Cigarette pants

Processed with VSCO with g3 preset

Yelloo! Håper dere har hatt en fin uke så langt. Mamma har vært her en uke nå, hun dro akkurat hjem til Haugesund igjen. Kos å ha henne her 🙂 Jeg føler fortsatt det er uvant å være hjemme i Oslo igjen. Alltid når jeg er i USA så sier folk at de enten elsker Norge, eller har lyst til å besøke Norge, og jeg tenker bare “hvorfor?”. Det er jo så kjedelig. Men her om dagen var det faktisk ganske nydelig å valse rundt i solskinnsværet i Slottsparken og i Karl Johan. Oslo har sin uskyldige sjarm, iallefall i forhold til noen av strøkene jeg har valset rundt i Los Angeles, haha. Så det var faktisk litt herlig.

Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 preset
Processed with VSCO with g3 presetProcessed with VSCO with g3 preset

Shoes Steve Madden here // Cigarette pants Adidas here (ad links) // Bomber jacket and crop top H&M // Bag ZARA

 

Hvordan rocke rosa øyenskygge

Noen av produktene er sponset

En av vårens trender på make up fronten er rosa øyenskygge. Før var jeg mye flinkere å bruke farger i sminken min, det har gått mer og mer over til jordfarger både på lepper og øyne. Men det kan jo være så kult! Det gjelder bare å våge å prøve noe nytt, og finne ut hva du er komfortabel med. Det første du kan gjøre er å drite i farge i forhold til øyenfarge. Who cares. Synes alle passer alt jeg. Leppefarge kan derimot være mer flatterende om du finner noe som passer til hudtonen din. For eksempel om du skal bruke rødt så kan du gå for en mer oransje versjon hvis du har gylden hud, og mer mot rosa om du har kald hudtoner. Mens andre er en miks og passer alt.

Uansett, jeg valgte å gå for en rosa look uten eyeliner. Yikes, jeg går aldri uten eyeliner. Det er fordi jeg føler øynene mine er for små i forhold til resten av ansiktet, men det er jo greit å prøve noe nytt også. Da påfører jeg heller øyenskyggen lenger ut mot den ytre øyenkanten, og prøver å konturere ved å legge litt mørkere skygge ytterst i globallinjen. 

Jeg begynner med å prime øyet med concealer og deretter et finishingpudder. Deretter bruker jeg en stor dusekost og påfører en nøytral baseskygge over hele øyelokket, gjerne en lys laksefarget. Det passer til det meste. Så brukte jeg Urban Decay sin Full Spectrum palett til resten, etterfulgt av mascara. 

1. Etter baseskyggen brukte jeg en fluffy dusekost til å påføre den oransje shimmerskyggen Jones over hele lokket og litt over brynsbenet. Jeg bruker forresten den type kost til all øyenskygge omtrent for da har en mer kontroll på mengde produkt og det er mye enklere å duse. Hemmeligheten til en fin look på øyet er å blende, blende, blende!

2. Deretter gikk jeg for den varme rosa shimmerfargen Seize på hele lokket, og duset den ut mot ytterkanten av øyet. 

3. For å få litt dybde og mer glitter brukte jeg gullfargen Goldshine og sølvfargen Ice litt spredt med en fuktig øyenskyggekost, men med mest fokus på midten av lokket, ikke så høyt opp. Dette får øyet til å se litt større ut.

4. Om jeg ville ha en mørkere look kunne jeg brukt Warning ytterst i globallinjen, men jeg droppet det denne gangen. Jeg avsluppet med hvitfargen Bump rett under brynet. 

5. Bruk så akkurat de samme fargene under øyet med en litt tynnere kost, og i tillegg en fluffy kost etterpå hvis du trenger å duse det ut. Så påfører du mascara.

Resten av produktene:​

 

ABH lipstick Milkshake // Urban Decay Full Spectrum palette // glominerals contour Light/Medium // Smiths & Cult mascara // Beauty Blender // glominerals Satin II foundation (natural fair) og LUXE Translucent pudder

Dette var altså en versjon av rosa øyenskygge som ikke er så ekstrem, i tilfelle du har lyst å eksperimentere litt til fest eller hverdags!

Boyfriend jacket


 

Borrowed your jacket

‘Cause I wanted to wear

a piece of you.

 

Shoes Steve Madden here // Hoodie here // Jeans Bik Bok // Back pack ZARA (similar here) // Denim jacket Forever 21 Men (similar here) ad links

 

Shop the look:

 

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.
 
