Lancôme event på The Thief

 photo DSC06889_zpss2gztreh.jpg

I går var jeg som sagt på event på The Thief i anledning lanseringen av Lancômes nye leppeoljer, Juicy Shakers. Jeg begynte å ta bilder, men plutselig begynte Dajana å filme, så jeg fikk redigert sammen en liten snutt av kvelden av materialet vi hadde, haha. Se filmen under:

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-13_zpsiavm6tt6.jpg

Juicy Shaker er en leppeolje som inneholder nærende oljer sammen med pigmenter for å få plumpede men naturlige, glossy lepper. De inneholder blant annet mandelolje, omega 3 og tranebærolje. De er designet som cocktail shakers, så en må riste dem før en påfører dem på leppene. Applikatoren er supermyk og den kjennes så god ut! Leppene blir superfuktige og myke. Juicy Shaker finnes i 13 nyanser. 

 photo The Thief Lancome event cocktail shakers lipstick-9_zpsh2tivkng.jpg

Culotte

 photo sort fuskepels jakke kape-9_zpsmvjphrvi.jpg
 photo sort fuskepels jakke kape-29_zpsqlgq3cef.jpg photo sort fuskepels jakke kape-30_zpsnnr5utuc.jpg

 photo sort fuskepels jakke kape-28_zpsdlnstyru.jpg photo sort fuskepels jakke kape-31_zpsxeqkxtvl.jpg

Her er resten av antrekket fra i går. Apropos i går, vi koste oss kjempemye på Lancome eventet, litt vel mye kanskje, haha. Det var veldig mye gode drinker der! Etterpå dro vi en gjeng videre på Bar Tjuvholmen. Det går nesten aldri bra når jeg er på det stedet, er kanskje én gang jeg ikke har fått blackout :O Men denne gangen ble jeg heldigvis hentet i 23-tiden. Kjenner jeg er litt skada i dag, men det begynner å komme seg. Bilder fra kvelden kommer senere! Og kanskje en film til og med, haha. Dajana er rå på filmingen :p 

xx

Sneakers Adidas Superstar Rize HERE

Faux fur coat Stars by Jonas Hallberg

Culotte pants and crop top ZARA

Bag Marc by Marc Jacobs

 

BW sneak peek

 photo sneak peek-2_zpspetfhsn8.jpg

En liten sniktitt fra antrekket i dag. Rekker ikke å gjøre ferdig mer før jeg skal møte Dajana på Champagneria straks. Deretter bærer det videre til The Thief. Det blir ikke en edru onsdag, med andre ord. Snart er det back on track tho, allerede planlagt trening med en venninne, det hjelper alltid på :p

Calvin Klein Shrunken Tee

 photo IMG_1128-1_zpsdnen52um.jpg

 photo IMG_1131-1_zpsnvuirci2.jpg photo IMG_1136-1_zpscnwvmipy.jpg

 photo IMG_1133-1_zpsb62vcd7t.jpg

 

Calvin Klein tee HERE

Calvin Klein underwear HERE

 

Hvis denne rumpa her begynner å henge en dag så sliter jeg… på tide å begynne å trene igjen! Squats, squats, squats! Og jeg som vurderte en Kardashian-behandling. Kanskje en ting jeg kan krysse av lista hvis jeg er flink nok. Jeg er faktisk glad påsken er over så jeg kan komme meg tilbake til hverdagen! Har mye å gjøre. Nå skal jeg snart i et møte, så må gjøre meg klar. Vi sees kjære lesere <3

Derfor sveiper jeg venstre på Tinder

Alle “Tindere” har sine måter å sile ut folk på, du må ta en kjapp avgjørelse basert på veldig lite informasjon, noe som ikke alltid er like enkelt. Du må bli dømmende, noen blir det på utseendet, andre blir det på den lille informasjonen en får, eller en kombinasjon. Jeg satt litt på Tinder her om dagen, og det er ikke så lett å sette fingeren på akkurat hva jeg liker, for jeg har ikke en spesifikk «type». Men jeg har funnet ut hva jeg ikke liker, tydeligvis. Dermed tenkte jeg det kunne være morsomt å lage en liten liste over what turns me OFF. 

 photo tinder9_zpscbnsglu2.jpg

 

For mye friluftsbilder: 

Du er på fjellet, på ski, hanggliding, parachuting, skauen osv. Jeg ser for meg at du er en friluftsnazi som skal ta meg med på alt dette ellers er jeg ikke «sporty» nok. Noen skriver faktisk at hvis ikke du er friluftsperson så fuck off, omtrent. Urban chick here, baby. Jeg er med på noe altså, men det får være grenser.

