Chic rose

Sweet rose
I absolutely LOVE this Valentino skirt ♥ ♥ I’m definetely gonna look for a cheaper knock off! I’m sorry about not posting very frequently the last couple of days. I’ve just gotten my and improved computer today, so now it’s gonna be a lot better! 🙂

The owl

 

OWL SWEATER SHEINSIDE.COM

SHOES JEFFREY CAMPBELL LITA

BAG MARC BY MARC JACOBS CLASSIC Q GROVEE

SKIRT MINUSEY.COM

SUNGLASSES ZEROUV.COM

FAUX FUR MINUSEY.COM


 

I går var jeg ute i Haugesund, noe jeg ikke har vært på nesten to år (!) Det var kjempegøy, og jeg møtte mange kjentsfolk jeg ikke hadde sett på lenge. Først var vi og spiste på NB Sørensen med jobben til Anders, så gikk vi fra bar til bar på kaien etterpå. Kjente i dag at jeg hadde vært ute i går, for å si det sånn. Hjalp ikke på å få 40% avslag i baren:p I dag har vi bare slappet av, spist usunt og kost oss. 🙂

 

Detox time

 

 

Jeg gikk for å kjøpe meg en rensekur her om dagen, og da endte jeg opp med en type chlorella. Det er en naturlig og bra måte å avgifte kroppen på, og det renser også ut tungmetaller, noe ikke alle rensekurer gjør. Det jeg har kjøpt er I am pure sin type, et merke som har vært etterspurt i Norge, men som akkurat har kommet hit. Chlorella er ferskvannsalger som inneholder en stor mengde næringsstoffer. Alger er bra for avgiftning av kroppen, og jeg merker allerede effekt av denne. Det er viktig å drikke en del vann, for en kan bli litt dehydrert! Billig var I am pure sin Chlorella også forresten, bare 199,- for 200 tabletter på Life.

Oppbevaring av sminke og neglelakker

 

Godmorgon, IKEA kr 129,- her


 

Godmorgon boks m/ lokk, IKEA kr 95,- her


Godmorgon sett med 3, IKEA kr 89,- her


 

I går var jeg på IKEA for å finne noe jeg kunne organisere sminken min i, og det fant jeg heldigvis! Ikke undervurder hvor god følelsen av å ha styr på tinga dine er:P Digger spesielt den øverste saken i Godmorgon-serien fra IKEA, fikk jo nesten plass til nesten all sminken min i den, og den er oversiktlig pga de små rommene til leppestift, børster osv. Jeg var ute etter gjennomsiktige beholdere til å ha tingene mine i, for da er det mye enklere å se hva jeg har. Du trenger selvfølgelig ikke å ha disse stående ute, men jeg liker å ha det sånn. Det finnes en egen Godmorgon-kommode hvor du kan legge disse plastbeholderene nedi skuffene, så de ikke synes.

 

Hva synes dere? Hvordan oppbevarer dere sminken/neglelakkene deres? 

Pink and grey spring outfit

Spring outfit

Love this skirt from Ted Baker! So fun putting together spring outfits, it’s so easy to experiment when you don’ t have those big jackets you have to put on. Polyvore.com is a brilliant way to get more ideas and inspiration, and getting better at knowing what goes together and what doesn’t. You can just browse through the most beautiful clothing and accessories and create your own collage, or you can take a peak at other’s for inspo.

spring

Take care of your skin, girls

 

Jeg ville bare tipse dere om St. Tropez? Everyday Moisturiser for Face. Det er en veldig lett krem som absorberes lett og gir en naturlig gyllenbrun hudfarge etter bare et par påføringer. I tillegg inneholder den aloe vera og vitamin E som er bra for huden. St. Tropez bruker en egen teknologi (Aromaguard?) som eliminerer rundt 70% av lukten som avslører selvbruningen, og selv synes jeg ikke den lukter selvbruning i det hele tatt.  Det føles ikke ut som den tetter porene og er dårlig for huden, noe som er vanskelig å finne i en selvbruner for ansiktet.

Jeg er avhengig av selvbruning for ansiktet, fordi jeg vil unngå å sole meg så mye der. Jeg føler jeg ser nye rynker rundt øynene hver gang jeg har tatt solarium, og så får jeg dårlig samvittighet for at jeg tok sol. Sannheten er jo at en faktisk får rynker mye hyppigere av soling, derfor er det lurt å unngå det så mye som mulig. Selvbruning er trossalt mye mindre skadelig for huden enn UV-stråling, så om du virkelig ?trenger? å være brun så bør du heller gå for selvbruning.

Du får kjøpt St. Tropez Everyday Moisturiser for Face hos Vita, kr 299,-

Multi colored sequins

 

 

SKIRT HERE

BAG MARC BY MARC JACOBS

COAT MONKI

SHOES JEFFREY CAMPBELL LITA

SHIRT LF STORES

SUNNGLASSES COBRA SNAKE, ALMOST FAMOUS

 

Jeg har fått litt dilla på pencil skirts, og jeg digger det nye jeg fikk i posten her om dagen. Sequins ♥ Nå skal jeg på kino med Anders, vi skal se It?s a Good Day to Die Hard med Bruce Willis. Yippie kay yay! Vi har faktisk aldri vært på kino alene sammen i løpet av de to og et halvt årene vi har vært sammen, så det var på tide! Jeg er bare så trøtt i dag så får håpe jeg ikke sovner:P Jeg ble forresten intervjuet av drommebiblioteket.com her om dagen, du kan se intervjuet her. Ha en fin lørdagskveld ♥

My Marilyn Manson cover

 

Fikk akkurat mitt egendefinerte iPhone 5 deksel fra caseapp.no i posten. Caseapp.no er en side hvor du enkelt kan lage ditt eget deksel med et selvvalgt bilde. Du får også se forhåndsvisning av hvordan bildet blir på dekselet, og tilpasse det akkurat slik du vil 🙂

 

Jeg tenkte lenge på hva jeg ville ha på dekselet mitt, det er jo så mangt å velge i. Jeg bestemte meg for å ta noe som betyr noe for meg, og da valgte jeg et maleri som Marilyn Manson har laget. Han lager utrolig kule bilder, med et kjennetegn av utvannet maling. Det er vel ingen jeg har vært mer fan av i livet enn Marilyn Manson, og han sitter dypt i mitt hjerte enda ♥ Elsker musikken, personen og kunsten. Jeg syntes dekselet ble dritkult, veldig fornøyd:)

 

På caseapp.no kan du velge hva grunnfargen skal være på dekselet, enten hvitt, sort, mørk rosa, lys rosa, cyan blå eller gjennomsiktig. Deretter velger du bildet som skal være på. Et deksel koster 249,- og fås til både iPhone 4/4s og iPhone 5.

/sponset innlegg