 

 

 

Ikke så trygt overalt i LA, gitt

Som jeg fortalte tidligere så hadde jo vi vært så heldige å få låne et hus i Hollywood Hills i en uke da vi kom til LA, noe som var superdigg. Takket være Silje og Lars som malte seg i hjæl stakkars, haha. Men etter en uke måtte jeg finne et eget sted å bo. Og jeg bare wtf, hvor i helsike skal jeg bo i Los Angeles. Jeg har kun bodd i Beverly Hills før, som er det fineste strøket, men jeg måtte tenke litt økonomisk denne gangen siden jeg var alene, og jeg skulle jo være der en del dager. Jeg var mest opptatt av trygghet egentlig. Det er skamdyrt å bo i LA, men jeg fant et hotell i Hollywood som virket OK.

Processed with VSCO with f2 preset Processed with VSCO with f2 preset
Fra huset i Hollywood Hills

Så kommer jeg frem, og det er seriemorder vibber seff, typisk motell-ish som du ser på tv, selv om det kostet like mye som et fint hotell i Norge. Og strøket er bare blæh, ingenting i nærheten og skikkelig trashy. Det er ei jente på min alder før meg i køen, og hun ville sjekke rommene før hun takket ja til å bo der. Så jeg slengte meg på, bedre å sjekke liksom. Rommet så ok ut for min del, men da hun kom tilbake så friket hun ut, og hun bare: “Jeg kan ikke bo her!” og da ville selvfølgelig ikke jeg heller, haha. Men så skulle de prøve å ta oss betalt for én natt selv om vi ikke ville bo der, så hun lagde et helvete og ringte politiet og alt. Så kom politiet, supergøy. Men det ordnet det seg heldigvis. Jeg var SÅ fed up på det tidspunktet, det var 30+ grader og jeg bærte på 50 kilo bagasje liksom. 

Så hørte jeg med noen av de amerikanske vennene mine i LA om hvor det var trygt, og ringte en venn og spurte om han kunne google seg frem til et noenlunde hotell i de områdene. Så jeg endte opp i Chinatown da til slutt, helt random. Så kommer jeg inn, sliten som faen med bagasjen, og tenkte at det så mye bedre ut her, men samtidig er veldig mange av hotellene bygget opp så likt, så jeg ville bare forsikre meg i skranken.

 Processed with VSCO with p5 preset

Hotellet i Chinatown

 

“Det er trygt her, ikke sant?” spør jeg resepsjonisten.

Hun: “Tja. Du er midt i LA, liksom.”

Jeg: “Okei? Men det har ikke skjedd noe her på hotellet før?”

Hun: “Mja… Det er 24 timer sikkerhet i byen men ikke på hotellet.”

 

Jaja, det var jo jævlig betryggende, tusen takk! Men jeg var så sliten at jeg bare dro opp på rommet og slengte på den ekstra metallås-sikkerheten og omtrent barrikaderte døren med den tunge bagasjen min. Jeg har jo sett så mye dokumentarer om alt slags, så jeg tenker alltid det verste. Hotellrommet var iallefall fint. Men så måtte jeg ut å kjøpe mat, var jo dritsulten. Og måtte ut før det ble mørkt! Hadde ingen aning om området, så jeg måtte bare føle meg frem, prøvde å gå kortest mulig bort fra hotellet. Jeg følte jeg var i Kina, det var jo Chinatown med omtrent kun asiatere og jeg følte jeg stakk ut som en sår tommel, når jeg ville ha minst mulig oppmerksomhet. Uansett, det gikk fint og jeg endte opp med å like strøket ganske godt. Det var litt mer eksotisk å bo der enn i trashy Hollywood, mye digg mat og sånn og så var Little Tokyo rett i nærheten også.

Men, det var så og si kun kinamat der, og jeg hadde så lyst på en pizza den ene dagen. Så jeg tok en Uber til en Pizza Hut litt unna hotellet. Mer Downtown LA. Jeg trodde ikke det var så ille, trodde jeg skulle komme inn på en typisk familierestaurant, men det var en kjempe ukoselig Pizza Hut skranke. Ååååhr.. Og mens jeg satt og ventet på pizzaen så kom en galning i rullestol bort til meg som var super fiendtlig og skreik og heiv rundt på metallstolene der. Jeg bare FML. Så kommer han to centimeter unna meg og gjør det samme så jeg måtte bare opp i en fart og komme meg bort fra ham.

