Kollagen behandling for yngre og bedre hud

Sponset behandling

I august prøvde jeg ut noe som heter Redensity 1 fra Teosyal. Det er en behandling som inneholder hyaluronsyre, vitaminer, aminosyrer og antioksidanter. Du får en generell hudforbedring på høyt medisinsk nivå. En behandling spesielt laget for å gjenvinne hudens glød, volum, fuktighet og farge, samtidig som den over tid har effekt på fine linjer og rynker. Tesosyal Redensity var vinner av “Best Injectable Skin Revitalizer” på Anti-aging Medicine European Congress (AMEC) i Paris i 2013.

Behandlingen innebærer et stort antall småstikk i overhuden. Jeg fikk bedøvelseskrem, men tror ikke det hadde vært uutholdelig uten. Det velger du selv, du må bare gi beskjed til behandleren på forhånd. Næringsstoffene som injiseres i huden virker foryngende på cellenivå ved at den bidrar til økt produksjon av collagen og elastin. Under kan du se min “utvikling” og hudforbedring.

Alle bildene er uredigert, jeg har verken redigert lys eller brukt photoshop:

Dag 1 og dag 2

Først får du en del klumper som hovner opp, men det gikk bort etter cirka 2 timer. De var der fortsatt, men i mye mindre grad. Bilde til høyre er fra dagen derpå, og da var det blitt mye bedre. Jeg kunne sminke meg, og da så bare ut som jeg hadde noen kviser på den ene siden av ansiktet. Ikke krise. Etter 1-2 dager etter det var klumpene borte.

Før og etter:

Jeg har måttet slette alt på mobilen og pcen for litt siden, og i tillegg ble mobilen min stjålet i Hong Kong, så jeg har ikke så mange gode før bilder. Under er bilder med sminke, men linjene er mye mer synlige med sminke enn uten, fordi det legger seg i linjene, så det er egentlig bedre å demonstrere med sminke på. Jeg går uansett med sminke hele tiden:

Up close:Min konklusjon:

Jeg er så glad for at jeg prøvde dette, for jeg var så stresset over de nasolabiale rynkene og de rynkene som ser ut som du har sur munn. Jeg ville fjerne dem, men også sørge for at de holder seg borte. Det hjelper å holde de borte ved hjelp av denne cocktailen, som stimulerer kollagen og elastin i huden.

Jeg “lever” på en måte av utseendet mitt, og føler meg mye yngre enn 27 år, så jeg blir rett og slett stresset av å se aldringstegn. Grunnen til at jeg skriver om slike behandlinger er ikke å for å påtvinge dere dette. Jeg vil at dere skal vite mer om det fra et medisinsk nivå. Det er jo ikke noe alle vil gå for, men det kan fint brukes i slutten av 20-årene, eller når du merker aldringstegn.

Jeg kommer uten tvil til å fortsette med dette, og er veldig glad for at det finnes en så god behandling uten at en slipper å gå til drastiske metoder, som for eksempel ansiktsløft eller andre operasjoner.

 

Det jeg har merket forskjell på:

  • Jeg har alltid hatt veldig tynn hud i pannen, og den har blitt SÅ mye bedre nå. Jeg kan fysisk kjenne at den er fuktigere og fyldigere! Veldig merkbart. Kunne ønske dere kunne kjenne på pannen min, haha.
  • De nasolabiale rynkene (ved nesen og ned til munnen) er så og si borte. Til og med når jeg smiler, og det tar fortsatt ikke bort mimikken i ansiktet.
  • Den “sure munnen” har blitt mye mindre synlig
  • Generelt har jeg mye mer fuktighet i hele ansiktet, og huden er mer “plumpet”, men du blir ikke tjukk i ansiktet av denne behandlingen.

 

Jeg er veldig imponert av min behandler Stine som fikk dette til så perfekt, hun brukte cirka 3 ml på hele ansiktet mitt. Det koster cirka 3990,-. Du kan se hele prislisten her.

 

Stine Storaunet holder til på følgende steder:

Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien

Aurora senteret i Tønsberg

Cutshim i Svelvik.

Hvis du vil bestille time eller har noen spørsmål ring: 90 55 55 27

 

GIVEAWAY: Helt nytt Lumee deksel!

Akkurat nå gir jeg bort et helt nytt, gullfarget Lumee-deksel til iPhone 6 Plus! (den store) Jeg klarer meg seriøst ikke uten dette, etter at mobilen min ble stjålet i Hong Kong så har jeg savnet det så sårt!

