hits

The Empties #4: Kjøpe igjen?

05.08.2014 - 13:58 8 kommentarer

Jeg har igjen gått tom for en del produkter på badehyllen, og spørsmålet er også denne gangen; Vil jeg kjøpe igjen?

Batiste Dry Shampoo, floral & flirty blush

Denne tørrsjampoen er en av de beste jeg har prøvd, den får håret til å virke nyvasket på et blunk og lukter godt. Eneste ulempen jeg har hørt om Batiste, er at den får blondt hår til å bli litt gulaktig, men jeg har ikke merket stort til det og toner uansett håret en gang i blant slik at det blir "hvitt" igjen. 

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny, bare i en annen duft.

 

John Frieda Frizz-Ease Intensive Mask

Jeg kjøper egentlig aldri hårkur som ikke er fra en salong, men jeg fikk denne i en goodiebag og prøvde den selvfølgelig. Jeg ble veldig imponert, den får opp omtrent alle floker og gjør håret glatt og silkemykt, uten å etterlate det fett. 

Kjøpe igjen: Ja.

 

Ilse Jacobsen Rosemary Sheabutter Foot Cream

Fotkremen fra Ilse er kjempegod, den gir veldig mye fuktighet og fett, samtidig som den sklir veldig bra uten å tørke inn fort, noe som gjør den perfekt til fotmassasje. Likevel er ikke fotkrem noe jeg gidder å investere særlig i, og nøyer meg med body butteret fra Body Shop som allerede er i hus.

Kjøpe igjen: Antageligvis ikke.


Dolce & Gabbana 3 L`impératrice

Denne parfymen fra D&G er en av mine favoritter, og sikkert mange andre jenters. Den lukter utrolig feminint, fruktig og romantisk, og jeg har fått veldig mange komplimenter for den. Nå er jeg litt lei etter å ha brukt opp den store flasken, men jeg regner med jeg kommer til å savne den etter en stund!

Kjøpe igjen: Ja.

 

REN Radiance Perfecting Serum

Dette serumet inneholder fruktsyre og gir godt med fuktighet. Den kunne gitt enda litt mer fett, men jeg synes likevel det gir en fin glød i huden og jeg kjenner at den er bra for huden. Til tross for at det er bra, foretrekker jeg hudpleieprodukter fra hudpleiesalonger, fordi det som regel gir enda litt mer til huden. Men absolutt et godt produkt.

Kjøpe igjen: Nei.

 

SP Balance Scalp Mask

Masken er spesielt for en sensitiv hodebunn, noe jeg har, og den kjennes utrolig god ut. Jeg pleier å massere den inn i hodebunnen når jeg ikke har extensions i, dessverre er ikke det så ofte, men den er også utrolig bra på selve extensionshåret mitt. Den får ut alle floker, pleier og gjør håret glatt og skinnende. Jeg liker denne masken veldig godt, og den er ganske så drøy i bruk.

Kjøpe igjen: Ja.Vichy Idealia Life Serum

Dette serumet, til tross for at det ikke er fra en hudpleiesalong men et apotek, er utrolig bra og gir plenty med fuktighet og fett til huden. Nå har jeg gått gjennom to flasker og jeg føler at huden min trenger noe nytt, men det er ikke umulig at jeg vil kjøpe et til i fremtiden.

Kjøpe igjen: Muligens.

 

L'oreal Sublime Bronze Fabulous Self Tanning Serum

Dette serumet er det jeg har brukt i hele sommer for å holde oppe brunfargen ettersom jeg aldri soler meg lenger, og jeg har vært rimelig fornøyd. Det beste med denne selvbruningen er den naturlige fargen den gir, og at fargen blir ganske mørk og varer lenge. Det som derimot plager meg er måten den flasser bort på etter en stund, hadde det ikke vært for det så hadde den vært helt perfekt! Likevel har jeg gått gjennom ørten flasker av denne og prøver å sikre meg noen når den er på tilbud, siden den er litt dyr (189,-) og blir dessverre brukt opp fort. Men jeg har blitt avhengig!

Kjøpe igjen: Ja.

 


glominerals LUXE liquid foundation

Dette er og forblir en favoritt innen flytende foundation, jeg bruker kun denne og Satin II fra samme merket. LUXE foundationen er antiaging, gir mye fuktighet, dekker godt og gir en fin finish på huden. Den inneholder også diamantpulver som har styrkende egenskaper på huden.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt ny.

 

TiKei mineral foundation

Oppå den flytende foundationen bruker jeg alltid TiKei mineralpudder for å få den perfekte finishen. Ingen andre pudder har egnet seg like bra som denne, og jeg liker spesielt TiKei fordi den er helt naturlig og ikke inneholder Bismuth Oxychlorid.

Kjøpe igjen: Allerede kjøpt!Jan Thomas Shampoo and Conditioner for normal/dry hair

Disse produktene lukter behagelig og gjør håret ganske mykt og fint, men jeg hadde på en måte forventet enda mer. Balsamen gir ikke så mye, og virker litt billig. Jeg trodde Jan Thomas-produktene kom til å være i samme prisklasse som vanlige salongprodukter, og når jeg pleier å bruke Redken, TIGI osv så synes jeg ikke Jan Thomas produktene når opp til disse. Men for folk med normalt hår vil det sikkert være godt nok, og serien får pluss for å ikke inneholde parabener.

Kjøpe igjen: Nei.

#skjønnhetstips #produkter #hudpleie #skjønnhet #sminke #foundation #hårpleie #hår

8 kommentarer

Camilla

05.08.2014 kl.14:01

Bruker batiste sin tørrshampo selv, veldig fornøyd! Men bruker den som er tilpasset blondt hår. Siden jeg føler håret mitt blir så veldig 'hvitt' med noen av de andre :-)

siljejohannessen

05.08.2014 kl.14:02

Hmm... hadde håpet at jan Thomas sine produkter skulle være bedre. Godt å vite

Heidi Lill

05.08.2014 kl.14:04

Camilla: Ja, jeg brukte den før jeg også, fin på ettervekst og sånn:) Men jeg liker kanskje den vanlige hakket bedre, for jeg liker at det blir hvitt, hehe :p

Heidi Lill

05.08.2014 kl.14:04

siljejohannessen: Hadde jeg også håpet på :)

Ingrid

05.08.2014 kl.14:51

Veldig bra innlegg, takk for tips :)

Heidi Lill

05.08.2014 kl.16:51

Ingrid: så bra du likte det :)

Nicole

05.08.2014 kl.17:26

Batiste sin tørrshampo er virkelig best! :D Tror forresten de har en spesiellt til blondt hår for jenter med ekstra lyst hår som er bekymret for at det skal bli gult?

Jeg brukte i hvertfall vanlig Batiste da jeg var platinablond uten å merke noe til missfarging :)
Tusen takk for alle tips! Nyttig innlegg :-)

Skriv en ny kommentar