Orange County, here I come

Akkurat nå sitter jeg på flyet fra London til LAX. Deretter drar jeg til Orange County hvor jeg skal bo på Newport Beach. Tror ikke det er så langt unna Laguna Beach. Eller det kan være, jeg aner ikke. Så dere på den serien? Før The Hills? Lauren Conrad bare dukker opp i hodet mitt, lol.

Her skal jeg altså bo.

O.C. er cirka 40 minutter utenfor LA. Aldri vært der før, bare fått inntrykk av det på TV, så det blir spennende å se hvordan det er! Glir i alle fall lett inn der med den blonde look’en min. Tenkte på det her om dagen da jeg gikk opp Bogstadveien. Herregud så stygt jenter ser på meg. Jo mer jeg pynter meg, jo verre er det. Det var da jeg innså at jeg kanskje passet bedre inn i O.C. enn Oslo, haha.

Men det blir spesielt å ikke bo midt i en storby, jeg har jo kun bodd i LA, New York, Vegas eller Miami. Kanskje det blir litt mer sånn… suburban, hjemmekoselige strøk? Kult det da. Men jeg skal jo selvfølgelig til LA også. Plænz der også, jajaja. Har faktisk utrolig lyst til å dra til Vegas også, så lenge siden jeg var der. Jeg kjenner så mange DJer og verter som kunne fått meg inn overalt, meeeh, Det hadde tatt helt av! Det er nesten litt for gale å ikke dra dit. Sist gang var jeg i et parforhold og vi verken gamblet eller festet. Fikk ikke helt Vegas-opplevelsen liksom, haha. 

Det er visst super varmt her nede nå, så jeg har så og si bare pakket topper og skjørt. Øhr, ikke så fan av det egentlig… Moten i O.C. er hakket mer bimbo, som dere kanskje har sett på The Real Housewives, men det er i alle fall ikke Miami-stil. 

– Heidi Lill

Hvem er ditt forbilde?

Processed with VSCO with k3 preset

Topp fra ZARA // Netting fra Bik Bok

Jeg har hatt en veldig rolig helg, siden jeg prøver å ikke drikke så mye for å komme i form. Og så skal jeg ut senere og feire Dajana sin bursdag, så jeg er glad jeg ikke er fyllesyk i dag, hehe.

Siden jeg ikke skulle ut så måtte jeg finne en ny serie å binge-watche, og det ble faktisk Ungkaren sesong 21. Lol. Men jeg er jo en håpløs romantiker så det passer jo egentlig ganske bra, selv om hele settingen er super unaturlig og merkelig. Tenk å date en fyr samtidig som tjue andre stykker? Se ham kysse så mange jenter? Jeg tror sjalusien hadde tatt litt overhånd da. Pluss at man må jo vite rimelig kjapt hvem man liker og ikke liker. Jeg vet i alle fall jeg hadde fått feelingen av det kjapt hvis noen hadde satt potensielle dater foran meg.

Processed with VSCO with f1 preset

Jeg ser veldig sjeldent film fordi jeg sliter med å konsentrere meg, men når jeg ser en god en så har jeg bare lyst til å finne en like bra en rett etterpå. Og det finner jeg jo selvfølgelig ikke. Jeg så American Beauty på Netflix her om dagen, og den er så bra. Definitivt en av mine favorittfilmer. Jeg elsker hvor dysfunksjonell og ekte dynamikken er. Noen 90-tallsfilmer er bare klassiske.

Husker dere The Craft? Fy faen som jeg elsket den filmen når jeg var gother, lol. Nancy Downs var forbildet mitt liksom. Og Brody fra The Distillers. Jeg kunne fortsatt ønske jeg hadde den stemmen og spilte i band, haha.

Og når gother-perioden var over så ble Elin fra Fucking Åmål det ultimate forbildet. Jeg har helt seriøst sett den filmen 20-30 ganger.

Jeg synes faktisk det er skikkelig kjipt å ikke ha et forbilde, selv om jeg er mye eldre. Fordi det gir en form for inspirasjon, og noe å strekke seg etter. Lenge var det Nicole Richie fordi personligheten hennes var helt rå i The Simple Life, men nå er jo hun mamma og alt er helt annerledes.

