Too hot, DGAF

I dag var jeg en liten tur på St. Hanshaugen med bae og hadde en liten cold beverage (bare Farris altså) i sola. God damn, så varmt det er! Sånn typ too hot to feel fresh, så shades on, whatevs. Sommeren nærmer seg med stormskritt, og jeg merker jeg ikke er forberedt, haha. Juni i morgen liksom, that’s just cray… 

Eneste jeg vet er at jeg skal på Findings Festivalen i august, noe som blir en helvetes fest rett borti gata her, så det kan jeg ikke gå glipp av!

Ad

Du kan joine og kjøpe billett her 🙂

Bik Bok event på Himkok

I dag dro jeg på et kjempehyggelig event med Bik Bok på Himkok. Der fikk vi presentert nyhetene for høsten og vinteren 2016, og det var så sykt mye fint! Bik Bok skuffer faktisk aldri. Vi fikk velkomstdrinker og øl, og det ble så god stemning, at! Ikke så mye mer å skrive nå, let the pics speak for itself.
Karine, Nora og Astrid

Anniken og Kaya

 

Zürich

Wearing Soft Matte Lip Cream from NYX in Zürich here (ad link)

 

Nei, jeg er ikke i Zürich, hadde det bare vært så vel. Men er ganske fint her hjemme i Oslo også, da. Sola skinner! Men jeg er inne og rydder i kasser av ting fra den forrige leiligheten som jeg har stuet inne hos eksen så lenge. Altså.. Går det an å eie så mye ting? Jeg misunner jenter som kun har klær og sminke, men jeg har så mange andre hobbyer som jeg må få plass til i denne lille leiligheten + at jeg er en småsamler og sliter med å kaste ting. Alt har en sentimental verdi, but not really, blaaaah. Verste er at jeg ikke har et lager, så nå vurderer jeg å bare fuckings kvitte meg med nesten ALT og bare leve the simple life, haha. Like that’s gonna happen. Kan prøve iallefall. 

Jeg må iallefall gi bort litt stash til venner nå, har ikke tallerkener og mat i kjøkkenskapene og skuffene, har skjønnhetsprodukter. Samme med alle de andre skapene, har ikke håndklær i skapene, har skjønnhetsprodukter. Jeg prioriterte det til å begynne med vilje, typ «trenger ikke tallerkener, trenger 15 hårsprayer», men dette går ikke lenger. Stakkar gitaren min har fått støve ned også, fordi jeg måtte bokstavelig talt legge den på hylla. Spilte på den fem minutter i går før fingrene mine literally omtrent begynte å blø. Forbanna drittstrenger, må levere den inn og få det fikset.

Jaja, rimelig meningsløst innlegg, men på bildene har jeg iallefall på meg en av mine favorittleppefarger fra NYX, Zürich <3

 

Sminkekurs med Dajana på Hotel Continental

På lørdag var Astrid, Alexandra og jeg på Dajanas nyeste, og til nå største sminkekurs som ble holdt på flotte Hotel Continental. Jeg hadde gledet meg i en evighet til dette, og det skuffet virkelig ikke.

Vi fikk blant annet lære hvordan tegne bryn mest mulig naturlig, konturering av øyne og lepper, highlighting, baking, hvordan lage den perfekte eyelineren, prepping av hud før påføring av sminke, hvordan bygge opp en foundation og få et airbrushet resultat på huden. Vi fikk også en utdypning i hvordan dele opp et ansikt med streker slik at det blir mest mulig proporsjonert i forhold til konturering, slik at det kan tilpasses ethvert ansikt. Virkelig metoder som en ikke ser hver dag på YouTube, men som hun har lært gjennom kurs med blant annet Samer Khouzami. Hun har også som kjent vært på kurs hos Mario Dedivanovic sammen med Kim Kardashian og hos Instagrams største skjønnhetsguru, Hudabeauty i Dubai.Just gorgeous! Kurset varte i cirka 6-7 timer og etterpå fikk vi utdelt diplom og en fantastisk goodiebag med alle slags herlige produkter! Jeg er kjempe stolt over min venninne Dajana som har fått til så mye på så kort tid, jeg ble kjent med henne før alt startet og det har vært så gøy å se den utrolige framgangen og suksessen hun har hatt. Hun er en person som tenker at alt er mulig og er veldig motiverende og inspirerende å høre på, samt veldig flink å lære fra seg.

