My hair care products

 

Tenkte å vise dere hvilke produkter jeg bruker til håret, jeg har en del jeg skifter på å bruke. Først ut er shampooer:


// 1. Bed Head Dumb Blonde Shampoo – denne lukter appelsinsjokolade og gjør blondt hår veldig mykt og godt. // 2. Redken Blonde Glam – Har en nøytraliserende effekt på blondfargen i håret. Bevarer fargen og beskytter det mot UV-stråler. Denne gir masse fuktighet. // 3. Redken Real Control – min favorittshampoo. Den renser skånsomt, tilfører masse fuktighet og reparerer håret. Gjør håret mykt og godt. // 4. Clairol Shimmer lights – Ganske kraftig lillashampoo som eliminerer gule pigmenter i håret. Denne er såpass sterk at jeg pleier å blande den ut med vanlig shampoo, ellers kan håret bli grått. // 5. DAX Removing Shampoo (fåes kjøpt på Vita) – En billig renseshampoo som fungerer bra. Bruker den når jeg har brukt masse spray og diverse hårprodukter som etterlater seg i håret, og etterpå blir håret helt clean og friskt. Skånsom er den også mot håret.


// 6. Bed Head Dumb Blonde – balsam som inneholder en del protein, du kan bruke den som balsam og hårmaske ved å ha den litt lenger i. // 7. John Frieda Everlasting Blonde – denne bevarer blondfargen i håret så den ikke blir kjedelig å grå. Gir greit med fuktighet. // 8. Redken Smooth Down – Inkluderer bl.a. macadamiaolje og candelillavoks som nøytraliserer hårets negative ladning, glatte overflater og gir en finish uten krus. Denne er litt tung for mitt naturlige hår, men fungerer bra på extensionsene. // 9. Moroccan Oil Moisture Repair – Denne fungerer greit, skal ligge på håret i 2 minutter før du skyller ut. Fungerer muligens bedre på en annen type hår enn mitt, ikke superfornøyd. // 10. Nashi Argan Conditioner (Fåes kjøpt i noen få frisørsalonger, blant annet Cosmo Beauty i Oslo tror jeg) – Denne inneholder arganolje og fungerer utrolig bra på extensionshåret mitt, brukte den nettopp og nå er håret helt glatt og enkelt å gre. Den skal være på i 3 minutter før du skyller den ut. // 11. Bed Head Control Freak – Denne tar effektivt bort frizz i håret, samt glatter det. Gir ikke så veldig mye fuktighet, men er veldig effektiv på krusete hår.

 12. Redken Extreme CAT – Denne sprayen er veldig bra til veldig skadet hår som mangler proteiner. Den inneholder masse proteiner som er med på å bygge opp håret etter bleking for eksempel. Du sprayer den i etter at du har vasket håret med shampoo. // 13. Redken Blonde Glam Color Enhance Perfect Platinum – Denne bruker jeg bare en gang i blant siden den gir fra seg lillapigmenter som jevner ut blondfargen og eliminerer gylne pigmenter. Det er en veldig bra kur for håret fuktighetsmessig. // 14. Pantene Rescue Treatment Masque – Denne er ikke så dyptvirkende, men gjør extensionshåret mitt glattere og enklere å gre ut etter bruk.


// 15. REF Thickening Spray – Denne er superb til å få volum i håret, elsker den. Det er en lett, vannaktig spray som kommer ut, men som skaper utrolig mye volum. Det skal ikke så mye til, bruker du for mye kan håret bli litt fett. // 16. Aveeno Nourish Condition Leave in Treatment – Denne bruker jeg etter jeg har håndkletørket håret, hjelper veldig på extensionshåret for å få ut floker og lignende. Gir godt med fuktighet og inneholder hvetekomplex, gjør håret mindre trått. // 17. Moroccan Oil Light – Veldig fornøyd med denne, men tror jeg kommer til å ikke kjøpe light-versjonen neste gang. Gjør håret enkelt å ha med å gjøre, gir mye pleie og mindre krusete hår. // 18. Wella Luxe Oil (fåes kjøpt i salong) – Reparerer og balsamerer skadet hår. Dette er en annen god olje som gjør håret glansfullt og tilfører fuktighet. // 19. HerStyler Vitamin E-serum – Jeg er veldig glad i dette serumet fordi det kjennes helt annerledes ut enn oljer, det gjør ikke håret fettete (med mindre du bruker veldig mye), men glansfullt og tar bort krus. Veldig bra på extensions. // 20. bigsexyhhair Blow Dry Volumizing Gel – Denne gelen påfører jeg i røttene i håret, gir masse volum. // 21. Trevor Sorbie Safe Styler (fåes i salonger som selger merket) – kan brukes i vått og tørt hår før føning, glatting osv. for å beskytte håret mot varme.

 

Bruker dere noen av de samme? Hvilket merke er din favoritt når det gjelder hår?

