B A L A N C E

Hvit netting topp her // BH-topp her // Balance leggings her (affiliate links)

Jeg elsker en komfortabel og sporty stil, samtidig som den er litt sexy, så Balance-kolleksjonen til Bik Bok er midt i blinken for meg. Spesielt til hverdags. Jeg har egentlig lyst på alt der :S 

Håper dere har hatt en fin helg! Jeg var ute på Latter i går med noen venner, og nå sitter jeg og spiser den største kokosbollen med god samvittighet, nam. Tilbake til gymmen i morgen 🙂

Master suite i Hong Kong

Herregud, jeg har vært altfor dårlig på å oppdatere dere. Det har bare skjedd noe hele veien, så jeg har rett og slett ikke rukket det.

Etter nesten 24 timers reise (på meg iallefall) så kom vi frem til Hong Kong på fredag. Eller var det torsdag? Husker ikke helt på grunn av tidsforskjellen.

Vi fikk en superfin velkomst da vi ankom dette nydelige hotellet, W Hotel. Jeg så velkomstkomiteen som ventet utafor hotellet, og de var både starstruck og veldig glad for å se min reisepartner, en verdenskjent MMA-fighter. Så jeg ble ganske sjenert og prøvde å liste meg utav bilen og gå til siden, de driter jo i meg, haha. Men de var så hyggelige og kom opp til meg: “Nice to meet you, Heidi!” Jeg tenkte bare kan dere navnet mitt, lol.

Rett etterpå ble vi vist opp til master suiten på hotellet.  Eller huset som jeg kaller det, det er virkelig noe av det sykeste jeg har sett. Jeg regnte med at det skulle bli fint, men dette her var bare sånn: WHAT. Jeg stod å gapte når jeg kom inn. Jeg kunne hatt 20 stykker av meg oppi badekaret liksom. Lett. Og ikke nok med at det er råflott her, men utsikten fra alle rommene er Hong Kong skyline, utover mot havet. Uansett om du er i stuen, på kjøkkenet, på badet eller på soverommet. Og alle de store stjernene som kommer til Hong Kong bor her. Rihanna har blant annet bodd på dette rommet.  
Fint, ikke sant?

Jeg trengte noe roomservice en dag, og prøvde å lete etter resepsjonen på telefonen. Så fant jeg en knapp som het Whatever Whenever, som tydeligvis var akkurat det. Det er bare å trykke på den knappen, og basically spør etter hva enn du vil ha, så kommer de med det på 1-2-3! Jeg har aldri opplevd bedre service enn i Hong Kong noensinne. Det var rett og slett en glede, haha. De er så ekstremt hyggelige her.

Tipper det koster rundt 30 000 per natt her, helt galskap, haha.

På vei til Hong Kong

Hei hei!

Nå har jeg akkurat ankommet Amsterdam flyplass, og sitter her og venter på reisefølget mitt. Vi skal nemlig til Hong Kong! Men først er det videre til Frankfurt og ta fly derfra. Det blir en lang reise, omg. Men jeg gleder meg veldig til å oppleve Hong Kong! Så hva er det jeg har rotet meg borti?

Akkurat nå står det en skremmende lik versjon av Patrick Bateman to meter unna og glor på meg. Sjarmerende eller creepy? Kanskje en miks.

Følg meg gjerne på Snapchat for mer oppdateringer underveis, brukernavn heidichic

<3

Helvetes stress

I dag er jeg så stressa at jeg vet ikke helt hvor jeg skal gjøre av meg. Har bare lyst til å sette meg ned å meditere meg inn i en annen verden. Jeg skal nemlig til Asia denne uken, og ALT må være perfekt før jeg reiser. Cirka da. Jeg liker ikke ordet perfekt, men dere skjønner hva jeg mener. 

Jeg skal være ærlig, jeg takler ikke stress særlig bra. Jeg er en rolig person og jeg liker når ting er chill. Jeg passer ikke til å være stressa, jeg har til og med for lav puls til å være stressa, haha. Jeg er vekt, og når jeg ikke har harmoni i livet så blir jeg helt i ubalanse. Jeg går fra zero til bitch veldig fort. Og når jeg har sånne dager som dette så føler jeg meg som et lite barn, som om alle andre takler hverdagens utfordringer bedre enn meg. Som igjen fører til mer stress. Oy vey… (mitt nye favorittuttrykk.)

Nå har jeg bare lyst å komme meg til helsike avgårde, lei av alle forberedelser. Hår, negler, ansikt, spraytan, trening, innkjøp, passbilde, visum, pakking. Det er jo egentlig bare luksusproblemer, men det må likevel bli gjort. Har bare lyst til å gjemme meg under dyna. Tenker også på hvor lite stress det hadde vært om jeg hadde tatt utseendet mitt utav formelen. Men det skjer ikke, mehehe!

Processed with VSCO with f2 preset

Genser her (ad link)

Skal oppdatere dere mer underveis. Dere kan følge ferden min gjennom blogg, Insta og Snapchat, brukernavn er heidichic 🙂 Det blir forhåpentligvis mer positivt enn dette innlegget, lol! 

