Advent + Skjønnhet = ♥


Endelig har jeg fått i hus den beste gaven til huden i advent – nemlig Babor sin hudpleiekalender. Noen andre som har merket hvor utrolig tørr huden har blitt av kulden i det siste? Jeg har til og med slitt med masse utbrudd på grunn av det en stund nå. Uansett, Babor kalenderen er noe jeg ikke klarer meg uten hver advent, der får jeg de fineste ampuller av beste kvalitet og ikke minst til en sterkt redusert pris. 

En ampull inneholder svært konsentrerte aktive ingredienser med forskjellige formål, for eksempel antirynke, fuktighet, oppstramming osv. Den tynne konsistensen gjør at middelet trekker dypere ned i huden enn serum og krem, og du vil merke forskjell på huden med en gang. 

Noen av dere kjenner sikkert til disse, de gjør virkelig mirakler for huden, spesielt på kalde vinterdager! 

Det er ment at du skal bruke kalenderen kronologisk, for at huden skal gjøre seg klar til å jobbe med mer og mer aktive ingredienser etterhvert som dagene går. De første dagene begynner du med rene fuktighetsampuller, deretter blir det oppstramming, anti aging ++ og på julaften får du kanskje den beste ampullen av dem alle, men hvilken skal jeg holde hemmelig. Perfekt å bruke hvis du skal på fest eller bare vil se smashing ut! Under kan du se hvordan kalenderen ser ut inni, hvor du får beskrivelse på hva hver enkelt ampull gjør for huden din.

Du kan velge å bruke kalenderen som en kur på 24 dager, eller bruke ampullene 1-2 dager i uken eller eventuelt annenhver dag. Det ser du best an på hvor mye du føler huden din trenger. 

Sånn her åpner du en ampull:

NB! Bruk to hender. Du finner frem et håndkle, og legger ampullen inn i håndkle som vist på bilde nr 1. Bruk så den andre hånden din til å holde rundt håndkle på den andre siden og brekk av ampullen nær det røde merket. Det er veldig enkelt når du har gjort det en gang og to!

Kalenderen er superpopulær og blir så og si alltid utsolgt, også når jeg jobbet i salong så gikk vi alltid tom, så om du vil ha tak i en så bør du gå til nærmeste hudpleiesalong som selger Babor. De reklamerer ofte for den utenfor. Den koster 595,- (verdi 1550,-)

Snart første desember, gleder meg! ♥

Camel coat






Camel coat: Lookbookstore.com (ad link)

Shirt: Lookbookstore.com (ad link)

Leather pants and bag: ZARA

Shoes: H&M Trend

Sneak peek + Black Friday tilbud!


I dag har jeg vært i et par møter og vært i Bogstadveien og tittet litt. Ellers har jeg stort sett surfet på nettet etter gode kupp, det er jo trossalt siste fredagen i november, Black Friday, altså den største shoppingdagen i året med masse gode tilbud! Denne dagen går meg ofte hus forbi, men i dag har jeg fått klikket meg hjem en del fint.

 

Noen av de beste tilbudene (Gjelder kun i dag!):


Nelly -20% på salg over 500 kroner med koden BLACKFRIDAY

Asos -20% på alt, med koden CYBERWKND20

Missguided 20% avslag med koden CYBER20

Urban Outfitters Europa opptil 50% rabatt med koden BFDELIVERY 

Boohoo opptil 30% rabatt + fri frakt

Ellos 20% avslag

Allsaints 20% avslag med koden CYBER

Shopbop opptil 25% avslag med koden GOBIG14

 

Håper dere finner noe fint! ;*

Gjør deg klar til festsesongen

Nå er allerede festsesongen i gang med julebord og diverse, og da synes jeg det er digg å ha klart et par kjoler og accessories til når anledningen byr seg. Jeg pleier alltid å være så sent ute, men denne gangen skal jeg sikre meg kjole til både julefester og nyttår tidligere, så jeg får de jeg vil ha! Under har jeg plukket ut mine favoritter fra Nelly – både kjoler, sminke og accessories 🙂

