High neck//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

Nå har jeg akkurat spilt inn en sminkevideo, som forhåpentligvis er bra nok til å legge ut. Gøy å begynne å filme igjen faktisk, er lenge siden nå! Kjenner også at jeg begynner å brygge på noe forkjølelse, og jeg håper for all del det går bort i løpet av helgen. Det var så utrolig kaldt ute i går, så det er sikkert derfor. Nå skal jeg se igjennom filmmaterialet og forhåpentligvis begynne å redigere det. Så skal jeg spise hjemmelaget pizza og slappe av med Svenske Hollywoodfruer. Jeg spoler som regel kun forbi de andre fruene for å få med meg Gunillas nye påfunn.

xx

Heels Nelly HERE

Turtleneck bodysuit Bik Bok (similar HERE)

Skirt Bershka (old)

Bag ZARA old

Clean cut

Sponset


I går var jeg hos flinkeste Hilde på Omerta og fikset håret. Alltid like hyggelig å komme dit, Hilde er så god ♥ Hun tok etterveksten min, la i minicolor og klippet det ganske mye. Jeg ble så fornøyd! Trives veldig godt med å ha det kort, og så er det så enkelt å style nå. Jeg kurer det hver gang jeg dusjer, og da bruker jeg Hempz Moisture Mask. Jeg har noen andre kurer også, men det er denne som er mest effektiv, den gjør håret kjempemykt og rekonstruerer det slik at det ikke blir så slitt.

Om du vil bestille time hos Hilde kan du bestille online HER eller på telefon 97973322 ♥

Nå skal jeg på Yoga, ha en fin helg, dere! 🙂

Black split


I dag har jeg vært hos frisøren og klippet meg mye kortere, og det var så digg! Skal vise dere noen bilder av det senere. Jeg har også vært på styrketrening i dag, og nå kjenner jeg at jeg har spist altfor lite, rumler i hele meg. Får besøk snart, som forhåpentligvis bringer mat :p Så er det Paradise Hotel finale, haha. Det er faktisk veldig spennende dette året synes jeg. Kan ikke forstå intellektuelt hvordan jeg klarer å engasjere meg, men det skjer tydeligvis.

xx

Sneakers Nike HERE

Dress H&M (old)

Blazer Vero Moda (old)

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Design by Ulrikke Lund

Simplicity

Sneaker love, oversized knit love ♥ 

Det enkle er ofte det beste. Dette antrekket understreker egentlig høyden min, men det er sjelden at jeg lar det diktere hva jeg går i. Det eneste jeg unngår er shorts som går rett under knærne, huff:P

Nå skal jeg spise middag, så blir det kondisjonstrening med Kaja etterpå. Forresten, noen som vet om det går an å trene i disse Air Max joggeskoene jeg har på meg? Typ step eller lignende? Eller er de kun til hverdagsbruk? 

xx

Sweater H&M

Sneakers Nike HERE

Bag Marc by Marc Jacobs

Sunglasses Design by Ulrikke Lund

STYLEmag sommer lansering

//
JavaScript is currently disabled in this browser. Reactivate it to view this content.

 

I dag morges var jeg på lansering av sommerutgaven til STYLEmag. Det foregikk på Food Court på Steen og Strøm, og vi fikk masse deilig mat og juice til frokost. Vi fikk med oss den nyeste utgaven til STYLEmag og masse annet fint, gleder meg til å titte oppi det etterpå ♥

Etterpå var jeg i sentrum og handlet litt treningstøy, hjelper alltid litt på motivasjonen å ha noe nytt tøy 🙂 Jeg har sovet altfor lite og trent altfor mye i det siste, så jeg kjenner at jeg er maks sliten nå, lurer på om jeg holder på å bli syk :S Derfor lurer jeg på om jeg skal ta det litt chill i dag… Verste er å bli syk når en er midt i en god periode. Jeg skal handle møbler til leiligheten litt senere i dag også, og da er det greit å ha litt energi til å løfte!

Håper dere har en fin tirsdag ♥

Få en dyp og varig brunfarge

Annonse

Betakaroten er noe jeg har brukt helt siden jeg begynte å jobbe med helsekost for cirka fem år siden. Det er en av de helsekostproduktene som rett og slett bare funker – du blir brunere når du soler deg, på grunn av at det stimulerer pigmentdannelsen i huden.

Å være brun gir en følelse av velvære og en føler seg ofte freshere når en har litt farge i ansiktet og på kroppen. Huden min blir normalt ikke så brun når jeg soler meg, fordi jeg har en veldig gyllen hud. Men når jeg bruker Betakaroten får jeg en dypere og mørkere brunfarge, noe som gjør at jeg slipper å være ute i solen så lenge. Sunnere for huden og sunnere for kroppen! Den nye forbedrede formelen til Betakaroten inneholder nå også kobber, som bidrar til normal hudpigmentering.

 

Men det er ikke bare på grunn av brunfargen jeg bruker betakaroten. Den bidrar også til å styrke immunforsvaret og beskytte huden, og brukt over lengre tid kan den beskytte mot solforbrenning og soleksem. En må selvfølgelig alltid huske på å bruke solkrem i tillegg.

En må innta kosttilskuddet noen uker i forveien, for at det skal ha full effekt. Så om du skal på ferie, vil jeg anbefale at du begynner cirka fire uker i forveien. Ellers kan kosttilskuddet brukes året rundt – pigmentdannelsen stimuleres selv om du ikke er i solen.


 

Du får 2 mnd. forbruk til kun 149,- og om du bestiller betakaroten HER er du automatisk med i trekningen av et reisegavekort til en verdi av 20 000,- og masse andre småpremier ♥


Adidas silver shorts


Shorts Adidas HERE // Sweater ZARA (old) // Bag Marc by Marc Jacobs

Åh, Adidas har så mye kult for tiden – loves it. Tenk at det er langhelg nå da, folkens, så herlig. Jeg skal nok chillen i helgen tenker jeg, har blitt nok alkohol på en stund, blæh. Og så er det kjipt å ødelegge treningseffekten. Jeg kjenner jeg er veldig støl etter styrketimene i går og i forgårs, og Kaja og jeg skal på trening igjen om en time, så jeg lurer på hvordan dette kommer til å gå, lol. 🙂

Håper dere får en fantastisk langhelg ♥

ÖA joggers


Joggers Örjan Andersson XX-XY HERE // Platform shoes NLY HERE // Crop top Bik Bok // Bomber jacket old

Det er digg å ha noen kule joggebukser de dagene du bare har lyst å slenge noe på deg raskt, men fortsatt vil se bra ut. Digger designet på disse, og så er de veldig slim fit. På leppene har jeg Spice lipliner fra MAC og Urban Decay lipgloss i fargen Apocalypse. Snart skal jeg hoppe inn i noen andre joggebukser, skal nemlig på styrketreningstime snart, så jeg må gjøre meg klar! See ya.

Eng: It’s nice to have some cool looking joggers for those days you just wanna put on something fast and look casual. I love the design on these ones, and they’re very slim fitted too. On my lips I have MAC lip liner in Spice and Urban Decay lipgloss in Apocalypse.

Tropical make up look

Jeg pleier egentlig ikke å være så fan av øyenskygger som ikke er jordfarger, men i dag måtte jeg bare eksperimentere litt. Og når det nærmer seg sommer er det digg å ha litt freshe farger i ansiktet. Dette var totalt random og raskt satt sammen før jeg skulle i et møte i dag, men jeg syntes det ble litt kult!

 

Hva jeg har brukt / What I have used: 

Kult med disse øyenskyggene fra UD som skifter farge etter hvor lyset er. Like it ♥