Følg bloggen hennes her og Facebooken hennes her.

 

The Burning Red

I see the sun begin to rise
And I'm blinded too
I've seen the world through jaded eyes
That I'm crying through
I watch the darkness hypnotize
And can't fight itDress Bik Bok here

Bag Love Moschino here

Coat and heels ZARA

Sunglasses Roberto

(Lyrics Machine Head)
 

Shop the post:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Harde dager

 photo caps_zpsa5t3188n.jpg

Caps herfra 

Sorry for å igjen å ha vært missing in action siden 14. mai. Det har vært noen harde sammenhengende helligdager og det har gått i ett kjør med rock n’ roll-livsstil så det er sikkert noen andre slitne sjeler der ute også? Jeg har nesten sovet konstant siden 17. mai og jeg er fortsatt sliten. Begynner heldigvis å komme seg igjen nå. Back to work! Begynner å bli for gammel for dette, lol. Hadde et tidlig møte i dag og jeg bare caps – store solbriller – headphones blaring mens jeg var på trikken. Please don’t approach, takler ikke mennesker i dag.

Det er på slike dager en skulle hatt en sånn her:

 photo close_zpsk7wmkru4.jpg

Akutt fest

I går ble det en akutt fest på Stratos med Junkyard, en av mine favorittsponsore. Jeg er jo hjernedød når det gjelder datoer, så kompisen min bare “skal du dit?” jeg bare faaaaen det er i dag. Heldigvis hadde jeg lagt en insane smokey eye sminke for å imponere alle snapchat-flørtene mine, så jeg var klar til å dra. Og fikk med eksen, ellers hadde jeg ikke giddet. Jeg føler jeg trenger en støttekontakt på fylla, men selvfølgelig endte det med at jeg måtte eskorte ham hjem jævlig tidlig. Uansett, Junkyard, you throw a hell of a party!
 

Nå sitter jeg og hører på Panda og chillern noe sykt i sengen. Lørdager er til for å gjøre ingenting og sminke seg jævlig lenge. Håper dere gjør noe av det samme.

Gidder ikke sløse mer energi

Jeg må bare si takk for de hyggelige og litt dypere responsene enn vanlig på det forrige innlegget. Det er vanskelig for meg å være personlig og iallefall å vise sårbarhet, så det setter jeg pris på.

Jeg har funnet ut at jeg ikke gidder å sløse energi på folk som ikke gir det tilbake. Jeg har aldri vært «den jenta» og jeg kommer heller ikke til å bli det. Jeg er litt guttete så jeg tar naturlig initiativ og er ikke så høytidelig på det, men nå er det stopp, haha. Nå får de jage meg de som vil ha meg, ferdig pruta.

Jeg følte det ble litt sånn pity party og at folk prøvde å trøste meg i går (iallefall blant venner og sånn på Fb), men jeg er verken interessert i sympati eller fortjener det. Jeg er veldig bortskjemt og har allerede blitt invitert ut på fire nye, flotte dates med en franskmann, en italiener, en amerikaner og en nordmann, haha. Så det er ikke synd på meg i det hele tatt. Det er til og med folk som har lest innlegget og vil gi meg en fin date pga det, aaw <3 Det er bare det at en vil ha det en ikke kan få, vettu.. Når du sitter og forelsker deg i Patrick Bateman fra American Psycho så vet du at har issues, liksom. Men, good news, tanken på å date skremmer meg ikke like mye lenger. Mer likegyldig, kanskje?

Kjole herfra

I går var det en utrolig herlig dag, bestevenninna mi og jeg dro og tok bilder og fant et utrolig fint sted i Slottsparken som vi ikke hadde sett før. Vi pratet selvfølgelig om da vi var på Torggata Botaniske i helgen og så to personer dry humpe hverandre to meter fra oss, og det var såå awkward. Du vet når du ser offentlig oppførsel som du bare ikke kan forstå. Like, what is even happening? Jeg tenkte de var på drugs, men det så ikke sånn ut egentlig, så vi sa nesten i kor: «På drugs eller fra Drammen!?» (ikke hat oss nå, vi vet at alle fra Drammen ikke er sånn). 


