Let’s talk about lips

Sponset

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips5_zpsvsnrwxr2.jpg

Jeg blir alltid litt forbauset når folk lyver om hva de har gjort med ansiktet eller kroppen sin, når det er helt åpenlyst at noe er forandret. Å ikke velge å svare er greit, for det er jo selvfølgelig en privatsak og opp til hver enkelt, men jeg hadde selv synes at det var flaut hvis alle tydelig hadde sett at jeg hadde gjort noe og jeg hadde nektet for det. Jeg synes det er viktig å stå for valgene en tar, og ikke være flau over det. Det virker litt svakt. Kanskje de ikke vil fremstå som dårlige forbilder? “Forbilde”… for et buzzword. Vi burde kanskje heller lære oss å tenke selv, istedetfor å skylde på andre mennesker. Jeg orker ikke å være flink pike, sorry (not sorry).

Uansett, på onsdag var jeg hos behandleren min StineKlinikk Oslo og fylte på leppene mine. Denne gangen fylte vi på 0,6 ml Teosyal, en del mer enn jeg pleier. Som regel trenger jeg bare en liten touch up etter at jeg har gjort dette i fem år. Jeg får en del spørsmål om fillere og hvilke jeg bruker, og jeg har nå brukt Teosyal i et par år. Jeg har også prøvd mange ulike versjoner av Juvederm, Restylane og Hyaluronica. Alt sammen er hyaluronsyrer, bygget opp på forskjellige måter, noen med større molekyler og andre med mindre, utifra hvilket resultat en ønsker. Jeg er veldig fornøyd med Teosyal, og de fleste sortene er også mye rimeligere enn de fra konkurrentene. Det er trossalt en investering å fylle i leppene, og en kan spare ganske mye på det.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips2_zpsaa3ztlvc.jpg

I begynnelsen når jeg begynte å fylle i leppene så ble jeg ofte skuffet fordi det gikk så fort ut, men så fikk jeg se en dame som ikke hadde fylt på leppene sine på flere år, og de var fortsatt like store. Da skjønte jeg at jeg til slutt kom til å slippe å bruke så mye penger på det. Jo mer du fyller på, og over lengre tid, jo mer arrdannelse skapes, og filleren holder bedre. Good news! Og om jeg skulle ombestemme meg og ville ha mine naturlige lepper tilbake så hadde jeg nok fått bort cirka 90%, om ikke mer, av filleren, ved å få injisert et stoff som heter Hyalase. Jeg har aldri fått noen reaksjon på verken fillere eller Hyalase, bortsett fra blåmerker og hevelser. Så lenge du bruker et sertifisert stoff og en god behandler, så er slike behandlinger veldig trygge.

 photo teosyal heidichic lepper fillere restylane juvederm lips8_zpsgn8zkxat.jpg

Disse bildene ble tatt i går, og de er fortsatt ganske hovne, så de vil bli en del mindre i løpet av et par uker. Blåmerkene kommer som regel etter et par dager, og den verste hevelsen kommer som regel dagen derpå. Da hender det at jeg ser direkte latterlig ut, haha. Men dette går over etter en dag og to. Jeg fikk nesten ingen blåmerker denne gangen, men har funnet ut at flytende leppestifter er veldig effektive til å dekke til eventuelle blåmerker. Og faktisk til å gjemme hevelsen litt også. Spesielt de nye fra MAC, Retro Matte, for de er så utrolig pigmenterte. I tillegg trenger du eventuelt en god concealer til å dekke utenfor leppene. 

Jeg velger å være ærlig om hva jeg gjør med ansiktet mitt, fordi jeg synes ikke det er noe å skamme seg over, og jeg liker generelt ikke å lyve. I tillegg så håper jeg at jeg kan opplyse folk litt mer om hva det går ut på, slik at de enklere kan ta en avgjørelse selv på om det er noe for dem eller ikke. 

 

Stine er injeksjonsspesialist, du kan lese mer om hennes kompetanse på hjemmesiden hennes her.

Hun jobber på følgende steder i Oslo/Tønsberg:

Klinikk Oslo22 98 05 38 eller 90 55 55 27

Pure Beauty Frogner tlf.: 905 55 527

Aurora Senteret, Tønsberg tlf.: 333 24 419

Eiksmarka tlf.: 905 55 527

 

Dark or original?

 photo Myth MAC1_zps8uzzjf0d.jpg  photo Myth MAC2_zpsvlqfkccv.jpg

Før jul skrev jeg et innlegg om at jeg var veldig fornøyd med St. Tropez Original Mousse-selvbruningen, og at jeg endelig hadde funnet en selvbruning jeg kunne bruke hele året. Jeg nevnte også at jeg hadde lyst til å prøve moussen i Dark, for å se hvordan den var i forhold, eventuelt om den var bedre.

