Bow sweater



 

Steg for steg: Min hudsminke

Sponsede produkter

Det spørsmålet jeg får mest fra lesere er hvilken foundation og sminke jeg bruker på huden. Her er et helt oversiktlig innlegg om akkurat hva jeg bruker, og hvordan jeg bruker det.


Steg 1: Concealer

Jeg begynner med en laksefarget concealer under øynene, LUXE Sunburst, men kun der jeg har blå/mørke ringer. Og så bruker jeg en concealer med gulpigmenter på steder hvor jeg er rød, for eksempel rundt nesevingene. Men det er ikke alltid jeg gidder dette steget, fordi foundationen dekker så godt uansett. Brighten fargen kan du bruke generelt overalt som du vil dekke, og High Beam er fin til å lysne opp områder med, for eksempel under øynene. Men lysne områder gjør jeg etter at jeg har påført flytende foundation.

Når jeg har gjort dette så finner jeg frem Beauty Blenderen min. Den holder jeg under rennende vann og klemmer på 2-3 ganger slik at den blir fylt av vann. Så skviser jeg den alt jeg kan slik at det overflødige vannet forsvinner. Deretter klemmer jeg Beauty Blenderen lett i et håndkle for å få bort enda mer overflødig vann. 

Beauty Blender her (ad link)

Det finnes egen BB for concealer som er mindre, og den kan du også bruke. Litt bedre under øynene, men jeg bruker som regel bare en på alt for å spare tid. Du finner forskjellige Beauty Blendere herJeg “dabber” den lett på huden (ikke dra) til concealeren er jevnt og trukket inn i huden. Både under øynene og rundt nesevingene.

Steg 2: Foundation

Deretter går jeg videre til foundationen. Jeg bruker glominerals Protective Liquid Foundation Satin som er en oljefri, mineralbasert flytende foundation. Den er ekstremt dekkende, det er derfor jeg liker den så godt. I tillegg gir den en fin, matte finish uten å tørke ut huden. Siden den er mineralbasert så puster huden lettere. Den har også et bredt spektrum av UV-beskyttelse og inneholder antioksidanter som beskytter mot frie radikaler. Det finnes også en som heter Matte, den er for de med litt fetere hud.

Må en kjøpe dyr foundation?

Jeg fikk spørsmål her om dagen om en må kjøpe en foundation fra Dior eller lignende for at den skal være god, og om den må være dyr. En foundation er noe en bruker på huden veldig ofte. Da er det viktigste for meg at den ikke tetter porene, at huden får puste og at den har fuktighetsgivende egenskaper. Jeg vil rett og slett at den skal gjøre minst mulig skade på huden, men i tillegg må den ha veldig god dekkevne.

For mange år siden brukte jeg forskjellige foundation fra merker som Max Factor, L’oreal osv. og noen av dem fungerte bra, og hadde god dekkevne. Men jeg merket ofte at huden ble tørr, og at de tettet porene. De som ikke er mineralbaserte har flere ingredienser som ikke er naturlige og som ikke er bra for huden, rett og slett. Og da betyr det ikke noe for meg om det er Dior eller L’oreal. Jeg har aldri brukt foundation fra fancy merker som Chanel osv. fordi en ofte bare betaler ekstra for merket. Men, når det er slike ekslusive merker så kan de være mer fuktighetsgivende enn de billigere, så det er en fordel. Men det er ikke sikkert, en må sjekke ut innholdet.

 

Uansett, denne bruker jeg:

Etter concealeren er påført, går jeg videre til den flytende foundationen. Jeg bruker Satin i Natural Fair eller Golden Fair. Har du veldig rødlig hud så er Golden Fair bedre, ettersom den inneholder mer gule pigmenter. For å påføre foundationen så bruker jeg bare fingrene, og av og til bruker jeg en Beauty Blender for å “dabbe” den inn i huden, men jeg føler ikke dette er nødvendig. Du kan også droppe concealer hvis ikke du har veldig blå ringer under øynene. 

