Best. Me. Ever.

Processed with VSCO with f3 preset

Yass, helg. Ikke det at det er så stor forskjell her nede i Spania, hehe. Jeg har tatt såå mye bilder her nede men har ikke rukket å legge dem ut før nå. Jeg har prøvd å slappet av, vært ute og spist og shoppet.

Så forresten på nyhetene i går, som sikkert mange andre, at Avicii var gått bort. Herregud så trist. Det var virkelig et sjokk. Han var jo så ung, og jeg ante ikke at han hadde helseproblemer på grunn av alkohol. Bare 28 år gammel…

Processed with VSCO with f3 presetProcessed with VSCO with f3 presetProcessed with VSCO with f3 presetProcessed with VSCO with f3 preset

Dress H&M // Caps and shoes ZARA

Jeg vet aldri helt hva jeg skal skrive her på bloggen, siden jeg ikke vet hva som interesserer dere helt og jeg har hatt pause en liten stund… Planen var å starte min egen YouTube-kanal når jeg kom hit, men dessverre så har personlige ting kommet sånn i veien og tatt bort fokuset helt. Veldig irriterende, men så fort jeg klarer å få det utav hodet så har jeg veldig lyst å få til det. Lei av å si at jeg skal gjøre ting og så skjer det aldri! Jeg er så perfeksjonist og det står veldig i veien for meg. Må bare slutte med det, arg. Sikkert flere som kjenner seg igjen der. Enten skal det være helt top notch ellers gidder jeg ikke liksom. Men en må jo bare hoppe uti det.

Håper du får en fin helg!

 

Nytt mørkere hår!

Reklame | Comino Frisør og Luxushair

På fredag før jeg reiste til Spania dro jeg innom min frisør Mia Soleim for å fikse håret mitt. Jeg var litt lei av den platinablonde bob’en, og fikk lyst til å prøve noe annet. Noe litt mer naturlig. Vi satt og snakket i sikkert en halvtime om hva vi skulle gjøre før vi satt i gang. Mia er veldig flink til å lytte, og det er viktig når en er frisør, slik at det er en felles forståelse om hva som skal gjøres.

Sist gang jeg var hos Mia versus denne gangen

Vi endte opp med å farge etterveksten min veldig mørkebrun, og så duset hun det ut slik at det ikke ble sånn kant. Hun er sååå flink. Jeg er så heldig som har en av de flinkeste frisørene i Oslo! Er ikke mange jeg ville stolt på med en så stor forandring.

I tillegg satt vi i én pakke tape extensions fra 50 cm i farge 90, og én i 613/18 fra Luxushair. Du kan se alle fargene Luxushair har her.

Sååå herlig med forandring! Nå blir det masse bilder fremover, hehe. Shoppet sååå mye i dag haha. Måtte ta igjen for i går da alt var stengt. Så det blir nok litt av det på bloggen fremover 🙂

Bestill time hos Mia Soleim online her eller ring 22 11 18 60

 

Tilbake i Spania

Reklame | KICKS

Processed with VSCO with l8 preset

Nå etter nesten akkurat ett år er jeg tilbake igjen i Spania hos mamma og pappa. Det bringer tilbake så mange minner, sist gang jeg var her så hadde jeg akkurat kommet hjem fra en ganske emosjonell tur i LA. Alle sanger jeg hørte på den tiden, minner jeg om perioden jeg var her. Kan nesten ikke forstå at det kun har gått ett år. Siden har det vært tre turer til LA igjen, og nå er jeg tilbake. Veldig merkelig stemning i kroppen, mye som har skjedd og jeg sitter igjen med så mye blandede følelser. 

Uansett, veldig godt å komme seg bort. Beste følelsen jeg vet er når et flyr letter av rullebanen tror jeg, uansett hvor jeg skal.

Processed with VSCO with l8 presetProcessed with VSCO with l8 preset

Processed with VSCO with s2 preset

Jeg har ikke brukt selvbruning i ansiktet på flere år, men så fikk jeg disse produktene her om dagen fra KICKS Beauty. Jeg er jo bleik som et laken og soler meg aldri, så jeg må innrømme at jeg føler meg mye freshere uten sminke når jeg er litt brunere i ansiktet! Jeg bruker det ikke hele tiden men en gang i blant. Geléen sover jeg med, så etter 8 timer har den full effekt. Gir en veldig naturlig farge som ikke lukter. Dråpene fungerer slik at du tar 2-5 dråper og blander inn i ansiktskremen din, og så får du gradvis en fin brunfarge. Full effekt etter 2-5 dager. 