Nelly reklamelenker

1. HER // 2. HER // 3. HER

4. HER // 5. HER // 6. HER

7. HER // 8. HER // 9. HER

 


 

1. Smokey Eyeshadow Palette HERE

2. NYX Make Up Setting Spray HERE

3. NYX Two Timer eyeliner HERE

4. IsaDora Contouring Kit HERE

5. Make Up Store Duo Lipstick HERE

6. Make Up Store Red Lipstick HERE

7. Make Up Store False Lashes HERE

8. Deborah Lippmann Nailpolish HERE

9. O.P.I. Nailpolish HERE

1. Quilted bag HERE 

2. Pom pom pumps HERE
3. Triangle earrings HERE
4. Diamond earpiece HERE
5. Necklace HERE
6. Marc by Marc Jacobs clutch HERE
7. Embellished heel HERE
8. NLY pumps HERE

Outfit // Faux fur and black



Shoes Jessica Buurman (ad link) // Bag and faux fur ZARA // scarf Cubus // leggings Bik Bok (old) 

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

Fun fact: Last night I dreamt that I was married to Dennis Rodman. You can imagine the height difference. My dad was kinda excited about meeting him though, he likes his NBA.

I dream so much at night and I almost always remember it. For fun I sometimes go on droemmetydning.com (the site is down right now for some reason) to interpret my dreams. It’s probably just a bunch of of bull, but it’s fun anyways. Do you have weirdo dreams that you remember?

Por qué

Learn from yesterday, live for today, hope for tomorrow. The important thing is not to stop questioning.

New in // Chanel

Da kjæresten min kom hjem i går kveld hadde han med seg denne lille gaven til meg. Så søtt! Han kunne ikke truffet bedre, for denne dyprosa leppestiften har blitt en ny favoritt. Du kan se hvordan den ser ut på bildene under:

Chanel Rouge Allure 138 Fougueuse

“Comme toujours car tu es si… fougueuse.”

  

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

 

Likte du fargen? ♥


Plaid coat







Skirt Chicwish (ad link) // Coat Chicwish (sold out) // Cashmere sweater and boots ZARA // bag Marc by Marc Jacobs

Håper dere har hatt en fin helg, folkens! 🙂 Akkurat nå sitter jeg og venter på at kjæresten min skal komme hjem, han har nemlig hatt julebord på danskebåten denne helgen. No ladies allowed…I dag skal jeg også gå løs på garderoben min som trenger en seriøs opprydning. Istedetfor tre klesstativer har jeg nå kun ett stativ på grunn av at det er så mye integrerte garderobeskap fra før av her, og når jeg skal holde styr på klærne inni skapet så går det ikke alltid like bra. Jeg har også lyst til å legge bort alt det jeg ikke bruker, det blir jo bare masse rot og mye vanskeligere å kle seg. Noen som kjenner seg igjen?

Forresten, så lurte jeg på om dere ville være så snille og gjøre meg en tjeneste? Jeg ligger veldig bra an i konkurransen om hvem som har best Audrey Hepburn look av bloggerne, ligger kun et par stemmer under, så det hadde vært så gøy om du ville stemme på meg! Om jeg vinner får jeg dele ut den nye Excess Shimmer øyenskyggen til Max Factor til flere av mine lesere! Vinneren blir kåret første desember, og det går kun an å stemme en gang 🙂

Se lookene og stem på MaxFactors Facebookside HER

Sneak peek

Black n’ grey

Coat SheInside // Faux Fur Scarf Fanny Lyckman for Estradeur (ad links) // Sweater Hugo Boss // Boots H&M // Bag Marc by Marc Jacobs // Leather pants Zara

Kaja var så snill og stilte opp som fotograf i dag, så da ble det antrekksbilder gitt. Ellers sitter jeg bare og teller ned dagene til jeg skal til frisøren – se på det jævla håret mitt, kan såvidt gå ut :p Dult er det eneste som funker nå med denne etterveksten. 

My friend Kaja was so kind to take some photos of me today, so then I finally got some outfit pictures to post for you. I’m just counting down the days until I’m going to my hairdresser, my hair is a freakin’ mess right now:p

Get the look:

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.