 

Bodybuildere:

Det kan bli for mye. Hvis du kun har bilder av at du flekser med Hulk-lignende muskler med bronzing og babyolje så er det et nei for meg. Noen andre som føler at det skriker mindreverdighetskomplekser?

 

For mye selvdigger-selfies:

Det holder at en av oss er narsissistiske. Gutter som bryr seg like mye eller mer om utseendet enn meg synes jeg er feminint, og jeg får også en følelse av at de ikke er til å stole på, da de muligens trenger mye bekreftelse fra andre på hvor pene de er. Typ fuckboys. Jeg liker at gutter er casual handsome. 

Dårlige bilder:

Jeg ser halve fjeset ditt, du er helt blurry eller har bilder fra laaang avstand. Jeg kan ikke se deg!

 

Folk som jobber på Joe & the Juice (en liten intern spøk mellom meg og venninna mi):

Det virker som om cirka 90% av de gutta der går med caps og surfer. Og alle har som første profilbilde at de jobber på Joe & the Juice, så skriver de at de er en del av «the traveling crew» eller noe. Why are you beaming with pride over this? I real life når jeg bestiller kaffe hos dem så ser de såvidt opp på meg og prater til meg som om jeg er en surfebuddy ellernoe. Eller som om at de er for «kule» for meg. What the hell :p

 

Hippier:

Hvis det nesten bare er bilder av at du surfer, chiller på beachen og du ikke oppgir hva du jobber med, så får jeg følelsen av at du er litt for lite etablert eller seriøs. Hvis du har bilder av at du røyker weed i tillegg så vet jeg absolutt hvilken vei jeg swiper. 

 

Gutter som skriver at de liker naturlige jenter:

Jeg føler bare de er usikre på seg selv, jeg vet ikke. Skal jeg ikke få gå med sminken min liksom? Lol.

 

 

For snill:

Du ser altfor snill og pushover ut. Jeg ser det på hele deg. Du er en norsk godgutt som jeg kommer til å kjøre dampveivals over. Jeg er for hard for deg. Dette ser jeg med en gang, og det er disse jeg swiper fortest på.

(Jeg kan være en snill pus også, da <3)

 

Folk som har «Hvis du (insert text) så kan du swipe til venstre» i profilen:

Feministen i meg bråvåkner. Jeg får for meg at du er et sjefete, mannssjåvinistisk asshole. Bare for at du skriver det så skal jeg swipe venstre. 

 

Sykepleiere, miljøaktivister, folk som jobber med barn eller filantropister:

Utrolig noble yrker, men jeg tror det igjen går på at de er for snille. Flott at de gjør det, men… nei. Seinfeld forklarer:

 

Folk som skriver i profilen at de ikke gidder å skrive frem og tilbake, men vil møtes:

Greit, mister. Er du så utålmodig at du ikke kan veksle et par ord for å se om vi har noe til felles før vi møtes på en klein kaffedate? I’d rather text a bit.

 

Har barn:

Jeg er jo ikke viden kjent for å være glad i barn. Jeg vet ikke om det finnes unntak her… Kanskje hvis du er en deadbeat dad (neida:p)

 

Følg meg på Instagram og Snapchat: heidichic

 

Sporty shorty

 photo fanny lyckman outfit-35_zpsyfrmxzap.jpg photo fanny lyckman outfit-10_zpsjx0oihqq.jpg photo fanny lyckman outfit8_zpsh6nia7df.jpg photo fanny lyckman outfit-23_zpsmoht2irt.jpg photo fanny lyckman outfit-21_zpsckgbtybh.jpg photo fanny lyckman outfit-30_zpslmlvmgis.jpg

 photo fanny lyckman outfit-16_zpsbkmmwsal.jpg photo fanny lyckman outfit-28_zpsl2u9fa9t.jpg photo fanny lyckman outfit-13_zps3wcnsw9v.jpg

I dag var jeg en tur i byen og møtte Ulrikke. Vi benyttet selvfølgelig anledningen til å ta bilder av hverandre. Hvis ikke dere har fått det med dere så har hun begynt å blogget igjen på Ulrikkelund.net! Loves it, hun har alltid vært den beste motebloggeren. Og obviously også en veldig bra fotograf, høhø.