Processed with VSCO with s3 presetProcessed with VSCO with l8 presetProcessed with VSCO with l8 preset

Nå sitter jeg og ser på fotball med pappa, Man United og West Bromwich. Jeg hadde gledet meg til å shoppe i dag, men ALT er stengt her. Ikke engang matbutikker er åpne. En eller annen spansk helligdag som pågår. Jeg bare: “Åja, men det er jo Palmesøndag”. More like face palm. Haha.

Jeg har testet Nicopanda fra MAC

Reklame

I går prøvde jeg den nye sminken fra MAC, Nicopanda. Det er et merke som er skapt av moteidolet Nicola Formichetti, og bygger på edgy punk og søt kawaii-funk. Først av alt, designet – dritkult! Føler jeg holder en kjærlighet på pinne med de leppestiften og lipglossen, supersøtt! 

Noen av fargene er litt “out there”, men det er jo kult å eksperimentere litt av og til. Som for eksempel med denne leppestiften:

Jeg har også på meg øyenskyggepalettet i illatoner, som passer perfekt til blå øyne, yay. Og i tillegg inneholder palettet en utrolig fin rosafarget blush. Jeg synes den er helt perfekt! For den er så dus, og gir nesten en highlighter effekt. Det lille ekstra liksom. Og så kult at en bare kan skyve til side øyenskyggene og så er den der liksom. Jeg er ganske kresen på blush, men denne kunne jeg omtrent brukt hver dag.

MAC Prep + Prime Fix+ sprayen bruker jeg over sminken når jeg er ferdig med all foundation og sånn. Da får det sminken til å sette seg og får vekk det “puddertrynet”. Foundationen ser rett og slett mer ut som din egentlige hud. Denne kan brukes til så mangt, og så til å mikse med øyenskygger for å få dem enda mer pigmenterte og så videre.

Jeg har også fått et sett med børster fra Kicks som jeg brukte til å påføre sminken med, og de er faktisk utrolig bra! Jeg er særlig fan av buffer-børsten (den andre fra venstre), for av og til når kontureringen eller foundationen går skeis så er det så fint å ha noe å blende det fint med igjen.

Btw, funnet meg en ny favoritt lipgloss og det er den rosa fra NicoPanda som er avbildet under her, og som du kan se på toppen av innlegget. Den ser litt mye ut her fordi jeg har påført så mye, men den er sånn du kan bruke til både fest og hverdags, spørs hvor mye du påfører. Er så mye fint glitter og skimmer i den og den får leppene til å se store og juicy ut!

Alt i alt, veldig fornøyd med det jeg har prøvd fra kolleksjonen! Sjeldent noe fra MAC jeg ikke er fornøyd med, da. 🙂

 

Hvordan jeg farget håret lilla hjemme

Heeii! Tenkte bare å lage et innlegg om min impulsive beslutning om å farge lilla for noen uker siden. Av og til har en bare lyst å endre look, og jeg hadde en flaske med lavendel-farge fra Spania som jeg kjøpte for sikkert over 2-3 år siden som jeg fant i skapet. Tenkte jeg jadda, dette må jeg prøve på, selv om den var utgått med ett år :p 

Processed with MOLDIV

Uansett, jeg vet at det er ganske enkelt å få bort sånn farge, tips: en skje blekepulver og sjampo typ, og la det sitte en stund. Så jeg tenkte hvorfor ikke.

Fargen jeg brukte var denne:

Jeg hadde jo ikke hansker eller noe, så hendene mine ble kjempelilla, jeg mener Barney-lilla, så det anbefales virkelig ikke. I tillegg er det skadelig og kan skape allergier. Men jeg heiv det raskt i, bare blandet det så godt jeg kunne til jeg ikke så noe blondt igjen, og så tok jeg på en plastikkhette. Satt med det i cirka 30-40 minutter. 

Jeg så raskt at det ble veeeeldig mye mørkere enn det det skulle bli, litt sånn gother-lilla. Så mens jeg skylte det ut i dusjen, så vasket jeg det et par ganger med sjampo.

Først ble det slik:

Processed with VSCO with k3 preset

Og etter et par vask til så ble det slik:

Processed with MOLDIV Processed with VSCO with f1 preset

Jeg vet ikke hvorfor det ble så utrolig mørkt først, kanskje fordi den var utgått på dato. Men ingen krise, nå er håret nesten helt blondt igjen, og resten skal jeg fjerne med blekepulver + sjampo miksturen i løpet av helgen.

Håper dere likte innlegget!