Black Friday Sale Nelly – Favorittkjoler

1. Grønn Rebecca Stella paljettkjole HER 2. Mønstret paljettkjole HER. 3. Lysrosa og svart blondekjole HER. 4. Sort maxikjole HER. 5. Sort minikjole HER. 6. Chic kjole HER. 7. Ballkjole HER (affiliateslenker)

Max Factor Coral lipstick

Jeg kjøpte 827 Bewitching Coral fra Max Factor her om dagen og testet den akkurat. Jeg trodde den skulle være litt mer korallfarget på, altså mer oransjrød, men den var mer rødrosa. Jeg likte likevel rødfargen veldig godt, og den minner meg om min favoritt fra Lancome Rouge in Love som jeg har brukt flittig. Den popper veldig og er absolutt ikke en kjedelig farge. Det er forresten -30% på all Max Factor på Vita nå, hvis du skulle ønske deg en ny leppestift 🙂 Den kostet ca 80 kroner med rabatt.

Vegan nail polish

Jeg prøvde Mineral Fusions neglelakker for en liten stund siden, og ville bare tips dere om dem. Mineral Fusion er i utgangspunktet et mineralsminkemerke, men de har også neglelakker. De blir veldig dekkende etter to strøk, og de har veeeldig mange fine farger. Jeg elsker hvit neglelakk, men de har ofte dårligere kvalitet enn andre farger, men Marble (overfor) er kjempegod og dekkende, og tørker fort. Lakkene har en bred kost som gjør at de er enkle og raske å påføre. De har forresten tilbud på alle lakker nå.

Noe som er et ekstra pluss er at Mineral Fusions neglelakker er 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater.

Vegan nail polish

Jeg prøvde Mineral Fusions neglelakker for en liten stund siden, og ville bare tips dere om dem. Mineral Fusion er i utgangspunktet et mineralsminkemerke, men de har også neglelakker. De blir veldig dekkende etter to strøk, og de har veeeldig mange fine farger. Jeg elsker hvit neglelakk, men de har ofte dårligere kvalitet enn andre farger, men Marble (overfor) er kjempegod og dekkende, og tørker fort. Lakkene har en bred kost som gjør at de er enkle og raske å påføre. De har forresten tilbud på alle lakker nå.

Noe som er et ekstra pluss er at Mineral Fusions neglelakker er 100% veganske, og er fri for toluen, formaldehyd, formaldehyd resin, kamfer og ftalater.

Blonde again

Sponset behandling

I dag var jeg hos Sofia på Karlsson Barlindhaug og fikset håret. Farge holder veldig dårlig i det blonde håret mitt, og brunfargen fra ombreen hadde nesten gått helt ut, så jeg måtte gjøre noe med det. Det ble til at vi stripet det blondt igjen. Jeg er så fornøyd, og synes det er en av de fineste blondfargene jeg har hatt, akkurat passe kaldt. Jeg trodde ikke det kom til å bli så fint, siden omtrent halve håret var oransjaktig, og mye av håret mitt er ulike farger pga striping og bleking. Sofia er GULL, anbefaler henne uten tvil. Hun er kjempeflink med både farge og striper. Under kan du se forandringen:

1. Bilde av ombreen Sofia gjorde på meg. 2. Bilde fra igår, da fargen var veldig utvasket. 3. Fra i dag 🙂

Jeg fikk også med meg sjampo og balsam fra TIGIs serie Hair Reborn. Disse to er spesielt for hår som lett blir kruset, og slitt hår, og de skal også bevare hårfargen bra. De inneholder Seriseal-silkeproteiner som styrker hårfibrene, og lover å redusere frizz med 80% om du bruker sjampoen og balsamen sammen. De forrige produktene fra TIGI var veldig gode, så jeg gleder til å prøve disse. Serien selges på Karlsson Barlindhaug (ved Nationaltheateret). 