Steg 3: Finishing pudder

Dette er etter jeg har påført alt som er flytende.

Alternativ 1:

LUXE Translucent er et finmalt mineralpudder som jeg som regel bruker når jeg har gjort en full kremkonturering. Når jeg er ferdig med alt det flytende, bruker jeg dette. For å “bake” så legger jeg ekstra mye på, slik at du ser et lag med pudder som trekker inn, og som en børster vekk etter en stund. Dette er for at foundationen skal vare ekstra lenge. Eller så bruker jeg det bare som et finishing pudder for å sette foundationen og ta bort overflødig olje. Jeg bruker pad’en som kommer med til å presse pudderet inn i huden.

 

Alternativ 2, ekstra dekkende:

Dette er mitt “spesielle triks”, som gjør at jeg får en ekstremt dekkende foundation, uten at det ser kakete ut. Jeg føler ingen gjør dette, og det er egentlig “feil”, men alle spør meg jo hva jeg bruker, så. Glominerals pressed base er en foundation i seg selv, men i pudderform. Så pudderet er naturligvis mer dekkende enn et vanlig finishing pudder. Jeg bruker en stor kabukibørste i sirkulære bevegelser oppi produktet, deretter bruker jeg det i sirkulære bevegelser på huden. Overalt, utenom under øynene. Der liker jeg å bruke LUXE Translucent siden det er gjennomsiktig. Kombinasjonen av Satin flytende foundation og glo pressed base utgjør total dekkevne, og i tillegg varer sminken så og si hele dagen. Jeg bruker glo pressed base i fargen Golden Light.

Det kan virke som mye på huden, men siden det er mineralbasert så får huden likevel puste. Hvis du har ekstra fet hud så kan du gjøre dette, men da må du nok bruke et “blotting powder” (et ekstra tørt pudder) til slutt for å ta bort overflødig olje slik at du ikke blir skinnende. 

 

Steg 4: Pudderkonturering og bronzer

Bronzere bruker jeg litt forskjellige av, akkurat nå bruker jeg Sunlight fra glominerals. Jeg liker generelt alt av mineraler, men jeg bruker ikke bareMinerals, fordi de bruker Bismuth som er et mineral som gjør at en får større porer og som kan gjøre huden grå og gussen. No, no. 

Til pudderkonturering bruker jeg glominerals contour kit i Fair to Light. Siden det er mineraler så smelter det godt inn i huden, og er lett å blende.

Dette blir mye glominerals, men selv om jeg får det sponset så er det virkelig dette jeg bruker og sverger til!

Så der har dere det! Hvis det er noe mer dere lurer på så legg igjen en kommentar i kommentarfeltet under 🙂

Instagram: @heidichic

 

Vil bare ha det jeg ikke kan få

Hei og hå!

I skrivende stund er jeg så stressa over at jeg ikke har fått blogget de siste dagene at jeg føler jeg bare må få ut noe før jeg kan komme i gang med dagen.

Siden innlegget om alkohol har jeg ikke drukket en dråpe, og det føles fantastisk. På en måte så hjalp det å få det ned på papir, fordi da følte jeg at jeg måtte, liksom. Men jeg ville det også. Det føles så bra. Jeg har også trent hver eneste dag. Jeg kunne ønske det var lettere å komme seg på treningsstudioet, det må jeg innrømme. Hver gang jeg skal dra så føler jeg at noe stritter i mot. Men det er sikkert fordi det gjør vondt. Det gjør jo vondt å slite seg ut og få melkesyre og kramper i musklene. Men etterpå føles det fantastisk. Jeg misunner de menneskene som bare enkelt kommer seg på treningsstudioet hver dag, men det er kanskje ikke så lett for dem heller. Kanskje de bare har bedre selvdisiplin. 

