KONKURRANSE: VINN TØYVASK OG ET DEILIG ACNESKJERF!

Jeg er faktisk litt excited over produktet jeg skriver om nå! Dere har helt sikkert hørt om Shai-barberhøvlene som ble superpoppis på kort tid? Nå har det kommet et nytt produkt fra det samme firmaet, nemlig det revolusjonerende tøyvaskemiddelet Dizolve. Dette er et tøyvaskemiddel som er i strips, og er 16 ganger mer konsentrert enn vanlige tøyvaskemidler. Du trenger heller ikke skyllemiddel, ettersom Dizolve vasker både hvitt og farget tøy mykt uten. I tillegg har du alltid vaskemiddel i hjemmet og slipper å bære tungt hjem fra butikken siden du får det rett i posten!

Dizolve er mer miljøvennlig, i og med at det har så lite emballasje reduserer det transporten med hele 94%. Det er også mer økonomisk, siden det koster mye mindre enn vanlige typer. I tillegg slipper en feildoseringer med vaskemiddel, forskere har nemlig funnet ut at vi feildoserer med 33% mer vaskemiddel enn nødvendig. Med Dizolve er det én stripe til én vask, det blir ikke enklere!


Du er med i trekningen om å vinne dette stilige Acneskjerfet i valgfri farge om du bestiller en gratis prøvepakke på Dizolve her! Husk å legge igjen en kommentar under innlegget med navn, epostadresse samt farge du ønsker på skjerfet! Du kan se de forskjellige fargene her. Lykke til!


/Annonse

On with the winter coats


Shoes H&M // Coat UNIF // leggings Bik Bok // beanie asos // bag Bershka

Utrolig nok så er jeg glad for at det er blitt så kaldt at jeg kan bruke de store, varme vinterjakkene mine (jeg vet jeg kommer til å angre på det utsagnet). De har hengt ubrukt i garderoben så lenge at jeg føler nesten jeg har fått nye klær. Det eneste som er litt dumt er at Oslo tydeligvis hoppet over høsttemperaturen og gikk rett til vinter, så de litt tynnere trenchcoatene og skinnjakkene jeg omtrent ikke har brukt, blir for kalde nå. Oh, well. Likte dere antrekket?

Follow on Bloglovin

GIVEAWAY: Sophia Rose og DesignMix

Hei søtiser;) Jeg var på showrommet til DesignMix og smykkemerket Sophia Rose for noen dager siden, og da fikk jeg plukke ut noen gaver å gi til en av dere! 

Jeg plukket ut disse flotte, bohem chic armbåndene i sterling silver fra Sophia Rose. SophiaRose.no er en online smykkebutikk som drives av gemologen (ekspert i stener og diamanter) Tanya Ross. Hun bruker hovedsaklig sølv, gullforgylt sølv og ekte stener i smykkene sine. Hun lager utrolig masse fint!

Denne kule, romslige lommeboken i høykvalitetsskinn fra DesignMix.no får dere også:) DesignMix.no drives av Marte G. Mørk og fører spesielle vesker, smykker, gaver og noe interiør. Hun har blant annet merkene Kitsch, N. Historiae og Passion Fruit Jewelry.

Hun fører blant annet den nye trenden i Hollywood, Kitsch Hair Ties som er høykvalitets hårstrikker som er så flotte at du også kan bruke dem som armbånd. De har blitt veldig populære i USA, og dere får også med en pakke med Kitsch hair ties + headbands! (Jeg har heldigvis sikret meg noen pakker selv;)

Sophia Rose og DesignMix har også et showroom på Majorstuen i Jacob Aalls gate 8, der kan du komme å se på alle de flotte produktene de fører. Det er åpent fra 11-17 på hverdager!

/sponsede produkter

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: BIOSILK

Biosilk er den håroljen jeg bruker mest for tiden. Jeg har sett meg litt lei av Moroccan oil og lurer på om det er litt oppskrytt at det omtrent “ikke finnes noe bedre” enn den. Jeg har nemlig prøvd flere i det siste som jeg synes lett kan måle seg med den. Silk Therapy fra Biosilk får håret til å se nesten “perfekt” ut, ved at det blir veldig glansfullt og demper frizz. Den er veldig drøy så en trenger ikke å bruke mye, og husk å riste flasken før bruk! Biosilk pleier også håret, og er fin å bruke etter at en har brukt rettetang – da blir finishen flawless! Den er satt ned fra hele 215,- til kun 89,- akkurat nå på blush.no, så løp og kjøp! Jeg lurer på om salget er en del av “Blush Hour” siden det er så billig, det vil si at det kun varer til klokken 22.00 i kveld. Men det er jeg ikke sikker på – check it out 🙂 Den selges også i enkelte frisørsalonger for de som vil kjøpe i butikk.

It was just a matter of time…


Esj, blir alltid syk når det passer dårligst, alltid når jeg skal noe gøy! Jeg var invitert på vinsmaking og lunsj på Bølgen & Moi i dag, men kunne dessverre ikke dra på grunn av formen. Har vondt i halsen, feber og hodet mitt føles ut som bomull. God unnskyldning til å hive på seg en masse sminke, og ikke minst teste ut ny sminke, som den nye magenta leppestiften jeg fikk i sommer. Den minner litt om YSL sin, men er fra billigmerket Viva la Diva som selges på Cubus i fargen 115 Show Off. 

Jeg kom meg heldigvis ut en liten tur da jeg ble invitert til å plukke ut noen smykker og accessoirer fra et showroom som ligger rett ved der jeg bor. Det er noen spesielle merker som har kjempeflotte og trendy ting! Jeg kommer til å lage et innlegg og giveaway’s om det snart, så følg med! 🙂 Ellers har jeg bare vært hjemme og hivd i meg supersterk hostesaft fra USA (som tydeligvis skal lindre alt fra feber til hode og kroppssmerter), “express”-smertestillende fra Polen og Toro Rett i Koppen 😉 Satser på å bli frisk sooon!!

The Body Shop + Leila Hafzi

I kveld var Isabella og jeg på et lanseringsevent i flaggskipbutikken til The Body Shop i Torggata. Det var i forhold til The Body Shops nye samarbeid med den norske designeren, Leila Hafzi. Samarbeidet vil resultere i en kampanje som lanseres nå i september.Det var veldig hyggelig å møte på kjentsfolk og ta seg noen glass champagne:) Vi fikk også FLOTTE goodiebags med produkter fra Body Shop. Eget innlegg i forhold til produktene vil komme på bloggen senere 🙂

 

New in: Bik Bok & Sheinside

I dag fikk jeg to pakker i posten, en fra Bik Bok og en fra Sheinside.com. Er kjempefornøyd med tightsen fra Bik Bok, den var kjempefin og behagelig å gå i. Cardiganen fra sheinside.com er skikkelig digg 🙂 De har så mange kule cardigans til høsten nå, jeg har lyst å bestille så mye! Du kan sjekke utvalget her.