hits

Self tan

15.08.2012 - 15:05 Ingen kommentarer

Jeg liker ikke å sole meg så ofte pga det er så skadelig for huden, så jeg bruker ofte selvbruning for å få litt farge i ansiktet og på kroppen. Selvbruning er heller ikke kjempebra for huden pga at det tetter porene, men det er likevel mye mindre skadelig enn UV-stråler.

 

Dove summer glow

På kroppen pleier jeg kun å bruke Dove Summer glow. Det er en bodylotion med litt selvbruning i, så en får en gradvis solbrun farge. Siden det ikke er så sterk selvbruning, er det mye enklere å få det jevnt, og jeg flasser aldri av den. Den bruker jeg ca 2-3 ganger i uken. Noen sier at de blir gule i huden av den, men jeg har ikke lagt merke til det ettersom jeg har ganske gyllen hud fra før av. 

 

St. Tropez Intensifier, min favoritt <3

Jeg er så glad for at jeg begynte å bruke denne. Denne er egentlig beregnet på kroppen, men jeg bruker den kun i ansiktet. Som regel så fungerer ingen selvbruninger i ansiktet uten at en blir tørr i huden eller får kviser. Denne derimot, er et unntak. Den gir også godt med fukt, og lukter ikke selvbruning i det hele tatt (en fordel). Kremen fungerer selvfølgelig veldig godt på kroppen også, men ettersom den er litt dyr (399,-) så gjør jeg ikke det så ofte. Vita har forresten ofte -30% på denne.

 

The Body Shop Honey Bronze

Dette er en bronzing gel som ikke gir varig farge, men som kan vaskes av. Den er fin om sommeren når en ikke vil bruke så mye sminke, men ha en fin solbrun glød. Den er litt mørk for enkelte, så en kan blande den med en dagkrem for å få rett farge. Koster 159,- på The Body Shop.

 

Såå, over til en selvbruning som ikke er fullt så bra...

 

bareMinerals Faux Tan

Denne trodde jeg skulle være veldig bra, siden den er laget av mineraler, men der tok jeg feil. Den var forresten også veldig dyr (4-500 kr tror jeg) for en liten flaske (128 ml). Den skal være veldig lite oransje i fargen, og ligne på en ekte brunfarge - "(better than real)" som står på flasken. Den er laget i en grønnbrun farge for å nøytralisere evt. gulfarger. Og ja, den ser egentlig ganske fin ut i fargen, men den legger seg veldig i porene i huden, omtrent som brune prikker. Det er ganske lett å få skjolder av den, og hvis du får vann på deg så forsvinner nesten hele brunfargen. Den er derfor litt risky å bruke. Selv om den er laget av mineraler får en kviser av å bruke den i ansiktet, og huden blir tørr. Den lukter solbruning blandet med mandel.

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar