Bag bugs

 photo adidas tee bag bug_zpstaco65hb.jpg photo adidas tee bag bug-10_zpslafo3qla.jpg photo adidas tee bag bug-2_zpsfvw8kcsj.jpg photo adidas tee bag bug-8_zps5fej94ay.jpg photo adidas tee bag bug-14_zps2reussww.jpg photo adidas tee bag bug-16_zpsbdz5ksop.jpg photo adidas tee bag bug-12_zpsz9yj2mqa.jpg  photo adidas tee bag bug-20_zps8mltjm1m.jpg

Elsker disse bag bugsa, så søte – og så fresher de opp en gammel veske på 1-2-3! De selger de mange steder, men du finner en del forskjellige farger her. I love the pink one!

I går var jeg på stand up på Josefines med Anders og Julian, det var veldig koselig. Nå skal jeg snart ut en tur, er lei av å sitte her på dataen og har så lyst på kuleis! Later <3

 

I’m wearing:

Adidas tee Junkyard HERE // Jeans Junkyard (sold out, similar here) // Bag ZARA // Coat H&M // Heels Bershka

 

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

For alltid

I natt drømte jeg at jeg var med storesøsteren min

Vi dro på en eller annen tur

Det var kjempe gøy

Så satt vi på toget hjem

Jeg tenkte på hvor glad jeg er i henne

Hun er så morsom å være med

Tenkte vi må sette av mer tid til å være sammen

og hvor viktig familie er

 

Så våknet jeg

Alene

Tårene triller

Hun var ikke der

Hun kommer aldri til å være der

Jeg kommer aldri til å se henne igjen

Vi blir aldri gamle sammen

Savnet slår pusten ut av meg

Ingen kan trøste, ingen kan ta det bort

 

For alltid i mitt hjerte.

 photo maren2_zpskpmeyecw.jpg photo maren-2_zpst7c4ddfu.jpg

Maren Cecilie Veivåg 27.04.1984 – 17.05.2008

 

Blåfredag + min favoritt leppefarge

 photo blue hair kylie-7_zpsfzfiymdt.jpg photo blue hair kylie-6_zpsdp0xyjvi.jpg

Dagen i dag har absolutt ikke vært den beste, ble syk i går kveld og har såvidt sovet i natt, så jeg er helt sliiten. Ikke la deg lure av bildene som inneholder noen lag sminke. Med min superconcealer er det så og si umulig å se noen ringer under øynene. Apropos superconcealer, jeg begynte å filme en video i dag der jeg viser noen av mine favoritt skjønnhetskjøp i løpet av sommeren. Dessverre kom kveldssola og ødela hele lyset, men jeg tenker å prøve igjen en annen dag! Jeg kan røpe et av mine favorittkjøp allerede, nemlig den leppefargen jeg har på disse bildene:

 photo blue hair kylie-8_zpsnvclc6oh.jpg

Det er NYX Soft Matte Lip Cream i fargen Abu Dhabi. I tillegg har jeg brukt en lipliner først i lignende farge. Selvfølgelig er leppekremen utsolgt kun to dager etter at jeg bestilte den, så dessverre får jeg ikke linket til den fargen, men dere finner mange flotte farger her som ligner. Jeg elsker den matte finishen, i tillegg tørker den ikke ut leppene!

Nike Roshe Run

 photo Nike Roshe Run-2_zpsrap0qqvb.jpg photo Nike Roshe Run-4_zps9t6yzj9i.jpg

Her om dagen fikk jeg disse flotte sneakersene, Nike Roshe Run, fra Junkyard, og jeg gleder meg sånn til å prøve dem på trening i dag! Jeg har allerede testet dem litt hjemme, og de er superlette og nette på føttene. Føttene ser skikkelig petite ut med dem på, og i tillegg så er det veldig godt grep inni, slik at foten ikke sklir. Jeg måtte ha noen sko som var litt mer nøytrale i fargen, siden jeg har så mye farget treningstøy. Gotta match!

Noen synes kanskje det er unødvendig å se bra ut mens en trener, men når en går på et treningssenter som er stappfullt, slik de fleste er i Oslo, er ikke jeg keen på å føle meg som et takras. Egentlig så er jeg ikke keen på det uansett hvor mange folk som er der – har jeg en bedre selvfølelse på trening så presterer jeg bedre. I tillegg hjelper det på motivasjonen med nytt treningstøy. Men jeg kjenner at jeg gruer meg litt til å gå med det blå håret på trening, tenk hvis blåfargen begynner å renne nedover panna liksom, lol.

Eco make up look

 photo eco look make up store6_zps5gnjgqbr.jpg photo eco look make up store8_zpslqe6t9ef.jpg

Det er absolutt gøy å eksperimentere med ny sminke etter at jeg farget håret blått. Jeg merker at looken krever at jeg er litt brunere i ansiktet, så jeg bruker litt mer bronzer nå enn før. I tillegg blir jo alle slags farger helt annerledes sammen med blått/turkis enn med blondt hår.

