Print on print

Skirt Bershka // bag MBMJ // sweater carpediiem.no // sandals egoandgreed (adlink)

 

Print on print-trenden er virkelig noe jeg kommer til å omfavne denne høsten. Elsker mønster, og går gjerne i det fra topp til tå. Så forresten en sinnsykt kul, gul/svart mønstret two-piece fra Bik Bok i dag da jeg var i byen, me wants! En ting som er litt irriterende, akkurat nå er vi midt i mellom et værskifte føler jeg, sånn at en kan både gå med åpne og lukkede sko, strømpebukse eller bare ben, men ingen av delene stemmer helt med været;p Noen andre som tenker sånn?=p

No more pale face

Jeg har gått rundt som en bleiking i ansiktet ganske lenge nå, fordi jeg ikke har samvittighet til å sole meg der, og ikke har funnet riktig selvbruning for ansiktet. Som hudpleier er jeg veldig kresen på hva jeg tar på huden min, spesielt i ansiktet, og de fleste selvbruningskremer er ikke akkurat egnet for det området selv om de ofte påstår det. En kan få tørr hud, utbrudd og sorte prikker som følge av at porene blir blokkerte, hvis en bruker feil produkt. Heldigvis fant jeg et supert produkt i Warszawa, St. Tropez Bronzing Lotion Face, som gir en kraftig nok brunfarge uten å blokkere porene*. Den lette lotionen absorberes raskt, og inneholder Aromaguard som eliminerer opptil 70% av den typiske selvbrunings-lukten, noe som er et ekstra pluss. 

Den er fri for:

  • Sulfater
  • Parabener
  • Ftalater

Den er ganske ny enda, så jeg vet ikke om den selges i Norge enda, men det kan være de har den på Vita feks. Du får den uansett billigere på nettet. Amazon.com her og ebay.com her

*Selv om St. Tropez Bronzing Lotion Face sies å være non-poreblocking så tar jeg alltid det med en klype salt når det gjelder selvbruning, for jeg mener det blokkerer porene til en viss grad uansett. Men jeg synes denne er den beste til nå, og en trenger ikke å bruke den hver dag, slik at huden får puste og får på seg en ekstra god fuktighetskrem innimellom. Et godt alternativ til soling!

UKENS SKJØNNHETSPRODUKT: Sensibio H2O

Bioderma Sensibio H2O-sminkefjerneren er blitt et youtube-fenomen, “alle” skryter av den, og mange make up artister har denne som sin favoritt. Jeg fant den tilfeldigvis på apoteket i Polen, og da måtte jeg jo kjøpe den! Jeg har brukt den i noen dager nå, og jeg er faktisk veldig imponert. Den tar bort øyesminke veldig effektivt, til og med vannfast, til tross for at sminkefjerneren er übermild mot huden. Så den passer godt for sensitive hudtyper. Jeg synes den er helt perfekt for vippeextensions også, fordi en må vær veldig skånsom når en fjerner øyesminken. På grunn av Sensibio er uten olje, er den også fin å bruke mens du sminker deg hvis du gjør en feil.

Jeg har også renset selve huden med den, noe som er praktisk når en er på ferie eller bare er veldig trøtt og ikke har lyst å trykke trynet ned i vasken. Micellene i formulaen gjør at den effektivt mikroemulgerer urenheter samtidig som den bevarer pH-verdien i huden. Altså, den renser huden uten å måtte skumme eller bruke vann. Du fukter bare en bomull med Sensibioen og drar den over ansiktet til bomullen er ren. På øynene kan du holde bomullen inntil litt før du skånsomt fjerner sminken.

 

Foreløpig selges Bioderma Sensibio H2O ikke i Norge, men du kan kjøpe den på ebay her. Den finnes blant annet i 250ml og 500ml. Pris ca. 150-200,-

Rock like this // blog news

Sweater Forever21 // miniskirt Vero Moda // shoes Y.R.U. // sunglasses zerouv.com // bag MBMJ

Heihei! Nå kan jeg endelig fortelle hva jeg hadde tenkt å fortelle sist uke. Jeg har begynt å blogge for side2.no i Catwalk-seksjonen. Jeg har ansvar for mye av skjønnhetsdelen, og vil komme med blant annet videoer og artikler om skjønnhet etterhvert. Det blir snart byttet design på bloggen slik at jeg får likt de andre som blogger for side2, men bloggadressen vil bli den samme 🙂 Dette blir spennende!

 

Du kan se de siste innleggene fra alle side2-bloggerne her.

GOSH Glitter Nails

Jeg kjøpte dette neglelakksglitteret fra Gosh her om dagen, og tenkte å demonstrere det på bloggen.

1. Påfør et lag med hvilken som helst neglelakk. Jeg brukte gjennomsiktig basecoat. Dypp fingeren oppi glitteret, og sørg for at hele neglen blir dekket av glitter.

2. Børst av overflødig glitter med en sminkebørste for eksempel.

Etterpå er det en del glitter på hendene som er best å fjerne, så skyll hendene i kaldt vann. 

Sånn så det ut etterpå. Det var veldig heldekkende, noe jeg var usikker på om det kom til å bli. Det var en ganske intens look i lyset, det glinset som bare det. Ikke helt min stil til hverdags, men kult til eventer og fester! 

Glitteret finnes i mange forskjellige farger, og kostet 59,-. Fåes kjøpt på de fleste steder som selger Gosh, for eksempel på Vita.

Polhem + Zalando

I dag var det Polhem PR og Zalandos pressevisning for nyhetene denne sesongen/julen 2013. Her var det masse mote-, skjønnhet- og interiørsnacks! Kaja var med, og vi koste oss med musserende mens vi minglet rundt. Vi fikk også et par goodiebags med nyheter fra blant annet The Body Shop. Jeg kjenner jeg er excited over høsten og nye trender innen både skjønnhet og mote. Gleder meg til masse nytt!

NEW IN // Carpe diem

Rodebjer knit here

Blue driver jacket here

 

Klikket hjem disse kule designerplaggene fra carpeediem.no her om dagen. Carpe diem er en nylig oppstartet nettbutikk i Norge som selger både mer og mindre kjente designermerker, alt fra Anine Bing og Surface to Air, til Alexander Wang. Jeg kjøper sjelden veldig dyre klær, men de få plaggene jeg har kjøpt som er dyre og har kult design har virkelig vært i garderoben min i en evighet, og det for en god grunn. Som oftest er det bedre kvalitet enn på billige ting, og siden en investerer en del kroner i det så setter en automatisk mer pris på det. Jeg eeelsker genseren fra Rodebjer, ny favoritt i skapet:D Den er på tilbud nå, istedetfor 1490,- koster den 998,-, og den er i bomullsstrikk så den er überdigg å ha på!

 

/sponset innlegg

OUTFIT: Rutete


Shirt Tally Weijl // bag Mbmj // sunglasses thecobrasnake.com // miniskirt Bik Bok // shoes solestruck.com

Nå er jeg hjemme igjen fra Polen. Det har vært en veldig hyggelig tur, men det var også godt å komme hjem igjen. Tilbake til blogglivet som ikke har vært så oppdatert i det siste. I dag skal jeg på to pressevisninger for å se nyheter for julen 2013, det blir gøy. Ellers lovte jeg jo å komme med noen nyheter i forhold til bloggen min i slutten av sist uke, men det er litt forsinkelser så jeg må vente litt med det. Blæ, jeg skal slutte å skrive ting jeg skal på forhånd på bloggen:p Bildene fra antrekket er tatt i Warszawa, btw.