The mom jeans


Mom jeans H&M // Top ZARA

90-tallet er kommet tilbake i motebildet, og mammajeansen er hot igjen. Styggfint? I kinda like it.

Uansett, husker dere at jeg fortalte om at jeg flyttet for meg selv for en måneds tid siden? Vel, den leiligheten jeg flyttet inn i hadde masse ekle insekter/skadedyr i den, og da klarte jeg bare ikke å bo der. Så jeg måtte finne meg en ny bolig, og det fort. For et par dager siden flyttet jeg inn i den perfekte leiligheten! Nå har jeg større plass og balkong i tillegg, noe som kommer til å bli herlig denne sommeren. ♥

Konkurranse: Bli Miss Veet 2015

Annonse

Nå nærmer sommeren seg med stormskritt, og det fine været har allerede dukket opp mange steder i landet. Da er det alltid viktig for meg å være klar i en fei til å ta på meg en shorts eller et skjørt, for å gå ut å nyte det. Voksing er et veldig godt tiltak da, siden en får glatte legge i flere uker.

Veet har nå lansert et nytt voksprodukt, nemlig Spawax, som er en stripless voks. Det vil si at du slipper å bruke strips for å dra av voksen – den tørker bare, og så drar du den av i én bit. Lettvint, ikke sant?! Jeg må si at dette er den enkleste og beste voksen som Veet har hatt til nå. I tillegg blir det ingenting gris eller rester!

 

♥ Slik gjør du det:

1. Legg oppi voksskiver:

2. Sett kontakten i veggen og ta på lokket.

3. Vent i 30 minutter, da har voksen perfekt temperatur.

4. Ta en god del voks på spatelen:

5. Påfør i hårets retning et lag som er like tykt som et appelsinskall (det skal være mye tykkere enn “vanlig” voks)

6. Vent 30-60 sekunder.

7. Riv opp en flik av voksen nederst på voksstripen. Stram huden med en hånd og riv av voksen fort mot hårets retning.

Det eneste du må gjøre for å være med i konkurransen om å bli Miss Veet 2015 er å legge ut en liten videosnutt på instagram hvor du viser frem hva skjønnhet er for deg, altså “what beauty feels like to me

 

Det kan være så mangt – vakker natur, nystelte føtter i sanden, en blomsterbukett, et sminkefritt ansikt, nylakkede negler, favorittsminken din, et flott smil, en god hair day og mye mer. Husk å hashtagge innleggene med #MissVeet2015NO og #whatbeautyfeelsliketome

Vinneren får tittelen “Miss Veet 2015” og vinner masse flotte produkter fra Veet!

Besøk Veet på Facebook HER for mer om Veets produkter 🙂

Produkter til kjemisk behandlet hår

Etter at jeg helbleket håret mitt, har jeg byttet en del produkter, for å tilføre næring og reparere håret. Ved kjemisk behandlet hår er det viktig å tilføre proteiner, men også fuktighet, hvis ikke kan håret bli for porøst og knekke. Under kan du se de produktene jeg bruker for å pleie håret mitt.

Miriam Quevedo Platinum & Diamonds Luxurious Drops:

Denne sprayen gjenoppretter volum i håret og gjør håret som silke. Den gir også en skikkelig fin finish på håret ved hjelp av diamantpulveret i sprayen. Den beskytter fargen, og sammen med høyt innhold av antioksidanter sammen med kaviar, er den også anti-aging for håret.

Gorgeous Elyssia Cream Keratin Serum:

Dette serumet er perfekt å bruke etter at du har vasket håret. I tillegg til å inneholde keratin og andre pleiende stoffer fungerer den også som en god varmebeskytter for håret. Jeg pleier å påføre den i håndkletørket hår.

Hempz Vanilla & Plum Strengthening Shampoo og balsam:

Disse produktene lukter nydelig av vanilje og plomme. De er fantastiske for å styrke og reparere håret, fjerner effektivt rester av produkter og gir også litt volum. Produktene er sikre for fargebehandlet hår. Jeg fant ikke disse produktene på noen norske nettsider, sikkert fordi de er veldig nye, men jeg vet iallefall at de har dem på Omerta i Oslo, Bygdøy Allé 66.

 

Hempz Intense Moisture Mask:

Denne hårmasken gir masse fuktighet og næring til håret, og gjør det super mykt!

Fudge Paintbox Whiter Shade of Pale:

Dette er et supert produkt for å korrigere blondfargen. Istedetfor å gjøre håret grått og mørkere, blir det lysere og kaldere. Veldig enkel toner å bruke hjemme. Gir også fuktighet til håret. Kan kjøpes her.

 

Matrix Color Care So Silver:

Denne lillasjampoen er veldig effektiv på å ta bort gulskjær i håret og gjøre det kaldere. Kan kjøpes her. ad link

Kim inspired glamI går ble jeg angrepet av en helsikes influensa, så nå er jeg helt ferdig i formen! Alt gjør vondt, til og med å sitte på dataen. Heldigvis hadde jeg noen gamle bilder på pcen som jeg kunne dele med dere, for det frister ikke å glamme seg opp i dag. Denne looken er litt inspirert av Kim Kardashian, spesielt leppene. Kim bruker liplineren Stripdown fra MAC, samme som jeg har brukt her.