Ellers er det fortsatt rart å være singel, men jeg elsker at jeg begynner å venne meg til det. Jeg føler meg litt kulere og mer selvstendig liksom, haha. Det som er veldig rart med det hele praktisk sett, er at jeg ikke har en fast fotograf. Derfor har det også blitt lite antrekksbilder i det siste. At jeg skulle være singel så lenge hadde jeg aldri trodd. Jeg trodde iallefall jeg skulle få meg kjæreste før eksen min. Begge eksene mine! Det har jo bare gått litt over ett år, men likevel. Jeg ser ut til å sabotere alt av kjærlighetsforhold, så nå har jeg ingen forventninger what so ever når jeg møter noen. Jeg møtte en fyr for litt siden som sa han likte meg, og jeg bare: “Du kommer ikke til å like meg om en liten stund.”

Mange spør meg hvordan “en jente som meg” kan være singel. Tja, haha. Jeg skal ikke si at det ikke er mange som vil ha meg, men alle er altfor snille og søte. Da blir jeg alltid den dominerende parten, og det vil jeg ikke være. Det må være litt balanse. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg tiltrekker meg sånne mennesker! Jeg er jo ikke så snill og søt selv, hehe. Det virker som om jeg kun liker de som ikke liker meg. Eller som er veldig vanskelige å få. Og når jeg får dem så vil jeg ikke ha dem lenger. Jeg var på date med en fyr i Miami, og så ble jeg litt usjarmerende full for å si det sånn, så jeg måtte på en måte overtale ham til å gå på en 2. date. Og da han ble med på det så dumpet jeg ham. Og så maste han seg ihjel på meg, skrev noveller opp og ned, til ingen nytte. Det var da det virkelig gikk opp for meg, for jeg likte ham ikke engang. I det hele tatt.

En skal faktisk ikke finne seg i noe mindre enn det en fortjener. Jeg har fått meg en regel nå, og det er at jeg skal ikke gi mer enn jeg får tilbake, uansett hvor mye jeg liker en person. Og slik burde alle jenter tenke! Du skal ikke pøse ut med kjærlighet, kun for å få en brøkdel tilbake. Det er ikke riktig. Og når du finner den som gir deg den oppmerksomheten du fortjener, så kommer du til å skjønne det. Selv om du liker noen kjempe godt, så er det ikke verdt det. Det er ikke meant to be.



Adidas pants here (ad link) // Adidas sneakers here (ad link) // Faux fur Stars by Jonas Hallberg // Bag and sweater ZARA

Nå som jeg har lagt ut dette innlegget skal jeg spise frokost, og så forhåpentligvis trene senere. Og så skal jeg lese en bok. Iallefall litt. Jeg klarer såvidt å lese en nyhetsartikkel fordi jeg blir så rastløs, så jeg tar noen sider om gangen og er stolt over det. Prøver å se mindre på tv og sitte mindre på mobilen for tiden, da det så og si er visuelle rusmidler som tar opp altfor mye tid.

C u l8r <3

Følg meg på Instagram @heidichic

 

Nails and matchy matchy

Fant disse kule neglene på H&M her om dagen. De er så fine på. Det er allerede klister på så du kan enkelt ta dem på rett fra pakken. Perfekt hvis du ikke har manikyren on fleek men skal ut og vil se fin ut. Jeg må innrømme at klisteret kunne vært en del sterkere, så det er viktig å bruke alkohol eller neglelakkfjerner uten olje før du påfører dem slik at de sitter bedre. Alltid når jeg bruker løsnegler som dette tar jeg med meg neglelim i vesken i tilfelle.

De finnes i lysrosa, sort og lysgrå.

Jeg kjøpte også matchende hettegenser og leggings fra H&M. De har så mye kult på trendavdelingen der, ass! Capsen er fra Urban.

 

Suger mandager? Eller suger livet mitt?

Helt merkelig å våkne opp i dag å ikke ha dritt-mandagsfølelsen. Og hvorfor? Jo fordi fylla ikke henger igjen. Kanskje jeg ikke hater mandager after all. Men, det er dagen en må ta igjen for all latskapen og ting en har utsatt. Det skaper stress.

