Calvin KleinBralette HERE // Bottom HERE

Elsker dette nye settet med undertøy fra Calvin Klein. Jeg bestile det for noen uker siden, uviten om at det var så populært, og nå virker det som at “alle” har det, lol. Uansett, du finner settet i grått, sort eller hvitt på Junkyard.no 🙂

/I love my new underwear set from Calvin Klein. I ordered it a few weeks ago, and just now I’ve noticed that “everybody” has it, lol. Either way, Junkyard.no has it in black, white and grey 🙂

Fishtail

Jeg lagde meg en liten fiskebensflette i dag. Istedetfor å flette inn alt håret gikk jeg for en liten en på siden bare. Jeg syntes det ble ganske kult! Hva synes du?

/Made a little fishtail braid today. Instead of going for the full on version with the entire hair in the braid, I thought it was cute to do just a little part. What do you think?

Follow me on Instagram @heidichic


Sheinside Wishlist

1: White dress here

2: Black top here

3: White knot dress here

4: Bomber jacket here

5: Golden shorts here

6: Faux fur vest here

7: Beige dress here

8: Black trench coat here

9: Grey top here

10: Black lace shorts here

11: Grey coat here

12: Apricot top here (affiliate links)

 

Tydeligvis så har jeg dilla på sort, beige, grått og hvitt nå. Kan ikke vente til å få noen av disse i posten 🙂

// Apparently I’m hung up on black, beige, grey and white right now. Can’t wait to get some of these items in the mail 🙂

New highlights & lowlights

I helgen var jeg hos Hilde på Omerta (tidligere Jersey Hair) i den nye salongen i Bygdøy Allé og fikk fikset håret mitt. Flinke Hilde la i både mørke og lyse striper og satt på litt mer mørke extensions. Jeg er veldig fornøyd med resultatet! Under kan du se noen bilder fra den nye salongen og flere bilder av håret.
Crop top HERE // Skirt HERE

Jeg elsker det fine spillet jeg har fått i håret, mye finere enn når jeg bare hadde vanlig blondfarge. Under kan du se et tilbud Omerta har nå på klipp og farge eller striper, det varer ut februar.

Du kan bestille time online HER eller på telefon 97973322.

Sponset behandling

February Favorites

Trykk på de blå lenkene under for å komme til produktene

1. Babor HSR Extra Firming Eye Cream – En god øyenkrem som gir masse fuktighet og forebygger rynker rundt øynene, samt gjør eksisterende rynker mindre synlige.

2. Urban Tan Dark Diva – Jeg har tidligere brukt Fair Maiden av samme merket, men liker denne bedre siden den er mørkere. En fantastisk selvbruning som gir en jevn og naturlig farge og masse fuktighet. Parabenfri og glutenfri.

3. BeautyBlender – Disse eggene er supre til å påføre foundation med, jeg liker dem spesielt til kremfoundation på krukker. De er utviklet av Hollywoods fremste makeup artister, og er spesielt designet for å unngå skjolder og få et perfekt resultat. Tuppen kan også brukes til å påføre concealer.

4. Anastasia Beverly Hills Contour Kit Dette contour kit’et er det beste jeg har prøvd, og gir raskt og enkelt et flott resultat ved å fremheve og skjule forskjellige deler av ansiktet. Brukes hver dag!

5. Hempz Finishing Shaping Spray Denne sprayen er super til å spraye ned småhår som stikker ut overalt, og den holder lenge. Også flott til å spraye på krøller og oppsatser for å få dem til å holde lenger.

6. Urban Decay Perversion Mascara Etter at jeg tok av punktvippene mine har jeg gått gjennom alle slags mascaraer jeg har hatt liggende, men denne har vært min store favoritt. Den klumper seg ikke lett, og er perfekt til å påføre på de nedre vippene såvel som de øvre. Gir godt med volum og lengde.

7. Nina Ricci L’extase Eau de parfum – Denne duften er ny i 2015, og er inspirert av “en kvinnes erotiske fantasier”. Den har en sammensetning av blomster, moskus og orientalske dufter. Den er tung, men samtidig søt. Jeg synes den lukter nydelig!

8. Antibac Exclusive – Denne nye hånddesinfeksjonen fra Antibac er i en lekker flaske med pumpe, noe som er super praktisk. Den er perfekt å ha med i vesken og lukter av mild korall. Den er tilsatt mykgjørende og fuktighetsgivende middel som gjør at huden bevarer sin naturlige fuktighetsbalanse og etterlater huden myk. Jeg er helt avhengig av Antibac når jeg er ute og farter eller bare er hjemme, fordi det er et genialt redskap for å drepe bakterier og forhindre smitte.

Bruker du noen av disse produktene?

Rosso


Love Moschino Rosso HERE

Fikk denne herligheten i posten i dag – et friskt tilskudd i veskekolleksjonen min. Jeg har veldig få statement vesker så tenkte det var på tide med en knallfarget. De har den også i sort her, som er helt nyydelig, men siden jeg har en sort lignende fra før av så gikk jeg for den røde.

Hva synes du om vesken?

 


 

/Got this loveliness in the mail today a fresh addition to my handbag collection. I have very few statement bags so figured it was time for a bright colored one. They also have it in black here, which is absolutely beautiful, but since I have a black similar one I went for the red.

What do you think about the bag?

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Beige sherling

Jeg har vært i Moss i dåp i nesten hele dag, så har ikke rukket å legge ut noe innlegg. Sovnet med en gang jeg kom hjem, var så utrolig trøtt. Nå skal jeg se The Equalizer med Denzel Washington, så skal jeg legge meg. Her er en liten sniktitt på et antrekk jeg tok her om dagen iallefall, resten kommer i morgen 🙂

Friyay

Akkurat nå sitter jeg hos Hilde på Omerta og venter på at fargen skal bli ferdig. Skal legge i litt mer brune striper og en brun bunn, i tillegg skal jeg ha i litt mørkere extensions. Det er fortsatt tilbud på farge/striper og klipp til maks 1600,- her hos Amneta. Varer ut februar 🙂

Etterpå skal jeg møte en kar og selge noe fotoutstyr, så skal jeg henge med Anders og ha en heeerlig fredagskveld med god mat. Det blir en rolig helg denne helgen, vi skal også i dåp i Moss på søndag. Det blir koselig 🙂

Hva er dine planer denne helgen?