Chic coral

Etter å ha sett galne Frankie på Ex on the Beach (ja, jeg har sett det), så fant jeg ut at hun hadde en utrolig fin neonrød/korallfarget leppestift på seg. En rødfarge jeg ikke har = en utrolig god grunn til å kjøpe ny sminke. Det nærmeste jeg kom var Color Chock fra Isadora i fargen Chic Coral. Disse langvarige leppestiftene/glossene er faktisk ganske geniale. Fargen varer lenge og i tillegg til god farge gir den kjempefin glans. En herlig variasjon fra den typiske leppestiften.

Jeg har også en i knallrosa fra før, som jeg er like fornøyd med. Thumbs up, IsaDora!

Color Chock koster 139,- pr stk og selges stort sett overalt.

Har dere prøvd Color Chock?

Black denim

Bag SheInside // Shorts The Ragged Priest // crop top Zara // Flatforms Y.R.U. 

Jeg tok disse bildene for et par uker siden, men har helt glemt å poste dem. Når en har trettitusen mapper med bilder på pcen så er det ikke alltid så lett å finne frem, det var såvidt jeg fant det igjen faktisk :p  Har såvidt brukt Ragged Priest shortsen siden jeg kjøpte den for lenge siden, så det var på tide. Det er så mye som ligger i skapet som mister “verdi” etter en kort stund. Det er litt synd, for hvis en ser nøye etter så er det kanskje ikke så håpløst som en trodde.

I dag skal jeg på lunsj med en venninne på Løkka og spise meksikansk i sola, my favorite ♥ Ha en fin dag i sola, dere ♥

Shop the look:

//
Turn on your JavaScript to view content

Minigolf tour // Maleficent event video

Hei og hopp! I dag stråler solen i Oslo, det er übervarmt og alle har fri! Weee.. Jeg har veldig lyst å ta med meg solfaktoren, sole meg litt i Frognerparken og kanskje grille litt. I tillegg har min bedre halvdel og jeg begynt på en aldri så liten minigolfturnering på Marienlyst minigolf, så jeg lurer på om vi skal ta noen slag sammen i dag. Sist vant han, men så fant jeg ut etterpå at jeg aldri hadde spilt minigolf i virkeligheten før, bare på data, så jeg synes jeg er litt unnskyldt der. 

Jeg har forresten fått en video fra Maleficent-eventet jeg var på i suiten på Grand Central Hotel for litt siden, og i videoen er det også integrert noen flotte klipp fra filmen. Se den her:

3D Rose Skirt

Skirt Romwe (adlink) // top Angelica Blick for Bik Bok // Shoes Converse (adlink)

Nå kom jeg akkurat hjem fra Filmens Hus hvor venninna mi Tina og jeg var på førvisning av Maleficent-filmen i 3D med Angelina Jolie. Vi var så heldige å være en av de første i verden til å se den! Filmen var freakin’ amazing, og Angelina Jolie var bare i rollen som Maleficent. Jeg liker egentlig ikke Jolie så godt (tror jeg fortsatt er Team Aniston:p), men nå ble jeg nesten fan. Og hvis det skulle hende at du ikke likte selve handlingen, så kommer du likevel til å bli amazed over alle de kule effektene i filmen, som blir ti ganger fetere i 3D. Jeg anbefaler alle å gå å se den til helgen når det er premiere, en fantastisk kinoopplevelse ♥

Today, my friend Tina and I went to see the prescreening of Maleficent in 3D with Angelina Jolie, and the movie was so awesome! I almost became a Jolie fan, even though I’m still team Aniston :p Anyways, I recommend that you all go see the movie when it premieres!

Shop the look…

//
Turn on your JavaScript to view content

Bohemian crochet

Crochet sweater here // sunglasses here // Shorts Levis/The Ragged Priest

Hi lovelies! Today is a really sunny day here in Oslo, right after I’m finished with this post I’m laying my ass out in the SUN.

Anywhooo, isn’t this sweater lovely? A lot of stores are selling this one online but they aren’t always like in the picture, but this one was exactly what I hoped for. And it’s so wearable and easy to match. I have it in a size S.

 Shop the look…

//
Turn on your JavaScript to view content

2 new favorites // hair

Jeg må bare skrive et lite innlegg om et par produkter som er super duper hendige for et blondt, hvitt eller grått hår. De fleste som har blondt hår sliter med gulskjær, eller at håret rett og slett ikke er kaldt nok. Her om dagen fikk jeg et par geniale produkter av Karlsson Barlindhaug, frisørsalongen jeg går til. Jeg skjønner ikke at jeg ikke har hørt om dette før 😛 Av og til kan sølvsjampoen være litt vanskelig å kontrollere, særlig hvis det kun er noen få partier i håret som trenger å gjøres kaldere. Det er her disse produktene kommer godt med. 

Fudge Hothed Violet er en fuktighetsmousse som fungerer som en mild toner for håret. I tillegg fungerer den 100% som en varmebeskyttende til håret.

Bare rist flasken godt, og spray ut en liten mengde mousse i hånden.

Etter at du har vasket håret med sjampo og balsam og er ferdig i dusjen, påfører du mousse i hele håret eller der det trengs. Håret skal være håndkletørket men fortsatt vått. Moussen lukter helt fantastisk, og gir god pleie til håret. Føn håret etterpå.

Resultatet:

Håret får en mye renere farge uten å bli grumsete. I tillegg blir det mindre gråaktig, noe jeg ofte synes sølvsjampoer blir.

Moussen fra Fudge gir en farge som varer noen vask, mens Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale er en litt sterkere toner og varer litt lenger. Etter sjamponering så håndkletørker du håret litt, påfører toneren, grer lett gjennom håret og lar den være i 5 til 30 minutter, avhengig av hvilket resultat du ønsker. Det er lurt å sjekke fargen hvert 5. minutt. Etterpå skyller du ut toneren og vasker håret med sjampo igjen. Voila! Veldig hendige produkter å ha når toneren fra frisøren begynner å gå ut, for eksempel. En enkel måte å opprettholde fargen på hjemme.

Begge produktene kan kjøpes på Karlsson Barlindhaug i Haakon VII’s gate 1 i Oslo. Moussen fåes også på blivakker.no for de som ikke bor i Oslo.

Sponsede produkter

Vinn Maleficent kinobilletter til deg og en venn!


Som jeg skrev tidligere, så skulle jeg dele ut kinobilletter til Maleficent-filmen med Angelina Jolie. Filmen er en remake av Tornerose, og jeg tror den kommer til å bli kjempegøy! Bare se traileren under:)

En heldig leser vinner altså en billett til seg selv og til en venn! Billetten gjelder på valgfri forestilling i valgfri by. Premierehelgen er 30-31.mai.

Det eneste du trenger å gjøre for å bli med er å legge igjen en kommentar med navn og epost under innlegget 🙂 Vinneren trekkes i morgen (mandag). Lykke til! ♥

Konkurransen er avsluttet og vinneren vil bli kontaktet via epost 🙂