Måtte bare slenge med et relevant bilde for mandagen:

Processed with VSCO with f2 preset

Nike genser her fra // hipster her fra (ad links)

Nå har jeg drevet med prokrastinering for lenge, så i dag lagde jeg meg en liste over alt som stresser meg inni huet mitt og som jeg må få gjort. Det er faktisk et veldig godt tips! Jeg gjør det i ny og ne når det blir for mye å huske på. Ikke bare er det effektivt, men oversikten gjør at det ekstra stresset og kaoset inni skallen roer seg litt. Ofte tror en at det er verre enn det er, eller at du har mer på lista enn det du har. Lister folkens, lister er bra for alt! :p

– Heidi Lill

 

Må en enten drikke seg dritings eller låse seg inne?

Denne helgen har jeg bare slappet av. Jeg har ikke drukket. Jeg drakk på torsdag, bare et par øl og litt champis, men jeg ble jævlig dårlig av en eller annen grunn. Da jeg våknet neste dag og åpnet øynene så bare hatet jeg meg selv.

Jeg liker ikke den personen jeg blir når jeg drikker. Jeg er ikke slem, det er heller motsatt. Jeg er så hyggelig at jeg blir flau. Alle de murene jeg har oppe og den kulden og likegyldigheten jeg normalt utstråler forsvinner, og jeg får en ekstrem trang til å fortelle alle hvor glad jeg er i dem. Eller vise det på en eller annen måte. Til og med til fremmede, herregud. Jeg vet ikke engang om det er ekte følelser, fordi med en gang jeg våkner så er alt forandret. Er det noe underliggende som jeg ikke vet om, eller er det bare bullshit som kommer ut på fylla? Jeg er jo ikke sånn! Alt virker som en god idé, alt som jeg har holdt tilbake fra den jeg er forelsket i skal nå ikke lenger holdes tilbake, det skal tydeligvis bli sendt skriftlig. Eller den vennen som jeg ikke engang liker, strekker jeg ut en hånd til. Jeg blir fylt av nostalgi og jeg snapper her og der, fylletekster, for denne kjærligheten og utadventheten må tydeligvis ut! Noen personer blir kanskje flaue når de har vært frekke eller kjipe, men for meg er det nesten motsatt. Jeg dør innvendig hvis jeg har vist for mye hyggelige, emosjonelle følelser. Da vil jeg heller være en drittsekk.

På fredagen så fikk jeg virkelig en oppvåkning. Bokstavelig talt, når jeg våknet opp. Driti meg ut igjen. Vært altfor emosjonell. Sendt piss jeg aldri ville sendt normalt. Jeg vil helst, gjerne, vennligst, please slippe å føle dette, så mye som mulig. Jeg orker ikke denne sirkelen lenger. Jeg vil vite hva faen jeg gjør, slutte å lure på hva jeg gjorde dagen før og være den jeg ER. Hva er vits å få dårlig selvfølelse over å være en person en egentlig ikke er engang. Jeg vil ha selvrespekten min tilbake igjen!

Så hvordan skal jeg få det til? Det å slutte å drikke er faktisk uaktuelt for meg, og med den kulturen vi har i Norge blir det enda vanskeligere. Hva gjør en på hvis ikke, liksom? Det er begrenset hvor mange kinoer en kan gå på. Så la oss være realistiske her. Det er ikke så mye annet å gjøre på, og når alle vennene dine er ute å drikker, så har du jo gjerne lyst til å være med dem.

Men, en løsning er, hvor enn oppbrukt den er – å drikke mindre. Å engang i blant gå ut med den hensikt at du kun nipper til glasset for å “være med”. Social drinking er vel det de kaller det i utlandet, men som er et ganske fjernt konsept for de fleste nordmenn. Iallefall for meg. En trenger ikke å være en party pooper av den grunn. Jeg vet mine venner som leser dette kommer til å le seg ihjæl, for jeg er ikke akkurat den som spytter i glasset, men helvete, noe må endre seg! Nå høres det ut som jeg har den sykeste moralen, men jeg har ikke det. Jeg har behov for å være selvdestruktiv en gang iblant, men helst sjeldnere enn hver jævla helg.