Anyways, fikk endelig pizzaen min, bestilte en ny UBER og stod ute på gaten og ventet på den. Trafikkert gate midt på lyse dagen liksom. Så kommer to afroamerikanske tenåringer med ansiktstatoveringer bort til meg og sa “oi, så vakker du er.” Takk, sa jeg. Så kom de tilbake like etterpå og spurte hva jeg gjorde der. Så forklarte jeg at jeg hadde kjøpt pizza og ventet på en uber. Og de bare: “Jeg tror ikke det er så lurt for deg å stå her.” Wtf, tenkte jeg. “Hva mener dere? Kan det skje noe med meg?” De: “Ja, det ser ut som du har penger. Du bør kanskje gå innenfor å vente.” Jeg hadde aldri hatt noen aning om at det var utrygt der, og jeg pleier å være ganske god på sånt. Så det var min fantastiske erfaring med Downtown LA. Just don’t. Haha.

Processed with VSCO with b5 preset

Og en av de siste dagene kom Silje, Lars og Bjørn og besøkte meg i Chinatown, og vi skulle ut å ta noen drinks i nærheten. Vi endte opp i Echo Park, og det så rimelig dødt ut der. Men plutselig fant jeg et lysende neon-skilt hvor det stod “Cocktails” og det var masse musikk så jeg bare “Halla folkens, fant noe bra her!” Så skal vi inn da. Full våpenkontroll med metalldetektorer, og skilt hvor det står “No in’s and out’s”. Så du kunne ikke gå inn og ut som du ville, for å si det sånn. Stedet var kjempelite og fullt av merkelige mennesker. Jeg tenkte, er faren så stor for at noen skal komme inn å skyte opp hele stedet? Men det var det altså.

Så dette var min lille historie om sikkerhet i LA, haha :*
 

Hollywood & Highland

Her er noen bilder da jeg var og shoppet på Hollywood & Highland den ene dagen. Jeg dro hit egentlig bare på grunn av jeg skulle handle noen ting på Forever 21, for plassen er en turistbombe uten like. Hele Hollywood er en turistbombe. Det er ikke den glamorøse delen av Los Angeles, som folk flest tror, haha.

 Processed with VSCO with f2 preset

Men de har iallefall Sephora, Forever 21, Victoria’s Secret og en del andre kule butikker her. Og så spiste jeg den diggeste pizzaen ever på California Pizza Kitchen, deres spesialitet Chicken BBQ. Omg, sikle sikle. Anbefales! Og så er det jo et livlig område med en del attraksjoner. Og disse famøse stjernene på bakken for de som vil snappe et bilde av det, hehe.

 Processed with VSCO with m5 preset Processed with VSCO with f2 preset

Shorts Levis vintage // Genser Bik Bok // Veske ZARA // Solbriller Top Shop
 

Jeg er litt mer oppdatert på snap og Insta på ferie, fordi det går kjappere der og da, men det kommer mer på bloggen 🙂 Er bare litt på etterskudd. Det har skjedd mye rart på denne turen også, og jeg vet aldri hvor jeg skal begynne haha. Skal prøve å samle sammen noe :p

 

Los Angeles

Da var jeg endelig tilbake i Los Angeles. Beste stedet i verden.

Jeg var edru i nesten en måned før jeg reiste. Tenk det a, husker ikke sist. Og så hadde jeg min første drink da jeg kom på flyet – ferie vettu! Og det ble selvfølgelig mer enn én. Angret jeg? Ja. Herregud så dårlig jeg var da jeg kom frem. Både jetlagged, fyllesyk og sleep deprived. I tillegg måtte jeg drasse på førti kilo med bagasje mens jeg prøvde å lete etter en UBER på LAX. Da var jeg trist as, haha. Jeg var helt skada da jeg kom frem til Studio CIty. Heldigvis kom jeg frem til snille Silje som tok vare på stakkars lille meg. <3

Men herregud, jeg er ikke glad i å drikke på den måten lenger. Øhrr, så lei av den fyllesyken. Her tar jeg meg bare ta meg en øl i sola for kos å ferdig med det. Nesten sånn at jo lenger edru jeg er, jo mindre har jeg lyst å drikke. Som er positivt! Hvis dere er lei av den samme rutina, så er iallefall det en motivasjon. Drikkekulturen i Norge er faktisk helt drøy. Vi overkonsumerer så sykt når vi setter i gang.

