Åpning av Flagship store Fredrik & Louisa

Reklame | Fredrik & Louisa

Processed with VSCO with au5 preset

I dag var jeg på beauty-frokost/åpningen av den helt nye Flagship-butikken til Fredrik & Louisa. De er en parfymerikjede som har rundt 40 butikker rundt om i Norge, men dette er altså hovedbutikken som ligger i Karl Johans gate og offisielt åpnes på fredag.

Den italienske makeupartisten Massimo Mazzotta Møller aka The Beauty Pirate viste oss en flott makeup look, før vi fikk ta en titt i resten av butikken og spise herlig frokost.

Processed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with au1 preset

Vi fikk teste forskjellige parfymer fra Jo Malone for så å velge en favoritt som vi får tilsendt. Jeg valgte Peony & Blush Suede, som i følge nettsiden er “Essensen av sjarm. Peoner i kraftig blomst, utsøkt skjøre. Flørt med saftige biter av røde epler og en overflod av sjasmin, rose og gillyflower. Blandet med sensualiteten av myk Blush Suede.” Det er så vanskelig å beskrive dufter synes jeg. Men generelt så liker jeg enten veldig friske og søte, eller litt tunge mystiske. Denne her er midt i mellom synes jeg. Føler den kommer til å sitte en stund og lukter veldig unikt. Det er visst en av bestselgerne deres.

Processed with VSCO with x1 presetProcessed with VSCO with au5 preset

Jeg var i et annet møte som gikk langt over tiden jeg hadde forventet før jeg skulle på dette eventet, så denne sminken her er ikke mitt eget verk haha. Jeg kom løpende gjennom Karl Johans gate svett som bare juling med mascara og foundation rennende i hele ansiktet. Prøvde å pudre over det men det ble bare enda mer kakete. Tror aldri jeg har sett verre ut på et event. Men heldigvis så fikset Zahra som jobber for MAC hele greia for meg etter foredraget. Og så fikk jeg litt glitter i hverdagen! Ikke så ofte jeg bruker det, men rimelig kult da. Til å sette det så brukte hun først en gjennomsiktig øyenbrynsgelé, deretter la hun det løse glitteret oppå.

Processed with VSCO with au5 presetProcessed with VSCO with au5 preset

Vi fikk sååå mye fint med oss, herregud. Tror aldri jeg har fått så mye fint på et event før. Får være i en liten rosaboble mens jeg tester disse tingene da, tihi.