Det var veldig digg å våkne i dag å vite at jeg ikke har kommunisert noe piss over internett som jeg ikke kan stå for. For meg er det veldig viktig. Jeg har kontroll. Muren må være oppe!!

Alle når vel et punkt der en forstår at en burde endre seg, at det ikke har kommet før er jo helt merkelig, da jeg har vært ute på en zillion ravende fyller, men jeg savner den personen jeg var før jeg begynte å drikke. Skikkelig mye. Hvis jeg kunne gå tilbake i tid så kunne jeg ønske jeg aldri begynte å drikke. Det er hardt liv å våkne hver søndag og så må en bygge seg opp igjen hele uka og så er det søndag igjen. Det fysiske etter fylla er ok for min del, bortsett fra at kroppen blir hengete og fettete. Det ødelegger jo mye av treningen, så det hadde vært spennende å sett hvordan den fysiske formen ble hvis en kuttet ned på alkoholen.

I dag fikk jeg trent med Astrid Helen, istedetfor å være hjemme å hate meg selv. Det var verdt det, haha. Jeg føler jeg jinx’er meg selv ved å skrive dette, men jeg er i det minste edru når jeg skriver det. Touché!

 

– Heidi Lill

 

Pink velvet bomber jacket

Sponsede klær

Processed with VSCO with f2 preset

Rizza bomber jacket here // Jeans here (ad links)// Sweater Bik Bok

My new bomber jacket! Love… Jeg går ikke i så mye rosa, men noen ting er veldig kule synes jeg, plagg som er litt røffere, som for eksempel en bomber jacket. Og denne jeansen, jeg er iallefall ikke en jeans-jente, fordi jeg finner aldri noen som passer. Jeg er både lav og har former, så det er vanskelig. Men dette er min nye favoritt! Sitter seriøst helt perfekt. Og den er ikke ukomfortabel og trang, akkurat passe stretchy. Jeg har den i XS. Og et lite tips, ikke kjøp jeans for trange, til tross for hva du har hørt. De ser mye finere ut når du har noe rom å gå på, så det ikke ser ut som du holder på å sprenge buksen liksom. Det er rett og slett mer flatterende, og gjør at du ikke ser kraftigere ut enn du er. Og så er det jo generelt mer komfortabelt.

Lancôme event på Grand Hotel

På tirsdag var jeg på event med Lancôme på Grand Hotel. Vi fikk høre om nyhetene til Lancôme, både angående hudpleie, sminke og dufter. Masse spennende! Blant annet denne parfymen, Trésor La Nuit. Den lukter søtt, men samtidig elegant og kvinnelig, perfekt kombinasjon.

Vi fikk også servert den diggeste maten, herregud, jeg spiste så mye! Haha. Herligste dessertene, og den beste croissanten jeg noensinne har smakt.. Åhr, sikle. 

Disse makronene var faktisk fylt med fiskerogn, så de smakte både salt og søtt! Først var det veldig rart, men jeg endte opp med å like det.


Dajana og meg

Omg, se på denne fine rosen! Det er faktisk en limited edition highlighter. Du bare bruker kabukibørsten oppå selve rosen, så kommer den fineste shimmerhighlighteren ut. Den er ekstremt ekslusiv, det finnes veldig få av dem.

Makeupartist for Lancôme, Henrik Steen, demonstrerte og fortalte om nyhetene fra merket.

Vi fikk med oss masse goodies med alle slags nyheter, blant annet foundation, paletter, peeling og parfyme. Yay! Pefekt slutt på et veldig hyggelig og lærerikt event.

 

Mer naturlig frisyre

Sponset behandling

Jeg bestemte meg for å gå for en litt mer naturlig sveis denne gangen, så det ble mindre extensions og også en del kortere. Men fortsatt blondt, hehe! Jeg var litt lei av å ha så lange extensions, hadde bare lyst på litt forandring. Nå kan jeg også enklere sette opp håret, og prøve å bli litt flinkere å style det.