Kim Kardashian er skjønnhets/anti-aging forbildet mitt, haha, men ikke mer enn det.

Har dere et slags forbilde? Isåfall hvem? Skriv i kommentarfeltet, jeg er nysgjerrig!

 

Min favoritt mascara

 

Tusen takk for fine tips på sist innlegg om hva dere liker å lese om på bloggen! Nå er det lenge siden jeg har skrevet om sminke og mine favorittprodukter, så jeg skal bli flinkere på det! Har en del gode produkter å dele med dere, og her er en av mine favoritter.
Denne mascaraen, Lash Dance fra Smith & Cult, er virkelig enormt effektiv, den gir så mye lengde og volum. Jeg bruker ikke vippeextensions, kun løsvipper av og til. Derfor er jeg avhengig av en god mascara, og denne gjør virkelig stor forskjell, som du kan se under:

Jeg som er så avhengig av flytende eyeliner kan til og med bruke den uten, haha. 

Den er ganske dyr, 309,-, men den er verdt det fordi den varer superlenge, jeg tror aldri jeg har hatt en mascara som er så drøy i bruk. 

Den finnes på Kicks her.

Hvilken mascara bruker du?

 

Ironisk at jeg endte opp som blogger

Processed with VSCO with e5 preset

Jeg sliter alltid med å vite hva jeg skal skrive på bloggen. Om livet mitt liksom. Da jeg var yngre og “blogging” akkurat hadde begynt så skjønte jeg ikke hvorfor venninnene mine syntes det var interessant å lese blogger. Om folk de ikke kjente. Hvorfor brydde de seg om livene til helt vanlige folk som de ikke kjente? Jeg klarte ikke å forstå det. Jeg tenkte hvem er så selvopptatte av de lager en random blogg om seg selv? Jeg var faktisk irritert over hele konseptet.

Så det er jo veldig ironisk at jeg endte opp med å bli blogger, det hadde jeg virkelig aldri trodd. Men når jeg tenker meg om så er det jo en helt perfekt jobb for meg. Jeg elsker foto, film, redigering, stil, skjønnhet… og å stå foran kamera, høhø.

Det begynte med at jeg begynte å poste litt antrekk på Instagram. Og så plutselig utav det blå fikk jeg et speilreflekskamera til jul, og da hadde jeg ikke aning på hva jeg skulle bruke det til. Selfier, tenkte jeg liksom. Men det er jo begrenset hvor mange selfier en kan ta. Trodde jeg, haha. Fem år senere er selfie-kulturen større enn noen gang.

Processed with VSCO with e5 preset

Uansett, kjæresten min på den tiden begynte å ta bilder av antrekkene mine, og så ville jeg jo vise dem frem et sted. Så jeg begynte en blogg i all hemmelighet. Drev med HTML og CSS-koder som jeg husket fra tiden da alle hadde “hjemmesider”, noe som egentlig er akkurat det samme som en blogg?? Lol. Jeg gjorde alt jeg kunne for å få designet akkurat slik jeg ville ha det. Postet innlegg, men bloggen var privat, så det var kun jeg som kunne se dem. Jeg var redd for å gå offentlig med den, igjen fordi jeg følte det var narsissistisk og flaut. Hvem bryr seg liksom. Jeg var usikker på om jeg skulle begi meg ut på det.

Processed with VSCO with e5 preset
Men så ble den til. Og jeg ble Side2-blogger, noe jeg er supertakknemlig for. Jeg er veldig glad for at jeg har blitt her hele tiden. Så vant jeg en Vixen Blog Award, noe som på en måte var en bekreftelse på at jeg hadde fått det til. 

Bloggen har stort sett vært overflatisk, og om skjønnhet og mote, av den grunn at jeg vet ikke om folk bryr seg om privatlivet. Det er kun nå i det siste jeg har skrevet litt mer privat. Og det virker som folk faktisk er mer interessert enn jeg trodde.