Etterpå dro vi på den Franske Sal, som forresten er amazing, hvor vi hadde kaffe og litt girltalk. Ingenting er bedre enn å kunne snakke med en person om alt. I tillegg så er hun flink til å sette meg på plass når jeg sløser tiden min på visse lame folk, *kremt*. Jeg elsker folk som bare sier det som det er.

Nå skal jeg snart ut på middag og pils med noen kompiser. Det er påske! <3

xx

Skirt Junkyard HERE

Sneakers Junkyard X FILA HERE

Bomber jacket Junkyard HERE

Bag Bershka

Top Missguided

 

Alex Sushi med Glossybox

 photo alex sushi glossybox sensai_zps3douffhe.jpg photo alex sushi glossybox sensai-17_zpsojqpwp0k.jpg

På onsdag var jeg på Alex Sushi i forbindelse med den nye Glossyboxen med Sensai. Først fikk vi noen digge velkomstdrinker og minglet litt, før vi ble med inn på kjøkkenet og fikk se sushikokken tilberede Sashimi. Det var veldig spennende å se hvordan han gjorde det. Men jeg takler ingenting som har med blod og kapping av hoder å gjøre så jeg cringet et par ganger der, haha. 

 photo alex sushi glossybox sensai-3_zpsrjofi6wf.jpg

Jeg spiser det meste utenom sushi egentlig, så jeg var litt nervøs for spise det. Har smakt det før, men har bare ikke taklet tanken på at det er rå fisk, og så har det smakt for mye fisk liksom. Men med litt moralsk støtte fra Agnes Lovise og Celina klarte jeg å faktisk å spise det. Vi fikk også Sake (en japansk shot) som vi skulle heve og drikke etter at vi hadde «hilst» på hverandre. En tradisjon i Japan. Jeg trodde Sake var heftig sterkt men det var ikke så verst.

 photo alex sushi glossybox sensai-5_zpstldoaifu.jpg

Etterpå dro vi inn i den fine spisesalen og fikk servert de andre rettene. Vi fikk også forskjellig drikke til hver rett, blant annet Manzanilla sherry, Riesling, tysk sekt og sitrussake. 

Jeg spiste til og med kamskjell! Det var ikke så verst det heller, bortsett fra en rar konsistens. Og så var det med trøffel, noe jeg ikke er så fan av. Men morsomt å smake.

 photo alex sushi glossybox sensai-9_zpsbax17n6g.jpg photo alex sushi glossybox sensai-11_zpsl0keudoq.jpg

 photo alex sushi glossybox sensai2_zpswav7xnkl.jpg

Meg og Agnes Lovise

 photo alex sushi glossybox sensai-15_zpsjgmdpoyw.jpg photo alex sushi glossybox sensai-8_zpsydccsew8.jpg

Celina og Chioma

 photo alex sushi glossybox sensai-13_zpsqloyheja.jpg photo alex sushi glossybox sensai-14_zpsxiwff2vz.jpg

Jeg likte best Sashimien! Men kanskje hvis jeg spiser det andre nok ganger så begynner jeg å like det også. Alex Sushi er iallefall et supert sted om du skal spise sushi og ha noen gode drinker. Hadde en såå hyggelig kveld! Skjønnhetsbloggere er best, hehe <3 

 photo alex sushi glossybox sensai-12_zpsqfhb7nfg.jpg

Slik ser den nye Glossyboxen med Sensai-produkter ut! Men jeg vil ikke avsløre hva som er inni siden det er halve gleden av å abonnere på disse 🙂