FØR

ETTER

Vi satt i Luxushair LH+ tape extensions i fargen 90. Det er altså fortsatt extensions i, men cirka én pakke istedetfor to. Jeg kommer nok til å savne det lange blonde håret, men det er digg med forandring i blant. Helt sykt at jeg aldri har prøvd brunt eller mørkt hår i mitt liv, haha. Har ikke turt. Må prøve en parykk en dag og se hvordan det ser ut.


Ble det ikke fint?? Mia er så flink! <3

Jeg skal prøve å få bedre kvalitet på mitt eget hår slik at det kan bli lengre og tykkere, da blir det også mer naturlig når jeg setter lengre extensions i. Det er jo greit å ha noe hår selv også, selv om jeg er veldig avhengig av extensions, haha. Det går jo an å bruke clips en periode også. Uansett så har håret blitt mye bedre siden jeg begynte hos Mia, på grunn av Olaplex som gjør blonderingen mindre skadelig for håret.

For å bestille time hos frisøren min Mia Soleim bestill time online her

eller ring 22 11 18 60

Salongen er på senteret på St. Hanshaugen, og heter Giardini Hårdesign.

 

Enkle tips for trette, slitne øyne

Sponsede produkter

Det er mange som sliter med “puffy eyes” eller hovne og røde øyne ofte med mørke ringer, særlig når en blir litt eldre eller når en er sliten. Det hender også meg, og når jeg først får det så føler jeg meg ikke særlig fresh. Det er vanskelig å sminke bort fordi det er liksom utstående og fremhever i tillegg de blå ringene under øynene. En ser rett og slett sliten ut. Spesielt hvis en har vært ute og drukket alkohol dagen før, hender det at en opplever det. Da føler en seg ekstra groggy, da øynene er slitne nok allerede. 

Men jeg har noen gode tips som hjelper utrolig godt på dette problemet, og generelt for å se mer opplagt ut.

IRIS Illuminating Eye Massage

Dette er et genialt lite redskap som har mange positive egenskaper for huden rundt øynene. Jeg bruker den derfor ikke kun når jeg har poser under øynene, men generelt for å holde huden i området så ung som mulig.

Enkelt sagt er det en massasjestav for øyeområdet. Den benytter en spesiell teknologi for å redusere synlige tegn på kråketær, mørke ringer og poser under øynene. Den har to moduser, en for lettere linjer og en for dypere rynker. Den forbedrer også opptaket og effekten av øyekremer og serum, derfor er den perfekt å bruke før du påfører produkter. Jeg føler alltid at jeg ser mer opplagt ut etter å ha brukt IRIS. Jeg bruker den også ofte på kvelden både før og etter påføring av krem. Prøver å ha den i nærheten og bruke den hver dag. Veldig enkelt redskap å ha i nærheten for å forebygge aldring av huden og for å ta bort poser under øynene.

Den er veldig behagelig å bruke og får øynene til å “slappe av” samtidig som den stimulerer huden. 

 

Exuviance DePuffing Eye Serum

Etter at jeg har brukt IRIS er Exuviance DePuffing Eye Serum det perfekte produktet å bruke. Dette er et kjølende serum med masse aktive ingredienser, inkludert AHA-syrer som er kjente for å forebygge rynker og aldring. Du ruller den bare på huden rundt øynene, og du kjenner umiddelbart en kjølende følelse. Huden får både fuktighet, kulde og aktive ingredienser som motvirker mørke ringer og poser under øynene.

Jeg ruller den på og lar serumet trekke godt inn. Etter noen minutter ser jeg merkbar forskjell på posene. Etterpå er det lurt å avslutte med en øyekrem slik at huden får forseglet fuktigheten godt. Etter en times tid oppnår du full effekt av behandling. Du får kjøpt denne i hudpleiesalonger og klinikker som selger Exuviance. 

To enkle tips for slitne, trøtte øyne!