I går gjenskapte jeg august looken til Make Up Store, Eco, og den ble egentlig ganske kul. Jeg la den grønn/gule øyenskyggen Grass over øyelokket i flere tynne lag til den ble pigmentert nok, deretter la jeg den rosa Flora-øyenskyggen i overgangen. Etterpå la jeg Neon Green glitter oppå den grønne øyenskyggen, og Neon Pink oppå den rosa øyenskyggen.Jeg brukte også den rosa øyenskyggen som blush, og den rosa lip glossen Mallow på leppene.

 photo eco look make up store9_zpsuuwdojol.jpg photo eco look make up store_zps6j1kqtsl.jpg

📱Follow me on Instagram: @heidichic     👻 Snapchat: heidichic

Likte du looken?

 

Oslo Trend Festival

 photo junkyard party oslo trend-3_zpsajyp9f9i.jpg photo junkyard party oslo trend-4_zps3g5yh3vl.jpg photo junkyard party oslo trend-2_zps2sxnkio5.jpg photo junkyard party oslo trend_zpsyrisqgc0.jpg photo junkyard party oslo trend-12_zpshwphlexk.jpg  photo junkyard party oslo trend-10_zpsf9gpudyq.jpg  photo junkyard party oslo trend-9_zps9ykfkh9k.jpg photo heidichic og verozitas_zpsu6xfdhgy.jpg

Meg og Verozitas

 photo junkyard party oslo trend-8_zpsftzz2rq1.jpg photo junkyard party oslo trend-13_zpsalckt2pi.jpg photo junkyard party oslo trend-7_zpslxc3qj2p.jpg photo junkyard party oslo trend-14_zpst2mcsor1.jpg

På lørdag var jeg på Oslo Trend på Ballroom ved Stortinget. Der var det mye liv og røre og morsomme visninger, blant annet NAJD som viste smykker og «Pure Wool» av James Lazar Braathen. Det ble også utført «live art» av Merete Steinvik Haugen. Jeg hadde med meg Anders og så møtte jeg søte Veronica som jeg hang med mye av kvelden. Etter et par visninger var det dags for party med Junkyard i et eget rom på Ballroom. Der var det masse god musikk, blant annet Malin Seline Strandberg som hadde en skikkelig kul opptreden, og et fett band som minnet meg om Rage Against the Machine. Møtte også masse hyggelige bekjente, som gjorde kvelden komplett. Måtte hjem i tide da før Anders havnet under baren, knis.

Pharrell for Adidas

 photo pharrell adidas-14_zps2oynzxml.jpg photo pharrell adidas-17_zpscpbaaa5h.jpg photo pharrell adidas-7_zpsqfa069jv.jpg photo pharrell adidas-11_zpskxemizoc.jpg  photo pharrell adidas-10_zpsfzlufmbb.jpg photo pharrell adidas-9_zpsammjfhfz.jpg

Kuleste zip crewen fra Pharrells samarbeid med Adidas! Elsker sånne fargerike og morsomme plagg. Og passer perfekt til en slækk søndag.

I dag har vi bare prøvd å komme oss etter hangoveren fra Junkyards motevisning/fest i går, spist mat på løkka og slappet av foran tven. Mandag i morgen allerede, gosh. My favorite day…

 

I’m wearing:

Jacket Adidas Pharrel WIlliams Technicolor HERE

Pants Brandy Melville

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Bershka

Shoes Adidas HERE

 

Grey shades

 photo IMG_5739 2 copy_zpspifpcdqh.jpg photo IMG_5672_2 copy_zpscsauab3a.jpg photo IMG_5745 2 copy_zpsyupfqhr1.jpg

Jeg kjøpte denne digge t-skjorten på Brandy Melville i går. Så relaxed! Alt de har der er jo som en drøm å gå i, mykere stoff skal en lete lenge etter. I tillegg har jeg funnet ut at grått passer usedvanlig bra til blått hår.

Mamma er på besøk denne uken, så i dag har vi bare tittet litt i Bogstadveien og spist lunsj på Espresso House. Nå holder mamma på å lage biff med fløtegratinerte poteter til Anders og meg, åååh, så sulten! Det blir nok bare en filmkveld på oss tre i kveld, kos 🙂 

I’m wearing:

T-shirt Brandy Melville

Jeans H&M

Sunglasses Bershka

Bag ZARA

 

Hårvideo og 25% rabatt på ghd!

Jeg elsker den nye tanga mi fra ghd! Den er bredere oppå og under enn på sidene, og den gir helt perfekte, store bølger – slik jeg alltid har ønsket meg. Den heter Classic Curl Wand, og er utrolig enkel å style håret med. Under kan du se hvordan jeg gjør det og hvor fint resultatet blir:

Jeg har også en fantastisk rabattkode til mine herlige lesere!

Du får hele 25% avslag på ghd produkter HER om du taster inn koden 25NOBLOG3 når du sjekker ut.

Benytt dette unike tilbudet og kjøp deg ditt favoritt ghd produkt! Rabattkoden varer frem til 31. august.

I samarbeid med ghd