Testing av ny sminke

Sponsede produkter

Ville bare vise dere noen bilder av noen fine paletter jeg fikk fra Kicks, og hvordan de ser ut på. Jeg blir helt i ekstase av paletter, er alltid like gøy å prøve. Jeg elsker blush-paletten, for den har så mange fine rosafarger for alle hudtoner. Og blush gjør virkelig det lille ekstra på sminken! Jeg har ikke vært så flink til å bruke det i det siste, men brukte det hele tiden før. Og kontureringen blir også mer definert ved å bruke blush. 

Kicks Glow Kit her

Brukte Kicks Confidence Eye Shadow Palette på øynene og på leppene har jeg brukt MAC leppestiften i fargen Myth.

Jeg testet også ut de nye Precision børstene fra e.l.f. Cosmetics, og de var så fluffy og gode. Veldig enkle å blende ut blushen og highlighterne med.

My favorite jumpsuit

Affiliate link

Processed with VSCO with q9 preset

Dette er fo-shizzle min i favorittjoggedress. Elsker den. Kan brukes til å chille i, men er også i et pent, lett glitrende lurex stoff som gjør at du kan bruke den med hæler også. Så komfortabel <3 Og nå er den faktisk på salg her!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with hb1 preset

Lurex sporty set NLY Trend here (affiliate link)

Den finnes i tre forskjellige farger:

 

Tangle Teezer event på The Thief

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

I dag morges var jeg på Tangle Teezer event på The Thief. Det var veldig gøy! Jeg elsker Tangle Teezer-børstene, jeg husker når jeg oppdaget dem i Spania for fire år siden etter mye bading i basseng med extensions. Jeg følte jeg hadde oppdaget gull! Har ikke gått en dag uten å bruke dem siden. De får opp floker så ekstremt enkelt, virkelig et essensielt skjønnhetsprodukt.

Processed with VSCO with f2 preset

Grunnleggeren og oppfinneren av Tangle Teezer, Shaun Pulfrey, holdt foredrag for oss og demonstrerte noen nye produkter fra merket som jeg aldri har sett før, blant annet to rundbørster og paddle-børster. Han brukte ingenting annet enn vann, føner og de børstene for å få til et ekstremt fint resultat på håret. Det ble så voluminøst, skinnende og flott! Jeg gleder meg sånn til å prøve meg på det selv, særlig med min nye korte sveis. I tillegg har jeg fått meg verdens beste føner, må vise dere hvilken snart. En god føner er virkelig essensielt!

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Her er produktene vi fikk med oss. Jeg har kun hatt den originale sorte fra før av, og den lille to-go børsten, så det blir spennende å prøve alle de andre. Ekstase! Lol. Blir så happy av sånne ting. 

Processed with VSCO with f2 presetProcessed with VSCO with f2 preset

Bruker du Tangle Teezer?