AZTEC PRINT

SHOES CONVERSE ALL STAR // DRESS BIK BOK // SWEATER MEXYSHOP.COM // BAG MARC BY MARC JACOBS

I dag har jeg på meg lave sko for første gang på flere måneder – virkelig behagelig! Må si at jeg absolutt foretrekker å gå i lave sko, jeg synes ikke det er verdt å få vondt i bena bare for at en skal gå i pene sko. Jeg holder rett og slett ikke ut å gå rundt med vondt i bena, jeg blir jævla irritert:p Når jeg er ute vil jeg ha muligheten til å være på farta, jeg vil kunne gå mer enn to meter uten å dævve. Derfor er det viktig å finne sko som er høye med mest mulig komfort, og da blir det mye Jeffrey Campbell-sko på meg, og flatforms selvfølgelig (diskutabelt hvor “pent” det er, but who cares?:p). 

I dag har Anders og jeg vært og spist italiensk mat på Mangiamo på Grünerløkka – nam! Makan til koselig på Grünerløkka i dette flotte været, masse folk som er ute og koser seg i sola. Det er nå jeg kunne tenkt meg å bo litt mer urbant, et sted med litt mer sjarm, men jeg er så pyse at jeg tør ikke flytte fra vestkanten:p

 

Likte dere dagens antrekk?

“They may call me a sinner, but I am at peace with myself.”

SKIRT CHOIES.COM

SHOES JEFFREY CAMPBELL

CROP TOP GINA TRICOT 

SUNGLASSES ZEROUV.COM

BLAZER VERO MODA

QUOTE BRIGITTE BARDOT

Fikk dette skjørtet av choies.com her om dagen, var det ikke kult? 🙂 Nå har Anders og jeg akkurat spist enchiladas (som han har laget!) og sett ferdig Idol. Så utrolig kult show det var i dag, spesielt med duettene, elsket det!! Vi ble så musikkfrelste at vi måtte sprette noen pils og sette på Rock Star, en film som står en rockejente nær ♥ “Stand up and shout!”

 

Håper dere har en fin fredagskveld ♥

NEW IN from Bik Bok

I dag var det -50% på alt på Bik Bok og det var litt av et kaos. Det var så mange folk i butikken at jeg orket ikke å se så nøye igjennom alt, men fant iallefall noen ting jeg likte. Spesielt maxi-kjolene kommer jeg nok til å leve i i sommer,  boho-chic – here I come! Jeg synes det er så fint med maxi-ting, spesielt på lave folk, det ser så chill og effortless ut. I tillegg til å være superdigg å gå i! Senere i dag skal Anders og jeg ut å spise, fikk ikke gitt ham bursdagsgaven i helgen fordi den kom ikke i posten før nå, så da får vi feire i dag <3  Håper han blir glad for den 🙂 Blir sikkert glad for innpakningen ..?

 

Sick and tired

It’s official – I feel like shit today. Nå har denne influensaen eller hva det er som går rundt, smittet meg også. Null krefter, vondt i kroppen og vondt i halsen. Yay. Jeg blir alltid syk når jeg har stresset fælt med noe og når jeg virkelig trenger en timeout, og denne gangen er intet unntak. Derfor pleier jeg egentlig ikke å syte så mye når jeg er syk, for det er så deilig å slappe av med god samvittighet. Men gjør det vondt? Ja. I tillegg til å være syk har jeg også pådratt meg en enorm tannverk, noe jeg aldri pleier å ha. Først tenkte jeg at det kunne være et hull, men det kan umulig gjøre så vondt som dette! Tenkte også at jeg skulle gå på postkontoret i dag og hente nye klær fra sheinside.com og ta noen outfitbilder til dere, men jeg kom ikke lenger enn til hentelappen…

Immunforsvaret mitt var faktisk utrolig bra mens jeg knasket på Chlorella, men så klarte jeg ikke å holde rutinene oppe, og så har jeg blitt syk. På tide å hive innpå igjen. Denne dagen kommer nok til å gå til TV-titting, kakespising og forhåpentligvis får jeg litt trøst av kjæresten min.

GIVEAWAY: Deler ut 10 stk Pantene-sett

Etter syv års forskning og bruk av NASA-teknologi lanseres nye Pantene Pro-V i Norge i begynnelsen av 2013. Pantene har 70 års erfaring og kunnskap innen hårhelse, og brukes av millioner av kvinner verden over. Nå lanseres Pantene også i Norge.

 

  • Fint hår:
  • Volume & Body, sjampo og balsam Gir volum og styrker tynt og fint hår.
  • Normalt/tykt hår:
  • Repair & Protect, sjampo og balsam fukter håret og gir glans til tørt og skadet hår fra rot til topp.
  • Farget hår:
  • Protect & Smooth, sjampo og balsam gir fukt og beskyttelse og gjør håret mykt.

 

Du trenger bare å like facebooksiden min her for å bli med:)

Husk å legg igjen epostadressen din i kommentarfeltet!

 /sponset