Clinique anti-blemish

Disse tre produktene er virkelig et must for folk som irriterer seg over å få en kvise her og der i blant. Jeg er egentlig ikke noen fan av Clinique produkter pga at de inneholder mye alkohol (tørker ut huden), men akkurat disse tre er jeg veldig glad i. De hjelper utrolig bra på å få bort kviser og utbrudd, kjapt! 

 

1. Clarifying lotion (ansiktsvannet) tar du på en bomull og gnir lett over de utsatte stedene etter at du har renset huden som vanlig (trenger ikke brukes i hele ansiktet). Dette alene synes jeg hjelper veldig mye. Den er også veldig fin å bruke etter at du har klemt på ansiktet, fordi den er antibakteriell. HUSK! Klem kun på det som er modent, alltid med kleenex på fingrene, og ikke bruk neglene.

 

2. Hvis du vil ha ekstra effekt tar du Anti-blemish solutions Spot Treatment Gel og påfører den direkte på utbruddene. Denne lar du være på.

 

3. Til slutt har du Anti-blemish solutions Clearing Concealer som du bruker for å dekke til de områdene hvor det trengs. Denne tørker også ut kvisene mens du har den på. 

 

 

PS: Dette er basert på hormonelle utbrudd, en kvise her og der i blant, og ikke på alvorlig akne. 

blk. The new black

 

Fant dette vannet på Deli de Luca her om dagen. Det er kjent fra TV-serien The Real Housewives of New Jersey (en av mine favorittserier:p). Manzo-brødrene har altså produsert dette SVARTE vannet. Og det var litt rart å drikke i begynnelsen pga fargen, men det smaker helt likt vann. Og fargen er naturlig. 

Fordeler:  

  • Har pH på 9.0+ som hjelper til å balansere pH-verdien i kroppen
  • Inneholder 77 forskjellige mineraler og elektrolytter
  • Sies å hjelpe på dagen derpå, pga at næringsstoffer transporteres fortere til cellene i kroppen. 

 

Verdt å prøve!