Shellacked

Sponset behandling

I går var jeg på Neglakademiet og fikk Shellac-behandling. Mange av dere har sikkert hørt om Shellac før, men for de som ikke har, så er det den første Power Polishen som kom, og legges på den naturlige neglen. Neglelakken må herdes i UV-lampe, og den er feilfri i opptil to uker. Shellac kan legges som lakk men den har egenskapene til gelé, og kan fjernes raskt. “Shellac” har blitt en fellesbetegnelse for gel-lakk, noe som er litt uheldig ettersom kvaliteten på for eksempel hjemmesett ikke er den samme som den patenterte Shellac-formelen. Om du bruker og fjerner Shellac riktig, skal det ikke gjøre noe slitasje på den naturlige neglen.

Jeg er veldig glad i sterke farger, så jeg gikk for fargen Hotski to tchotchke og en glitterlakk oppå der igjen. De skinner som bare det, og jeg ble veldig fornøyd.

Video // Store hverdagskrøller

Store hverdagskrøllerDu kan endre kvaliteten på videoen

Når jeg har langt hår liker jeg å gjøre noe med det av og til, for at det ikke bare skal henge rett ned, og min favorittfrisyre er disse hverdagskrøllene som er superenkle å lage. Det tar heller ikke så lang tid, og krever lite utstyr. Frisyren passer også til finere anledninger, og krøllene kan gjøres mer hverdagslig ved å gre gjennom dem. Håper du liker videoen 😉 

//

Sunday’s out-for-coffee outfit





DRESS BIK BOK

LEATHER JACKET MARY KATE & ASHLEY FOR BIK BOK

BAG MICHAEL KORS

BEANIE H&M


chunky rib knit beanie

Fant denne herlige luen i dag på H&M. Digger at den er så tykt ribbestrikket, akkurat den looken jeg liker. Den er 100% akryl, men det kjennes ut som bedre og mykere materiale enn det. De hadde den i sort og gammelrosa, og kostet bare 79,- 🙂

TiKei mineral makeup

Sponsede produkter

Her om dagen fikk jeg en ny pakke med makeup fra TiKei mineral cosmetics. Jeg har brukt dette merket veldig lenge nå, spesielt foundationen, og er veldig fornøyd med den. Det jeg liker med TiKei er at produktene ikke inneholder Bismuth, de er dyrevennlige og 100% naturlige. I tillegg er de veldig billige, bare 159,- for en stor boks. Du finner TiKei mineralfoundation (jeg bruker P3) her.

Jeg har aldri prøvd mineralpudderconcealer før og var litt skeptisk til å legge pudder under øyet. Men den var veldig dekkende, og tørket ikke ut eller la seg i rynkene. Jeg klappet den lett inn med Ultimate concealer børsten. Fargen Neutral passet helt perfekt, noe jeg var veldig glad for. Du finner alle concealerne her (fra 69,-)

Denne lipglossen har naturlige ingredienser, tørker ikke ut, og har ingen kjemiske konserveringsmidler eller mineraloljer. Den er kjempefin på, og lukter banan ♥ Du finner alle lipglossene her (99,-)

Jeg hadde ikke prøvd bronzere av TiKei før jeg fikk pakken, men jeg likte denne veldig godt. Denne fargen er den nyeste blant de tre bronzerene, og den er mer gyllen og ikke så kjempemørk, noe jeg liker. Den er veldig enkel å påføre med den store TiKei-pudderbørsten, og det blir veldig jevnt og gir ikke skjoller. Jeg har opplevd skjoller med andre mineralbronzere, så jeg ble positivt overrasket over det. Den er enkel å bygge opp uten at det blir for mørkt. Du finner bronzerne her (, og børsten her (189,-) men du får et helt sett med børster for bare 249,- nå her. Det er sinnsykt billig! Da har du omtrent alle børstene du skulle trenge.

Sunrise blush (109,-) er en blush jeg har brukt en stund. Den har en veldig fin korallfarge, og smelter lett inn i huden. Den er enkelt å få nøyaktig der du vil ha den med den vinklede rougebørsten.

Her er børstesettet som er på tilbud frem til 30. november. Her får du med alle børstene jeg bruker, pluss mange flere for bare 249,- istedetfor 325,-. Børstene er kjempemyke, og er ikke laget av dyrehår, men er syntetiske.

Her har jeg brukt produktene overfor. Du kan bestille prøver på det meste fra TiKei for 10,- stk, hvis du vil teste ut fargen før du kjøper stor 🙂