Elsker forresten denne genseren fra Bik Bok. Jeg kjøper som regel alltid XS, men jeg kjøpte denne i Medium fordi jeg ville ha den oversized. Skoene er fra H&M, men kjøpte dem tidligere i år.

New in // Skjønnhet

Nå er det lenge siden jeg har skrevet om skjønnhetsprodukter, så her er noen anmeldelser av mine siste innkjøp.

Beauty Blender Nude

Jeg er helt avhengig av Beauty Blender for å få foundation jevn og fin, så jeg var veldig excited for å prøve noen av de nye versjonene. Den Nude-blenderen er akkurat den samme som den originale rosa, men jeg bare elsker at den er en annen farge, pluss at jeg trengte en ny en uansett. De blir litt slitne etterhvert, og kan få litt hull her og der, og da er det lurt å bytte dem ut. Men de varer en stund! Først klemmer jeg svampen under vann og håndkletørker den lett. Så påfører jeg foundation med hendene eller en børste, og deretter presser jeg Beauty Blenderen gjentatte ganger over hele ansiktet for å trykke den skikkelig godt inni huden, slik at det ser ut som sminken ikke kun ligger på overflaten. Jeg bruker den også til å blende kremet contouring.

Beauty Blusher

Beauty Blusher er et helt nytt produkt som skal passe til kremete blusher. Jeg liker egentlig ikke cream blushere og bruker det sjeldent, men denne svampen er også perfekt for flytende highlightere! På grunn av størrelsen så kommer du lett til på de stedene du vil fremheve, og den flytende highlighteren blir veldig fint blendet. Og så er det greit å ha et eget produkt til enten blush eller highlight, fordi du vil ikke bruke foundation-svampen til dette. Da blir pigmentene fort mikset sammen.

 

Blendercleanser Solid

Det er veldig viktig at du renser Beauty Blenderene ofte, da svamper har lett for å holde på bakterier. Den absolutt beste såpen til Beauty Blendere er Blendercleanser Solid. Den renser all sminke av svampen på 1-2-3! Jeg renser svampen nesten daglig, og da er det viktig at det går litt raskt. Den ser ut som en typisk fast, hvit såpe, og du bare surrer BB lett i sirkelbevegelser inntil den, og deretter skyller og klemmer ut sminken. Jeg har også prøvd flytende såper, men de fungerer ikke i nærheten så bra. Denne er definitivt en must-have!

Color Switch er et ganske genialt produkt. Den gjør det mye enklere å rense børsten i mellom skifte på øyenskyggefarger, uten å bruke vann. Du trenger kun å dra børsten frem og tilbake i den tørre svampen, og så blir den så og si helt fri for farge. På den måten kan du raskt bruke forskjellige øyenskygger med den samme børsten. Eneste er at jeg påfører mange øyenskygger med vann for å få dem enda mer pigmentert, men de har også en som heter Color Switch Duo med en våt svamp i midten som er mer passende til dette.


Dior Backstage Brushes, Professional Finish Powder Brush nr. 14

Jeg ønsket meg sminkebørster til bursdagen min, og fikk denne digge børsten fra Dior av en venn. Det var akkurat det jeg trengte, en stor pudderbørste som distribuerer pudder jevnt over hele ansiktet. Jeg bruker den mest til bronzere, fordi jeg føler meg ofte litt blek etter contouring, eller bare generelt. Da er det bra med en enkel børste uten for tette hårstrå. Men den kan også fint brukes litt løst finishing pudder for eksempel.Mii Bronzing Face Finish i fargen Jewel 02

Mii er et merke som kun selges i skjønnhetssalonger, og det er mineralbasert. Jeg får aldri nok bronzere, og denne har en del shimmer i seg som gir en veldig fin glød til ansiktet. Kunne ønske den var litt kaldere, men utenom det så elsker jeg den. Siden den er litt varmere er den veldig fin til å bruke som blush i kinnene. 

 

Håper dere likte innlegget!

Inneholder affiliatelenker

Platinablond

Sponset

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg skal ut å reise neste uke, og da er det ekstra digg å føle seg fresh på håret! I går var jeg hos frisøren min Mia SoleimGiardini Hårdesign. Istedetfor å foliestripe det denne gangen, så helbleket vi det, og jeg har aldri vært mer fornøyd med fargen! Helblekning kan se litt billig ut hvis en ikke bruker riktig toner eller får det lyst nok, men Mia fikk til en perfekt farge! Den er hvit, kald og ser sofistikert ut. Følelsen av å dra fra frisøren fornøyd er så undervurdert, haha. Jeg er alltid i lykkerus etterpå. 

Processed with VSCO with f2 preset

Jeg bruker fortsatt Sebastian Hydre produkter i både sjampo, balsam og kur, fordi det holder både mitt eget hår og extensionsene i god stand. I tillegg bruker jeg av og til SP Silver Blonde Shampoo, det er absolutt den beste sølvsjampoen jeg har prøvd. Særlig hvis du vil ha det hvitt, og ikke grått/lilla.

Hårfargen passer perfekt sammen med tape-extensionsene fra Luxushair i fargen 90 Ice. Jeg bruker denne typen extensions: LH+.

Hvis du vil bli fresh på håret, så ring Mia, hun er superflink!

Bestill time online her eller ring 22 11 18 60