Jeg ble supertan bare ved et lag med Dark, og fikk kommentarer på hvor brun jeg var. Men etter å ha skylt av guide-fargen med varmt vann så var den helt ubrukelig. Jeg har åpenlyst for lys hud til å bruke Dark, jeg soler meg jo aldri. Det så ut som jeg hadde små fregner over hele kroppen. En må ha solt seg en del eller være mørkere i huden for at Dark skal fungere, det er vel sikkert derfor de har laget den også. Jeg prøvde et par ganger til, men det gikk bare ikke, og ble kjempeflassete. Så jeg ville bare gi min erfaring med produktet. Jeg er dog fortsatt veldig fornøyd med originalen!

English: I wrote an entry right before Christmas about how happy I was with the St. Tropez Original Mousse, a tan I can use all year around! But I wanted to try the Dark version to see if it was better. I am obviously too fair skinned to use the Dark one, as I never suntan. The color looked pretty at once, and I was very tan, but after showering it looked like I had freckles all over my body. It looked like my original skin just bursted through the self tan. I tried a couple more times before giving up, it just wasn’t working. But maybe if you have darker skin you will like it!

 photo st. tropez self tan mousse_zpsm9vflrfj.jpgOriginal

 

Nail inspo

 photo nailinspo_zpse1mlvdq9.jpg photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.23_zpsckadpfy8.jpg  photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.05.37_zpsatb3e3ho.jpg  photo nails_zpsg2pyut9e.jpg  photo Skjermbilde 2016-01-26 kl. 09.04.18_zpsn8zh6ole.jpgAlle negler av Narmin Segerblad

Nå er det siste sjanse til å benytte seg av tilbudet hos min dyktige negledesigner Narmin hvor du får hele 30% avslag på alle neglebehandlinger! Varer kun ut januar 🙂 Få gorgeous negler før helgen!

Bestill online her eller på:

  • Tlf.: 948 06 225
  • Bygdøy Allé 66, 0265 Oslo

I samarbeid med Narmin

Buenos Aires

 photo NYX Buenos Aires9_zps2vmljats.jpg

 photo NYX Buenos Aires10_zpsrhkq7ocu.jpg

NYX Soft Matte Lip Cream # Buenos Aires here (ad link)

 

Jeg er helt hekta på matte lepper for tiden, klarer ikke shiney, med mindre det er lip plumperne til NYX. Her er en av de matte fargene jeg fikk med meg fra Vixen. Cute? Litt sommer-ish enda, men.

Jeg vet jeg har lovet dere mange videoer inkludert spørsmålsrunden og sminkevideoer men det er bare noe med dette vintermørket som gjør at jeg ikke orker. Det blir så fort mørkt at jeg rekker det rett og slett ikke. Ok, jeg er et B-menneske uten like, jeg skal innrømme at det også spiller en rolle. Men, nå er det ikke lenge til det blir litt lysere ute, og da skal det bli bedre stelt.

Bik Bok SS16

I dag tidlig var jeg på pressefrokost for Bik Bok SS16 på This Is Pr. Det var så gøy å se alt det nye, veldig mye fint som kommer nå! Bare tanken på vår og sommer er jo helt nydelig.

 photo bik bok press event ss16 this is pr-2_zpsuuqhx4xe.jpg  photo bik bok press event ss16 this is pr-3_zpsqqikf8mv.jpg  photo bik bok press event ss16 this is pr-10_zpsklvbvswu.jpg  photo bik bok press event ss16 this is pr-11_zpslwvurnem.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-9_zpsp9qyqyea.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-12_zpsqpnsfv2i.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr_zpsddyjdeon.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-5_zpshpwhbk96.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-6_zpsykfnjzff.jpg photo bik bok press event ss16 this is pr-8_zpsffg6jggg.jpg

Vi fikk velge oss ett plagg hver fra kolleksjonen, og jeg valgte en nydelig, lyseblå/grå trenchcoat. Kommer nok til å bli mye brukt når det blir varmere!

16 Nude beige

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil1_zpsswjphsyl.jpg

Hver gang jeg bruker denne leppefargen så får jeg spørsmål om hvilken det er. Det er altså Lip Liner To Go fra Sephora i fargen 16 Nude Beige. De selger den dessverre ikke i Norge, men de frakter til Norge. Du finner den her.

// Every time I use this lip color I get questions about what it is. The answer to that is Sephore Lip Pencil in 16 Nude Beige. You can find it here.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil4_zps5d4qiidu.jpgDe kalles dessverre ikke Lip Liner “To Go” for ingen grunn. De er veldig små, men jeg fikk heldigvis hamstret opp litt da jeg var i Polen.

 photo sephora 16 Nude beige lipliner lip pencil6_zpsz3cpkb2k.jpg

 

Den ser litt annerledes ut i dagslys, men jeg synes den er enda finere da. Men blitz er jo nødvendig i disse tider. Kan jeg bare fortelle hvor over jeg er dette vintermørket?? Umulig å blogge for et B-menneske med ustabil døgnrytme. Go away!

INSTAGRAM: @HEIDICHIC