Det eneste du må gjøre for å bli med i trekningen er å legge igjen en kommentar med navn og e-post adresse (denne kan holdes anonymt), og så trekker jeg en vinner neste uke (mandag 28. november)! Lykke til!

Tilbud på leppefillere!

Sponset

Akkurat nå har min faste behandler Stine tilbud på leppefiller! Det er et veldig bra tilbud, normalt koster det rundt 2800,-. Teosyal inneholder hyaluronsyre akkurat som Restylane, Juvederm osv, det er bare et annet merke. Det er den samme filleren som jeg har i mine egne lepper og den varer mye lenger enn annet jeg har prøvd. Den gir også mye volum, ergo navnet Kiss.

Noen bilder av mine lepper etter behandling:Stine gjør behandlinger på følgende steder:

Klinikk Oslo i Hegdehaugsveien

Aurora senteret i Tønsberg

Cutshim i Svelvik.

Hvis du vil bestille time eller har noen spørsmål ring: 90 55 55 27

 

Graffiti edition


Sist uke var jeg på Oslo City på Urban Decay sitt Special Edition graffiti event. Gatekunstner Maiken Styrmo Westgaard sprayet vårt eget valgte Naked-palette med et spesielt grafitti design. Hun signerte også navnet vårt på innsiden av paletten. Dette er limited edition, og det finnes kun 60 stykker av disse i Norge! Jeg valgte dette rosa glitterdesignet:

Søtt?? Hihi. Jeg har allerede Naked1 og Naked2, så da var valget selvfølgelig Naked3. Sistnevnte er mer rosa, nude farger. Jeg likte det veldig godt! Testet ut en look med den her om dagen, slik ble den:

Da brukte jeg Limit som baseskygge, Nooner og Blackheart i øyekroken og ytterkanten av øyet, og ti slutt shimmerfargene Dust, Trick og Buzz på midten av lokket for å skape dimensjon. Glitterskygger bruker jeg som regel med vann eller fix spray, for da får en mer av glitteret med, og de blir mer pigmenterte. Jeg bruker som regel alle de samme fargene under øyet i tillegg. Ved brynsbenet brukte jeg Strange.

Det er selvfølgelig viktig å blende øyenskyggene godt etterhvert som en tar dem på, og jeg bruker alltid 217 børsten fra MAC til dette. Men de børstene som kommer med Naked-palettene er supergode til å påføre øyenskygge med! Det er omtrent kun de jeg bruker, i tillegg til blendingbørsten.

Jeg bruker omtrent kun Naked-palettene fra Urban Decay hver dag, for de har liksom alt, og så synes jeg det er digg å ha så mange farger på et sted. I tillegg er øyenskyggene generelt av veldig god kvalitet.

Håper dere likte innlegget!
 

Samma det

Hei dere!

Jeg føler meg litt dum som har gjort dere nysgjerrige på det ene og det andre i det siste. Jeg liker egentlig ikke å skrive om personlige ting på bloggen, men av og til så blir en gira når det skjer spennende ting, og en får lyst til å dele det. Alle kan sikkert kjenne seg igjen i det. Jeg har prøvd å være vag med tanke på andres privatliv, men det har egentlig bare resultert i masse spørsmål fra dere, og også hat mot meg. Du vet, når en stikker frem hodet så prøver alltid noen å kappe det av. 

Jeg fikk et godt råd for litt siden av en kul dame da det skjedde mye bra for meg, og det var: “Don’t tell any bitches!” Og jeg tror hun har rett. Det finnes mye skadefryd der ute, og folk som ikke ønsker deg godt. Så kanskje det er lurt å huske på. Av og til er det best å bare fortelle ting til folk dere stoler 100% på.

Det som er så paradoksalt med hatere, er at jeg alltid lærer noe av dem. Når en siler bort det ukonstruktive, fordi de skriver nemlig oftest på en ekstremt usaklig og barnslig måte av en eller annen grunn, så har de ofte et budskap som hjelper deg. Jeg sitter nesten igjen takknemlig av og til. Det de kanskje burde vite, siden de alltid er “anonyme”, er at det finnes noe som heter IP-adresse. Dette forteller deg enkelt hvilket telefon eller bredbåndsselskap de bruker, hvilken by de er i eller har vært i nylig, longitude og latitude (altså nøyaktig hvor de befinner seg på et kart.) Men for all del, keep on hating… or should I say helping.