My skin make up

Jeg får stadig spørsmål fra lesere og folk jeg møter om hvilken foundation osv jeg bruker. Før jeg gikk tom for mitt go-to pudder og min go-to foundation rett før påsken, så skjønte jeg ikke helt hvorfor alle spurte om det. De fleste kan vel finne en god foundation til ansiktet sitt? Men da jeg gikk tom, måtte jeg begynne å bruke diverse ansiktssminke og pudder som jeg hadde liggende hjemme fra før, og da skjønte jeg virkelig at foundation har utrolig mye å si. Og jeg kom på hvor frustrerende det er å bruke “feil” foundation og pudder. Jeg hadde blitt bortskjemt på mine gode produkter, og tok dem for gitt.

Nå har jeg endelig fått mine favorittprodukter i hus igjen, og tro meg, jeg lusket lenge rundt postkassen i desperat håp om at de skulle komme før påsken. Men den gang ei. Jeg måtte holde ut med den sminken jeg hadde i påsken. Krise, ikke sant? Ja det var faktisk litt krise.

Uansett, jeg vil gjerne dele mine tips en gang for alle – dette er sminken jeg bruker på huden min, i kronologisk rekkefølge:

Jeg bruker altså enten LUXE fra glominerals, hvor jeg blander fargene Naturelle og Brûlée, ellers bruker jeg Satin II fra glominerals, i fargen Golden Light. Forskjellen på dem er at LUXE er mer tyntflytende og fuktighetsgivende (anti aging) og har lett til middels dekkevne. Satin II er litt tykkere, og har full dekkevne. Jeg likte bedre Satin II først, men nå tror jeg LUXE er favoritten på grunn av at jeg får så fin glød. Men hvis du er på jakt etter en foundation som dekker veldig godt, så ville jeg gått for Satin II. Uansett, jeg bruker aldri disse uten mineralfoundation oppå, og dermed får begge alltid full dekkevne.

Jeg påfører de flytende foundationene med denne texture brushen fra glominerals.

Mineralfoundationen fra TiKei er det som virkelig gjør det lille ekstra på huden, kombinert med de flytende foundationene. På grunn av at TiKei også er en foundation, bare i pudderform, gir den ekstra dekkevne samtidig som den gir en fløyelsmyk finish. Det blir altså ikke for matt, hvor det ser ut som du ikke har fuktighet i huden. Den stjeler heller ikke all fuktigheten fra de flytende foundationene. Hvis du har ekstra fet hud og trenger å få bort shine, kan du påføre glominerals Translucent finishing powder med en stor børste. Men det er TiKei som er “the key ingredient” her. 

Det er tre bronzere jeg har som favoritter og bruker til forskjellige anledninger. Fordelen med Bahama Mama fra The Balm er at den er veldig brun og ikke oransje, som bronzere dessverre har en tendens til å være. Det gjør at den er også fin til å konturere ansiktet med. Den har heller ingen skimmer i seg. Men den er ganske mørk, så du må passe på å ikke bruke for mye av den.

Solpudderet fra Carita er en ny favoritt. Det er et såkalt “anti aging” pudder, og det inneholder solfaktor 10 i tillegg til fuktighetsingredienser som skal hjelpe til å bevare en fin brunfarge etter at du har vært i solen. Det jeg liker best med dette pudderet er at det ikke tørker ut ansiktet, den beholder gløden, og fargene er veldig naturlige og lite oransje. De to øverste fargene er matte, mens den nederste er det litt skimmer i. Denne er også fin til å konturere ansiktet med. Dette pudderet får du kjøpt i hudpleiesalonger.

Dette bronzing pudderet fra The Body Shop inneholder veldig mye shimmer, og gir en veldig fin glød og finish på huden. Den er fin til fest, men også til hverdags om du ikke bruker så mye av det. Dette er litt mer oransje, og egner seg ikke til konturering på grunn av shimmeret og fargen.

Jeg bruker denne børsten fra Nilens Jord til å påføre solpudderene med. 


Blushen fra Make Up Store gir en lys, shimrende rosafarge på kinnene. Den gir også en fin glød i kinnene, og er ikke en “hard” farge.

Blushen fra Nilens Jord er litt mørkere og korallfarget med rundinger av lyst shimmer. Det er litt tilfeldig hvilken av blushene jeg går for, og det er ikke hver dag jeg bruker det. 

Highlighters bruker jeg heller ikke hver dag, men det gir en ekstra fin effekt på ansiktet, ved å reflektere lyset på de områdene du vil fremheve. Dette shimmerpudderet fra glominerals er fint til å få en ekstra glød i ansiktet ved å ta en liten menge over hele ansiktet, eller som en highlighter ved å bruke den spesielle steder. Jeg pleier kun å bruke denne på kinnbena, som en highlighter. Den inneholder vitamin A og E og grønn te bladekstrakt. Du kan også bruke den over en kremet øyenskygge for å få en shimmereffekt.

Make Up Store sin highlighter er kremet og enkel å påføre. Jeg “dabber” bare litt på kinnbena, over leppen og under brynet for å få en fin effekt. 