 

På leppene: MAC lipliner # Naked, MAC lipliner # Stripdown, NYX Pump it Up # Kim

På øynene: Make Up Store Liquid Eyeliner, Urban Decay Naked2 # HalfBaked og # Snakebite

Foundation: glominerals Satin II # Golden og # Naturalfair, TiKei mineralpudder # P3

Contour: Anastasia Beverly Hills Contour Kit # Light (ad links)

 

Nå skal jeg prøve å bli frisk, se på The Real Housewives of Melbourne og spise barnemat! <3 Snakkes!

Water colors
Scuba skirt & top NLY (old) // Adidas sneakers HERE // Bag Marc by Marc Jacobs // Watch Michael Kors

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Hørt på trikken i går (av fjorten år gamle jenter med Gucci vesker):

“Jeg hater Sara!”

“Hun er så snill, jeg vil bare ha de slemme der inne!”

“Så dere at Audun holdt på å begynne å gråte i går?”

“Ja, han gjorde det!”

“Det var så rørende, jeg ble skikkelig rørt.”

“Ja, Paradise Hotel er veldig rørende!”

“Jeg vet!”

 

Zig Zag


Zig Zag co-ord HERE (size S) // Heels HERE // Bag Marc by Marc Jacobs // Trench coat Bik Bok (similar HERE)

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Det har blitt så varmt her i Oslo nå! Super digg å gå i litt lettere klær, uten å måtte pakke seg inn i en stor jakke. Jeg er superfan av co-ords (todelt sett), synes det ser så fresht ut, og samtidig gjør settene det veldig enkelt å kle seg.

/I love co-ords, they look so cute and makes it so easy and quick to dress!

 

Shine bright like a diamond


I dag var jeg hos flinke Yvonne og fikset neglene mine. Det ble mandelformede negler med en pastellaktig rosafarge og diamanter på denne gangen, jeg ble veldig fornøyd 🙂 Det er gøy med negler altså, har blitt litt avhengig av det nå. Hendene ser så elegante ut, og så slipper en å tenke på at neglelakken flasser av! Sjekk gjerne ut Yvonne på instagram, @yvonnepmo , for å se flere av hennes flotte negledesign 🙂


Benytt deg av tilbudet ved å bestille online HER eller ring 40456181. Prisliste HER.

Sponset behandling

Polo neck floral dressDress HERE // Heels HERE


//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

I går var jeg i Moss i bursdagsselskap hos foreldrene til Anders, og underveis fikk jeg knipset noen bilder av antrekket jeg hadde på meg. Jeg falt helt pladask for denne kjolen da jeg fant den på Nelly. Og endelig har jeg funnet noen hæler som er gode å gå i! Etter å ha kastet to fulle søppelsekker med sko, har jeg virkelig bestemt meg for å prioritere komfort når det gjelder sko. Ellers blir de jo ikke brukt!

Nå skal jeg snart på kondisjonstrening, og så skal jeg ut med en hel gjeng for å feire bursdagen til Anders, Fredrik og Julian i kveld 🙂 Ha en fin dag, dere!

Skånsom hånddesinfeksjon

Hånddesinfeksjon uten alkohol? Finnes det? Jepp. Og det har blitt en av mine nye favorittprodukter innenfor hygiene. Denne typen desinfeksjon passer utmerket for de med sår og sensitiv hud, og for hud som tørker lett ut. Antibac Alkoholfri er vannbasert og inneholder ikke alkohol, og er derfor godt egnet på sår hud og tørre hender ettersom den ikke gi svie eller ubehag. Den er spesielt mild mot huden fordi den ikke inneholder noen avfettende stoffer, det vil si at den «tærer» ikke på huden slik som for eksempel såpe gjør, derfor er den ekstra skånsom mot hud og hender. Antibac Alkoholfri er dermatologisk testet og mild og skånsom mot huden, og den lukter heller ingenting, en fordel for de som synes vanlig Antibac lukter sterkt. Likevel er det en desinfeksjon som fungerer utmerket i forhold til å hindre smitte og bakterier, ved hjelp av virkestoffet PHMB.

Jeg har to typer som jeg bruker, det ene er alkoholfrie servietter, som du ser bilde av over:

Disse er fine å bruke hvis du har synlig skitt på hendene, etter for eksempel å ha spist. På denne måten får du en mekanisk vask i tillegg til desinfisering.

Det andre produktet jeg bruker er alkoholfri spray:

Den bruker jeg om jeg føler at hendene er skitne, men jeg ikke har noe synlig skitt på hendene. Denne bare sprayer jeg på hendene og gnir sammen og lar lufttørke.

 

Etter at jeg oppdaget Antibac Alkoholfri bruker jeg den nesten hver gang jeg skal påføre flytende foundation og concealer på ansiktet, for å hindre urenheter. Ettersom det ikke tørker ut hendene, kan jeg nå bruke det mye oftere, og det sparer meg for mye tid på morgenen! Serviettene er også helt geniale å ha med på ferie, når en skal touche opp sminken, og kanskje har synlig skitt på hendene i tillegg.

 

Overflate

Et ekstra pluss med Antibac Alkoholfri er at det ikke fører til slitasje på for eksempel skinn, skai, plast, gummi og lignende, så om du vil tørke over mobildekselet ditt for eksempel, som inneholder mye bakterier, så går det trygt på disse materialene.

 

I samarbeid med Antibac