Neste dag var jeg bedre og da dro vi på Home Depot, som er typ Obs! Bygg i Amerikansk versjon. Der var jeg naturligvis helt malplassert, så jeg gikk ut og solte meg i utemøblene istedet, mens Lars og Silje styra på med maling og diverse. De er på en måte adoptivforeldrene mine her borte, fordi jeg bare er en liten bortkommen jente, haha. Helt innafor det! I morgen begynner de å male i huset i vi bor i Hollywood Hills, mens kiddoen skal sole seg og se på, mehehe.

Jeg må bare si at jeg elsker Amerikanere. Sikkert det motsatte av det de fleste pleier å si. De er så åpne, varme og morsomt merkelige. Jeg ble sjekket opp cirka fire ganger på den halvtimen jeg satt og solte meg utafor Home Depot. Ikke noe jeg liker, men de er veldig respektfulle, utadvendte, høflige og gir masse komplimenter. Alltid når jeg kommer tilbake til Norden så føler jeg kulden fra folket bare slår meg midt i fleisen. Det er litt synd, men. Likevel glad i Norge selvfølgelig. Ting fungerer jo en smule bedre politisk sett der, for å si det mildt. Prøver bare å ignorere det. Mye med USA er veldig rart, et godt eksempel:

I dag har jeg vært hos en kompis som jeg nettopp ble kjent med. Rockstar, super weird men også dritkul nettopp av den grunn. Jeg beundrer folk som bare slapper av og er seg selv. Jeg er mer rigid og uptight, for å si det sånn. Som han sa; “Ikke tenk for hardt, Heidi”. Da lo jeg godt, story of my life. Uansett, veldig hyggelig. Jeg savner metalmiljøet, de er de kuleste. Jeg var super-emo før, lol.

Opplevelsen av såkalte “gated communities” var dog mer irriterende enn forventet. Jeg måtte gjennom mye sikkerhetsstuff, porter og labyrinter for å komme frem til riktig sted. Men med så mange crazy fans som han har så tror jeg ikke det er noen annen mulighet. Apropos crazy fans, vi bor rett vedsiden av Rob Dyrdek fra “Rob and Big”, “Fear Factory” og “Ridiculousness”. Jeg har crushet så sykt på ham forever, han er så jævlig lættis og sjarmerende. Og han er 10 meter unna liksom. Tror jeg skal bare jogge casually forbi et par ganger, haha. Neida, han er gift :p

Digge vietnamesisk hamburgere vi spiste på Take a Bao. Thai kylling med peanøttsmør, og BBQ Pork.

SIljeee <3

Klokken er snart 00:00 her, -9 timer i forhold til Norge. Men jeg har selvfølgelig sovet på dagen og fucket opp døgnrytmen. Ble så ekstremt trøtt av å sole meg. Overkill med D-vitaminer etter en lang vinter i Norge er sikkert grunnen. Uansett, i morgen tror jeg vi skal på The Grove og shoppe litt. Det er så kult det kjøpesenteret. Ser ut som en fornøyelsespark. Og shopping er jo i seg selv en fornøyelse, hehe.

Nå burde jeg legge meg, men det kommer nok ikke til å skje med det første. Jeg skal heller sitte og se Two and a Half Men mens jeg sitter og spiser typisk LA superfoods. Jeg liker det ekstremt godt, fant jeg ut. Herregud, jeg kunne lett levd på det. Kale chips og økologisk cereal med mandelmelk – jævlig digg!

Uansett, nok rambling om turen for i dag.

Ha en fin dag, dere! <3

Blondie // Tilbud på farge og klipp

SponsetProcessed with VSCO with p5 preset

Det ser ut til at jeg holder meg blond ja. Hehe. Hadde det ikke vært for Olaplex så hadde håret mitt vært i mye verre stand. Det er bra at de har funnet opp noe som gjør at håret knekker mindre når en bleker det. Det er faktisk ganske bra kvalitet på det, selv om jeg helbleker etterveksten nesten hver 4. uke.

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg var hos min trofaste frisør Mia, selvfølgelig. Da vet jeg at det alltid blir fint og hvitt nok! Uten at det faller av, haha. 

Genser Nelly her (ad link)

Extensionsene mine er litt gyldnere enn mitt eget hår, så da bruker jeg bare denne sølvsjampoen fra SP. Det er min favoritt, for den er enklere å ha kontroll på og den blir gjør ikke håret grått eller lilla. Den gjør bare blondfargen renere og kaldere.
 

Akkurat nå har Mia tilbud; fra og med 3. mars til 3. april får du opptil 25% avslag om du bestiller farge og klipp i samme behandling! Og det er alltid 10% studentrabatt alle dager utenom lørdag.

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60