Håper dette innlegget var til hjelp for de som lurte på hva jeg brukte, og til inspirasjon for dere andre 🙂


Morange

Jeg var innom Bik Bok før helgen og sjekket ut Angelica Blicks kolleksjon for Bik Bok. Jeg likte veldig mye av det, men bestemte meg for å ikke gå helt bananas. Jeg ville ikke gå for de veldig gjenkjennelige mønstrede plaggene i kolleksjonen, ettersom de ofte blir de “alle har” og en skjønner med en gang hvor plagget er fra. Da er det bedre å gå for noen ordentlige basisplagg synes jeg. Den singleten her elsker jeg for eksempel, veldig enkelt men stilfullt design og den får brystpartiet til å se mindre ut, noe jeg liker. Buksen også elsker jeg, den passer meg perfekt, og tro meg – det er det ikke alle bukser som gjør. Fargen er så sprudlende, og jeg tror faktisk ikke jeg har et oransje plagg i skapet. Det har ikke akkurat vært min favorittfarge – ever. I tillegg kjøpte jeg accessoirer, ringer og armbånd i rosegull. Herlig å bytte ut den vanlige gullfargen.

Hva syntes dere om kolleksjonen? Har dere kjøpt noe?

Suit Up

Det har skjedd så mye i det siste, så jeg ligger litt etter med å publisere antrekksbilder. Dette her er fra før helgen.

Dette er vel den stilen som jeg alltid føler meg komfortabel i, jeg føler det er veldig “meg”. Men samtidig så liker jeg sterke farger og å eksperimentere med klær, så jeg klarer ikke å holde meg til bare dette. Det er digg å variere litt. Men, det skal sies: I ♥ BLACK. Min favorittfarge 🙂

Giveaway // Kinobilletter!

Hei mine kjære lesere ♥ Nå er det på tide med en konkurranse igjen, synes dere ikke? Etter en lang vinter så nærmer sommeren seg, og da er det herlig med en skikkelig jentekveld hvor dere kan lakke neglene, spise cupcakes, ha noen bobler i glasset og se en skikkelig girl power-film på kino! Årets heteste jentefilm heter “The Other Woman” med blant annet Cameron Diaz og Kate Upton, og kommer på kino neste helg!!

 

Jeg vil i den sammenheng lodde ut billetter til en heldig vinner som kan ta med seg en venninne! 🙂

(Billettene gjelder på valgfri forestilling i valgfri by.)

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen e-postadressen din i kommentarfeltet under, og så trekker jeg en heldig vinner i morgen kveld!

 

Konkurransen er avsluttet, vinneren er Kristine Roelunde! 🙂

Two piece

Shoes chicwish (adlink) // two piece Weekday // bag and watch Michael Kors // sunglasses Alex Perry


Jeg elsker two pieces, de er så deilige å slenge på seg og du vet alltid at de passer sammen! Før syntes jeg det var altfor matchy-matchy, men nå synes jeg det er veldig stilig. Jeg har funnet noen av mine favoritter på nettet, nedenfor ♥ (noe selges separat)

//
Turn on your JavaScript to view content

Designer bags for sale

Jeg har (dessverre) funnet en ny veske som jeg ikke klarer å få utav hodet, og er derfor nødt til å selge mine to elskede designervesker.

Jeg selger min Michael Kors veske med gulldetaljer for 2000,- (Nypris 3300,-) Den har den “nye typen” skinn som er litt hardere (ser det best på bilde 1) og som er på de nyeste veskene til Michael Kors. Det ser litt dyrere ut enn de i mykere skinn. Jeg kjøpte den for ett og ett halvt år siden og den er veldig pent brukt, ingenting i veien med den. Veldig anvendelig og har plass til mye.

Selger også min Marc by Marc Jacobs veske som jeg kjøpte i New York i fjor. Den er også veldig pent brukt og ingenting i veien med den. Den minner veldig om Louis Vuittons Alma veske, det var derfor jeg kjøpte den 🙂 Den har kjempefine gulldetaljer og er veldig praktisk inni. Denne selger jeg for 2200,- (Nypris rundt 4000,-)

Hvis du er interessert kan du sende epost til [email protected] 🙂

The Pink Party

Miranda og Sofie

I går kveld var jeg på Pink Party i regi av Vixen. Det var kjempegirlie og koselig ♥ Jeg møtte mange kjente, og det var kos med en skikkelig jentekveld med cupcakes og rosévin (Cupcakes’a var freakin’ amazing, flinke Christina!)

Vi var faktisk de første i Norge til å smake denne vinen fra J.P. Chenet i går. Den heter Ice Rosé, og skal nytes med isbiter i, noe jeg er veldig fan av. Vinen blir mye friskere og aromaene kommer mer frem.

Frisørene fra Headmasters stylet oss på håret etterpå, kjempeflinke!

Jeg møtte også smellvakre Marie Wolla, kjempelenge siden jeg har sett henne nå! Utrolig hyggelig og ikke minst smart jente 🙂

Morgen på Artesia Spa

I dag tidlig var jeg på Artesia Spa med bloggerne Caroline Maria, June og Eirin. Vi spiste herlig frokost og drakk Green Juice fra Essentially. Proteinpannekakene fra Fresko som er avbildet overfor smakte a-m-a-z-i-n-g. Typ krydderkake og pannekaker mikset!

Etter litt spising og mingling, hadde hudpleieren Rikke Albrigtsen et foredrag for oss om blant annet fotpleie, solbeskyttelse, peeling og hvordan vi kan forberede oss til sommeren.