Det er godt å ha ting på plass når det gjelder vennskap iallefall. Hun tar meg med på alle slags kulturelle steder som jeg aldri hadde funnet på å gå, og jeg legger ingen skjul på at jeg ikke har peiling på kunst og er helt fraværende når det gjelder miljø, verden kunne gått under for min del liksom. Men det er ikke det som er viktig i et vennskap, haha. It’s keepin’ it real – honesty, loyalty, respect.

Peace out <3

Instagram og snapchat: heidichic

 

Min første Tinder date og selvdestruksjon

Nå er det nesten en uke siden jeg har blogget, noe som kanskje aldri har skjedd siden jeg begynte. Sannheten er at jeg har vært veldig lite motivert i det siste, nesten slik at jeg har vurdert å slutte å blogge. Eller, kanskje riktigere sagt, ta en pause. Jeg elsker jo å blogge, og vet ikke hva jeg skulle gjort uten den, men jeg får av og til behov for å distansere meg fra lipgloss, champagneevents, følgere og likes liksom. Det er et evig press som er vanskelig å legge bort, og det føles av og til veldig tomt ut når det blir for mye av det samme. Jeg har en fryktelig dyp side og en ganske overflatisk side, og i det siste så har det vært en veldig skjev balanse mellom dem.

Det har skjedd mye den siste uken. Jeg har til og med vært på min første Tinder-date. Eller min første date, punktum. Jeg, den sjenerte jenta som avtalte å møte gutter gjennom IRC (en gamlere versjon av MSN for dere kids:p) da jeg var 12-13 år og løp avsted så fort de var innenfor rekkevidde. Jeg er fortsatt den jenta innvendig, og fortsatt like håpløs på området. Jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir så sjenert, for jeg kan lett sitte på vors med 10 gutter alene uten stress. Jeg tror bare det er den datingsettingen som friker meg ut. 

Nå er jeg i en alder hvor det ikke er sosialt akseptabelt å fysisk løpe avsted lenger, så da blir løsningen å drikke seg til mot, tydeligvis. Jeg var ekstremt nær å avlyse denne daten også, men det var tredje gang han spurte meg ut, pluss at han så ut som typ Johnny Depp og hadde den råeste musikksmaken (for en gangs skyld), så jeg måtte bare manne meg opp. Og det gikk egentlig veldig fint til å begynne med, men jeg endte opp med å drikke meg for full til slutt, of course. Jeg trodde at gutter likte at jenter var litt ville, men jeg tror jeg må begynne å roe meg litt ned, haha. Det var jo en utrolig hyggelig kveld, men det ble liksom med det. En lærer så lenge en lever! Note to self! Så er jeg ganske sikker på at han ikke var ute etter noe seriøst, noe en senser ganske fort.

Jeg vet ikke helt hva jeg ville frem til med dette innlegget, men jeg følte for å være litt mer personlig, så det ble et lite sammensurium av ting. Jeg har hatt et ganske selvdestruktivt år i 2016, noe jeg har lyst til å få slutt på nå. Jeg er min egen verste fiende, jeg setter altfor høye krav til meg selv, og ingenting er noengang godt nok. Jeg har følt meg ensom siden jeg ble singel, fått skadet egoet mitt av fuckboys (det er jeg som er vant til å herse med gutter, ikke omvendt, *kremt*) men samtidig så skal jeg ikke klage da jeg får forespørsler daglig om å dra på date, av utrolig flotte mannfolk! Spørsmålet er bare hva de vil.. Jeg har vurdert å bli en kynisk player selv, haha. 

Hvis dere kjære lesere har ønsker om spesielle blogginnlegg, eller bare noe generelt, så skriv gjerne i kommentarfeltet. Kanskje jeg får motivasjonen opp da! 🙂

xoxo

Instagram og Snapchat: heidichic