Så spørsmålet er; hva vil dere lese om? Jeg vet dere savner skjønnhetsinnlegg, så det har jeg i bakhodet. Men er det noe annet? Hva interesserer dere? Setter stor pris på tilbakemelding.

– Heidi Lill
 

Og dagens mest upassende sjekketriks går til…

…denne fyren:

Rett etter det tragiske terrorangrepet i Manchester, som en “spøk”.

Jeg opplever mye irriterende crap fra gutter, men det viser seg å ha ingen ende. Jeg kødder ikke når jeg sier at 90% av guttene som tar kontakt med meg er totalt tapere med absolutt null sosial intelligens. Jeg vet det finnes normale gutter der ute, men så og si ingen av dem tar kontakt. Rart med det.

Over til noe mye viktigere, terroren i verden. Jeg er meget forbanna og fed up. Noe må forandres. Vi skal hele tiden “bekjempe det med kjærlighet” og snu det andre kinnet til. Vi bør kanskje spør oss selv om det fungerer mot mennesker med en slik mentalitet.

 

Bittersøt gjenforening

Processed with VSCO with f1 preset

Guns N’ Roses har vært et av favorittbandene mine siden jeg var ti år. Jeg husker da storesøsteren min kom inn i stuen til mamma, pappa og meg og insisterte på at vi skulle sette på NRK. De sendte en GnR-konsert. Jeg tenkte bare: “Hvem er han merkelige fyren i stram rød boksershorts og rødt hodebånd som løper vilt rundt på scenen?” Og jeg likte selvfølgelig ikke musikken til å begynne med. Men jeg er utrolig glad for at hun prakket på meg sin fantastiske musikksmak. Hvis ikke for det, hadde jeg sikkert bare fortsatt å hørt på Britney Spears og Ace of Base. Og så videre.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with c1 preset

Det er noe spesielt med metal og samholdet i metal-miljøet, og det kommer alltid til å være den beste musikksjangeren i mine øyne (eller ører). Jeg går egentlig kun på metal-konserter, for det er det eneste som betyr noe for meg. Og noe hip hop. Men i motsetning til søsteren min så liker jeg ikke å prakke musikksmaken min på andre. For jeg skjønner at folk synes det høres ut som bråk. Du må rett og slett la metal vokse på deg. Skal jeg være ærlig så hater jeg hvordan musikkulturen har blitt, det er altfor ensidig. 

Uansett, jeg kan ikke forstå at Guns N’ Roses har kommet sammen igjen og er på turné over hele verden. Jeg er så trist for at søsteren min ikke er her for å oppleve det, for det hadde vært så spesielt for henne. Hun var ikke Gn’R fan, hun var fanatiker, og hadde den største crushen på Axl Rose noensinne. Noe jeg også fikk, haha.

Jeg kunne virkelig ønske vi kunne oppleve det sammen. Gn’R minner meg så mye om henne at jeg klarte ikke å høre på dem i flere år etter at hun gikk bort. Det er kun de to-tre siste årene jeg har klart å høre på musikken igjen, men jeg blir fortsatt trist til tider. Spesielt når jeg hører på “Estranged” som var favorittsangen hennes. Den er utrolig trist fra før av. Jeg lagde en samle-CD med alle favorittlåtene hennes som spilte da hun lå i koma på sykehuset, i håp om at det skulle “hjelpe” på en eller annen måte, og den var én av de jeg tok med. Resten av sangene klarer jeg faktisk fortsatt ikke å høre på. Jeg er klar over at det er unngåelsesatferd, men det er ikke alltid en vil face alt. Eller tenke på alt.

“I’ll never find anyone to replace you
Guess I’ll have to make it through, this time – oh this time
Without you
I knew the storm was getting closer
And all my friends said I was high
But everything we’ve ever known’s here
I never wanted it to die”

Guns N’ Roses – Estranged

Jeg håper sånn jeg kommer meg på en konsert snart, det hadde vært så spesielt. Men det er fortsatt bittersøtt, siden vi ikke får sett dem sammen.

