Min hudpleierutine

Inneholder sponsede produkter

Nå er det en stund siden jeg har skrevet om hvordan jeg renser og pleier huden min, så jeg tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker, og i hvilken rekkefølge. Masker og peeling bruker jeg kun et par ganger i uken, men resten gjør jeg hver dag. Mesteparten av produktene jeg bruker inneholder små mengder av syrer som konstant peeler huden, som for eksempel Exuviance og Environ. Dette er med på å virke anti-aldrende, ettersom hudcellene fornyer seg raskere og kvitter seg med døde hudceller fortere.

 

Før-rens

Hvis jeg har sminke på så bruker jeg den kjente HY-ÖL oljen fra Babor til å fjerne mesteparten av sminken, inkludert øyensminken. Det er en olje som du smører inn i huden, deretter masserer du den lett med vann slik at den blir melkeaktig, og til slutt skyller du av alt. Jeg pleier å bruke pads til å fjerne øyensminken først for å ikke få pigmenter fra øyensminken på resten av huden.

Du kan også bruke HY-ÖL 2 etterpå som en komplett rens, men siden jeg bruker Exuviance rensegelé etterpå så dropper jeg det trinnet. Om du har litt fet/kombinasjonshud vil jeg anbefale å bruke HY-ÖL 2 Combination. Den jeg har her er for tørr, voksen hud.

Rens og toner

Etter jeg har skyllet bort oljen fra Babor og fått bort mesteparten av sminken, bruker jeg Purifying Cleansing Gel fra Exuviance. Den skummer lett og renser mer i dybden. Til slutt bruker jeg Moisture Balance Toner fra samme merke for å balansere pH-verdien i huden og ta bort overflødig smuss og fett. Denne hjelper også på å holde kvisene borte.

Skrubb/peeling

Jeg skrubber huden kun et par ganger i uken, etter rens. Jeg bruker Triple Microdermabrasion Face Polish fra Exuviance. Den masserer jeg lett inn på fuktig ansikt og skyller av etter cirka fem minutter. Super bra og effektiv skrubb som gir umiddelbare resultater på huden. Huden blir mye mer glødende og jevn, og porene ser mindre ut. 

Masker

Ettersom alle aktive ingredienser trekker bedre ned i huden etter bruk av peeling, så pleier jeg å påføre maske etterpå. Akkurat nå har jeg to forskjellige jeg bruker. Revival Masque fra Environ er supereffektiv og gir et umiddelbart løft til ansiktet og glatter ut rynker og fine linjer. Den inneholder litt andre syrer enn Exuviance, så hvis du har veldig sensitiv hud så kan det være at du ikke bør kombinere disse to seriene.

Deep Hydration Treatment fra Exuviance er også en type maske som gir masse fuktighet til huden. Den er gel aktig, og jeg masserer den inn i huden i noen minutter slik at den trekker inn, og deretter forsegler jeg ingrediensene inn i huden med en nattkrem. Den skal altså brukes om kvelden før du legger deg, og ikke skylles av. Den frisker virkelig opp huden og fyller opp fuktighetslagrene i huden.

Ampuller og serum

Etter maske og før serum kommer ampuller. Dette er også et spesialprodukt som jeg ikke bruker hver dag, men som er superbra for huden. Babor er kjente for sine ekstremt effektive ampuller, som har meget konsentrerte aktive ingredienser og gjør underverker for huden. Det finnes mange forskjellige ampuller med forskjellige egenskaper. Noen er veldig anti-aging, mens andre er for litt yngre hud. Hvis du bruker for “aktive” produkter på ung hud så kan det føre til utbrudd, så det må du nesten kjenne på selv hva som fungerer for deg. Moist & Lipid Hydra plus gir både fuktighet og fett til huden. Ampuller er som regel meget tyntflytende og rennende, noe som gjør at de trekker lenger ned i huden enn krem, og til og med serum. 

Serum bruker jeg hver eneste dag og natt. De er litt mer tyktflytende enn ampuller, men mer tyntflytende enn krem. De gir virkelig mye mer fuktighet til huden enn om du kun bruker krem alene. Jeg elsker serumene fra Exuviance, akkurat nå bruker jeg Collagen Triple Boost Serum om dagen og Vespera Bionic Serum om natten. 

Dag og nattkrem

Etter å ha lagt serum påfører jeg alltid krem. Om dagen bruker jeg Exuviance OptiLight All-Over Dark Spot Minimizer som er med på å forebygge pigmentflekker og som holder hudtonen jevn og fin. I tillegg inneholder den solfaktor 25, som beskytter huden mot solskader. Det er veldig viktig å bruke solfaktor hver dag selv om det ikke er sol ute, ettersom UVA-stråler er tilstede konstant, noe som fører til aldring av huden. Spesielt viktig er det om du bruker produkter med syrer i, da de peeler huden jevnlig og gjør huden mer sårbar for solskader.

Om natten bruker jeg Exuviance Night Lift som løfter huden og booster kollagenet. Den er en del av Age Reverse serien som fokuserer på eldre hud og anti-aging generelt. Gir kjempemye fuktighet til huden, og gjør at jeg våkner med en fresh og glødende hud.

Øyenkrem påfører jeg før disse kremene, jeg bruker Exuviance Hydrating Eye Complex som holder de fine linjene rundt øynene borte, og også hjelper på å redusere de mørke ringene under øynene. 

Helt platinablond igjen

Sponset innlegg/affiliatelenke

Processed with VSCO with c2 preset

Coca Cola body suit here (affiliate link)

Nå er jeg tilbake i Haugesund, lenge siden jeg har vært her på denne tiden av året. Heldigvis fikk jeg kommet meg til frisøren min Mia før hun dro på ferie. Pheeeew. Kan ikke gå hele sommeren med ettervekst og utvokste extensions. Er så digg å få det helt platinablondt igjen. Jeg har lurt på å endre hårfarge en stund, men jeg er bare så fornøyd med å ha det helt hvitt. Mange i USA tror det er min naturlige hårfarge fordi jeg kommer fra Norge, haha. 

Processed with VSCO with c2 preset

Tape extensions fra Luxushair # 90 Ice Blond her

Mia bleker det med ganske sterk prosent blekemiddel og så legger hun en toner i etterpå mens jeg ligger med håret i vasken for å få en klarere og kaldere farge. Det er veldig viktig å få bleket det nok før en legger i toner, ellers kan det bli gult. Men Mia får det alltid helt perfekt!

Processed with VSCO with a6 preset

Mia Soleim er på ferie til 31. juli, men Jackie som jeg var hos sist har 20% avslag på farge og klipp ut juli! Hun er også kjempeflink 🙂

 

Bestill time på Giardini Hårdesign online her

eller på telefon 22 11 18 60