Teezer

Her om dagen var jeg på en Beauty Supply-butikk her i Spania og kjøpte et genialt redskap til håret som jeg burde ha anskaffet for lengst – nemlig Tangle Teezer. Mange av dere har sikkert hørt om den fra før, og det er en del rosabloggere som har anbefalt den før, men jeg trodde virkelig ikke den var så god som den var. Jeg kan bare glemme alle naturbørstene mine, denne saken får virkelig ut alle flokene i håret, og på mye kortere tid. I tillegg sliter den veldig lite på håret. Genialt for alle, men spesielt for oss med extensions eller langt og trått hår. Jeg trodde denne saken var oppskrytt, men nå synes jeg nesten den er undervurdert. Alle burde ha en sånn! :p 

Jeg hadde de sykeste flokene igår etter å ha badet i basseng med en flette som hadde hengt seg opp overalt, og jeg fikk ikke engang opp fletta. Men TT fikset biffen. Dette er min trofaste venn i veska fremover!

Du får kjøpt den jeg har i gull her eller mange andre typer her for kun 149,- (adlinks).

Noen som har Tangle Teezer fra før? Hva synes dere?

Sneak peek

En liten sneak peek på et antrekk fra Spania 🙂 Nå skal jeg ut å bli litt tan, for jeg har bare blitt bleikere å bleikere etter jeg kom hit, eller rettere sagt; selvbruningen har sakte men sikkert blitt skrubbet bort. Jeg hadde glemt ut hvor utrolig rastløs jeg blir av å sole meg. Men i dag skal dagen brukes til det, ettersom vi må unngå kjøpesentrene som vi har vært på hver dag. Er dere klar over hvor billig Zara er i Spania? Det er typ H&M priser, liksom. Galskap! I tillegg er Zara Home på hvert hjørne, som er like billig. 

A little sneak peek on an outfit from Spain 🙂 Now I’m going out to get some tan. I had totally forgot how restless I get when I’m laying out in the sun, so I haven’t got that much color yet:p I have to avoid the big shopping malls I’ve been going to everyday here, so it’s a perfect day for sunbathing. Are you guys aware of how inexpensive Zara is here? The prices are like H&M’s almost. At least compared to Norway. Cray cray.

Mac tools

I går var jeg innom et parfymeri i Alicante og bestemte meg for at det var på tide å få noen bedre redskap i hus. Det er utrolig at jeg ikke har orket å bruke penger på børster, når jeg bruker dem hver eneste dag og det har så mye å si for resultatet. Jeg kjøpte iallefall en kontureringsbørste fra Mac, som jeg burde ha kjøpt for lengst. Den er genial til å konturere med bronzing pudder, til kinnben, panne og kjevepartiet. Den funker også genialt til blush og highlighter, men det er viktig å være nøye på å få bort rester av den ene tingen før du begynner på den andre. 

Jeg har også en Mac børste som jeg bruker til å blende øyenskyggen med, den gjør det veldig enkelt å duse ut smokey eyes for eksempel. 

Jeg tar forresten alltid med meg Smashbox Master Class Palette på tur, fordi den har cirka alt, utenom bronzing pudder og mascara. Den inneholder lipglosser, highlighters, rouger, eyelinere, brynspudder og kjempemange øyenskygger. Jeg kjøpte den på ebay for ett år eller to siden, og du kan fortsatt kjøpe den eller lignende sett her.

Nå er mani/pedi-time, så jeg kan bli neglefin! Ha en fin dag, kjære lesere ♥

Black lace

Skirt Bik Bok (similar here) // top Zara // flatforms Ego & Greed // sunglasses The Cobra Shop

Hola! Nå har vi endelig fått internett her, så jeg får lastet opp litt antrekk fra Spania 🙂 Dette hadde jeg på meg igår da jeg skulle ut å shoppe. Nå holder Anders på å lage frokost som vi skal spise på balkongen i sola, mens jeg sitter og blogger.

Forresten, så trenger jeg litt hjelp. Jeg har jeg veldig lyst å gå sette på negler her nede, slik at jeg får lengre negler liksom, men jeg vet ikke om jeg skal velge gel eller akryl? Noen som har erfaringer med dette? Jeg jobbet kun med Shellac da jeg jobbet som hudpleier, og har aldri satt på negler før. Setter stor pris på hjelp:)

España

Hei sweeties! 

I går ettermiddag landet vi i solfylte Alicante. Virkelig herlig å komme seg på ferie. Jeg har ikke ordnet internett enda, derfor blir det litt mobilblogging. I dag har vi tilbringet mesteparten av dagen rundt bassenget og solt oss og badet. Og litt shopping, selvfølgelig.

Pappa har ferieleilighet i Spania som Anders og jeg låner, og det blir helt nydelig å tilbringe to uker her ♥ Er så lenge siden jeg har vært i syden nå, så det skal bli deilig å slappe av istedetfor å løpe rundt på storbyferie. Vi har faktisk aldri vært i syden sammen, så det er skikkelig kos 🙂

Det var derimot ikke alt som gikk som det skulle igår, lol. Rett før flyet skulle lande fikk jeg helt sykt mye propper i ørene, det stakk og gjorde så vondt at jeg trodde seriøst at trommehinnene kom til å sprenge. Når jeg skulle gå ut av flyet merket jeg at jeg hørte omtrent ingenting på det venstre øret, men trodde det ville gå over etter et par minutter. Det gikk flere timer, og jeg hadde fortsatt ikke fått hørselen tilbake. Til slutt gikk jeg på apoteket for å få noen dråper som skulle hjelpe, og etter cirka to timer så ble det litt bedre, men jeg hørte fortsatt ikke skikkelig. Heldigvis våknet jeg i dag med cirka full hørsel igjen. What the hell?? Noen som har opplevd det før?

Jeg gleder meg til å koble av fra sosiale medier disse to ukene, men jeg kommer fortsatt til å poste innlegg herfra, bare ikke så ofte som vanlig 🙂