Processed with VSCO with q4 preset

 

Tilbud på klipp og farge!

SponsetProcessed with VSCO with f1 preset

På tirsdag var jeg hos Giardini Hårdesign på St. Hanshaugen og fikset etterveksten min. Det var to-tre måneder siden nå, så det var på tide! Jeg pleier som regel og gå til Mia, men hun hadde fullt og jeg måtte fikse det før 17. mai, så jeg fikk komme til Jackie. Hun er også kjempeflink! Jeg gikk for kaldt, helblondt denne gangen også.

Jeg skal sette på tape extensions neste uke, men akkurat nå bruker jeg clip on fra Luxushair. Jeg har alltid vært så skeptisk til clip ins, men det er egentlig ganske genialt. Du slipper å vaske dem så ofte, og så er de veldig enkle å ta av og på. Dette er så og si første gangen jeg har satt dem i, og det ble ikke så verst, hehe. Disse er i farge 90, helt lys, kald blondfarge.

Processed with VSCO with f1 presetProcessed with VSCO with f1 preset
Akkurat nå har både Jackie og Mia tilbud på Giardini Hårdesign. Du får 20% avslag om du bestiller klipp og farge i samme behandling! 🙂 Gjelder ut juni.

Bestill time online her eller på telefon 22 11 18 60

 

Ripped denim jacket

Processed with VSCO with e6 preset

Sometimes I can’t believe

What I settled for

You seem like a bad dream

I’m so glad I awoke from.

Processed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with a6 presetProcessed with VSCO with e6 presetProcessed with VSCO with e6 preset

I’m wearing: Ripped denim jacket HERE (ad link) // Bag Love Moschino HERE (ad link) // Sneakers Adidas Superstar HERE (ad links) // Dress and caps ZARA

 

Shop the look:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Blåmandag deluxe

Håper dere har hatt en fin helg!

Jeg var på Junkyards Spring party på Stratos på fredag. Kan ikke huske sist jeg var ute i Oslo, så jeg gledet meg veldig til å se folk igjen. Det var kjempegøy! Dessverre fikk jeg litt for mye innabords som gjorde at jeg fikk blackout og klarte å miste mobilen min, FML. Heldigvis fant jeg den igjen via Find My iPhone neste dag, såå takknemlig. Den lå nede på Stratos, utrolig at ingen hadde tatt den!

Processed with VSCO with s3 preset

På lørdag var jeg hos ei venninne og så på Melodi Grand Prix. Eller, endte opp med skravling til klokken 2-3 på natten. Fikk med oss vinneren da. Var ikke superbegeistret over Portugals bidrag, men.

I dag har jeg blåmandag deluxe, fyllesyken henger fortsatt igjen og jeg har ALDRI lyst til å drikke igjen. Ååååhr. Heldigvis fikk jeg kommet meg ut fordi jeg skulle i et møte, og det er bedre enn å sitte hjemme hele dagen og synes synd på seg selv.

Nå skal jeg se Kongen av Queens, som alltid får meg i bedre humør. Visste dere at komiserier øker humøret med opp til 30%? Noe sånt iallefall, leste jeg for lenge siden. Favorittene mine er Seinfeld, Kongen av Queens, Two and a Half Men og Friends. 

Har dere tips til noen serier forresten? Trenger noe å bli avhengig av :p

My momma don’t like you

Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 presetProcessed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 preset
Processed with VSCO with hb2 preset Processed with VSCO with hb1 preset

I’m wearing: Shoes Steve Madden // Choker Stradivarius // T-shirt dress H&M

Shop the look:

!function(d,s,id){var e, p = /^http:/.test(d.location) ? ‘http’ : ‘https’;if(!d.getElementById(id)) {e = d.createElement(s);e.id = id;e.src = p + ‘://’ + ‘widgets.rewardstyle.com’ + ‘/js/shopthepost.js’;d.body.appendChild(e);}if(typeof window.__stp === ‘object’) if(d.readyState === ‘complete’) {window.__stp.init();}}(document, ‘script’, ‘shopthepost-script’);
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.